Tüp Bebek Günlüğümüz !

Korkma canim o kahverengi her zaman oluyor sıkıntı yapma bol bol kaysı boşadı ya da kurusu ye, hersey gönlünce olsun inşallah :))

korkmaa canımm yaa kahverengi leke olumsuzluk ifade etmıyorrr kırmızı olursaa doktora basvurun dıyorlarrr...çok gelmedi dimi?

Yok cok gelmefi ama 5, gunde hic duymadim genelde 8, gunden sonra oluyor diye biliyorum
tuvalette zorlandim diye olmamistir dimi
kayisi yiyorum ama bi faydasi olmadi

o kahverengi jel çok normal canım,içerde kahverengi oluyor o jel öyle ,akıntı yapıyor

hayırlı haberlerinlee seni dört gözlee beklıyoruz canımmmm...

ecrin cnm napıosunn????aksyanın gaz sancısı mı varmışş yaa

günaydın arkadaşlar...

Günaydın kızlar...

Gunaydinlar herkese, guzel bir gun olsun insallah...

kocamann günaydınn canım arkadaşlarımmmm....

gunaydın guzellık abıdelerıııııı....

Yok cok gelmefi ama 5, gunde hic duymadim genelde 8, gunden sonra oluyor diye biliyorum
tuvalette zorlandim diye olmamistir dimi
kayisi yiyorum ama bi faydasi olmadi

canım sıkıntı yapma jelın kalıntıları o kahverengı gelır....
anas ye kabak cekırdegı ye elma ye zeytın yagı ıcı kuzu...
canım ıkınma dıkakt et kendıneeee salata ye zeytınyaglı olsun ma pırasa seversen yemegını yap ye ...

Ananas ve kayisi yiyorum zaten bugunde prasa yemegini deneyim cok sagolun hepiniz

kızlarrrr ben dünden beri duygusalım ve ağlamaklı oluorum hatta bugün ağlanabilcek ne varsa buldum ağladım,ama şöyle kötü bi şey varki,ben zaten regl olmadan tam 1 hafta 10 gün önce hep böyle duygusallaşırım,ve anlarım ki evt gülcan bu ay da regl gelio hazırlan, umutlanma derim,adım gibi de eminim gene şuan bunun reglinin getirdiği aynı ağlamaklı hal olduğuna :2: zaten test günümden 1-2 gün sonra regl günüm,ben test yapmamaya kararlıyım,regli alıştıra alıştıra gelio ya fazla yıkılmam :106:

Canım arkadaşlarım huzurlarınıza teşrif etmiş bulunuyorum...
Güzel haberlerle geldim...
Yumoşlarımın en büyüğü dün 11 mm di bugün 13 mm olmuş...
Normalde günde 1 mm büyümesi beklenir bende 2 şer 2 şer gidiyoooo
Daktır çok memnun durumumdan...
Akşam 5 gibide doz ayarlaması yapılacak tabii için e2 sonucuma göre...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...

canım o ağlamaları ilaçlarda yapıyor ama.. neden moralini bozdun ki sen hemen? ilaç kullanıosun değil mi şu anda? ilacın dozajı bile duygusallağı değiştiriyor yapma böyle ama

az kaldı bak hem test gününe.. evde misin? ben ööyle evde oturuyorum.. insan evdeykende canı sıkılıyor .. bak sana biraz komiklik yapayım

oh gözünaydın.. her şey yoluna girdi demek, çok şükür... yaklaştı o zaman senin opu günün

ohhhhhhhhh ne guzel haber yaaaaa cok sevındım canımmmmm
e2 dus doverız senıııııı hehe

Ohhh cnm aferin senin yumuslarina maşallah Hadı bakalım çok az kaldı artık mutlu sona gozunaydin cnm Benimm

hamıssınya ondan aglıyon kuzu normal hormanlar yuksek ,:))

Hmilelik belirtileriyle gebelik belirtilerinin benzer olduğunu biri sana sölemedimi cicim...
boşuna dertleniyorsun dur bakalım...
hiç belli olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…