inşallah canım,,,,gerçi aynı babaya benziyor tip olarak:))bu kızçeler neden babasına benziyor ya bu kadar:)))ultrasonda bile belli aynı babacık
tutunma kanaması olabılır cnmmmm
biliyormusun bizim bir oglumuz olursa adi yusuf olacakBende eger bı gun kızım olursa zeynep oglumada yusuf ismini vermek isterımmm cok severım bu isimleri
Canlarım bana müsade :87:
Hepinize iyi akşamlar
Görüşmek üzere
olabilir mi yaaaa :S:S
cm şimdi wc ye gittim ve çok açık pembe su gibi kan gibi leke gelmiş....bence olmayacakkk
selamlar,biz geldik..nasılsınız??haberlerinizi takip edemiyorum kusura bakmayın..önemli bişey varsa yazın lütfen..bize gelince bu sırt agrısı öldürcek beni yaa..dikilemiyorum,oturamıyorum,yatarsam iyiyim..ayy napcam şaşırdım,yel mi durdu acaba?:26:egunalim,akasyam hepinizi özledim yaa.ama oturamıyorum şimdi bile zorla yazıyorum inanın..ayy şimdilik başka bişey yok bizde,havadis yok..
alabılır kuzum yaaaaa
kırmızıya donerse doktorunu ara ama
biliyormusun bizim bir oglumuz olursa adi yusuf olacak
bir gun esimle tv de hz yusufun hikayesini izlerken esim bana donup oglumuzun ismi yusuf olsunmu demisti
selamlar,biz geldik..nasılsınız??haberlerinizi takip edemiyorum kusura bakmayın..önemli bişey varsa yazın lütfen..bize gelince bu sırt agrısı öldürcek beni yaa..dikilemiyorum,oturamıyorum,yatarsam iyiyim..ayy napcam şaşırdım,yel mi durdu acaba?:26:egunalim,akasyam hepinizi özledim yaa.ama oturamıyorum şimdi bile zorla yazıyorum inanın..ayy şimdilik başka bişey yok bizde,havadis yok..
canim yerlesme kanamasi olabilir, bence hemen Dr unu ara.
cm şimdi wc ye gittim ve çok açık pembe su gibi kan gibi leke gelmiş....bence olmayacakkk
sende var mı cnm belirtii ?
ohhh çok şükür bu da bitti...
hayırlı olsun canım...
maşallah 18 yumoş çıkmış e daha ne olsun...
ama benmi yanlış anladım neee anestezi olmadan mı yapıldı...
herşeyi hissettinmi ay eğer öyleyse şu an içim bi tuhaf oldu nasıl dayandın yaaa..
bende doktordaydım bugün en büyük yumoş 13 mm olmuş...
opu yaklaşıyooo yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?