Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ah cnm kizim iyi olsunda napim ok sende yazınca rahtladim bn hiç yasamadım diyebilirim hayatımda gaz sancii ama hamiile kalınca is değişti ama bu ilk oldu ondn korktum ya akasyacim insan o kdar endişeli oluyorki hele ben ah bn varya heran aklım kızımda amn birşey olmasın diye Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize Ali karın ağrım başladı kaynanam aradidonuyormus sabh bize kaçmak istiyorum evimden

saol canım Allahrazı olsun...
bende bu yazdıklarını okudum tabii umut verici...
banada bu mantıklı gelen...
sanırım yarında vuracam menapuru keserse ondan sonra keser...
hemşireye dozu düşüremem yumoşlar hızla büyürken büyümeyi durduramam demiş...
yani bence 2 gün vurduracak menapuru o arada yeterli olgunluğa gelecekler zaten ama sorun olan e2
5000 ni geçmiş olacak işte ondan sonra düşmesi için sadece lucrin vurdurabilir...

Cnm bnm insallh hiç sorun olmaz senin e2de söyle xyukselmesin fazla ah egunalim yardım acilen sos kaynana geliyor eve geri sabh bogurmek hatta evden kaçmak istiyorummm

ay n zaman gidecek senin kaynanatör? ayaklarını sıcak tut üşüdünmü daha çok gaz oluyo... sütte bana gaz yapıyo ama mecbur içiyorum.... anne olmak sürekli bi endişe haliymiş.... insanın rüyaları bile hep bunun üzerine oluyo... rabbim hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin....

umutluyumun rüyasını hatırlayanlar vardır dimiiii...
11 nisan üzerine yoğunlaşmıştık yorumlarken ve yarın 11 nisan
eşimle evlenirken bir anda 11 yaşında bir oğlu olduğunu öğreniyormuşumm vs....

yani canım stres bizim düşmanımız en iyisini düşünmeliyiz bide söyle düşün her ihtimalin sonunda bebişlerin var geç olsun ama güç olmasın rahatlamaya çalış ..

Ay coookguldurdun beni yaa Rabbimdeseni güldürsün insallhdemk 11yasinda bir oğlu varmış hey umutluyum hey ne rüya maslallh

canım merak ettim seni girdim yazını okudum..
tabiki normal endişen üzülmen canım benim..sende anlatacaskın bizde seni dinleyeceğiz değilmi?
yarın inş. iiyişeyler duyarız diyorum herşey ayarında kontrolde giderken inş. sonundada transfer olucaksın..
boöbol "ya fettah" çek..kapıları açan anlamında allahın ismi..tavsiye ettiğim arkdaşalrım çok işe yaradığını söyledi..
sana dua edicem yine isminle çok üzülürüm iptal olursa inan bana...ama vardır bi hayır demeyide unutmayalım...

Maalesef insanoğlu kendi yaşadıklarını bile unutup ilk fırsatta karşısına geçiyor yanında durması gerekenlerin..

Evet çok iyi hatırlıyorum...Kimderdi ki 11 nisan ın senin için karar dönümü olacağını. Hayırlı bir rüyaydı o dua edelim hayırlara vesile olsun.....İnşaallah yumoşların büyümeye devam edecek ve sen dondurup transfer için tekrar gün sayacaksın..En kötü ihtimalin bu olması için bu gece dua edeceğim....canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun yannındayız tıpkı senin bizm en zor zamanlarımızda yanımızda olduğun gibi canım arkdaşım..

Sabh gelecekmiş kendileri ah keke bende valizimi alıp bir yerlere gidebilsem kızimla cnm bana süt dokunmuyor ma ben dün gece kurufaslye yedim ama hiç gaz yapmadı rahatsız etmedi hiç sevmem fasulyeyi ama mecburiyetten yiyorum aynen heran bir endişeli psikopat bir ruh halı Rabbim saglikla doğurmayı buyutmeyinadipetsin

Cnm bnm insallh hiç sorun olmaz senin e2de söyle xyukselmesin fazla ah egunalim yardım acilen sos kaynana geliyor eve geri sabh bogurmek hatta evden kaçmak istiyorummm

canım şu an ciddi modumdayım ve sana ciddi ciddi yazayım fikrimi...
bu kaynana durumunu kendine sıkıntı haline getirmekten vazgeçmelisin...
biliyorum demesi kolay gibi ama emin ol bir çoğumuz böyle şeyler yaşadık...
kayınvaliden bu kadar bunaltıyorsa seni eşinin buna bi çare bulması gerekiyor...
napayım annem işte bende seni anlıyorum hak veriyorum ama annem olduğu için bişey yapamıyorum diyen
adamları kabul etmiyorum...bu davranış tipik iki tarafada nabza göre şerbet vermektir...
bu durumu eşin çözmek zorunda annesiyle konuşacak...
çözemiyorsa sende kendini yemekten bebeğine zarar vermekten vazgeçip durumu kabulleneceksin bir an önce
ben böle yapamam diyorsanda ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen...
bu gerilimden kimseye fayda yok...bu kadın böyle bu saatten sonra sen deyincemi değişecek...
oğlu konuşur ve haddini bildirirse anca o zaman olur onun dışında sen bişey yapamazsın...
annesin artık bebeğini düşünmek zorundasın...gelsin kadın sabah en fazla ne olabilir...seni oğlundan kıskanır
laf sokar hizmet bekler vs...kökten bi çözüm bulmadıkça her gelişi sana eziyet olacak...eşinle konuş ve seni
napayım annem aslında sen haklısın gibi cümlelerle sömürmesine izin verme...

Evet evet iyi olacak endise etme sen, incir suyu dusuruyor e2 yi diye birsey gordum nette, evde varsa kaynativer hemen, zarari olmaz diye dusunuyorum.

Çok guzel yazmışsın bnm içimden esime geçirdiğim cümleler ama birşey diyemiyorum bakalım bir çözüm bulucak esim insallh Ben çıkıyorum Cook öpüyorum seni ve sizleri sabh insallh sendn Cook guzel haberler alıcaz buna inanıyorum ben hersey hepimiz icin guzel olucak dua edelim birbirimiz icin

herkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.

herkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.

hayırlısı olsun hakkında inşallah herşey yolunda gider....

Sen benim umudumsun sakın kendini umutsuzluğa kaptırma. Ben cuma gününden bugüne sizler sayesinde geldim.
Dua edeceğim canım sen de et olumlu olacak inşallah....

:)
Özel mesajlarınız için teşekkür ederim.
Cevap hakkım henüz yok. 100 mesaj göndermem gerekiyormuş.
Teşekkürler. Geleceğim aranıza.
Şu özel mesaj hakkımı da bir kazanayım da...

Egunal canım aklına kötü şeyler getirme Senin için en hayırlısı neyse hangisi seni bebeğine kavuşturacaksa o olur inşallah Ben tedavinin iptal olacağını düşünmüyorum En kötü ihtimal yumurtaların toplanıp dondurulur birçok pkoluda olduğu gibi Önemli olan yumurtalarının kaliteli olması ve seni bebeğine kavuşturması Sadece bebeğinin sana gelmesi bir ay gecikecektir Lütfen kendini toparla Stres yapmaki hormanların daha fazla etkilenmesin Yarın senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum Dualarımız seninle

Ey Yüreğimdeki Hüzün; Hüzne Bismillah...Acıya; Elhamdülillah.. Gözyaşına; SübhanALLAH...Lal Olan Dilime; La ilahe illALLAH...

iyi geceler kızlar yüreğimizin en gizli köşesindeki dileklerimizin hakkımızda hayırlısı olması dileğiyle...

söylememe gerek yok biliyorum ama bu gece dualarınız da egunalimizi unutmayalım onun için bir ihlas bir fatiha okuyalım kuranın anahtarı kalbi onunda bizimde yolumuzu aydınlatsın....

canım benim... şuan ne kadar gergin olduğunu anlayabiliyorum.... ama inşallah bi sorun çıkmayacak ve biz burda hep beraber test günü için geri sayıma başlıcaz......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…