Tüp Bebek Günlüğümüz !

inşallah canım,,,,gerçi aynı babaya benziyor tip olarak:))bu kızçeler neden babasına benziyor ya bu kadar:)))ultrasonda bile belli aynı babacık

kızlar babaya duskun olur bırde....
benzesın kuzu sana da benze o merak etmeeeee
ben cok ısterım esıme benzesın yaaaaaa

yinede biliyorlar cinsiyeti çünkü %100 tutmasada sperm yıkama sırasında cinsiyetin biri daha dipte kalırken diğeri daha yüzyde kalıyormuş..........

Canlarım bana müsade :87:

Hepinize iyi akşamlar

Görüşmek üzere

selamlar,biz geldik..nasılsınız??haberlerinizi takip edemiyorum kusura bakmayın..önemli bişey varsa yazın lütfen..bize gelince bu sırt agrısı öldürcek beni yaa..dikilemiyorum,oturamıyorum,yatarsam iyiyim..ayy napcam şaşırdım,yel mi durdu acaba?:26:egunalim,akasyam hepinizi özledim yaa.ama oturamıyorum şimdi bile zorla yazıyorum inanın..ayy şimdilik başka bişey yok bizde,havadis yok..

Bende eger bı gun kızım olursa zeynep oglumada yusuf ismini vermek isterımmm cok severım bu isimleri
biliyormusun bizim bir oglumuz olursa adi yusuf olacak
bir gun esimle tv de hz yusufun hikayesini izlerken esim bana donup oglumuzun ismi yusuf olsunmu demisti

ayyyyyyyy gecmıs olsun canım benımmmm....
her guzellıgın bır zorlugu var ıste yaaaa....
kendı adıma sukur ıyıım kuzu napalım cene calıyoz ıste kızlarla sey kılavye :)))))))

güldenim evet bende gelseydim önceden haber ederdim zaten:))bigün gelcem inş..bu arada mazaretin güzel yazmışsın,ALLAHIM seninde başına versinde inş.ikiz sırt,diş,baş agrılarını gör naısl oluyo diycem,beddua etmiş gibi olcam:))en iyisi demiyim,sen hiç yaşama:))herşeyin yolunda olmasına coook sevindim..e2 yi takma kafan herşey yolunda gitcek inş..bende özlüyorum canım eskiden saatlerce acık oluyodum,yazıyodum şimdi nerdeeeee...herşey eskidenmiş

canım hoşgeldin... neler yaşadığını tahmin edebiliyorum... gebelik yarı hastalık haliymiş sorunlar bitmiyo.... ama çok şükür halimize...... ama bizim merak ettiğimiz bişey var sen isim düşündünmü prenseslere??

nasılsın canım...tesadüfen yazını gördüm kızının adı azra olcakmış...ALLAH NASİP EDERSE benim kızlardan birinin adı azra olcak gibi:))babamız cok istiyo azra ismini bakalımcalmayın ismimizi aaaaiyi bak kendine,bıcırıgına..

ayyy canim geldigimden beri yatiriyorum ialaclarin etkisi yani daha kahvalti bile yapmadim burda anstezi uglamiyorlar agri ksici hap sakinlestirici bide igne vurdu,ama cok canim yandi,tr de tup bebegin en guzel asamasien rahat asamasi diye okdum hep ama burda ogle degil her bi yumurtayi cektiklerinde canim yandi gozumden yaslar geldi saat 21 de hastaneden ciktim esim beni eve birakti onu ise cagirdilar mecbur gitmek zorunda kaldi ,neyse yarin ogleden sonra arayip bebislerin durumunu soyliycekler kismetsedurumlar bu arkadasim bakalim insallah cumaya buyuk bi ihtimalle transver olur ins,birde esim dondurulma islemine guvenmiyor zorluyorum onu kafasina yatmiyor yumurta dondurulmasi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…