İnan oyle kotuyumki dolunsalar aglarim keske dedigin gibi olsa bu sekizinci daha kendimde bu gucu bulabilirmiyim bilmiyorum
tes gunum sali ben pazartesi yaptiracagim 11, gun
kızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )
gunaydi kizlar benim icinde bugun cok heycanli birgun dun pou olmustum,ve bugun saat 4 de haber gelecek insallah saglikli embriyolar olusmustur allahima butun gece dua ettim insallahhhhhhhhhhhh hersey yolunda gider dua edelim kizlar birbirimize
ohhhhhhhhh ne guzel haber buuuu
9 ay orda kalsınalr cnm guzelce yerlesmıs olsunlar mınıklerımız yaaaa....
dıyetmı bu kotu olmus((((
amın kuzum amınnnnnnnnn
kızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )
hersey yolundadır cnm ınsss....
rabbım yuzune gulsun artıkkkk
esınle konsutunmu ıkna olcakmı dondurmaya
Ohhhh maşallah... Allahım tamamına erdirsin...
Dun geceden beri sol kasigimda agri var oyle hafif degil bayagi bayagi yerimde duramadim ozellikle dun gece bir saat kivrandim bugunde kramp srklinde ara ara giriyor allahim insallah bebegimin yerlesmesidir
Ohhhh maşallah... Allahım tamamına erdirsin...
arkadasim insallah rabbim senin ve bizim gibi isteyen herkesin yuzunu guldurusun insallah dutlarin seni 9ayyyyyyyyyyyyyy boyunca hiccccccccccccc birakmasin canimmm insallahhhhhh rabbim yar ve yardimcin olsun arkadasim ,okudum sen cok cekmissin bence herseyin en guzeline hakediyosun atbi esinde sana verdigi destekle rabbim sana ve esine tamamina erdirsin saglicakla yavrularina kavusursun canim cani gonulde diliyorum.
çok sevindim canım ne güzell,,dutlarını gördün demek,maşallahhh diyelim inşallah seni bırakmazlar canım,pıtpıtlarınıda duyarsınn,Allah tamamını erdirsin inşallah
ecrincim esimin fikri ayni ama benim zorumla mecbur yapacak dusunemiyorum ayni sey;erden gecmeyi ,ignelerden degil ama o opu benim canimi cok yakti tedavinin en zor asamasiydi benim icin opu.neyse cok sikayetlenmeyim hersek minik canlarimiz icin yinede herseye raziyim.canim senin durumun ne gecmisi okumak ne mumkun bu topikde o yuzden bi bilgim yok arkadasim
malesef diyet verdi hiç karnım doymuyor sürekli bişiler yiyiyorum erken doğum riskini azaltmak için kilo almamı önlemek gerekiyormuş 10 klio al 9 ayda en en en fazla 15 alabilirsin ama almasan daha iyi dedi bakalım açlıkla başedebilcemmi(
Millistone canım dogum gunün kutlu olsun kızların dediği gibi inşallah bu bebisin olmadan geçirdiğin son dogum gunundur icinden gecen ve senin icin hayırlı olacak bütün dileklerinin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara :) egunal Rabbim yardımcın olsun inşallah hersey yolunda gidecek bebisin sana gelecek Allah'ın izniyle. Topigi açtığım da güzel haberler okurum inşallah sana ve hepimize dair öpüyorum hepinizi :)
Aşkısıı sabah sabah bana mesajda yayınlamışş yaaaaaaaaEki Görüntüle 387481 Eki Görüntüle 387480 Eki Görüntüle 387488
Canım benim iyiki doğdun ve iyiki varsın...
Yeni yaşın sana bebeğini getirsin inşallah...
SENİ ÇOK SEVİYORUM...
Eki Görüntüle 387479 Eki Görüntüle 387487 Eki Görüntüle 387485 Eki Görüntüle 387483 Eki Görüntüle 387482
Sağol kdrcimm doğum günü bebesiyim efet bugünn..Aminnnn çocuk seslerine hasretizzzzzzzz..günaydın kızlar..
güldencim rabbim kapıalırnı yolalırnı açsın bugün hiç bi engelle karşılaşmazsın inşaallah..
doğum günü bebesi..seninde doğum günün kutlu olsun canım,daha ncie yaşlarında evinde çocuk sesleri olsunda
kendinden geç doğduğun günü hatırlayamaya inşallahhhama yanında hatırlyacak sevdiklerin olsun inş...
öpüyorummm ...
yeni yaşın sana mutluluk huzur ve bebek getirmesi dileklerimizde.doğum gunun kutlu olsun
bebegımmmmmm mutlu yıllar canım benımmmmmmmmmmm
günaydıınn kızlarrr gülden canım benim güzel haberlerle gel inşallahhhh bitanem.
milstone doğum günün kuutlu olsuuunn hayatıımm nice mutlu bebebkli senelerreeeee eşinle sevdiklerinleee
Güzeller güzelim dogum gunün kutlu olsun yeni yasında tüm güzellikleri yasaman DiLEgiYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?