Tüp Bebek Günlüğümüz !

Millistone canım dogum gunün kutlu olsun kızların dediği gibi inşallah bu bebisin olmadan geçirdiğin son dogum gunundur icinden gecen ve senin icin hayırlı olacak bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara :) egunal Rabbim yardımcın olsun inşallah hersey yolunda gidecek bebisin sana gelecek Allah'ın izniyle. Topigi açtığım da güzel haberler okurum inşallah sana ve hepimize dair öpüyorum hepinizi :)

günaydın topiğn yüreği güzel anneleri ve anne adaylar herkese mutlu bir gün olması dileğiyleeeee

Günaydınnn...
Güzel birgüne uyanmış olalım inşallah...
Hastaneye gitmeden günün özetini yazayım dedim...
VERDİ Bugün büyük gün test yaptıracak...
MAVİELLE ve KONDEN Bebekleriyle buluşacaklar...
Ve
ben birazdan hastaneye gidecem...

günaydın kızlar..
güldencim rabbim kapıalırnı yolalırnı açsın bugün hiç bi engelle karşılaşmazsın inşaallah..
doğum günü bebesi..seninde doğum günün kutlu olsun canım,daha ncie yaşlarında evinde çocuk sesleri olsunda
kendinden geç doğduğun günü hatırlayamaya inşallahhhama yanında hatırlyacak sevdiklerin olsun inş...
öpüyorummm ...

Kızlar ben kaçarrrrr...Akasya topiğin anahtarı sende kitlemeyi unutmaaaa Hepinize iyi geceler inş yarın sonucunu alacak arkadaştann ve güldenimden çok güsel haberler alıppp çifte bayramm yaparızz topikteee..

canım.... inşallah herşeyin yolunda gittiği güzel bir güne uyanırsın........................

Iyi geceler canim, guzel guzel uyu hicbirseyi dert etme. Insallah tecrubeli Dr un seni bu durumda dogru yonlendirecektir. Hayirlisiyla tedavin devam edecek

güzelim tatlı rüyalar moralini bozma Rabbim hayırlısıyla herşeyi yoluna koyar inşaallah..dualarımız seninle

cnm şimdi gördüm e2 ile ilgili sıkıntını ; eminim herşey yoluna girecek sen hiç merak etme.. Sakın umutsuz olma ;bebişin tez zamanda seninle olucak inşallah

canım arkadaşlarım hepinizden Allahrazı olsun...
güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler...

bak ikimiz kalmışınız seni uğurluyorum ben güle git güle güle güle gel hemşehrim...

günaydınn canımcımm..ALLAHIMM hepinizin yardımcısı olsun iyi haberlerleee bekliyoruz sizii....güldennnn çok geç kalma kız hemencik git gel iyi haberlerrr verrrr

yeni yaşın sana mutluluk huzur ve bebek getirmesi dileklerimizde.doğum gunun kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…