slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...
slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...
Egunal canım şuan itibariyle feci halde içime doğdu:senin oğluşun olacak.
Alttan attan süper laf sokuyorsun canım ya
Potansiyel kaynoş
ya niye haber vermiyonuzzzzzz.... bensiz kutlama mı yapılır
beklıyor olicizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kuzummmmmmmmmmmmm
kolay gelsın bakalım tatlım benımmmm
vallahi ben EGEMEN i bekliyorum artık,,rüyamda gördüm hayırlısıyla gelicek küçük bey,,,birde kız kardeş alırsa yanına ohhh tadından yenmez onların
valla güzell isimm canımm...
ahh ahh cok gelmek isterdım ama bırakmıyolar kii kahretsinn..
ha hayyvalla kaynana olcak gülden desenizeeeeeee malum damat alınca cici anneee gelin alınca kaynana olunuyor yaaaa
inşallahhhh ecrinimii de hamiş listesinde görürüzzzzzzzzz....
ayy öykü ismine de bayılıyorum yaaa sare de güzell ama öykü daha güzel bi keremm
anammmm kızzzzz ben geldimm sen gidiyon sen gelcen ben burda olmucamm puffff
kızımmm bensizde kutladılar ama baksanaa sonuk bir kutlama olmuş kocaman kocaman balonlarrr süsler yok ki biz yokuz die iştee
egemen egemen egemen egemennnnnnn..ohh oğluşu buldun kızda istiyon ALLAH olmayanlaraa (bize de ) versinnn
ederim bebem bak profılıme olmadı uygulamalı olarakda daya karnını pc ye izlet örnek alsın koyversın girsin ya bunda utanacak birşey yok
canım evet hep beimle uğraşıyılar hep ezikmişim gibi muamele ediyolar
sen otursan ben hiç fark etmmki zayıf bir şeysın fark yapmaz yanı anlıyacan bu arda (mesajı düzenliyorum LENNNNNN ) OLDUMU
birazdaha sohbet edersek askere gönderip kına gecelerın yapacaksınız
gitttin ve yetişemedınnnnnnnnnnnnnnnnn
cok güzel begendım canım
buda bır becerı
evet ya babası kızıyo ama ne yapsun Wc yetişemıyo
canım bu gaz senı baya sarsmış yabitirmiş senın performanısnı
kuzular geçmişi biraz okuyayım dedim ne eğlendim ne eğlendim. süpersiniz valla :) EGUNALCİM bencede senin oğluşun olucak benden söylemesi :)))
bencede öykü çok güzel :) acaba benim kızım mı olucak oğlummu çok merak ediyorum valla. ama herkes oğlun olucak diyor nedense
banada herkes erkek demiştii,,ama kız çıktı:))o kadar alışmışızki herşeyi mavi düşünüyordum,özellikle kaynanam sanki beynimizi yıkamış kadın,erkek olucak dedi başka bişi demedi,ama kız olduğunu duyunca acaip bozuldu telde bile hissettim yani:)))senin de kız olabilir benim gibi:))
ozman tatlımm ortak karar ıle ıkısıde olsun ama öyküsare olsun sareöykü olmasın genlde ilk isim sölenir yaa öykü derlerr iştee heheyy
öykü sare daha iyi oluyor dimi???sare öykü söylenişi çok ii gelmiyor bana,doğru canım o zaman herkes öykü der:)))
üç keree soledınn yaaa kesin yaşarız artıkın o duyguyu tatlımm ...........(biliyom yanlışlıkla çıktığını )
banada herkes erkek demiştii,,ama kız çıktı:))o kadar alışmışızki herşeyi mavi düşünüyordum,özellikle kaynanam sanki beynimizi yıkamış kadın,erkek olucak dedi başka bişi demedi,ama kız olduğunu duyunca acaip bozuldu telde bile hissettim yani:)))senin de kız olabilir benim gibi:))
oh olmuş o kaynananao zaman. güzeller güzeli bir kıza bozulunur mu hiç. cinsiyet ayrımı yapanlara uyuz olurum valla. sağlıklı olsunlarda ne farkederki. zaten zor geliyolar annelerine bu kuzular
aaaa ben laf sokmuyommm amaaa heleki canım arkadaşlarımaaa
ben kaynana değil kayınvalide olcam bi kereee...
eee topiğin başındasın diye cicim..kimin aklına gelir 2700 ü kaçıracağınnn
geldim işte ama sadece namazımı kıldım yemek falan yok henüz
İnşallah canım ....
hayııırrr ben kötü kaynana olmiciimmm...
sen gitmeden bi daha geldim bay bay demeye uğurlamaya arkandan su dökmeyeee (ama küçük su değil)
olsun kız zayıfta olsam insan eti ağırdır yaniii
evet 2701 in ilk mesajını yazmakta bi becerii görmemezlikten gelinemezzz
sendemi erkek diyosuunnn herkes öle diyooo...
Rabbim hayırlısını versin diyorum bende...
hadi inşallah canım adaş olurlar,,Allah gönlüne göre versin,,benim içimden kız geçiyordu ,her ne kadar sağlıklı olsun yeter desemde :)))sare yi eşim çok istior,ayy evet sıla artık baydıı:))heryerde sıla var
oh olmuş o kaynananao zaman. güzeller güzeli bir kıza bozulunur mu hiç. cinsiyet ayrımı yapanlara uyuz olurum valla. sağlıklı olsunlarda ne farkederki. zaten zor geliyolar annelerine bu kuzular
ohhh oldu vallahi,,bende sinir oluyodum,onun sıkıntısını stresini ben çektim tabi ona göre hava hoşş,,oturduğu yerden laf sölemek kolay,,benim için farketmezdi yeterki sağlıklı olsundu,ama o öyle yaptıkça içimden hep kız olsun dedim Allah yukarda şimdi yalan atamam:))
tedaviye girdikten sonra adetin iğnelere göre belirlenir eski adet gününe göre hesap yapma yanılırsın...adetinin 20.günü transfer yapıldıysa şöyle düşün transferden sonra 12.gün adet günündür...o günden sonrası gecikme sayılır...daha test gününe yani adet gününe 3 gün var demek bu...
Bence belirti aramamak lazim, ben de ariyorum gerci :) en azindan beklentiye girmemek lazim. O soyledigin belirtilerin hepsi benim ilk denememde de oldu ama sonuc negatifti. Adet gecikmesine bakma, ben de 6 gun gecikmistim. Progesteron aldigin surece adet olmuyorsun, bende oyle olmustu yani. En iyisi kan tahlili canim. Tum belirtileri gorup negatif alan da var, hic belirti gormeyip pozitif alan da, Allah hepimize pozitifleri nasip etsin insallah :)
Amin canim, gerci ben ikiz istiyorum, cinsiyetleri fark etmez, embriyologa soyledim 1 kiz 1 erkek koyun diye sakayla, pek ciddiye aldigini sanmiyorum
ederim bebem bak profılıme olmadı uygulamalı olarakda daya karnını pc ye izlet örnek alsın koyversın girsin ya bunda utanacak birşey yok
canım evet hep beimle uğraşıyılar hep ezikmişim gibi muamele ediyolar:60
sen otursan ben hiç fark etmmki zayıf bir şeysın fark yapmaz yanı anlıyacan bu arda (mesajı düzenliyorum LENNNNNN ) OLDUMU
birazdaha sohbet edersek askere gönderip kına gecelerın yapacaksınız
gitttin ve yetişemedınnnnnnnnnnnnnnnn
cok güzel begendım canım
buda bır becerı
evet ya babası kızıyo ama ne yapsun Wc yetişemıyo
canım bu gaz senı baya sarsmış yabitirmiş senın performanısnı
bencede öykü çok güzel :) acaba benim kızım mı olucak oğlummu çok merak ediyorum valla. ama herkes oğlun olucak diyor nedense
anaaa bi kaynana da mı olcak acabaaaa
eee topiğin başındasın diye cicim..kimin aklına gelir 2700 ü kaçıracağınnn
geldim işte ama sadece namazımı kıldım yemek falan yok henüz
İnşallah canım ....
sen gitmeden bi daha geldim bay bay demeye uğurlamaya arkandan su dökmeyeee (ama küçük su değil)
..
tamam o zmn şekerimm sen kayınvaliideeee olll..ona gore davran ondan olll aaaaiyi olmakta kotu olmakta ınsanın kendı elındee sen ıyı olmayı tercıh ettinn tebriklerrrr
öykü sare daha iyi oluyor dimi???sare öykü söylenişi çok ii gelmiyor bana,doğru canım o zaman herkes öykü der:)))
aynenn şekerimm
takılıyo arada kuzu yaaaaaaaaa 3 degıl 4 bu arada hehe
herhalde olacak cnm aaaa kacarı yok
hahayanlış saymışımm...aynen ya kaçarı yok bu zaferi alıcazzzz la la la
hayırlısı olsu ncanım,,adet gecikmesi hamilelik belirtisi zaten,,ilk olarak o geçerli,kasık batmasıda öyle,,kullandığımız ilaçlarda bulantı ve başdönmesi yapıyor,benim ilk günlerimde olmuştu,bulantı baş dönmesi göğüslerim şişmişti dokunamıyordum onlara,,kasık ve karın ağrım çok olmuştu benim,az kalmış test gününe ,inşallah olumlu olur pozitifi görürsünn
ohhhh olmus hehe genelde kaynanalar erkek ıster nedense soy yuruycekya
ohhh kızımız ıyı der vermıs ona hıhhhhhhhh
ohhh oldu vallahi,,bende sinir oluyodum,onun sıkıntısını stresini ben çektim tabi ona göre hava hoşş,,oturduğu yerden laf sölemek kolay,,benim için farketmezdi yeterki sağlıklı olsundu,ama o öyle yaptıkça içimden hep kız olsun dedim Allah yukarda şimdi yalan atamam:))
ala ala kız olmuş erkek olmuş ne farkederr zor elde edıyoruz zatenn bıde tavır mı yapıyolarr döverim onlarıııı bak heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?