Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi 2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )

İnan oyle kotuyumki dolunsalar aglarim keske dedigin gibi olsa bu sekizinci daha kendimde bu gucu bulabilirmiyim bilmiyorum
tes gunum sali ben pazartesi yaptiracagim 11, gun

hayırlısı olsun canım...
ıns bu pozıtıftır ve sondur....
zaten senıın gucune hayranım cnm 8. denemen ve yılmamısın hıc ne guzel....

gunaydi kizlar benim icinde bugun cok heycanli birgun dun pou olmustum,ve bugun saat 4 de haber gelecek insallah saglikli embriyolar olusmustur allahima butun gece dua ettim insallahhhhhhhhhhhh hersey yolunda gider dua edelim kizlar birbirimize

ohhhhhhhhh ne guzel haber buuuu
9 ay orda kalsınalr cnm guzelce yerlesmıs olsunlar mınıklerımız yaaaa....
dıyetmı bu kotu olmus ((((
amın kuzum amınnnnnnnnn

gunaydi kizlar benim icinde bugun cok heycanli birgun dun pou olmustum,ve bugun saat 4 de haber gelecek insallah saglikli embriyolar olusmustur allahima butun gece dua ettim insallahhhhhhhhhhhh hersey yolunda gider dua edelim kizlar birbirimize

hersey yolundadır cnm ınsss....
rabbım yuzune gulsun artıkkkk
esınle konsutunmu ıkna olcakmı dondurmaya

ohhhhhhhhh ne guzel haber buuuu
9 ay orda kalsınalr cnm guzelce yerlesmıs olsunlar mınıklerımız yaaaa....
dıyetmı bu kotu olmus ((((
amın kuzum amınnnnnnnnn

malesef diyet verdi hiç karnım doymuyor sürekli bişiler yiyiyorum erken doğum riskini azaltmak için kilo almamı önlemek gerekiyormuş 10 klio al 9 ayda en en en fazla 15 alabilirsin ama almasan daha iyi dedi bakalım açlıkla başedebilcemmi (

Ohhhh maşallah... Allahım tamamına erdirsin...

hersey yolundadır cnm ınsss....
rabbım yuzune gulsun artıkkkk
esınle konsutunmu ıkna olcakmı dondurmaya

ecrincim esimin fikri ayni ama benim zorumla mecbur yapacak dusunemiyorum ayni sey;erden gecmeyi ,ignelerden degil ama o opu benim canimi cok yakti tedavinin en zor asamasiydi benim icin opu.neyse cok sikayetlenmeyim hersek minik canlarimiz icin yinede herseye raziyim.canim senin durumun ne gecmisi okumak ne mumkun bu topikde o yuzden bi bilgim yok arkadasim

Canlarım

VERDİ dularımız seninle canım

MAVİELLE maşallah canım,Allah daim etsin iyilik haberlerinizi

KONDEN bebişin iyi haberlerini bekliyoruz.

EGUNAL canım güzel haberlerle dön inşallah

MİLLSTONE Hersey gönlünce olsun canım

Son düzenleme:

arkadasim insallah rabbim senin ve bizim gibi isteyen herkesin yuzunu guldurusun insallah dutlarin seni 9ayyyyyyyyyyyyyy boyunca hiccccccccccccc birakmasin canimmm insallahhhhhh rabbim yar ve yardimcin olsun arkadasim ,okudum sen cok cekmissin bence herseyin en guzeline hakediyosun atbi esinde sana verdigi destekle rabbim sana ve esine tamamina erdirsin saglicakla yavrularina kavusursun canim cani gonulde diliyorum.

Dun geceden beri sol kasigimda agri var oyle hafif degil bayagi bayagi yerimde duramadim ozellikle dun gece bir saat kivrandim bugunde kramp srklinde ara ara giriyor allahim insallah bebegimin yerlesmesidir

benimde çok ağrım olmuştu,2 hafta öldüm ağrıdan ağladım resmen,,sonu güzel olsunda hepsi unutluyor ,sıkma canını ,yerleşiyor bebişin kendine yer açıyor,

Sanki icimde bir balon var patlamak üzere
Ağlamak istiyorum
Yaslar akıyor hemen gözlerimden
Yüksek bir tepeye çıkıp tüm gucumle bağırmak istiyorum

Guldencigim inşallah iyi haberlerle gelirsin canım uzme kendini

MAVİELLE canım hayırlı olsun bebeklerin çok sevindim
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim canım ne güzell,,dutlarını gördün demek,maşallahhh diyelim inşallah seni bırakmazlar canım,pıtpıtlarınıda duyarsınn,Allah tamamını erdirsin inşallah

Ohhhh maşallah... Allahım tamamına erdirsin...

çok tşkr ederim cnm duaların için allah razı olsun ben önceki hamileliklerimi sildim format attım bu benim ilk hamileliğim ilk heyecanımmış giibi yaşıyorum umarımda böle devam eder hiç olmadığım kadar rahatım stresim yok inşallah olmazda çabucak geçer 9 ay onlara kavuşuruz (amin)

güzell arkadaşllarımm nasılsınız?sporumu yaptım geldimm..ama asıl spor ewde başlıcak az sonra yazlıkları ütülemem lazım dağğ gibi duruolarrgeçmişi okuyayım bi neler war neler yok..güldenim dualarım seninlee güzel haberlerle gel işşallahh...

ya cnm ben şoktayım hala sana sormak istiodum nası anestezi almadan topladılar yumurtalarını yaa? ben transferi bile anestezi ile yaptırdım :) sende anesteziye bi alerjimi vardı,ciddi bi yan etki oluşacağını mı düşündüler anesteziden ne bilim,kaç hasteneye gittiysek opu da anestezi var ve ücretin içinde demişlerdi,ama tranferdekini ben extra ödedim tabi,ve şu tüp bebekten okadar korkuodum ki 2 yıldır hep erteliodum cnm yancak die,herşey bittiğinde eşime şunu dedim, yeni başlayacaklara korkulacak bişi yokmuş,ruhsal ve ekonomik durumunuz müsaitse fiziksel bi acı yok diycem..tek sıkıntım kolumdan kan vermek oldu,hormon iğneleri bile ince ve kısaydı çünkü onlara alışmıştım herşey gönlünce olsun cnm öptm!

canım dıkkat edecen ve bol bol su ıceceksın sen ozaman kuzu....
zor bır donem rabbım yardım etsınnnnn

Sağol nutellaaaaaa..Güldende haberler geldii daktırı olumlu konuşmuşşş..Korkma hiç bişicikler olmıcak demişşş..

Aşkısıı sabah sabah bana mesajda yayınlamışş yaaaaaaaa

Sağol kdrcimm doğum günü bebesiyim efet bugünn..Aminnnn çocuk seslerine hasretizzzzzzzz..

Güzel gözlümmmmmm çok sağollll..

yeni yaşın sana mutluluk huzur ve bebek getirmesi dileklerimizde.doğum gunun kutlu olsun

Aminnn cnmmm inş öyle olmasını diliyorum Rabbimden.....

bebegımmmmmm mutlu yıllar canım benımmmmmmmmmmm

Sağolll canımm benimmmmmm..

günaydıınn kızlarrr gülden canım benim güzel haberlerle gel inşallahhhh bitanem.

milstone doğum günün kuutlu olsuuunn hayatıımm nice mutlu bebebkli senelerreeeee eşinle sevdiklerinleee

Sağol çıtır hamişimm benimmmmmmmmmmmm..

Güzeller güzelim dogum gunün kutlu olsun yeni yasında tüm güzellikleri yasaman DiLEgiYLE

Sağolll zuzuuuuuuuuuuuuu...bebelerimizle seneye göbüşleri tokuşturalım inşş...

Canlarım Eki Görüntüle 387587

MİLLSTONE Eki Görüntüle 387589 Hersey gönlünce olsun canım

Sağol camnetaaaaaa ben sana geçen mesaj atmıştım görrdünmüüüü;??? Ben senii çok ösledimmmm iyiki gelldin tekrardannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…