yani canım stres bizim düşmanımız en iyisini düşünmeliyiz bide söyle düşün her ihtimalin sonunda bebişlerin var geç olsun ama güç olmasın rahatlamaya çalış ..
her türlü olumlu şeyi aklımdan geçirip iyi düşünmeye zorluyorum kendimi..
hep dediğim bi cümle vardır...bu günlerde geçecek...
Ay coookguldurdun beni yaaRabbimdeseni güldürsün insallhdemk 11yasinda bir oğlu varmış hey umutluyum hey ne rüya maslallh
rüya genel olarak güzeldi ama 11 sayısına takılmıştık biz...
canım merak ettim seni girdim yazını okudum..
tabiki normal endişen üzülmen canım benim..sende anlatacaskın bizde seni dinleyeceğiz değilmi?
yarın inş. iiyişeyler duyarız diyorum herşey ayarında kontrolde giderken inş. sonundada transfer olucaksın..
boöbol "ya fettah" çek..kapıları açan anlamında allahın ismi..tavsiye ettiğim arkdaşalrım çok işe yaradığını söyledi..
sana dua edicem yine isminle çok üzülürüm iptal olursa inan bana...ama vardır bi hayır demeyide unutmayalım...
saol canım...güzel dileklerin için...
ya fettah ı da yazdığın iyi oldu
Maalesef insanoğlu kendi yaşadıklarını bile unutup ilk fırsatta karşısına geçiyor yanında durması gerekenlerin..
Evet çok iyi hatırlıyorum...Kimderdi ki 11 nisan ın senin için karar dönümü olacağını. Hayırlı bir rüyaydı o dua edelim hayırlara vesile olsun.....İnşaallah yumoşların büyümeye devam edecek ve sen dondurup transfer için tekrar gün sayacaksın..En kötü ihtimalin bu olması için bu gece dua edeceğim....canım..Rabbim yar ve yardımcın olsun yannındayız tıpkı senin bizm en zor zamanlarımızda yanımızda olduğun gibi canım arkdaşım..
evet semracım 11 nisan bir anda karar günüm oldu...
en kötü ihtimal dediğin gibi olacak zaten..
doktor bence yumoşları bende bırakmaz..
amacıda o büyütüp almak ama bana ne zaman transfer edilir bilmiyorum...
bak duyguluyum zaten yazdıklarınla açarım muslukarımııı
zor günlerin kadınları olarak bir araya geldik...
bugün sıra bana gelmiş demek...
Evet evet iyi olacak endise etme sen, incir suyu dusuruyor e2 yi diye birsey gordum nette, evde varsa kaynativer hemen, zarari olmaz diye dusunuyorum.
evde incir yok canım...
sabah olsun bakalım bi konuşayım doktorla ne diyecek..
en kötü senaryoyu soracam...
B planı varmı bu gibi durumlarda ne yapıyorlar öğrenecem...
ama muhtemelen bana saat 5 de sonuç çıksın ona göre konuşalım diyebilirler...
herkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.
çok iyi yaa..
demek opu yu oldun bile...
geçmiş olsun canım...kaliteli embriyolar olsun inşallah...
Sen benim umudumsun sakın kendini umutsuzluğa kaptırma. Ben cuma gününden bugüne sizler sayesinde geldim.
Dua edeceğim canım sen de et olumlu olacak inşallah....
canım yaşadığım şeyin adı umutsuzkluk değil aslında...
ihtimaller var...kötü ihtimaller maalesef ağırlıkta...
Dua için Allahrazı olsun canım Rabbim o güzel gönlüne göre versin...
ben zaten sürekli dua eder haldeyim...