okurken çokk keyiflendimm amin inşallah güzel olacakk allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah çokk sevindim inan pozitff sonuç alanları görünce bu yolda umutlanıyorum mutlu oluyorum ewett bizim çocuklarımız çokk daha kıymetli olacak çünkü çok zorluk çekerek geliyorlar allaha emanet olun
Oh oh cnm varya donmuş ta insan daha raht oluyor insallh senin d pozitf sonuc hadı akalım annecik raht ol mutlu ol pozitf ol
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın yarın.Ben de haziran gibi dondurulmuşlarla deneyeceğim inşallah o zaman nasip olur bebişim gelir göbüşüme.Sen dondurulmuşlar için ilaç kullandın mı hiç nasıl oluyor tedavi süreci..Kaç tane embriyo transfer edildi.Çok mu soru sordum ne
aminn canım saol seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun ilaç olarak sadece burundan alınan sıprey kulandım ama ? o ilaç kıst yaptı o yüzden bir ay tedavim ertelendi kisler erisin diye ve yine o sıpreyi kulandırdılar sordum bu ilaç yaptı değiştirelim diye olmaz dediler bunu kulanmalıyız bir çok kişide kist yapıyor normal neyse kisler erimedi sora boşaltılar o zor bir şlemdi . sora tıransfer yapıldı kırem yumuşak kapsül verdi 4X2 kulandım o tutunmasına yardımcı sanırım bide koraspirin kan sulandırıcı bide cyclo-progynova sadece beyasını kulan dedi çünkü bir tarafı kahve bir tarafı beyaz 2X2 başka bişey yok hepsi bu sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım benimm
bir tane tıransfer edildi canımm yaş22 deneme 2 .35 yaşa 2koyuluyor ve 2.ci denemeden sora 2 koyuluyoraminn canım saol seninde tedavin hayırlı uğurlu olsun ilaç olarak sadece burundan alınan sıprey kulandım ama ? o ilaç kıst yaptı o yüzden bir ay tedavim ertelendi kisler erisin diye ve yine o sıpreyi kulandırdılar sordum bu ilaç yaptı değiştirelim diye olmaz dediler bunu kulanmalıyız bir çok kişide kist yapıyor normal neyse kisler erimedi sora boşaltılar o zor bir şlemdi . sora tıransfer yapıldı kırem yumuşak kapsül verdi 4X2 kulandım o tutunmasına yardımcı sanırım bide koraspirin kan sulandırıcı bide cyclo-progynova sadece beyasını kulan dedi çünkü bir tarafı kahve bir tarafı beyaz 2X2 başka bişey yok hepsi bu sormak istediğin bişey varsa cevaplarım canım benimm
bemim 4tane dondurulmuş vardı kalitesi iyiydi ama bu tedavimde hepsini çözmüşler tıransferden sonraki 3tane yaşamamış öyle dediler çkk kızdım 2tane çözseydiniz dedim bilemedik konuşulmamış dediler sadece sprey ama tıransferden sora oraya yazdıklarımı kulandım takviye edildi yaniTeşekkür ederim.Spreyden başka bişey kullanmadın mı.Benim dr da bana ilaç kullanmıcaz sadece yumurta takibi yapıcaz ona göre tarnsfer gününe karar vericez dedi de merak ettim canım.İnşallah pozitif sonuç alırsında umudum olursun.Ben 6 nisan negatifi aldım.Şimdi sabırsızlıkla dondurulmuşlarla denemeyi bakliyorum.Bİr de senin kaç dondurulmuşun vardı kalitesi nasıldı kaç tane transfer edildi cevaplarsan sevinirim canım.
bemim 4tane dondurulmuş vardı kalitesi iyiydi ama bu tedavimde hepsini çözmüşler tıransferden sonraki 3tane yaşamamış öyle dediler çkk kızdım 2tane çözseydiniz dedim bilemedik konuşulmamış dediler sadece sprey ama tıransferden sora oraya yazdıklarımı kulandım takviye edildi yani
Kızlar benimde bugün kontrolüm vardı.:121:
Allah nasip ederse bu ay donmuş kuşlarıma kavuşacağım inşallah
Kırmızıların teşrifini bekliyoruz:97:
slm canim bende yeni eve geldim opu oldu 18 yumurta ,su an hala sersem gibiyim tr de uyusturuyorlar burda canin cok yanir yoorbakalim sende durumlr nnasilinsllh iyisisindir
Yüreği güzel annişim benim inşallah
Çok teşekkür ederim canım
Hiç sorma tatil dönüşü trafik kazası geçirdik(çok şükür bize birsey olmadı ),sonra hasta oldum ardından kayınvalidem geldi
Anca kendime geldim
Siz boşuna yazışıyonuz önce ben doğuracam bi kereeee
İstemek başarmanın yarısıdır ben doğuracam işte bananeeeeee....
her ne kadar şu an 0+0 günlükte olsak atağa kalkacam son anda
vay beee hayallere bak bi tane tuttu da 2 nin 3 üçün hayallerini kuruyoruz
olsun ama hedefi çok tutalım biz geriye bi tane kalsada olur
slm arkadaşlar...bu cuma 13 nisan test günüm. iki balst transferi yapıldı 29 martta adetimin 20. günü..ve adetim 5 gün gecikti..az karıncalanma ve hafif geçici sancılar harici adet belirtim yok...ama sağ kasığım batıp duruyoo midem bulanıyoo baş dönmesi var, belime sancılar girip duruyo ve göğüsler fena durumda....adet gecikmesi bir hamileik belirtisi olabilirmi ? nolur bu drumu yaşayan yada birşey bilen varsa bişi desin bana..beklemek çok zor...
yarın benim için büyük gün kızlar iki gündür sersemm gibiyim sanki aklım başımda değil heycandan ve sabırsızlıktan dilerim ki yarın size müjdeli haberi size paylaşırım bu sefer çokk daha umutluyumm olmasa çok sarsılırım biliyorum en çok ta eşime üzülüyorum okadar hayal kuruyorki buna dahil bile olamıyorum umutlanmasın diye allah hepimizin yardımcısı olsun herkes yazsın o güzel haberini rabbim kucagımızı boş bırakmasın şimdilik hoşça kalın canlarım
inan kalitesini sormak hiç aklıma gelmedi sadece en büyügünü aldık dedi ama yumurtalarım toplandıgında çok iyi diyordular bn sormadım bilmiyordum bile bak işte konuşmayınca bilgi sahibi olunmuyor bu topie önceden gelmiş olsaydım bir çok şeyi öğrenirdim bendeBenimde 3 tane dondurulmuşum var.Hepsi birlikte dondurldu.Zaten grup grup donduruluyor heralde belki seninde hepsi birlikte dondurulmuştur.o yüzden hepsini çözmüşlerdir.Kalitesi nasılmış peki çözüldükten sonra.
dondurulmuş canım benim çok saol inşallah öyle olur kanama yok fazla yok ama5.günümden sora bidem ara ara bulandı seninde inşallah pozitif olur allah yüzümüzü güldürür dua ediyorum hepimize
çok saolun aminn inşallah yarın ögreniyoruz nasipseayy canım inşallah hayırlısıyla sende meleklerine kavuşşş.....
geçmiş olsun canım inşallah çok kaliteli embriyoların olur .....
geçmiş olsun canım demek ondan ayrı kaldın bizden size birşey olmamış ya çok şükürr.....
haha olur canım niye olmasın bak senin yumoşlar hızlı gelişiyor bebişlerde öyle olursa ...........
2 tane olacak canımmm hayırlı sağlıklı ömürlü .....
inşallah bebğin sana tutunmuştur canım test gününde bize güzel haberler verirsin......
canım inşallah yarın güzel haberlerini verirsin senin içinde halay ekibini kurarız .......
inan kalitesini sormak hiç aklıma gelmedi sadece en büyügünü aldık dedi ama yumurtalarım toplandıgında çok iyi diyordular bn sormadım bilmiyordum bile bak işte konuşmayınca bilgi sahibi olunmuyor bu topie önceden gelmiş olsaydım bir çok şeyi öğrenirdim bende
canım sen galıba lıstede yoksun durumundan bahsedermısın kacıncı denemennn ? bu arada bence hamılesın içime dogduuu
İNŞ cnm vallahi bende biraz önce dua ederken özellikle seni kendimi ve 14 nisanda test yaptırcak arkadaşı kattım duama....ve tabiki tüm bebeiş dileyenleri RABBİM den...yok başka elimizden gelen napalım....dua dua dua....selam ve dua ile cnm....inş yarın senin için dönüm noktası olur....[/QUO
aminnn canım allahrazı olsun ewey rabbim verek butlaka yeterki biz elimizi açalım
canım sen galıba lıstede yoksun durumundan bahsedermısın kacıncı denemennn ? bu arada bence hamılesın içime dogduuu
İNŞ cnm vallahi bende biraz önce dua ederken özellikle seni kendimi ve 14 nisanda test yaptırcak arkadaşı kattım duama....ve tabiki tüm bebeiş dileyenleri RABBİM den...yok başka elimizden gelen napalım....dua dua dua....selam ve dua ile cnm....inş yarın senin için dönüm noktası olur....[/QUO
aminnn canım allahrazı olsun ewey rabbim verek butlaka yeterki biz elimizi açalım[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?