canım gazdır... bebek büyüdükçe zorluyo artık.... ben bu hafta geçen haftaya oranla çok daha zorlandım.. dün öyle ince bi sızı olarak başlayıp akşama şiddetlendi... o yüzden endişe etme..... prensesin gayet iyidir annesinin güvenli göbeciğinde......
Soyle bir gozattim internetten, sanirim Dr menopur'u kesecek ve lucrin'e devam ettirecek, e2 ni yavaslatmaya calisacak. e2 nin cok dusmesini de istemiyorlar, yumurtalar bozuluyor sanirim. Eger e2 kontrol altina alinirsa ki ben inaniyorum alinacak, tedavi aynen devam eder. Yok cok yukselirse yumurtalari toplayip donduracaklar.
Hersey iyi olacak hayirlisiyla canim. Senin icin dua edicem
4500 benim için iyi bi değer öyle olsa süpperr olurumm...
tabii riskli bi değer ama benim eski değerlerimin yanında hiç biçbişii..
öğrenmek bilgilenmek durumunda kaldım maalesef daha önce haliylede analiz edebiliyorum ama inan hiç bişey bilmek istemezdim...
çok az bi nette dolandım bunun için yapılan iki şey var...bazı doktorlar iğneleri kesip e2 nin kendiliğinden düşmesini bekliyorlar düşerse hcg yani çatlatma iğnesini vurup tedaviye devam ediyorlar..tabii iğneyi kessende düşmeme ihtimali var...bi diğer çözüm de e2 yi düşürmek için hap veriyorlarmış ve bununla sonuç alınabiliyormuş...bunları doktora yapalım diye sunmam ne kadar doğru olur bilmem B planı olmalı diye düşünmek istiyorum...
Ah cnm kizim iyi olsunda napim ok sende yazınca rahtladim bn hiç yasamadım diyebilirim hayatımda gaz sancii ama hamiile kalınca is değişti ama bu ilk oldu ondn korktum ya akasyacim insan o kdar endişeli oluyorki hele ben ah bn varya heran aklım kızımda amn birşey olmasın diye Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize Ali karın ağrım başladı kaynanam aradidonuyormus sabh bize kaçmak istiyorum evimden
kadınlık hormonumuz olan e2 kadın olmanın en büyük lütfu olan anneliğe engel oluyor şu an ne tuhaf...
bende cumartesi diyorum opu için başka şansım yok gibi...daha fazla beklenmesi mümkün değil gibi görünüyor bana...
iyi ihtimallerle doldurmaya çalışıyorum kendimi sabah olsun bir an önce doktorla bi konuşayım istiyorummm...
umutluyumun rüyasını hatırlayanlar vardır dimiiii...
11 nisan üzerine yoğunlaşmıştık yorumlarken ve yarın 11 nisan
eşimle evlenirken bir anda 11 yaşında bir oğlu olduğunu öğreniyormuşumm vs....
Maalesef insanoğlu kendi yaşadıklarını bile unutup ilk fırsatta karşısına geçiyor yanında durması gerekenlerin..Merhaba..
Yıllarca çocuk özlemi çekmiş ve 15 sene sonunda bilmem kaçıncı denemesinde hamile kalmış olan biricik yengem, sen düşünmüyor musun çocuk dediğinde, yooo düşünmüyorum dediğimde herkesin ortasında , benim de olmadığı zamanlarda soranlara aynısını diyordum demesine ne demeli...herkesten beklenir ama bu olayı yaşayan nasıl da unutur gelip ağladığı günleri ve herkesin ortasında insanın canını sıkar....
Bunlardan çok var anlayacağınnn...Allah en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun seni...
Aslında yazasım yok elim kolum durdu hiç bişey yapasımda yok...
Bilirsiniz beni pozitifim herşeye iyi ve olumlu tarafından bakarım...
Şimdi yazacaklarımda sıradan bir sorun etme,panik,gereksiz olumsuz düşünce,
boşyere gerilim gibi gelmesin emin olun iş ciddi olduğundan size böyle
üzgün yazıyorum...
Ohss ihtimalim maalesef peşimi bırakmıyor...
Akşam 5 de hastaneyle son e2 için görüştüm...
Dün 450 olan değerim sadece bir günde 1100 yani 2 katından daha fazla artmış...
Bu da böyle artarak devam ederse şu demek oluyooo..
Basit bir hesap yapalım...
Bugün en büyük yumoş 13mm di... yarın maksimum 15mm olur aynı zamanda da e2 2500 olur...
perşembe günüde 15mm olan yumoş 17mm olur bu iyi bir büyüklük ama aynı anda da e2 5000 ni geçer...
yumoşlar günde 2mm büyürken e2 de günlük 2 kattan fazla bir artış oluyooo...
Sonuç olarak yarın benim için büyük gün...
Tedavim iptal olabilir,ya da yumoşlar herşeye rağmen toplanır döllendikten sonra transfer yapılmaz donrurulur...
Başka bir ihtimal varmı yarın görüşecez...
Şu an gereksiz yere üzgün değilim ya da erken düşünmüyorum...
Yarın ki e2 değerim bize yol gösterecek.
İyi düşünmemi sağlayacak tek birşey yok elimde malum ohss geçmişim ortada...
Allaha sığındım öyle bekliyorum yarını... bakalım ne olacak...
Evet çok iyi hatırlıyorum...Kimderdi ki 11 nisan ın senin için karar dönümü olacağını. Hayırlı bir rüyaydı o dua edelim hayırlara vesile olsun.....İnşaallah yumoşların büyümeye devam edecek ve sen dondurup transfer için tekrar gün sayacaksın..En kötü ihtimalin bu olması için bu gece dua edeceğim....canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun yannındayız tıpkı senin bizm en zor zamanlarımızda yanımızda olduğun gibi canım arkdaşım..umutluyumun rüyasını hatırlayanlar vardır dimiiii...
11 nisan üzerine yoğunlaşmıştık yorumlarken ve yarın 11 nisan
eşimle evlenirken bir anda 11 yaşında bir oğlu olduğunu öğreniyormuşumm vs....
Sabh gelecekmiş kendileri ah keke bende valizimi alıp bir yerlere gidebilsem kızimla cnm bana süt dokunmuyor ma ben dün gece kurufaslye yedim ama hiç gaz yapmadı rahatsız etmedi hiç sevmem fasulyeyi ama mecburiyetten yiyorum aynen heran bir endişeli psikopat bir ruh halı Rabbim saglikla doğurmayı buyutmeyinadipetsinay n zaman gidecek senin kaynanatör? ayaklarını sıcak tut üşüdünmü daha çok gaz oluyo... sütte bana gaz yapıyo ama mecbur içiyorum.... anne olmak sürekli bi endişe haliymiş.... insanın rüyaları bile hep bunun üzerine oluyo... rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin....
Cnm bnm insallh hiç sorun olmaz senin e2de söyle xyukselmesin fazla ah egunalim yardım acilen sos kaynana geliyor eve geri sabh bogurmek hatta evden kaçmak istiyorummm
saol canım Allahrazı olsun...
bende bu yazdıklarını okudum tabii umut verici...
banada bu mantıklı gelen...
sanırım yarında vuracam menapuru keserse ondan sonra keser...
hemşireye dozu düşüremem yumoşlar hızla büyürken büyümeyi durduramam demiş...
yani bence 2 gün vurduracak menapuru o arada yeterli olgunluğa gelecekler zaten ama sorun olan e2
5000 ni geçmiş olacak işte ondan sonra düşmesi için sadece lucrin vurdurabilir...
Çok guzel yazmışsın bnm içimden esime geçirdiğim cümleler ama birşey diyemiyorum bakalım bir çözüm bulucak esim insallh Ben çıkıyorum Cook öpüyorum seni ve sizleri sabh insallh sendn Cook guzel haberler alıcaz buna inanıyorum ben hersey hepimiz icin guzel olucak dua edelim birbirimiz icincanım şu an ciddi modumdayım ve sana ciddi ciddi yazayım fikrimi...
bu kaynana durumunu kendine sıkıntı haline getirmekten vazgeçmelisin...
biliyorum demesi kolay gibi ama emin ol bir çoğumuz böyle şeyler yaşadık...
kayınvaliden bu kadar bunaltıyorsa seni eşinin buna bi çare bulması gerekiyor...
napayım annem işte bende seni anlıyorum hak veriyorum ama annem olduğu için bişey yapamıyorum diyen
adamları kabul etmiyorum...bu davranış tipik iki tarafada nabza göre şerbet vermektir...
bu durumu eşin çözmek zorunda annesiyle konuşacak...
çözemiyorsa sende kendini yemekten bebeğine zarar vermekten vazgeçip durumu kabulleneceksin bir an önce
ben böle yapamam diyorsanda ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen...
bu gerilimden kimseye fayda yok...bu kadın böyle bu saatten sonra sen deyincemi değişecek...
oğlu konuşur ve haddini bildirirse anca o zaman olur onun dışında sen bişey yapamazsın...
annesin artık bebeğini düşünmek zorundasın...gelsin kadın sabah en fazla ne olabilir...seni oğlundan kıskanır
laf sokar hizmet bekler vs...kökten bi çözüm bulmadıkça her gelişi sana eziyet olacak...eşinle konuş ve seni
napayım annem aslında sen haklısın gibi cümlelerle sömürmesine izin verme...
herkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.
Aslında yazasım yok elim kolum durdu hiç bişey yapasımda yok...
Bilirsiniz beni pozitifim herşeye iyi ve olumlu tarafından bakarım...
Şimdi yazacaklarımda sıradan bir sorun etme,panik,gereksiz olumsuz düşünce,
boşyere gerilim gibi gelmesin emin olun iş ciddi olduğundan size böyle
üzgün yazıyorum...
Ohss ihtimalim maalesef peşimi bırakmıyor...
Akşam 5 de hastaneyle son e2 için görüştüm...
Dün 450 olan değerim sadece bir günde 1100 yani 2 katından daha fazla artmış...
Bu da böyle artarak devam ederse şu demek oluyooo..
Basit bir hesap yapalım...
Bugün en büyük yumoş 13mm di... yarın maksimum 15mm olur aynı zamanda da e2 2500 olur...
perşembe günüde 15mm olan yumoş 17mm olur bu iyi bir büyüklük ama aynı anda da e2 5000 ni geçer...
yumoşlar günde 2mm büyürken e2 de günlük 2 kattan fazla bir artış oluyooo...
Sonuç olarak yarın benim için büyük gün...
Tedavim iptal olabilir,ya da yumoşlar herşeye rağmen toplanır döllendikten sonra transfer yapılmaz donrurulur...
Başka bir ihtimal varmı yarın görüşecez...
Şu an gereksiz yere üzgün değilim ya da erken düşünmüyorum...
Yarın ki e2 değerim bize yol gösterecek.
İyi düşünmemi sağlayacak tek birşey yok elimde malum ohss geçmişim ortada...
Allaha sığındım öyle bekliyorum yarını... bakalım ne olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?