Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm o kahverengi lekeleri jelde yapıyormuş.. ilk 2 gün banada çok oldu.. jel içerde birikiyor ve dışarı atılamayınca öyle kahverengimsi bir şekilde gelebilir.. jeli yaptıktan sonra 10 dk. yatıyorum daha sonra mümkün olduğunca dolaşıyorum.. jeli yapıp sürekli yatmamak lazım dediler bana.. hatta o yüzden gece yapma dediler..

kabızlık içinse, ananas ve kabak çekirdeği tüket.. bol bolda sıvı iç.. çorba iç mesela.. birde sıkma kendini cnm.. sıktıkça daha kötü oluyor insan ..

cnm ilaç da bi folik asit,bide vitamin bişi değilki onlar yapmaz,bide progesteron fitil ve karnıma yapıştırdığım östrojen bantları...evdeyim,yatsam sıkılıorum,otursam oram buram ağrıo(helede böyle laptop başında) aslında okunacak sınavlarım var ama dün bi sınıfı okumaya çalıştım baydı o da,keyifsiz bi iş tabi,bide bu keyifsiz süreçte iyice fenalık geçirtio :) sen neler yapıon cnm?

evet cnm sıkıntı cekıyormusss...
napım yogunum bugun ıhracatımız var onla ugrasıyorum

hmm kolay gelsin bitanemm....

zeytın yagını unutma canımmmmmmmmm
ıncır yeeee elma yeee

kız zeytinyağğ etkili mii bende de o problem var cnküüü

tatlımm bence bolee yapma yaa cok uzuyosun kendınıı sabret ve beklee...allahım cok buyukkkk...

oOooHHH SÜPERRRRrrr 66: herşey yolunda gidiyorrr ne güzell yaaa..kızmmm bebişş geliyoo bu seferrrrr kendini hazırlaaaaaaaa

Yok cok gelmefi ama 5, gunde hic duymadim genelde 8, gunden sonra oluyor diye biliyorum
tuvalette zorlandim diye olmamistir dimi
kayisi yiyorum ama bi faydasi olmadi

Ayni derdi ceken biri olarak birkac tavsiyem var canim. Kayisi, incir, lifli beslenme yi kesinlikle uygula ama bunlar birkc gunden once sonuc vermiyor. Merkezden bana duphalac surup yazdilar, kabizliga izin verme bunu kullan dediler. Faydasini gordum. Bir de bazen barsagin tumunde kabizlik olmuyor ama sadece kalin barsagin cikis noktasina yani anus bolgesinde oluyor. Onu da bebeklerde uygulandigi gibi biraz zeytinyagi surerek halledebilirsin. Hepsi denenmistir :) iyi sanslar..

Ayy super haber, e2 ni asiri yukseltmeden buyutecek dr un yumoslari opu fazla gecikmeyecek sanirim

Ohhh cnm aferin senin yumuslarina maşallah Hadı bakalım çok az kaldı artık mutlu sona gozunaydin cnm Benimm

evet yumoşlarıma aferinnn yakındır kocaman kocaman hamileyimmm diye yazacam Allahın izniyleee...
sen nörüyon cicim..yeni bi vukuat varmı

hamıssınya ondan aglıyon kuzu normal hormanlar yuksek ,:))

ah cnmmmm ne güzel söylüon keşke ondan olsa,ve inşallah öncelikle kk de tanıdığım arkadaşlarım olmak üzere bizler gibi emek veren dua eden sıkıntılarla tedaviler gören herkesin gözyaşı hep mutluluktan,güzel sonuçlardan olsun inşallah!! bu bebecikler hepimizin kucaklarına düşsün,AMİNNN: 49:

cnm progesteron işte daha ne olsun :) takmamaya çalış.. tutmazsada dünyanın sonu değil.. ne yapalım? Allahtan hayırlısı demiyormuyuz her zaman... evet çok zor sıkıntılı günler geçiriyoruz ama hayat devam ediyor ve ne olursa olsun edecek...

ama bence bu bebişler tutunacak bize ... sonuna kadar olumlu düşünmek tek amacım bu sefer...
geleyim yazılı kağıtlarını beraber okuyalım.. yazık kız, çocuklar merakla yazılı sonucunu bekliyor.. bizse merakla test sonucumuzu.. hayat çok garip

ben valla bütün gün bi uyuyorum, bi bilgisyar başındayım, bi kitap okuyorum.. bazen ilaçlar başımı döndüryor.. tansiyonumu ölçtüm dün yine yüksekti.. bi yandan tansiyon problemi mi olacak acaba diyorum :18: en korktuğum şeyde benim o.. 15 e çıktı yine.. galiba çıkacak mı acaba diye stres yaptıkça daha çok çıkıyor.. anlamadım pek.. :44: benim günlerimde böyle geçiyor.. daha doğrusu geçmek bilmiyor..

günaydın canlar.telefondan giriyırum o yüzden geçmişe bakamıyorum.ama güldeni gördüm ve çok mutlu oldum.hayırlı olsun egunal cok sevindim. öpüyorumsizleri.ALLLAHA EMANET OLUN

Son durumuna cok sevindim egunal.. Inşallah kısa zamanda buraya kocaman süslü harflerle hamile oldugunu yazacaksın. Hadi bakalım bekliyoruz :)

süper haberler canım yaa,,,adım adım yaklaşıyor bebişler geliyorr,,,o e2 de dursun duruduğu yerdeee geçmesin yükselişe falan,,bende 25 çıkmıştı sanırım o e2 değeri,o zaman hiç önemsememiştim,meğerse çok önemli birşeymiş haberim yokmuş benim

ooo sen hemen hazırlanmışsın be canım regl dönemine,unutma hamilelikkkte de çok duygusal oluyor insan,,ben her şeye ağlamıştım ilk zamanlarda,daha şimdiden içini karartmaa,

Honeymooner ben cok israr etmeme ragmen ilac vermediler senin kacinci gunun bu gun

Son durumuna cok sevindim egunal.. Inşallah kısa zamanda buraya kocaman süslü harflerle hamile oldugunu yazacaksın. Hadi bakalım bekliyoruz :)

Canım ikinmamaya çalış kızlar herseyi söylemiş zaten bide ananasi ac karnına günde 3 defa 2 parmak kalınlığında birer dilim olarak ye kesinlikle faydasını görürsün zeytinyağını dA yyiyecegin yemeğin üstüne ekstra ekleyerek ye faydasını görürsün inşallah bebisin seninle dir stres yapmamaya çalış sakın ol sen su an hamile sayılırsın :)

Ama Cook ayıp sana walla neden moral bozuyorsun ki şimdi bende senin gibiydim aglick yer arıyordum test günümden once bogurdum resmen esim şaşırmıştı ama ben cookkotuyum demiştim bagirabagira ağladım şimdi sen kendine gel çık dışarı biraz hava al ve lütfen pozitif ol pozitif olmak çok önemli sakın stres yok
evet yumoşlarıma aferinnn yakındır kocaman kocaman hamileyimmm diye yazacam Allahın izniyleee...
sen nörüyon cicim..yeni bi vukuat varmı

insallhhhh yazacaksın hamileyim diye bizde bütün topik senin için kocaman bir halay. Ekibi kurucaz ha ha tabiki sen kenarıda oturacaksın hamilelere ziplamak ilk günlerde yasak Ben de durumlar sakın çünkü kayınvalide yok evde yarın donecek bize ceket başladı ya kızıma bitirince gidecekmişBahane iste esim dün dıyorki anlamam neden sıkıyor bu kadr bizi gitsin yine gelsin sonra he walla sonra ben anneni çağırmaya korkuyorum. Geldigi gitmek bilmiyor yazık adam da ne yapsın ben bu kadını kesin logusalik dönemimde kovarim evden gerçi az kaldı bügunluk iyi yolunda hersey cnm

Hmilelik belirtileriyle gebelik belirtilerinin benzer olduğunu biri sana sölemedimi cicim...
boşuna dertleniyorsun dur bakalım...
hiç belli olmaz...

evt cicim biliorum ama bu ağlamaklı hal benim reglimin %100 göstergesi olmuştur hep ve bu duygusallık erken hamilelik evresinde olmaz die biliorum,tabi diğer şeyler oluomuş karın ağrısı göğüs şişmesi vs. senin de herşey yolunda çok şükür,takip ediorum hep,inşallah en kısa zamanda bebişlerini alcan göbüşüne,sağlıcakla kal tatlım,öptmmm

geldınmı hayatımmmmm ne oldu de bakımmm
dedim

oh gözünaydın.. her şey yoluna girdi demek, çok şükür... yaklaştı o zaman senin opu günün

evet canım yaklaştı opu Allah sorunsuzca opu ya kevuştursun diyorum..

ohhhhhhhhh ne guzel haber yaaaaa cok sevındım canımmmmm
e2 dus doverız senıııııı hehe

evet döv onu pis e2

Gunaydin kızlar guzel gunler diliyorum. Guldencim hayırlı haberlerle gel inşallah.

Hadi güzel haberlerle gel inşallah....

günaydınlar canlar egunal canım hastaneye gideceksn dimi hadı güzel haberlerle gelirsin inşallah öpüyorum seni

Günaydın canım ben kaçırmışım sen dün dr. da değil miydin? Bugün ne için gittin? Allah işlerini rast getirsin güzel haberlerle gel..

Günaydın kızlar Gunumuz GUZEL olsun..... Egunalcigim canım cok GUZEL haberlerle geleceksin inşallah ....

saolun canım arkadaşlarım güzel haberlerle geldim çok şükür...
sormuş merak etmişsiniz çok teşekkürler

Guldencim masaallah yumoslarina. O e2 ne benden selam şöyle gelmiyim oraya kizdirmsin beni... Adamgibi yukselsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…