Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ben dua listesini bulamadım.
Senin icin 50 tefriciye yi bitirdim.
Yarın aksam Allah'ın izni ile 3 Yasin'i de bitirmiş olurum. Sen listeden düşersin.

Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin.

allah razı olsun canım dualarımızı kabul etsin seninde gönlündeki muradını versinn... dua listem burda değil ondan bulamamışsındır

geçmiş olsun canım allah iyiliğini versin dikkat et kendine ...

bende üstümden tır geçmiş gibiyim yorgun uykulu bir halim var uyusam oda ii ama ne mümkün moralimde bi iyi bi kötü bu sefer çok umutluyum akuya bile gidiyorum ama tabii ne olsa ne bitse allahın takdiri O "ol" demedikten sonra hiçbirşeyin anlamı yok inşallah ol demiştir ...... bide çok ağlamaklıyım böyle böğüre böğüre ağlamak i,stiyorum üstelik ağlanacak birşey olmasa da bu durum var hormonlarım tavan yaptııı

Cnm bnm yaa iyi amn bnm ki de gaz olsun napim ama az sancısı gibi değil ince ince sol tarafım sanki yayılıyor ağrı dalga dalga korktum bende sabh uyandığından beri devam ediyor

Aslında yazasım yok elim kolum durdu hiç bişey yapasımda yok...
Bilirsiniz beni pozitifim herşeye iyi ve olumlu tarafından bakarım...
Şimdi yazacaklarımda sıradan bir sorun etme,panik,gereksiz olumsuz düşünce,
boşyere gerilim gibi gelmesin emin olun iş ciddi olduğundan size böyle
üzgün yazıyorum...
Ohss ihtimalim maalesef peşimi bırakmıyor...
Akşam 5 de hastaneyle son e2 için görüştüm...
Dün 450 olan değerim sadece bir günde 1100 yani 2 katından daha fazla artmış...
Bu da böyle artarak devam ederse şu demek oluyooo..
Basit bir hesap yapalım...
Bugün en büyük yumoş 13mm di... yarın maksimum 15mm olur aynı zamanda da e2 2500 olur...
perşembe günüde 15mm olan yumoş 17mm olur bu iyi bir büyüklük ama aynı anda da e2 5000 ni geçer...
yumoşlar günde 2mm büyürken e2 de günlük 2 kattan fazla bir artış oluyooo...
Sonuç olarak yarın benim için büyük gün...
Tedavim iptal olabilir,ya da yumoşlar herşeye rağmen toplanır döllendikten sonra transfer yapılmaz donrurulur...
Başka bir ihtimal varmı yarın görüşecez...
Şu an gereksiz yere üzgün değilim ya da erken düşünmüyorum...
Yarın ki e2 değerim bize yol gösterecek.
İyi düşünmemi sağlayacak tek birşey yok elimde malum ohss geçmişim ortada...
Allaha sığındım öyle bekliyorum yarını... bakalım ne olacak...

ay bunlar nası insanlar ya çok sinir oldum,ALLAH sabır versin cnm,eşine söylesen seni rahatsız etmeseler bu konularla ilgili tek laf etmeseler,olunca söyleriz merak edip sık boğaz etmeyin gibilerinden,kendi derdin yetmio gibi bide onlara katlanmak zorunda olmak en kısa zamanda da bebişine kavuşursun inşallah cnm,ALLAH yardımcın olsun,öptm...

Incelik eksikligi veya duyarsizlik var bu insanlarda diyordum ama yengen olayi asmis yani , cabuk unutmus demekki cektiklerini.

Canım yaa çok üzüldüm seni böyle mutsuz görünce lütfen bozma moralini..İnşallah korktuğun şey olmaz tedavini tamamlasın.Seni rahatlatacak bişeyler yazmak isterdim ama inan bu konuyla ilgili bilgim yok.Sen bu topiğin neşe kaynağısın.İnşallah yüzün güler tatlım...

takamayin kafaya boyle kotu seyleri.benim kaynanada halam olur- bana yumurlamayan tavugu keserler dedi ama kocis sagolsun beni sever ustun tutar:nazar : annesine ezdirmez.bende aldirmiyom zaten ne soylerlerse soylesinler.amannnnn.:1Allah versin evlatlarimizi kulun soylediyinin ne onemi var?

saol canım inşallah herşey yoluna girer dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden...

canım benim yaa güçlü ol herşey güzel olacak ben inanıyorum rabbim bizi görüyor kalbimizdekileri biliyor. son günlerde yumoşlar hızlı büyüyor belki ucu ucuna kurtarabilirsin fırlamış gitmiş değil e2 değerin . 2. ihtimali düşünmek istemiyorum şu an herşey güzel olacak deyip allaha sığınalım ....

Cnm bnm insallh hiç bir sorun olmaz bakalım hayrlisi sen şimdi yazınca dikkatimi çekti benim ilk tedavimde e2degerim 4500 civarı bana transfer yapılmamasımi gerekiyordu

Canim cok guzel analiz etmissin durumu. Oncelikle bu e2 yi dusurecek birsey var mi? onu bir arastirsak, yani bitkisel bisey falan.
En kotu ihtimalle yumurtalarin dondurulur diye dusunuyorum cunku biliyorumki laboratuarda 1-2 gun daha yumurtalari buyutebiliyorlar. Yani icini karartma sakin, herseyin bir cozumu var Allahin izniyle. Doktorunla konusup iyice bir degerlendirirsin durumu, insallah tedavin sorunsuz devam eder.

bazı ihtimaller var evet herşey yoluna girebilirde ama bu çok düşük ihtimal geçmişte kötü bir tecrübem var o nedenle iyi düşünmemi engelliyor...şu an herşey aleyhime işliyor...Dua etmekten başka yapacak bişey yok...

canım şimdilik diğer ihtimalleri düşünmeyelim e2 ucu ucuna kalacak ve hayırlısı ile rabbimin izni ile herşey yolunda ilerleyecek bence senin cumartesi opun var . tabi ki dua edeceğiz ve şunu unutma tedavi süreci sıkıntılı zorlu gidenler genelde hamile bebişlerimiz gelecek canım bu sefer olacak....

egunalcım ne desem bilmem ki o kadar üzülüorum ki böyle şeyleri duydukça,çok moral verebilen biri de değilim ama inşallah buna gerek kalmaz,hayırlısı dioruz ya hep işte,tek teselli o oluo,ama yarın güzel bi gün olcak iyi haberler alacağın,bu E2 den nefret ettim yaa,nie yükselio,düşürecek bi ilaç yokmu,herşeye buluolar,onu da düşünsüler ya

Cnm bnm yaa iyi amn bnm ki de gaz olsun napim ama az sancısı gibi değil ince ince sol tarafım sanki yayılıyor ağrı dalga dalga korktum bende sabh uyandığından beri devam ediyor

canım gazdır... bebek büyüdükçe zorluyo artık.... ben bu hafta geçen haftaya oranla çok daha zorlandım.. dün öyle ince bi sızı olarak başlayıp akşama şiddetlendi... o yüzden endişe etme..... prensesin gayet iyidir annesinin güvenli göbeciğinde......

Cnm bnm insallh hiç bir sorun olmaz bakalım hayrlisi sen şimdi yazınca dikkatimi çekti benim ilk tedavimde e2degerim 4500 civarı bana transfer yapılmamasımi gerekiyordu

4500 benim için iyi bi değer öyle olsa süpperr olurumm...
tabii riskli bi değer ama benim eski değerlerimin yanında hiç biçbişii..

öğrenmek bilgilenmek durumunda kaldım maalesef daha önce haliylede analiz edebiliyorum ama inan hiç bişey bilmek istemezdim...
çok az bi nette dolandım bunun için yapılan iki şey var...bazı doktorlar iğneleri kesip e2 nin kendiliğinden düşmesini bekliyorlar düşerse hcg yani çatlatma iğnesini vurup tedaviye devam ediyorlar..tabii iğneyi kessende düşmeme ihtimali var...bi diğer çözüm de e2 yi düşürmek için hap veriyorlarmış ve bununla sonuç alınabiliyormuş...bunları doktora yapalım diye sunmam ne kadar doğru olur bilmem B planı olmalı diye düşünmek istiyorum...

Soyle bir gozattim internetten, sanirim Dr menopur'u kesecek ve lucrin'e devam ettirecek, e2 ni yavaslatmaya calisacak. e2 nin cok dusmesini de istemiyorlar, yumurtalar bozuluyor sanirim. Eger e2 kontrol altina alinirsa ki ben inaniyorum alinacak, tedavi aynen devam eder. Yok cok yukselirse yumurtalari toplayip donduracaklar.
Hersey iyi olacak hayirlisiyla canim. Senin icin dua edicem

kadınlık hormonumuz olan e2 kadın olmanın en büyük lütfu olan anneliğe engel oluyor şu an ne tuhaf...

bende cumartesi diyorum opu için başka şansım yok gibi...daha fazla beklenmesi mümkün değil gibi görünüyor bana...
iyi ihtimallerle doldurmaya çalışıyorum kendimi sabah olsun bir an önce doktorla bi konuşayım istiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…