Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın topiğn yüreği güzel anneleri ve anne adaylar herkese mutlu bir gün olması dileğiyleeeee

Gunaydin canim allah hepinizin yardimcisi olsun hepiniz iyi haberlerle gelin insallah

günaydınn canımcımm..ALLAHIMM hepinizin yardımcısı olsun iyi haberlerleee bekliyoruz sizii....güldennnn çok geç kalma kız hemencik git gel iyi haberlerrr verrrr

günaydın mutlu bir gün sizinle beraber olsun

gunaydın canlarımmmmm....

cokkk cokkkk guzel haberlerle gelın ıns kızcelerrrr... rabbım yardımcınız olsun ....

günaydıınn kızlarrr gülden canım benim güzel haberlerle gel inşallahhhh bitanem.

milstone doğum günün kuutlu olsuuunn hayatıımm nice mutlu bebebkli senelerreeeee eşinle sevdiklerinleee

VALLA yaaa..sabah kalmak cok zor geliyor banaaaa sıcak yataktann..bide erken kalkıyorum ben saat 6 daa off diyorum yaniiii

bı işyerım olsa sabah 10 aksam 5 calısma sıtemı yapıcammmmmmmmmmm :))))))))))9
kalk kahvaltı hazırla fln zor yaaaaaa
gercı hava soguk dıye oyle ama sıcak olsa uyuyamazsın zaten......

Canım aklım kalbim seninle seni Cook seviyorum senden gelecek iyi haberlere de coook ihtiyacım var

Son düzenleme:
o duyguyu çok iyi biliyorum

günaydın güzeller

GÜNAYDINN şekercimm ve mercimeğii

ohh valla ne güzel olurduu..benı de alırdınn o işeeee koşa koşa gelirdimmm

Mutlu bir gün geçirmeniz temennisi ile günaydın dostlar...

günaydınn..amin canımm

günaydın,,,ya öyle bir işyeri açarsan beni unutma sakınnnn,,benide al yanına:))her işi yaparım yani haberin olsunn

GÜNAYDINN şekercimm ve mercimeğii

ohh valla ne güzel olurduu..benı de alırdınn o işeeee koşa koşa gelirdimmm

günaydınn..amin canımm

günaydı ncanım yaa,,,sıcacık yataktan kalkmakk çok zorrrrr,,,ama sen çok erken kalkıyormuşsun yaa,,iş yerin uzakmı *?

tamama kızlar ıkınızıde alcam :))))))))))
sıcacık yatagı bırakmak zor gelıyor hava duzelsede dınc kalksak barııııı......
tuana sen neden o kadar erken kalkıyon uzakmı ıs yerın

Dun geceden beri sol kasigimda agri var oyle hafif degil bayagi bayagi yerimde duramadim ozellikle dun gece bir saat kivrandim bugunde kramp srklinde ara ara giriyor allahim insallah bebegimin yerlesmesidir

dun geceden beri sol kasigimda agri var oyle hafif degil bayagi bayagi yerimde duramadim ozellikle dun gece bir saat kivrandim bugunde kramp srklinde ara ara giriyor allahim insallah bebegimin yerlesmesidir

aynı anda yazmısız...
Bebegın yerlesıyor desene ne guzellll
rabbım ol demıs olsun ona canım benım
test gunun ne zamannnnn

aynı anda yazmısız...
Bebegın yerlesıyor desene ne guzellll
rabbım ol demıs olsun ona canım benım
test gunun ne zamannnnn

İnan oyle kotuyumki dolunsalar aglarim keske dedigin gibi olsa bu sekizinci daha kendimde bu gucu bulabilirmiyim bilmiyorum
tes gunum sali ben pazartesi yaptiracagim 11, gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…