Tüp Bebek Günlüğümüz !

yani canım stres bizim düşmanımız en iyisini düşünmeliyiz bide söyle düşün her ihtimalin sonunda bebişlerin var geç olsun ama güç olmasın rahatlamaya çalış ..

her türlü olumlu şeyi aklımdan geçirip iyi düşünmeye zorluyorum kendimi..
hep dediğim bi cümle vardır...bu günlerde geçecek...

Ay coookguldurdun beni yaa Rabbimdeseni güldürsün insallhdemk 11yasinda bir oğlu varmış hey umutluyum hey ne rüya maslallh

rüya genel olarak güzeldi ama 11 sayısına takılmıştık biz...

saol canım...güzel dileklerin için...
ya fettah ı da yazdığın iyi oldu

evet semracım 11 nisan bir anda karar günüm oldu...
en kötü ihtimal dediğin gibi olacak zaten..
doktor bence yumoşları bende bırakmaz..
amacıda o büyütüp almak ama bana ne zaman transfer edilir bilmiyorum...
bak duyguluyum zaten yazdıklarınla açarım muslukarımııı
zor günlerin kadınları olarak bir araya geldik...
bugün sıra bana gelmiş demek...

Evet evet iyi olacak endise etme sen, incir suyu dusuruyor e2 yi diye birsey gordum nette, evde varsa kaynativer hemen, zarari olmaz diye dusunuyorum.

evde incir yok canım...
sabah olsun bakalım bi konuşayım doktorla ne diyecek..
en kötü senaryoyu soracam...
B planı varmı bu gibi durumlarda ne yapıyorlar öğrenecem...
ama muhtemelen bana saat 5 de sonuç çıksın ona göre konuşalım diyebilirler...

herkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.

çok iyi yaa..
demek opu yu oldun bile...
geçmiş olsun canım...kaliteli embriyolar olsun inşallah...

Sen benim umudumsun sakın kendini umutsuzluğa kaptırma. Ben cuma gününden bugüne sizler sayesinde geldim.
Dua edeceğim canım sen de et olumlu olacak inşallah....

canım yaşadığım şeyin adı umutsuzkluk değil aslında...
ihtimaller var...kötü ihtimaller maalesef ağırlıkta...
Dua için Allahrazı olsun canım Rabbim o güzel gönlüne göre versin...
ben zaten sürekli dua eder haldeyim...

selam canları nasılsınız uğrayamadım ne zamandır ama facede takipteyim biliyorsunuz herşey yolunda mı , herkes iyidir umarım

canım benim... şuan ne kadar gergin olduğunu anlayabiliyorum.... ama inşallah bi sorun çıkmayacak ve biz burda hep beraber test günü için geri sayıma başlıcaz......

canım gergin değilim bi garip duygu yaşıyorum boşluktayım sankiii adını koyamıyorum...
bana doktorla konuşmak iyi gelecektir...
tabii güzel şeyler söylerse daha da iyi gelecektir..
tek treddütüm kendi doktorumla yüzyüze olamayacam...

yüreği güzel zuzum benim.... allah rahatlık versin.................

egunal şimdi listemize baktımda e2 sonucun ne zaman çıkıyor tatlım

herşey yolunda gidecek canım kocamannnnn dualarımdasınn

hulusi bey burda olsa rahatlatırdı seni.... o konuşunca herşeye inanası geliyo insanın.....inşallah senin e2 bizi şaşırtıp yarın çok az artar..............

iyi akşamlar kızlarr.....

evime geldimmmm....biraz zor oldu annemlerden ayrılmak.. 20-30 dklık mesafe ama yinede zor oldu.... hatta dün gece ben yarın gelin gidiyorum diye espiri yaptım....

bugün tetanoz aşımızı da olduk......

herkes iyi mii? geçmişi okumadım var mı bir gelişme....

hoşgeldin datlummmmmm...............
hoş buldum canım nasılsınız cici kızınla beraber

hoş geldin canım benim geçmiş olsun aşıda olmuşsun demek bugün gelin geldin haaa

selam canları nasılsınız uğrayamadım ne zamandır ama facede takipteyim biliyorsunuz herşey yolunda mı , herkes iyidir umarım

egunal şimdi listemize baktımda e2 sonucun ne zaman çıkıyor tatlım

herşey yolunda gidecek canım kocamannnnn dualarımdasınn

e2 de sıkıntı yaşıyorum canım onun dışında herşey yolunda aslında...
herşey nasip kısmet...

hulusi bey burda olsa rahatlatırdı seni.... o konuşunca herşeye inanası geliyo insanın.....inşallah senin e2 bizi şaşırtıp yarın çok az artar..............

evet yaaa bi yüzünü göresim var adamın o bile bi güç benim için...
yarın istediğim gibi sorularıma cevap alamazsam hulusi hocayla tel de görüşebilirim...
inşallah gerek kalmaz da dediğin gibi herşey yolunda gider

canım benimmm inşallah sonuç normal çıkacak bol bol dua ediyorummm hepimize

arkadaşlarım malum sabah erkenden yine hastane yollarına düşecem...
hepimize iyi geceler...
Yarın güzel birgüne uyanalım inşallah...

cannlar ben geldim nasılsınız bakalımm.
beni hiiç sormayın dün geceden beri yüzüğümü arıyorum ve bulamadım.sabaha kadar uyku girmedi gözüme canlar.nasıl üzüldüm bilseniz.

gunalm nasıl bugünkü e2 ne dedi dr?

cnm şimdi gördüm e2 ile ilgili sıkıntını ; eminim herşey yoluna girecek sen hiç merak etme.. Sakın umutsuz olma ;bebişin tez zamanda seninle olucak inşallah

hepimize iyi geceler...
canım benim yat bi güzel huzurla uyu inşallah yarın hastanede yüzün gülecek iyi geceler kocaman öptüm rüyanda bebişini gör

canım hoş geldin ahyırdır inşallah nereye kayboldu bu yüzük :26: bulursun inşallah

hepimize iyi geceler...

Iyi geceler canim, guzel guzel uyu hicbirseyi dert etme. Insallah tecrubeli Dr un seni bu durumda dogru yonlendirecektir. Hayirlisiyla tedavin devam edecek

bilmiyorumki kuzum ara tara öldüm ama yokkk.geçen yıl da alyansımı kaybetmiştim hala oda yook.hep evin içinde kayboluyo.nasıl canım sıkkın sorma gülüm ya.

hepimize iyi geceler...

güzelim tatlı rüyalar moralini bozma Rabbim hayırlısıyla herşeyi yoluna koyar inşaallah..dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…