ayyy canim geldigimden beri yatiriyorum ialaclarin etkisi yani daha kahvalti bile yapmadim burda anstezi uglamiyorlar agri ksici hap sakinlestirici bide igne vurdu,ama cok canim yandi,tr de tup bebegin en guzel asamasien rahat asamasi diye okdum hep ama burda ogle degil her bi yumurtayi cektiklerinde canim yandi gozumden yaslar geldi saat 21 de hastaneden ciktim esim beni eve birakti onu ise cagirdilar mecbur gitmek zorunda kaldi ,neyse yarin ogleden sonra arayip bebislerin durumunu soyliycekler kismetsedurumlar bu arkadasim bakalim insallah cumaya buyuk bi ihtimalle transver olur ins,birde esim dondurulma islemine guvenmiyor zorluyorum onu kafasina yatmiyor yumurta dondurulmasi,
napıyon kuzummm??nasılsın?benim halim malumm..
canım bi tanesine ALLAH nasip ederse eşim azra istiyo ama digeri belli degil..bende digerine ben bulcam %50 hakkım var diyorum..bakalım ben daha karar vermedim..netleşince yazarım..
ayyy canim geldigimden beri yatiriyorum ialaclarin etkisi yani daha kahvalti bile yapmadim burda anstezi uglamiyorlar agri ksici hap sakinlestirici bide igne vurdu,ama cok canim yandi,tr de tup bebegin en guzel asamasien rahat asamasi diye okdum hep ama burda ogle degil her bi yumurtayi cektiklerinde canim yandi gozumden yaslar geldi saat 21 de hastaneden ciktim esim beni eve birakti onu ise cagirdilar mecbur gitmek zorunda kaldi ,neyse yarin ogleden sonra arayip bebislerin durumunu soyliycekler kismetsedurumlar bu arkadasim bakalim insallah cumaya buyuk bi ihtimalle transver olur ins,birde esim dondurulma islemine guvenmiyor zorluyorum onu kafasina yatmiyor yumurta dondurulmasi,
canım bi tanesine ALLAH nasip ederse eşim azra istiyo ama digeri belli degil..bende digerine ben bulcam %50 hakkım var diyorum..bakalım ben daha karar vermedim..netleşince yazarım..
canım tutunma belirtisi olabilir,benimde olmuştu açık pembe renkli kan gelmişti,10.gününde,,doktorunu ara söyle , bana iğne vurdutmuştu
cnm sende coraspin yuttun mu ? aradım cnm fazlalaşırsa testi erken yaparız dedi..yoksa cuma yaparız dedi...
ayyyyyyyy ne kotu yaaaa
cok gecmıs olsun cnm
bebıs olsun ınş da bu acıda unutulur...
dondur cnm neden yanasmıyorkı bırdahamı tedavı olcan uzun sureclerı yasıycan toplamda cektıgın acıyı gormedımı....
bence baskı yapppp
guzel haberler verıırsın ıns kuzu bızeeee
sag ol canim teskkur ederim,aynen embriyolarin olmesini istemiyorum her bi donmus ebriyo bizim bi sansimizdir hep acaba ya tutarsa degilmi
cnm sende coraspin yuttun mu ? aradım cnm fazlalaşırsa testi erken yaparız dedi..yoksa cuma yaparız dedi...
ben dün çok yorulmuşum üşütmüşüm dünden beri başımı kaldıramadım..yeni yeni kendime geliyorum...yağmuru da yemiştim resmen yamuldum...
kalkınca az mutfaktauğraştım am daha yemeği koymadım akşama kociş gelmeden o işi de halledeyim geçmişi de okumak lazımmm..ben buralardayım sizde ne var ne yok hamiş var mı hamişşş..
inşşşşşşşşşşşşşşşş cnm inşşşşşşşşşşama umutt hemen tükeniyooo
coraspin transferden itibaren içiyorum canım,doğurana kadar da içicem,benim doktorum prolüton depot iğne vurdutmuştu,sen takip et bakalım ,ama o yerleşme kanaması bence,pembe renkli oluyor , bir dahada olmadı bende sadece bir damlaydı
umut bızım ekmegımız suyumuz yasam tarzımız
umut olmazsa bızde olamyız ve senın sımdı umudun var aksı ıspatlanana kadar sen hamılesınnn
hayır hiç tutmadı canım
ayyyyyyyyyyyyyy insalllh bende senın gıbı olurum ve 5 demede tutarrr banada dua edermısın canımmm bebişine de oda dua etsın bak ona kardes gelıcekkk ve sunuda bılıyorummm bizim bebişlerımız daha olmadan bı suru kardesı oluyo burda
canım benim inşallah bu sefer ALLAHım yüzünü güldürür,mucizesini gönderir sana da sağlıkla,ALLAHım kimseyi evlat sahibi olamamakla imtihan etmesin,senin de artık bu sıkıntılı uzun sürecin son bulsun ve ALLAHın izniyle öyle de olacak, bi öğretmen arkadışımız vardı,gerçi sorun sanırım kendindendi tam ne bilmiorum ama 5.tüp bebek denemesinde ikizlerine kavuştuğunu duydum,biri kız biri erkek hemdeve şimdi bebişler 3-4 aylık oldu,darısı başına inşallah,burda herkes birbirine hep dua edio,kendimize ettiğimiz dualardan daha makbul olurmuş,ALLAHım birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin,hoşçakal, öptm
canım benim inşallah bu sefer ALLAHım yüzünü güldürür,mucizesini gönderir sana da sağlıkla,ALLAHım kimseyi evlat sahibi olamamakla imtihan etmesin,senin de artık bu sıkıntılı uzun sürecin son bulsun ve ALLAHın izniyle öyle de olacak, bi öğretmen arkadışımız vardı,gerçi sorun sanırım kendindendi tam ne bilmiorum ama 5.tüp bebek denemesinde ikizlerine kavuştuğunu duydum,biri kız biri erkek hemdeve şimdi bebişler 3-4 aylık oldu,darısı başına inşallah,burda herkes birbirine hep dua edio,kendimize ettiğimiz dualardan daha makbul olurmuş,ALLAHım birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin,hoşçakal, öptm
cnm dualarım herkezee....RABBİM kucaklarımızı doldursun inşşş tez zamanda...
Cnm ben yemek sinı hallettim sokak kopeciklerini doyurdum geldim şimdi sırada kocam ve ben kaldım karnım açıktı gelsede yesek mamakız delüü ne özürdiliyosun be sonu güzel oldu yaaa gerisini boşver..
bende kalkıyorum şimdi mutfağa...
Çok güzelmiş seninde prensesin ismi öykü çok guzel. Ben de melek naz istiyordum ama azar sindi icime artık kesinleşti bizim insallhçok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??
Yakisirguldenimede kaynanalik ama sakın bizimkiler gibi olma t ederiz ismimizi beğendiğin icin teyzesivalla güzell isimm canımm...
ahh ahh cok gelmek isterdım ama bırakmıyolar kii kahretsinn..
ha hayyvalla kaynana olcak gülden desenizeeeeeee malum damat alınca cici anneee gelin alınca kaynana olunuyor yaaaa
Su cnmm nbr sana da t ederiz beğendin demek ismiederim bebem bak profılıme olmadı uygulamalı olarakda daya karnını pc ye izlet örnek alsın koyversın girsin ya bunda utanacak birşey yok
canım evet hep beimle uğraşıyılar hep ezikmişim gibi muamele ediyolar
sen otursan ben hiç fark etmmki zayıf bir şeysın fark yapmaz yanı anlıyacan bu arda (mesajı düzenliyorum LENNNNNN ) OLDUMU
birazdaha sohbet edersek askere gönderip kına gecelerın yapacaksınız
gitttin ve yetişemedınnnnnnnnnnnnnnnnn
cok güzel begendım canım
buda bır becerı
evet ya babası kızıyo ama ne yapsun Wc yetişemıyo
canım bu gaz senı baya sarsmış yabitirmiş senın performanısnı
insallh hamilelik belirtisi hepsi bekleme cumayı ver yarın kanslm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...
Cnm Benm oh iyi ki kiz vermiş Rabbim sana bizim ki de yok yok banada kiz diyorlar di ama olmadı seninde kiz değildir dıyorduohhh oldu vallahi,,bende sinir oluyodum,onun sıkıntısını stresini ben çektim tabi ona göre hava hoşş,,oturduğu yerden laf sölemek kolay,,benim için farketmezdi yeterki sağlıklı olsundu,ama o öyle yaptıkça içimden hep kız olsun dedim Allah yukarda şimdi yalan atamam:))Hamd olsun Rabbime allahım kucağımıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?