Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın yarın.Ben de haziran gibi dondurulmuşlarla deneyeceğim inşallah o zaman nasip olur bebişim gelir göbüşüme.Sen dondurulmuşlar için ilaç kullandın mı hiç nasıl oluyor tedavi süreci..Kaç tane embriyo transfer edildi.Çok mu soru sordum ne

Oh oh cnm varya donmuş ta insan daha raht oluyor insallh senin d pozitf sonuc hadı akalım annecik raht ol mutlu ol pozitf ol

Canım anladığım kadarıyla sen de dondurulmuşlarla hamile kalmışsın.Peki dondurulmuşlarla şans daha mı az yoksa fark etmiyor mu.Merak ettim.Sen de pıhtılaşma problemide vardı yanlış hatırlamıyorsam.İğneye ne zaman başladın acaba.Başka ilaç kullandınmı.BEbeğini sağlıkla kucağına alısın inşallah..

aminn canım saol seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun ilaç olarak sadece burundan alınan sıprey kulandım ama ? o ilaç kıst yaptı o yüzden bir ay tedavim ertelendi kisler erisin diye ve yine o sıpreyi kulandırdılar sordum bu ilaç yaptı değiştirelim diye olmaz dediler bunu kulanmalıyız bir çok kişide kist yapıyor normal neyse kisler erimedi sora boşaltılar o zor bir şlemdi . sora tıransfer yapıldı kırem yumuşak kapsül verdi 4X2 kulandım o tutunmasına yardımcı sanırım bide koraspirin kan sulandırıcı bide cyclo-progynova sadece beyasını kulan dedi çünkü bir tarafı kahve bir tarafı beyaz 2X2 başka bişey yok hepsi bu sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım benimm

Teşekkür ederim.Spreyden başka bişey kullanmadın mı.Benim dr da bana ilaç kullanmıcaz sadece yumurta takibi yapıcaz ona göre tarnsfer gününe karar vericez dedi de merak ettim canım.İnşallah pozitif sonuç alırsında umudum olursun.Ben 6 nisan negatifi aldım.Şimdi sabırsızlıkla dondurulmuşlarla denemeyi bakliyorum.Bİr de senin kaç dondurulmuşun vardı kalitesi nasıldı kaç tane transfer edildi cevaplarsan sevinirim canım.

bir tane tıransfer edildi canımm yaş22 deneme 2 .35 yaşa 2koyuluyor ve 2.ci denemeden sora 2 koyuluyor

bemim 4tane dondurulmuş vardı kalitesi iyiydi ama bu tedavimde hepsini çözmüşler tıransferden sonraki 3tane yaşamamış öyle dediler çkk kızdım 2tane çözseydiniz dedim bilemedik konuşulmamış dediler sadece sprey ama tıransferden sora oraya yazdıklarımı kulandım takviye edildi yani

kızlarrrr çenenize saglık bu ne muhabbet yahuuuuu gitmeye korkuyorum artıkkk oku oku bıtmıooooooooooooooo sevgi seli aldı biziiiiiiiiiiiiiiiiii

Benimde 3 tane dondurulmuşum var.Hepsi birlikte dondurldu.Zaten grup grup donduruluyor heralde belki seninde hepsi birlikte dondurulmuştur.o yüzden hepsini çözmüşlerdir.Kalitesi nasılmış peki çözüldükten sonra.

Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.:121:

Allah nasip ederse bu ay donmuş kuşlarıma kavuşacağım inşallah

Kırmızıların teşrifini bekliyoruz:97:

ayy canım inşallah hayırlısıyla sende meleklerine kavuşşş.....

slm canim bende yeni eve geldim opu oldu 18 yumurta ,su an hala sersem gibiyim tr de uyusturuyorlar burda canin cok yanir yoorbakalim sende durumlr nnasilinsllh iyisisindir

geçmiş olsun canım inşallah çok kaliteli embriyoların olur .....

geçmiş olsun canım demek ondan ayrı kaldın bizden size birşey olmamış ya çok şükürr.....

Siz boşuna yazışıyonuz önce ben doğuracam bi kereeee
İstemek başarmanın yarısıdır ben doğuracam işte bananeeeeee....
her ne kadar şu an 0+0 günlükte olsak atağa kalkacam son anda

haha olur canım niye olmasın bak senin yumoşlar hızlı gelişiyor bebişlerde öyle olursa ...........

vay beee hayallere bak bi tane tuttu da 2 nin 3 üçün hayallerini kuruyoruz
olsun ama hedefi çok tutalım biz geriye bi tane kalsada olur

2 tane olacak canımmm hayırlı sağlıklı ömürlü .....

inşallah bebğin sana tutunmuştur canım test gününde bize güzel haberler verirsin......

canım inşallah yarın güzel haberlerini verirsin senin içinde halay ekibini kurarız .......

inan kalitesini sormak hiç aklıma gelmedi sadece en büyügünü aldık dedi ama yumurtalarım toplandıgında çok iyi diyordular bn sormadım bilmiyordum bile bak işte konuşmayınca bilgi sahibi olunmuyor bu topie önceden gelmiş olsaydım bir çok şeyi öğrenirdim bende

dondurulmuş canım benim çok saol inşallah öyle olur kanama yok fazla yok ama5.günümden sora bidem ara ara bulandı seninde inşallah pozitif olur allah yüzümüzü güldürür dua ediyorum hepimize

İNŞ cnm vallahi bende biraz önce dua ederken özellikle seni kendimi ve 14 nisanda test yaptırcak arkadaşı kattım duama....ve tabiki tüm bebeiş dileyenleri RABBİM den...yok başka elimizden gelen napalım....dua dua dua....selam ve dua ile cnm....inş yarın senin için dönüm noktası olur....

canım sen galıba lıstede yoksun durumundan bahsedermısın kacıncı denemennn ? bu arada bence hamılesın içime dogduuu

çok saolun aminn inşallah yarın ögreniyoruz nasipse

Canım inan ben de bildiğim için sormuyorum.Gereksiz mearak benimkisi.Zaten kaliteli olması ya da olmaması tutup tutmayacağını göstermiyor.İnşallah senin sonuç pozitif olacak.

canım sen galıba lıstede yoksun durumundan bahsedermısın kacıncı denemennn ? bu arada bence hamılesın içime dogduuu

inşş cnm dediğin çıkarrrr...içime doğdu hamilesin diyen ağzını yirim senin
cnm benim 3. denemem.dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi..cuma günü test günüm...listede yokum evt..nasıl kaydolacağım bilmiyorum :)

canım çokk saol inşallah aminnn ama listenin başındayım ben 2. dondurulmuşlarla denedim yarın da sonuç allah isteyen herkese bize de nasip etsin

Son düzenleme:
e2 ne oldu 5 te sonuç çıkmayacakmıydı çıktı da ben mi farketmedim gerçi okudum ama ben çok halsizim ilaçlar bugün vurdu beni sersemleştim iyicene ama seni merak ediyorum topikte de yoksunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…