Tüp Bebek Günlüğümüz !

bilmiyorumki kuzum ara tara öldüm ama yokkk.geçen yıl da alyansımı kaybetmiştim hala oda yook.hep evin içinde kayboluyo.nasıl canım sıkkın sorma gülüm ya.
valla ilginç canım yaaa benimde çok sevdiğim bikaç kıyafetim kayıp halaaa yok kaç ev taşıdım halaaaa yokkk neyin nesi acaba inşallah bulursun tatlım , bahar temizliği yapmadıysan belki o ara bulursun

canım benim lütfen o güzel yüreğini üzme inşallah herşey yolunda gidecek rabbimin izniylee tedavin iptal olmıcak ve senin test günün hepbirlikte sayacağıızz canıım benimmmmm bu gece senin için dua edeceğiimm her namazımdan sonra ediyoruum zatenn rabbim yardımcın olsunn

hoşgeldinnnnnnİZ.....................

arkadaşlarım malum sabah erkenden yine hastane yollarına düşecem...
hepimize iyi geceler...
Yarın güzel birgüne uyanalım inşallah...
iyi geceler balımmm..................
hoşgeldin bitanesi..... inşallah bulursun yüzüğünü......

meraba kızlar nasılsınız
iyiyz tatlım sen nasılsın....???

Iyi geceler guzeller, yatiyorum ben

iyi geceler canım............

amann canımm dikkat et.... sırt ağrısııı bende de var.... resmen batıyorrrrrrr.kaburgalarımada vuruyor... özellikle oturunca çokk ağrıyorrr...

Bugün topik gece mesaisinde galibaaa..Sende yatmamışsınnn canımmmm..İyisin dimiiii inşşş...

inşallah bulurum be kuzum ya inan çok üzüldümmm

iyimiyim değilmiyim bende bilmiyoruumm çok ağrım varrr

canım çok üzüldüm , inşallah düşer e2 ama benimde 7000 lerdeydi ,gonalfi baştan beri 150 cc vurdum bu sonucu görünce doktorum direk kesti sadece lucrıne devam ettim yumurta toplama işlemim olması gerekenden 1 gün sonra yapıldı ve 2 gün sonrada transferim oldu pko olan hastalarda gonal f in yan etkisi bu direk e2 tavan yapıyor bence senin doktorunda hemen kesmeliydi kesmediği takdirde artmaya devam eder çünkü , inşallah iyi sonuçlarla gelirsin yarın dualarım seninle

Cannım nasılsınn yaaaa..Ösledim ben seniiii..Zuzu ile selam yolladım sanaaa.Haberlerini aldımmmm..Çok geçmiş olsunn eşinn rahatsızmış galibaaa..Misafirlerin bitiimiii nasılsınn çok öpüyomm senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…