Kizlar moralim sifir transfer sonrasi kabizlik yasiyorum yarim saat once tuvalete gittim biraz denedim.yapmak icin cok ta zorlamadim iki dakka sonra yattigim yerde jelimi yaptim jelin cibigini cikardigimda uzeti kahve renk leke vardi off bu ne demek simdi
Kizlar moralim sifir transfer sonrasi kabizlik yasiyorum yarim saat once tuvalete gittim biraz denedim.yapmak icin cok ta zorlamadim iki dakka sonra yattigim yerde jelimi yaptim jelin cibigini cikardigimda uzeti kahve renk leke vardi off bu ne demek simdi
Eki Görüntüle 386703 Eki Görüntüle 386703
Canım arkadaşlarıma günaydınnn deyip hastaneye öyle gideyim dedim...
Güzel haberlerle gelmeyi umuyorum...
Hepinizi çoookkk öpüyorummm...
Eki Görüntüle 386703 Eki Görüntüle 386703
Nasıl oldun canım bugun daha ıyımısın
aynı devamsa tatlım sıcak tut kendını ....
bunu buldum bak
Aşağıdaki öneriler aşırı gaz sorunu yaşamanızı önlemekte yardımcı olabilir:
Yuttuğunuz hava miktarını azaltın. Gün içinde birkaç ana öğün yerine sık sık ve azar azar yemek yiyin. Yerken acele etmeyin. Yemeğinizi iyice çiğneyin ve yerken konuşmayın. Şişeden veya pipet ile içmekten kaçının. Sakız çiğnemeyin.
günaydın arkadaşlar...
Günaydın kızlar...
Gunaydinlar herkese, guzel bir gun olsun insallah...
kocamann günaydınn canım arkadaşlarımmmm....
Yok cok gelmefi ama 5, gunde hic duymadim genelde 8, gunden sonra oluyor diye biliyorum
tuvalette zorlandim diye olmamistir dimi
kayisi yiyorum ama bi faydasi olmadi
Ananas ve kayisi yiyorum zaten bugunde prasa yemegini deneyim cok sagolun hepinizgunaydın guzellık abıdelerıııııı....
canım sıkıntı yapma jelın kalıntıları o kahverengı gelır....
anas ye kabak cekırdegı ye elma ye zeytın yagı ıcı kuzu...
canım ıkınma dıkakt et kendıneeee salata ye zeytınyaglı olsun ma pırasa seversen yemegını yap ye ...
ecrin cnm napıosunn????aksyanın gaz sancısı mı varmışş yaa
Ananas ve kayisi yiyorum zaten bugunde prasa yemegini deneyim cok sagolun hepiniz
kızlarrrr ben dünden beri duygusalım ve ağlamaklı oluorum hatta bugün ağlanabilcek ne varsa buldum ağladım,ama şöyle kötü bi şey varki,ben zaten regl olmadan tam 1 hafta 10 gün önce hep böyle duygusallaşırım,ve anlarım ki evt gülcan bu ay da regl gelio hazırlan, umutlanma derim,adım gibi de eminim gene şuan bunun reglinin getirdiği aynı ağlamaklı hal olduğuna :2: zaten test günümden 1-2 gün sonra regl günüm,ben test yapmamaya kararlıyım,regli alıştıra alıştıra gelio ya fazla yıkılmam :106:
Canım arkadaşlarım huzurlarınıza teşrif etmiş bulunuyorum...
Güzel haberlerle geldim...
Yumoşlarımın en büyüğü dün 11 mm di bugün 13 mm olmuş...
Normalde günde 1 mm büyümesi beklenir bende 2 şer 2 şer gidiyoooo
Daktır çok memnun durumumdan...
Akşam 5 gibide doz ayarlaması yapılacak tabii için e2 sonucuma göre...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
içine etme
kızlarrrr ben dünden beri duygusalım ve ağlamaklı oluorum hatta bugün ağlanabilcek ne varsa buldum ağladım,ama şöyle kötü bi şey varki,ben zaten regl olmadan tam 1 hafta 10 gün önce hep böyle duygusallaşırım,ve anlarım ki evt gülcan bu ay da regl gelio hazırlan, umutlanma derim,adım gibi de eminim gene şuan bunun reglinin getirdiği aynı ağlamaklı hal olduğuna :2: zaten test günümden 1-2 gün sonra regl günüm,ben test yapmamaya kararlıyım,regli alıştıra alıştıra gelio ya fazla yıkılmam :106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?