Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsu ncanım,,adet gecikmesi hamilelik belirtisi zaten,,ilk olarak o geçerli,kasık batmasıda öyle,,kullandığımız ilaçlarda bulantı ve başdönmesi yapıyor,benim ilk günlerimde olmuştu,bulantı baş dönmesi göğüslerim şişmişti dokunamıyordum onlara,,kasık ve karın ağrım çok olmuştu benim,az kalmış test gününe ,inşallah olumlu olur pozitifi görürsünn

hamısınnnnn kuzummmmmm daha ne olsunnnnnnnnnnn

Egunal canım şuan itibariyle feci halde içime doğdu:senin oğluşun olacak.

Alttan attan süper laf sokuyorsun canım ya

Potansiyel kaynoş

aaaa ben laf sokmuyommm amaaa heleki canım arkadaşlarımaaa
ben kaynana değil kayınvalide olcam bi kereee...

ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır

eee topiğin başındasın diye cicim..kimin aklına gelir 2700 ü kaçıracağınnn

beklıyor olicizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kuzummmmmmmmmmmmm
kolay gelsın bakalım tatlım benımmmm

geldim işte ama sadece namazımı kıldım yemek falan yok henüz

vallahi ben EGEMEN i bekliyorum artık,,rüyamda gördüm hayırlısıyla gelicek küçük bey,,,birde kız kardeş alırsa yanına ohhh tadından yenmez onların

İnşallah canım ....

valla güzell isimm canımm...
ahh ahh cok gelmek isterdım ama bırakmıyolar kii kahretsinn..
ha hayy valla kaynana olcak gülden desenizeeeeeee malum damat alınca cici anneee gelin alınca kaynana olunuyor yaaaa

hayııırrr ben kötü kaynana olmiciimmm...

sen gitmeden bi daha geldim bay bay demeye uğurlamaya arkandan su dökmeyeee (ama küçük su değil)

olsun kız zayıfta olsam insan eti ağırdır yaniii
evet 2701 in ilk mesajını yazmakta bi becerii görmemezlikten gelinemezzz

kuzular geçmişi biraz okuyayım dedim ne eğlendim ne eğlendim. süpersiniz valla :) EGUNALCİM bencede senin oğluşun olucak benden söylemesi :)))

sendemi erkek diyosuunnn herkes öle diyooo...
Rabbim hayırlısını versin diyorum bende...

tedaviye girdikten sonra adetin iğnelere göre belirlenir eski adet gününe göre hesap yapma yanılırsın...adetinin 20.günü transfer yapıldıysa şöyle düşün transferden sonra 12.gün adet günündür...o günden sonrası gecikme sayılır...daha test gününe yani adet gününe 3 gün var demek bu...

ben kızın olcak dıyom kuzu ama sana 2 konacak halıyle 1 kız 1 erkek olcak bak gor
Allah kabul etsın cnmm ıste kılamıyom benya offfff
sen cok cıcı beı kayınvalıde olucaksın ben ınanıyorum buna
ana yemek ne zaman yapcan kızzzzzzz
gercı sızın kocısler gec gelıyorya neyseeee

Son düzenleme:

Bence belirti aramamak lazim, ben de ariyorum gerci :) en azindan beklentiye girmemek lazim. O soyledigin belirtilerin hepsi benim ilk denememde de oldu ama sonuc negatifti. Adet gecikmesine bakma, ben de 6 gun gecikmistim. Progesteron aldigin surece adet olmuyorsun, bende oyle olmustu yani. En iyisi kan tahlili canim. Tum belirtileri gorup negatif alan da var, hic belirti gormeyip pozitif alan da, Allah hepimize pozitifleri nasip etsin insallah :)

Amin canim, gerci ben ikiz istiyorum, cinsiyetleri fark etmez, embriyologa soyledim 1 kiz 1 erkek koyun diye sakayla, pek ciddiye aldigini sanmiyorum

cvbın için teşekkür ederim cnm..fakat ben hiç iğne yaptırmadım bu tedavide sadece bant kullandım transfere kadar..transfer sonrası gene bant , jel ve hap ? yinede olur mu ? üst sayfada aadet gecikmesi ilk belirti diyen bi arkadaşım var :S:S kafam karıştııı ?

ohhhh olmus hehe genelde kaynanalar erkek ıster nedense soy yuruycekya
ohhh kızımız ıyı der vermıs ona hıhhhhhhhh

embriyologlar biliyor diimi cinsiyetini??neden söylemiyorlar pekii

şekerimm ole valla burda ole muhabetler oluyor kı olmamıs bebiş hakkında bıle sohbet edıyoz kaldı kı diğerleri için normall yanii

cnm çoook sağoll cvbın için....sende dondurulmuşlamı hamişsin ? aşağı sayfada adet gecikmesi değil diyorlar durumuma..normalmiş gecikme adet günüm atıyormuş çünkü ? senin nasıldıı ? kafam çok kötü karışıkkk :S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…