Kizlar moralim sifir transfer sonrasi kabizlik yasiyorum yarim saat once tuvalete gittim biraz denedim.yapmak icin cok ta zorlamadim iki dakka sonra yattigim yerde jelimi yaptim jelin cibigini cikardigimda uzeti kahve renk leke vardi off bu ne demek simdi
canım o ağlamaları ilaçlarda yapıyor ama.. neden moralini bozdun ki sen hemen? ilaç kullanıosun değil mi şu anda? ilacın dozajı bile duygusallağı değiştiriyor yapma böyle ama
az kaldı bak hem test gününe.. evde misin? ben ööyle evde oturuyorum.. insan evdeykende canı sıkılıyor .. bak sana biraz komiklik yapayım
evet cnm sıkıntı cekıyormusss...
napım yogunum bugun ıhracatımız var onla ugrasıyorum
zeytın yagını unutma canımmmmmmmmm
ıncır yeeee elma yeee
kızlarrrr ben dünden beri duygusalım ve ağlamaklı oluorum hatta bugün ağlanabilcek ne varsa buldum ağladım,ama şöyle kötü bi şey varki,ben zaten regl olmadan tam 1 hafta 10 gün önce hep böyle duygusallaşırım,ve anlarım ki evt gülcan bu ay da regl gelio hazırlan, umutlanma derim,adım gibi de eminim gene şuan bunun reglinin getirdiği aynı ağlamaklı hal olduğuna :2: zaten test günümden 1-2 gün sonra regl günüm,ben test yapmamaya kararlıyım,regli alıştıra alıştıra gelio ya fazla yıkılmam :106:
Canım arkadaşlarım huzurlarınıza teşrif etmiş bulunuyorum...
Güzel haberlerle geldim...
Yumoşlarımın en büyüğü dün 11 mm di bugün 13 mm olmuş...
Normalde günde 1 mm büyümesi beklenir bende 2 şer 2 şer gidiyoooo
Daktır çok memnun durumumdan...
Akşam 5 gibide doz ayarlaması yapılacak tabii için e2 sonucuma göre...
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
Yok cok gelmefi ama 5, gunde hic duymadim genelde 8, gunden sonra oluyor diye biliyorum
tuvalette zorlandim diye olmamistir dimi
kayisi yiyorum ama bi faydasi olmadi
Burdan e2 me sesleniyorum lütfen abartmadan yükselişe geç bu kadar iyi giderken herşey
içine etme
Siz napıyonuz bi geçmişe bakayım ama çokta açıımmmm bi yandan da bişiler yiyeyim...
Ohhh cnm aferin senin yumuslarina maşallahHadı bakalım çok az kaldı artık mutlu sona gozunaydin cnm Benimm
hamıssınya ondan aglıyon kuzu normal hormanlar yuksek ,:))
cnm ilaç da bi folik asit,bide vitamin bişi değilki onlar yapmaz,bide progesteron fitil ve karnıma yapıştırdığım östrojen bantları...evdeyim,yatsam sıkılıorum,otursam oram buram ağrıo(helede böyle laptop başında) aslında okunacak sınavlarım var ama dün bi sınıfı okumaya çalıştım baydı o da,keyifsiz bi iş tabi,bide bu keyifsiz süreçte iyice fenalık geçirtio :) sen neler yapıon cnm?
içine etme
kızlarrrr ben dünden beri duygusalım ve ağlamaklı oluorum hatta bugün ağlanabilcek ne varsa buldum ağladım,ama şöyle kötü bi şey varki,ben zaten regl olmadan tam 1 hafta 10 gün önce hep böyle duygusallaşırım,ve anlarım ki evt gülcan bu ay da regl gelio hazırlan, umutlanma derim,adım gibi de eminim gene şuan bunun reglinin getirdiği aynı ağlamaklı hal olduğuna :2: zaten test günümden 1-2 gün sonra regl günüm,ben test yapmamaya kararlıyım,regli alıştıra alıştıra gelio ya fazla yıkılmam :106:
Ayni derdi ceken biri olarak birkac tavsiyem var canim. Kayisi, incir, lifli beslenme yi kesinlikle uygula ama bunlar birkc gunden once sonuc vermiyor. Merkezden bana duphalac surup yazdilar, kabizliga izin verme bunu kullan dediler. Faydasini gordum. Bir de bazen barsagin tumunde kabizlik olmuyor ama sadece kalin barsagin cikis noktasina yani anus bolgesinde oluyor. Onu da bebeklerde uygulandigi gibi biraz zeytinyagi surerek halledebilirsin. Hepsi denenmistir :) iyi sanslar..
Ayy super haber, e2 ni asiri yukseltmeden buyutecek dr un yumoslari opu fazla gecikmeyecek sanirim
Kizlar moralim sifir transfer sonrasi kabizlik yasiyorum yarim saat once tuvalete gittim biraz denedim.yapmak icin cok ta zorlamadim iki dakka sonra yattigim yerde jelimi yaptim jelin cibigini cikardigimda uzeti kahve renk leke vardi off bu ne demek simdi
Ama Cook ayıp sana walla neden moral bozuyorsun ki şimdi bende senin gibiydim aglick yer arıyordum test günümden once bogurdum resmen esim şaşırmıştı ama ben cookkotuyum demiştim bagirabagira ağladım şimdi sen kendine gel çık dışarı biraz hava al ve lütfen pozitif ol pozitif olmak çok önemli sakın stres yokkızlarrrr ben dünden beri duygusalım ve ağlamaklı oluorum hatta bugün ağlanabilcek ne varsa buldum ağladım,ama şöyle kötü bi şey varki,ben zaten regl olmadan tam 1 hafta 10 gün önce hep böyle duygusallaşırım,ve anlarım ki evt gülcan bu ay da regl gelio hazırlan, umutlanma derim,adım gibi de eminim gene şuan bunun reglinin getirdiği aynı ağlamaklı hal olduğuna :2: zaten test günümden 1-2 gün sonra regl günüm,ben test yapmamaya kararlıyım,regli alıştıra alıştıra gelio ya fazla yıkılmam :106:
evet yumoşlarıma aferinnn yakındır kocaman kocaman hamileyimmm diye yazacam Allahın izniyleee...
sen nörüyon cicim..yeni bi vukuat varmı
Hmilelik belirtileriyle gebelik belirtilerinin benzer olduğunu biri sana sölemedimi cicim...
boşuna dertleniyorsun dur bakalım...
hiç belli olmaz...
dedimgeldınmı hayatımmmmm ne oldu de bakımmm
oh gözünaydın.. her şey yoluna girdi demek, çok şükür... yaklaştı o zaman senin opu günün
ohhhhhhhhh ne guzel haber yaaaaa cok sevındım canımmmmm
e2 dus doverız senıııııı hehe
Gunaydin kızlar guzel gunler diliyorum. Guldencim hayırlı haberlerle gel inşallah.
Hadi güzel haberlerle gel inşallah....
günaydınlar canlar egunal canım hastaneye gideceksn dimi hadı güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum seni
Günaydın canım ben kaçırmışım sen dün dr. da değil miydin? Bugün ne için gittin? Allah işlerini rast getirsin güzel haberlerle gel..
Günaydın kızlar Gunumuz GUZEL olsun..... Egunalcigim canım cok GUZEL haberlerle geleceksin inşallah ....
günaydın canlar.telefondan giriyırum o yüzden geçmişe bakamıyorum.ama güldeni gördüm ve çok mutlu oldum.hayırlı olsun egunal cok sevindim. öpüyorumsizleri.ALLLAHA EMANET OLUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?