Tüp Bebek Günlüğümüz !

yoksa çoktan söylenmeye başlardı:))))) yatalım yada benle ilgilen diye....... Sende gececisin?

Ben aslında hep bu saatte gelip kaynattıklarınızı okuyorum geceleri ama bu gece baksana 11 kullanıcı varrrr şoktayımm..Gerçi kimse konuşmuyor ama olsunnn Keyfim yok pekkk benimde belim pazar günü tutulduu bugünde banyom kırıldı ya hanii sildim süpürdümm iyiyim diye ama şimdi sırtım kopuyooo..Bide malummm egunalımm aklımdaaa...

doğruya senin banyoyu kıracaklardı bugün.... Bütün toz eve yayılıyo..... Bel ağrısı fena şekilden şekle giriyom otururken....

benimde belim çok fena yaa kilo danmı kaynaklanıyo acaba malum şiştikce şiştiiimmm

Genelde geceleri bı ben oluyorum bide bir iki ziyaretçi kimse olmuyor bir kac gündür giremedim topige şimdi bı baktım egunalw ben de çok üzüldüm inşallah korktuğu olmaz embriyoları güzel gelişsin dondurulacak kıvama gelsin bir iki ay vücudu dinlendikten sonra transfer olsun böylesi daha iyi olur ben biliyorum kendimden bu durumda sadece iyi kslitedeki embriyoları saklıyorlar aksi halde transfer oluyor. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah elimizden dua etmekten başka bisey gelmiyor

Kızlar ben kaçarrrrr...Akasya topiğin anahtarı sende kitlemeyi unutmaaaa Hepinize iyi geceler inş yarın sonucunu alacak arkadaştann ve güldenimden çok güsel haberler alıppp çifte bayramm yaparızz topikteee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…