herkese iyi geceler...........
yoksa çoktan söylenmeye başlardı:))))) yatalım yada benle ilgilen diye....... Sende gececisin?
ben aslında hep bu saatte gelip kaynattıklarınızı okuyorum geceleri ama bu gece baksana 11 kullanıcı varrrr şoktayımm..gerçi kimse konuşmuyor ama olsunnnKeyfim yok pekkk benimde belim pazar günü tutulduu bugünde banyom kırıldı ya hanii sildim süpürdümm iyiyim diye ama şimdi sırtım kopuyooo..bide malummm egunalımm aklımdaaa...
bu ara ağrılar yakanı bırakmıyo senin gittinmi doktora?????
yarın gidicem bakalım canımm kan uyuşmazlığu testi yaptırmıştık onun sonucunu almaya ağrılarımıda söliyiimm sen nasıl oldun ssendede gaz sorunumu var
aman o bende hep var dün sadece şiddetini artırıp akşamımın içine etti
Ben aslında hep bu saatte gelip kaynattıklarınızı okuyorum geceleri ama bu gece baksana 11 kullanıcı varrrr şoktayımm..Gerçi kimse konuşmuyor ama olsunnnKeyfim yok pekkk benimde belim pazar günü tutulduu bugünde banyom kırıldı ya hanii sildim süpürdümm iyiyim diye ama şimdi sırtım kopuyooo..Bide malummm egunalımm aklımdaaa...
ya bende de varr ama ne gazzz utanıyorum kendimden bazeeen
Utanma kiZ sal gitsin :)))
mill stone umm iyİ ki doğdun iyi ki varsın canım arkadaşım nice mutlu yaşlara yalnız kutladığın son yaş günün olmasıni diliyorummm.Eki Görüntüle 387462 Eki Görüntüle 387463 Eki Görüntüle 387464
Ya ben o şekillerden yapamıyom ama doğum günün mutlu olsun...
kıyamam kızzz ben sanaaa olsunn bitanemmmm kutlamann iyi dilekte bulunma yiterrrr aşkollll..
ben yedek anahtar çıkartmıştım naberkimse kalmadığına göre topiği kilitleyip çıkabilirim....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?