beni güldürdün allahda seni güldürsünn amiin:)
Millistone canım dogum gunün kutlu olsun kızların dediği gibi inşallah bu bebisin olmadan geçirdiğin son dogum gunundur icinden gecen ve senin icin hayırlı olacak bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara :) egunal Rabbim yardımcın olsun inşallah hersey yolunda gidecek bebisin sana gelecek Allah'ın izniyle. Topigi açtığım da güzel haberler okurum inşallah sana ve hepimize dair öpüyorum hepinizi :)
Kızlar ben kaçarrrrr...Akasya topiğin anahtarı sende kitlemeyi unutmaaaaHepinize iyi geceler inş yarın sonucunu alacak arkadaştann ve güldenimden çok güsel haberler alıppp çifte bayramm yaparızz topikteee..
canım.... inşallah herşeyin yolunda gittiği güzel bir güne uyanırsın........................
canım çok üzüldüm , inşallah düşer e2 ama benimde 7000 lerdeydi ,gonalfi baştan beri 150 cc vurdum bu sonucu görünce doktorum direk kesti sadece lucrıne devam ettim yumurta toplama işlemim olması gerekenden 1 gün sonra yapıldı ve 2 gün sonrada transferim oldu pko olan hastalarda gonal f in yan etkisi bu direk e2 tavan yapıyor bence senin doktorunda hemen kesmeliydi kesmediği takdirde artmaya devam eder çünkü , inşallah iyi sonuçlarla gelirsin yarın dualarım seninle
canım benim lütfen o güzel yüreğini üzme inşallah herşey yolunda gidecek rabbimin izniylee tedavin iptal olmıcak ve senin test günün hepbirlikte sayacağıızz canıım benimmmmm bu gece senin için dua edeceğiimm her namazımdan sonra ediyoruum zatenn rabbim yardımcın olsunn
Iyi geceler canim, guzel guzel uyu hicbirseyi dert etme. Insallah tecrubeli Dr un seni bu durumda dogru yonlendirecektir. Hayirlisiyla tedavin devam edecek
güzelim tatlı rüyalar moralini bozma Rabbim hayırlısıyla herşeyi yoluna koyar inşaallah..dualarımız seninle
cnm şimdi gördüm e2 ile ilgili sıkıntını ; eminim herşey yoluna girecek sen hiç merak etme.. Sakın umutsuz olma ;bebişin tez zamanda seninle olucak inşallah
Egunal canım aklına kötü şeyler getirme Senin için en hayırlısı neyse hangisi seni bebeğine kavuşturacaksa o olur inşallah Ben tedavinin iptal olacağını düşünmüyorum En kötü ihtimal yumurtaların toplanıp dondurulur birçok pkoluda olduğu gibi Önemli olan yumurtalarının kaliteli olması ve seni bebeğine kavuşturması Sadece bebeğinin sana gelmesi bir ay gecikecektir Lütfen kendini toparla Stres yapmaki hormanların daha fazla etkilenmesin Yarın senden güzel haberler alacağımıza inanıyorum Dualarımız seninle
günaydın kızlar..
güldencim rabbim kapıalırnı yolalırnı açsın bugün hiç bi engelle karşılaşmazsın inşaallah..
doğum günü bebesi..seninde doğum günün kutlu olsun canım,daha ncie yaşlarında evinde çocuk sesleri olsunda
kendinden geç doğduğun günü hatırlayamaya inşallahhhama yanında hatırlyacak sevdiklerin olsun inş...
öpüyorummm ...
Eki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
Günaydınnn...
Güzel birgüne uyanmış olalım inşallah...
Hastaneye gitmeden günün özetini yazayım dedim...
VERDİ Bugün büyük gün test yaptıracak...
MAVİELLE ve KONDEN Bebekleriyle buluşacaklar...
Ve ben birazdan hastaneye gidecem...
Günaydınnn...
Güzel birgüne uyanmış olalım inşallah...
Hastaneye gitmeden günün özetini yazayım dedim...
VERDİ Bugün büyük gün test yaptıracak...
MAVİELLE ve KONDEN Bebekleriyle buluşacaklar...
Ve ben birazdan hastaneye gidecem...
günaydın mutlu bir gün sizinle beraber olsun
günaydınn bitanemm nasılsnnsınızz????
şükür halimize sen nasılsın kuzum
iyiyim tatlımm iş yerındeyızz işteeçalış çalış çalışş napalımm...hava soğudu yahuu
burasıda çok soğuk bi taraflarımız dondu
VALLA yaaa..sabah kalmak cok zor geliyor banaaaa sıcak yataktann..bide erken kalkıyorum ben saat 6 daa off diyorum yaniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?