yarın benim için büyük gün kızlar iki gündür sersemm gibiyim sanki aklım başımda değil heycandan ve sabırsızlıktan dilerim ki yarın size müjdeli haberi size paylaşırım bu sefer çokk daha umutluyumm olmasa çok sarsılırım biliyorum en çok ta eşime üzülüyorum okadar hayal kuruyorki buna dahil bile olamıyorum umutlanmasın diye allah hepimizin yardımcısı olsun herkes yazsın o güzel haberini rabbim kucagımızı boş bırakmasın şimdilik hoşça kalın canlarım
kız sen bana küsmüsün,,sana hep yazıyorum ama bana hiç cevap yazmıyosun:26::26:
yarın benim için büyük gün kızlar iki gündür sersemm gibiyim sanki aklım başımda değil heycandan ve sabırsızlıktan dilerim ki yarın size müjdeli haberi size paylaşırım bu sefer çokk daha umutluyumm olmasa çok sarsılırım biliyorum en çok ta eşime üzülüyorum okadar hayal kuruyorki buna dahil bile olamıyorum umutlanmasın diye allah hepimizin yardımcısı olsun herkes yazsın o güzel haberini rabbim kucagımızı boş bırakmasın şimdilik hoşça kalın canlarım
Senin icin heyecanlandim, insallah hayirlisiyla pozitifi gorursun. Herhangi bir belirtin veya kanaman oldu mu?
cnm inşşşş pozitif olur......transferin normal mi dondurulmuş mu ? kanama ve benzeri bir belirtin yada başka bir durumun oldumu ? benimde 13 nisan test günüm...
Cnm sende hayal kur ne olucak ki inanki hayal kurmak bende çok ise yaradı Rabbim yüzünü güldürsün insallh yarın hayrli olsun esinde sende mutlu olun insallh
cnm inşşşş pozitif olur......transferin normal mi dondurulmuş mu ? kanama ve benzeri bir belirtin yada başka bir durumun oldumu ? benimde 13 nisan test günüm...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzünü güldürün en kısa zamn da yarın uç mutluluktan havaya hemen bize yaz insallh hamileyim diyee ah bn de yasadım 4yil oldu kimyasal oldu 2tane heray gözyaşım akıyordu adet olunca icime bende senin gibiydim ilk tüp denemm de amn zaten ben istemiyordum ki olmazsa olmasın dedim ama sonra 1ay zor ara verdim hemen süper fresh bebelerimi aldım Rabbim ol dedi insallh kucağımızda almk nasip olucak hepimiz anne olucaz hep dualarım sizlerle biz o kadarzor yollardan geciyoruzki sonumuz mutluluk olucak insallh en donmuş tedavimde karnıma yastık koyup dolanıyorum evde esim gelince gülüyordu bana napim test gunüne kadar hamileyim dedim bende kafayı yemiştim resmn insallh Rabbim yüzünü güldürsün yarın senin gunun olsun insallhgüzel dileklerin için tşklr ama cesaretim yok 6yıllık evliliğim boyunca eşimle çocuk hakında hiç hayal kurmadık ben onun üzülmesinden çekindim hep hatta bu tedavime başlarken olursa olur dedim ona ama içine girince öyle kolayolmuyor birkez daha anladım bu sefer daha çok etkilendim herşeyin hayırlısı rabibim ol demişse olur inaç sonsuz ama pisikolojik olarak iyi değilm sanki bu gün beynim gitti geldi gerçekten zor bi süreç allaha emanet olun yarın sizlerleyim inşallah
cnmmm merak içindeyimm ??
dondurulmuş canım benim çok saol inşallah öyle olur kanama yok fazla yok ama5.günümden sora bidem ara ara bulandı seninde inşallah pozitif olur allah yüzümüzü güldürür dua ediyorum hepimize
canim benim insallah guzel haberinizi bekliyoruz.. !!
kizlar, ben kurtajdan sonra adet olmadim ve 8 hafta sonra oluyorsunuz dediler
8 hafta sonra anca dondurulmus bebislerime baslayabilecegim..
tam o aralarda 3 tane kisi ailemden dogum yapacak, cok seviniyorum onlarin adina ama icimdende Allahim bana güc kuvvet ver diyorum
yanlis anlamayin kiskanmiyorum ama cigerlerim yaniyor sanki
Rabbim dualarimizi kabul etsin en kisa zamanda bizleride Anne etsin insAllah..
uff bu adet beklemede nekadar zor bide günün belli olmadigi zaman..
kizlar, hepinize bol sans ve sabir diliyorum
cok optummm
Seni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzünü güldürün en kısa zamn da yarın uç mutluluktan havaya hemen bize yaz insallh hamileyim diyee ah bn de yasadım 4yil oldu kimyasal oldu 2tane heray gözyaşım akıyordu adet olunca icime bende senin gibiydim ilk tüp denemm de amn zaten ben istemiyordum ki olmazsa olmasın dedim ama sonra 1ay zor ara verdim hemen süper fresh bebelerimi aldım Rabbim ol dedi insallh kucağımızda almk nasip olucak hepimiz anne olucaz hep dualarım sizlerle biz o kadarzor yollardan geciyoruzki sonumuz mutluluk olucak insallh en donmuş tedavimde karnıma yastık koyup dolanıyorum evde esim gelince gülüyordu bana napim test gunüne kadar hamileyim dedim bende kafayı yemiştim resmn insallh Rabbim yüzünü güldürsün yarın senin gunun olsun insallh
çookk geçmiş olsun abol bol dua edelim rabbim verir elbette beklemek zordur bilirim allah sabır versin benim ilk denememde 2ayy adett olmadım ve sora çokk düzensiz oldu ama ben bekledim adet düzene girdi sora başvurdum tekrar çokk öptüm canım dikkat et iyi beslen kendini iyi hazırla allah o güzel duyguyu hepimize 'tümm isteyenlere nasip etsinn aminnn
okurken çokk keyiflendimm amin inşallah güzel olacakk allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çokk sevindim inan pozitff sonuç alanları görünce bu yolda umutlanıyorum mutlu oluyorum ewett bizim çocuklarımız çokk daha kıymetli olacak çünkü çok zorluk çekerek geliyorlar allaha emanet olunSeni o kadar iyi anlıyorum ki Rabbim yüzünü güldürün en kısa zamn da yarın uç mutluluktan havaya hemen bize yaz insallh hamileyim diyee ah bn de yasadım 4yil oldu kimyasal oldu 2tane heray gözyaşım akıyordu adet olunca icime bende senin gibiydim ilk tüp denemm de amn zaten ben istemiyordum ki olmazsa olmasın dedim ama sonra 1ay zor ara verdim hemen süper fresh bebelerimi aldım Rabbim ol dedi insallh kucağımızda almk nasip olucak hepimiz anne olucaz hep dualarım sizlerle biz o kadarzor yollardan geciyoruzki sonumuz mutluluk olucak insallh en donmuş tedavimde karnıma yastık koyup dolanıyorum evde esim gelince gülüyordu bana napim test gunüne kadar hamileyim dedim bende kafayı yemiştim resmn insallh Rabbim yüzünü güldürsün yarın senin gunun olsun insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?