Tüp Bebek Günlüğümüz !

Biz tüp bebek ile aileden ilgili kimseye bilgi vermedik çünkü nasıl sonuçlanacağını bilmiyorduk.
Biraz önce eşimin ablası geldi. Aslında benden genel olarak çekinirler ama bugün herhalde bu konuda ağzımdan birşeyler almaya kararlı idi ki aşağıda sıralayacağım cümlelerle beni benden etti sabrımı zorladı.

- aslında bir bebegin olsa bu hayvanı bu kadar sevmezdin (evde beslediğim hayvandan söz ediyor.)
- bir bebişin olsa da sevsek
- babam da diyor ki "Allahım herkese çoluk cocuk verdin bizim oğlumuza ve gelinimize de ver"
- geçen gün annemle konuşuyorduk dedik ilkonce nin bebekleri olsa kim bakar
- ben sana çok üzülüyorum belki bebeğin olsa işi bırakırsın (sanki ben bebeğim olmadıgı için çalışıyorum para önemsiz)
- birşeye üşendiğimi söyledim aman üşenme üşenenin çocuğu olmazmış.

Hepsine "hayırlısı olsun inşallah" diye cevap verdim ve Allah'a şükrettim sabrım için....

Gelmişim 36 yaşıma istemediğimi mi düşünüyor beçeremediğimi mi?
Üzülebileceğim hiç akla gelmiyor mu? ((

geliyordur herşey aklına canım bile bile konuşuyordur yada laf olsun diye ama anlamadıkları birşey var senin bebğin olsa senden daha çok kimse sevinemez olmadığına göre bi durum var demektir insanlar saygı göstermeyi bilmiyorlar senin üzüldüğünün farkında bile olmayabilirler neyse canım boşver allah çok büyük

canım nasıl oldun iyi misin

iyiyim canım.... herzamanki kadar gazım var bu kadarı normal zaten alıştım yeterki sıkıştırıptac ağrı boyutuna geçmesin.... sen ne yaptın yavaş yavaş sonuna geliyosun tedavini... ve inşallah bebişle sonuçlanacak.....

sabrını taktir ediyorum...... karnı tok olan ne anlar açın halinden.... rabbim inşallah sana meleğini gönderirde sende kurtulursun bu tür konuşmalardan.......

iyi ol canım sıkışmasın gazların .. bende iyiyim ama bugün çok yorgun hissediyorum kendimi böyle çok uykum varmış gibi sersem gibi oldum ilaçlar etkisini gösterdi herhalde çünkü bugün karnım da da şişlik hissediyorum belli de perşembe randevu var cumartesi yada pazartesi opum olur inşallah bu sefer bebişlerim gelsinn

aminnnnnnnn.................

Dangalak densiz kendini bilmez kadın bosver hepimiz yedik bu lafları Rabbim vericek mutlaka mükafatını sabır geç olucak belki ama hepimizin yüzü gülecek insallh yakında

Canim Allah razi olsun, Allah insallah dualarini kabul etsin

Ya bazen etrafimizdaki insanlar hayatimizi ne kadar zorlastiriyor anlamak mumkun degil. Yani bu sozleri soylemekteki amac nedir? iyi niyet olamaz. Ignelemek baska bisey degil. Bu cumlelerin hicbirinde sevgi ve anlayis yok. Sonra bu sizin hayatiniz, cocuk yapmak istemiyor da olabilirsiniz. Ben olsam senin kadar sabirli olamayabilirdim, bu kadar cok bebekli cumleyi bir gunde kaldiramam. Bak sinir oldum simdi

Merhaba..
Yıllarca çocuk özlemi çekmiş ve 15 sene sonunda bilmem kaçıncı denemesinde hamile kalmış olan biricik yengem, sen düşünmüyor musun çocuk dediğinde, yooo düşünmüyorum dediğimde herkesin ortasında , benim de olmadığı zamanlarda soranlara aynısını diyordum demesine ne demeli...herkesten beklenir ama bu olayı yaşayan nasıl da unutur gelip ağladığı günleri ve herkesin ortasında insanın canını sıkar....
Bunlardan çok var anlayacağınnn...Allah en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun seni...

nasilsiniz bebesliler ve bebis bekleyenler?cok mutluyum cunki DR transferin zamanini soyledi 8 gun sonra lucrin kullanicam adetin 13 gunu transfer var Allahim bebisleri kucagimiza almayi nasib etsin hayirlisiyla insallah!

Demek sende de gaz var yaa benim gazımla bütün İzmir ısınır Aa en bu aksam daha dogrusu sabh tan beri sol yanımda kasık kısmımda felaket ince ince beni sıkan bir sancı var Dr um la görüştüm gazdir dedi ama ben de gaz çıkaramıyorum ki öyle

Densizliğe maruz kalmak diye buna denir.
Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
İsyandan uzak kalmayı diliyorum sadece....

Canım ben dua listesini bulamadım.
Senin icin 50 tefriciye yi bitirdim.
Yarın aksam Allah'ın izni ile 3 Yasin'i de bitirmiş olurum. Sen listeden düşersin.

Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
canım beniimm ben söyledim herkese de ne oldu yine canını sıkıyorlar yine canını sıkıyorlar..k.validem oğlunu doldurup beni boşatmaya bile çalıştı tedavide olduğumuzu bile bile çocuğumuz olmayacağını düşünerek...Kimse Annen değil sen de sonuçta gelinsin el kızısın boşverirsen hayatın devam edebilirsin..canım 36 yaşında bir gelin olarak seni çok iyi anlıyorum..
canım sen nasılsın
Ne olsun güzelim iyi diyelim iyi olalım hafifi bir soğuk algınlığı üzerimde hala kırgınlık var...sen ne durumdasın moraller süper değil mi az kaldı hadi bakalım opu için gün sayıyorsun inşaallah Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirecek bu sfer..

yengen de maşallah yani yaşayan biri olarak nasıl böyle birşey diyebiliyor anlamış değilim sinir şeyyy

nasilsiniz bebesliler ve bebis bekleyenler?cok mutluyum cunki DR transferin zamanini soyledi 8 gun sonra lucrin kullanicam adetin 13 gunu transfer var Allahim bebisleri kucagimiza almayi nasib etsin hayirlisiyla insallah!

hadi canım hakkında hayırlısı olsun

canım hamişlikte normalmiş gaz problemi.... zaten biraz gaz çıkarıp rahatlayamassam ağrıya dönüşüyo....bebek büyüdükçede bağırsaklara baskı arttığı için hem gaz hem ağrı çoğalıyo.....
ben hep kendimle dalga geçiyom büyük boy tüp gaz gibiyim ateşle yaklaşmayın patlarım diye

Canım ben dua listesini bulamadım.
Senin icin 50 tefriciye yi bitirdim.
Yarın aksam Allah'ın izni ile 3 Yasin'i de bitirmiş olurum. Sen listeden düşersin.

Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

öncelikle allah kabul etsin..... senin sayılar listeye eklendi....... ağzına yüreğine sağlık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…