embriyologlar biliyor diimi cinsiyetini??neden söylemiyorlar pekii
cnm çoook sağoll cvbın için....sende dondurulmuşlamı hamişsin ? aşağı sayfada adet gecikmesi değil diyorlar durumuma..normalmiş gecikme adet günüm atıyormuş çünkü ? senin nasıldıı ? kafam çok kötü karışıkkk :S:S
şekerimm ole valla burda ole muhabetler oluyor kı olmamıs bebiş hakkında bıle sohbet edıyoz kaldı kı diğerleri için normall yanii:9
anaaabi kaynana da mı olcak acabaaaa
tamam o zmn şekerimm sen kayınvaliideeee olll..ona gore davran ondan olll aaaaiyi olmakta kotu olmakta ınsanın kendı elındee sen ıyı olmayı tercıh ettinn tebriklerrrr
aynenn şekerimm
hahayanlış saymışımm...aynen ya kaçarı yok bu zaferi alıcazzzz la la la
aynen öyle kadın soy peşinde,bide benim eşim tek erkek,soyları kuruyacak sanki:))minik kızım susturdu babannesini şimdiden:))
hayır canım benim dondurulmuşlarla değil,,,okudum egunalin yazdığını,vallahi o daha iyi bilir ,çünkü ben dondurulmuşları bilmiyorum canım,kafanı karıştırma zaten az kalmış test gününe,,,benim nasıl oldu biliyomusun,,tek yumurta gelişti ve tek yumurta toplanıp transfer edildi,o yüzden çok kafanı karıştırıp üzme kendini olacaksa her şekilde oluyor,Allahım ol desin yeterki,
hayır canım benim dondurulmuşlarla değil,,,okudum egunalin yazdığını,vallahi o daha iyi bilir ,çünkü ben dondurulmuşları bilmiyorum canım,kafanı karıştırma zaten az kalmış test gününe,,,benim nasıl oldu biliyomusun,,tek yumurta gelişti ve tek yumurta toplanıp transfer edildi,o yüzden çok kafanı karıştırıp üzme kendini olacaksa her şekilde oluyor,Allahım ol desin yeterki,
ala ala kız olmuş erkek olmuş ne farkederr zor elde edıyoruz zatenn bıde tavır mı yapıyolarr döverim onlarıııı bak heee
dövv canımm,hakediyorlar,baştan bozuldu biraz ama şimdi alıştı kızım nasıl falan diye soruyor bana telde,sahi benim kaynanamda geliyor yarın(bende kaynana mağduru olucam uzunnnn bir süre,,,az kalırım fazla kalmam diyerek geliyor ama en az 20,-25 gün bende:))
Canım cinsiyetin anlaşılabilmesi için preimplantasyon genetik tanı(pgt) işleminin yapılması gerek.
turginurcum çok şaşırdım senin tek yumurta mı gelişti cidden? ve o tutundu anneciğine. mucize bebiş olmuş o ne güzel sağlıkla doğsun inşallahbanada 1 tane transfer edilmişti gerçi
yerım ben onu yaaaaaaaaaaaa
anasının kızı olcak sımdıden bellı bak dıyımmmmmmmm
hamısınnnnn kuzummmmmm daha ne olsunnnnnnnnnnn
embriyologlar biliyor diimi cinsiyetini??neden söylemiyorlar pekii
dövv canımm,hakediyorlar,baştan bozuldu biraz ama şimdi alıştı kızım nasıl falan diye soruyor bana telde,sahi benim kaynanamda geliyor yarın(bende kaynana mağduru olucam uzunnnn bir süre,,,az kalırım fazla kalmam diyerek geliyor ama en az 20,-25 gün bende:))
ya anacım bunların evleri yok mu neden gelirlerrr ala ala..kendı annemiz gelse laf olur ama valla aksam aksam kısdımm heeeohoooooo saat kaç olmuş kıs çıkıyomdum bu saate ben kaynana muhabbeti sarmış kalmışım burda ben gider arkadaşlarım artıkn yarın görüşürüzz egunal arkamdan su da döktüü rahat rahat gidebilirim..iyi akşamlarr..bu akşamda kapanışı turginurun mesajınlan yaptım byyyy
ya anacım bunların evleri yok mu neden gelirlerrr ala ala..kendı annemiz gelse laf olur ama valla aksam aksam kısdımm heeeohoooooo saat kaç olmuş kıs çıkıyomdum bu saate ben kaynana muhabbeti sarmış kalmışım burda ben gider arkadaşlarım artıkn yarın görüşürüzz egunal arkamdan su da döktüü rahat rahat gidebilirim..iyi akşamlarr..bu akşamda kapanışı turginurun mesajınlan yaptım byyyy
bizimki şehirdışında olduğundan belli aralıklarla gelir kalır,,eşide rahmetli oldu,yanlız başına yani engelide yok,ne yapalım katlanıyoruz ama uzadımı bayıyorrr,,çekilmiyor,,sanada ii akşamlar canım,,,
cnm sen hamişmisin ? bana olmayacağını ve umutlanmamam gerektiğini söyledi arkadaşlar....yinede bu moral verici mesaj için teşkkkk...
cnm sen hamişmisin ? bana olmayacağını ve umutlanmamam gerektiğini söyledi arkadaşlar....yinede bu moral verici mesaj için teşkkkk...
Canim moralini bozma, hayirlisi olsun, neden olmayacagini soyluyolar? umudunu kaybetme ve pozitif ol, ama fazla da beklentiye girme. Benim de test gunum 14 nisan. Kendimi alistirmaya calisiyorum negatif olursa cok uzulmiycem, hayirlisi olsun diycem diye.
Canim moralini bozma, hayirlisi olsun, neden olmayacagini soyluyolar? umudunu kaybetme ve pozitif ol, ama fazla da beklentiye girme. Benim de test gunum 14 nisan. Kendimi alistirmaya calisiyorum negatif olursa cok uzulmiycem, hayirlisi olsun diycem diye.
cm şimdi wc ye gittim ve çok açık pembe su gibi kan gibi leke gelmiş....bence olmayacakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?