Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bi tanesine ALLAH nasip ederse eşim azra istiyo ama digeri belli degil..bende digerine ben bulcam %50 hakkım var diyorum..bakalım ben daha karar vermedim..netleşince yazarım..

sabah saat 12 de hastaneden ciktik

ayyyyyyyy ne kotu yaaaa
cok gecmıs olsun cnm
bebıs olsun ınş da bu acıda unutulur...
dondur cnm neden yanasmıyorkı bırdahamı tedavı olcan uzun sureclerı yasıycan toplamda cektıgın acıyı gormedımı....
bence baskı yapppp

sag ol canim teskkur ederim,aynen embriyolarin olmesini istemiyorum her bi donmus ebriyo bizim bi sansimizdir hep acaba ya tutarsa degilmi

ben dün çok yorulmuşum üşütmüşüm dünden beri başımı kaldıramadım..yeni yeni kendime geliyorum...yağmuru da yemiştim resmen yamuldum...
kalkınca az mutfaktauğraştım am daha yemeği koymadım akşama kociş gelmeden o işi de halledeyim geçmişi de okumak lazımmm..ben buralardayım sizde ne var ne yok hamiş var mı hamişşş..

sag ol canim teskkur ederim,aynen embriyolarin olmesini istemiyorum her bi donmus ebriyo bizim bi sansimizdir hep acaba ya tutarsa degilmi

aynen cnm tutar ne farkederkı hem ha donmus ha boyle bence tmm taze daha farklı ama olsun ....
hemde esıne bızım cocuklarımız nasıl olsunler fln de kıyamaz bak ozaman...

cnm sende coraspin yuttun mu ? aradım cnm fazlalaşırsa testi erken yaparız dedi..yoksa cuma yaparız dedi...

coraspin transferden itibaren içiyorum canım,doğurana kadar da içicem,benim doktorum prolüton depot iğne vurdutmuştu,sen takip et bakalım ,ama o yerleşme kanaması bence,pembe renkli oluyor , bir dahada olmadı bende sadece bir damlaydı

gecmıs olsun cnmmmmm
dıkkat et kendıneeeee
yok hamıs haberrrri bugunnn

canım bi tanesine ALLAH nasip ederse eşim azra istiyo ama digeri belli degil..bende digerine ben bulcam %50 hakkım var diyorum..bakalım ben daha karar vermedim..netleşince yazarım..

aaa % 50 olur mu? %80 bizim hakkimiz, dunyanin cilesini cekiyoruz bebisleri kucagimiza alana kadar. Valla ben hayatta izin vermem begenmedigim ismi koymasina. Cadiyimdir biraz, konusunu bile edemez

hmm inş dediğin gibidir cnm....hiç adet sancım falan yok çünküü... bende sadece coraspini kes dedi başka bişi demedi...biraz fazla devam etse o pembe kanama yerleşme kanaması sayılmıyo mu cnm :S

kız delüü ne özürdiliyosun be sonu güzel oldu yaaa gerisini boşver..
bende kalkıyorum şimdi mutfağa...
Cnm ben yemek sinı hallettim sokak kopeciklerini doyurdum geldim şimdi sırada kocam ve ben kaldım karnım açıktı gelsede yesek mama

çok güzel canım çok beğendim,,,ama biz karar veremedik isme,,,öykü sare düşünüyoruz ama ,iyice kesinleştiremedik,nasıl güzelmi??
Çok güzelmiş seninde prensesin ismi öykü çok guzel. Ben de melek naz istiyordum ama azar sindi icime artık kesinleşti bizim insallh
valla güzell isimm canımm...

ahh ahh cok gelmek isterdım ama bırakmıyolar kii kahretsinn..

ha hayy valla kaynana olcak gülden desenizeeeeeee malum damat alınca cici anneee gelin alınca kaynana olunuyor yaaaa
Yakisirguldenimede kaynanalik ama sakın bizimkiler gibi olma t ederiz ismimizi beğendiğin icin teyzesi

Su cnmm nbr sana da t ederiz beğendin demek ismi

insallh hamilelik belirtisi hepsi bekleme cumayı ver yarın kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…