Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayır canım benim dondurulmuşlarla değil,,,okudum egunalin yazdığını,vallahi o daha iyi bilir ,çünkü ben dondurulmuşları bilmiyorum canım,kafanı karıştırma zaten az kalmış test gününe,,,benim nasıl oldu biliyomusun,,tek yumurta gelişti ve tek yumurta toplanıp transfer edildi,o yüzden çok kafanı karıştırıp üzme kendini olacaksa her şekilde oluyor,Allahım ol desin yeterki,

olsun kuzu derd degıl... alacaz tabıııı

turginurcum çok şaşırdım senin tek yumurta mı gelişti cidden? ve o tutundu anneciğine. mucize bebiş olmuş o ne güzel sağlıkla doğsun inşallah banada 1 tane transfer edilmişti gerçi

amiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn cnm...çok sağol ilgin için...Rabbim sorunsuz kucağına versin inş yavrunu...bizleri ayırmasın hamiş kullarından anneliği tattırsın...

turginurcum çok şaşırdım senin tek yumurta mı gelişti cidden? ve o tutundu anneciğine. mucize bebiş olmuş o ne güzel sağlıkla doğsun inşallah banada 1 tane transfer edilmişti gerçi

ewet canım ek yumurtam gelişti,bende kistlerden dolayı laparoskopi olmuştum ve sonrasında kürtajım oldu ,ikiside zarar vermiş yumurta rezervimi azaltmış,o yüzden iğnelerle haplarla ancak 1 tane gelişti,ve tutundu meleğim bana,mucizem o benim,,

embriyologlar biliyor diimi cinsiyetini??neden söylemiyorlar pekii

Yasak cunku, etik degil cinsiyet secimi. Sadece bazi genetik hastaliklar var cinsiyetle tasinan, onlarda pgt yapilip soyleniyor. Diyelim erkeklerle tasinan bir genetik hastaligi varsa ebeveynin kiz bebek konuyor ozellikle. Bunun disinda illa kiz veya illa erkek istiyorum diyenler kibrista yaptiriyor tup bebek.
Ama bence embriyologlar biliyorlar, en azindan tahmin ediyorlar cinsiyetleri. Hatta ilk tup bebek tarihine bakarsaniz hep bebekler kizdi, cunku kiz bebegin yasama olasiligi daha yuksek goruluyordu, embriyologlar kiz bebek seciyordu, doganin disiyi korumasi gibi bisey.

cnm sen hamişmisin ? bana olmayacağını ve umutlanmamam gerektiğini söyledi arkadaşlar.... yinede bu moral verici mesaj için teşkkkk...

Canim moralini bozma, hayirlisi olsun, neden olmayacagini soyluyolar? umudunu kaybetme ve pozitif ol, ama fazla da beklentiye girme. Benim de test gunum 14 nisan. Kendimi alistirmaya calisiyorum negatif olursa cok uzulmiycem, hayirlisi olsun diycem diye.

cnm sen hamişmisin ? bana olmayacağını ve umutlanmamam gerektiğini söyledi arkadaşlar.... yinede bu moral verici mesaj için teşkkkk...

degılım cnm 2 deneme ve negatıf malesef ((
ama kısmetse olacak ve sen hamıs olabılrıısn cnm belırtı aramak ıyı degıl ama ...
cuma gunu ogreneceksın bunu ...
hakkımızda en hayırlısını versın guzel ALLAHIM.

cm şimdi wc ye gittim ve çok açık pembe su gibi kan gibi leke gelmiş....bence olmayacakkk

hayırlısı olacak canım stres sıkıntı yokkkkkkkk
sevınecegız hep bırlıkte c.tesı gunu yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…