Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım tatlımmm
benımkı biraz sonuk olducak ama...
bol bol bebişli nıce mutlu seneler dılerım ....

kocaman opuyorummmm ...
herşey gonlunce olsun..

Canım benim hoşgeldin

Kolaylıklar dilerim

valla dondur kuzu....
zor ıslemlerden gecmııssın bellı....
benım durumum beklemede cnm zamanım bellı degıl 3. için bekliyorum hayatımmmm....

ohhhhhh ne guzel gıtsın kılolar desene ...
sen sımdı yemekte yemezsın kuzu ....
spor yapıyorum dıye bence yaaaaa

günaydın topiğn yüreği güzel anneleri ve anne adaylar herkese mutlu bir gün olması dileğiyleeeee
günaydınnn seninde günün mutlu olsunnn...
canımm benimmmmm haberler güzelmişşş..çok sewindimmmm
günaydın mutlu bir gün sizinle beraber olsun

günaydın güzeller

GunAydin kizlarr Gunumuz GUZEL olsuuunnnn .....

Mutlu bir gün geçirmeniz temennisi ile günaydın dostlar...

Gunaydiin, zaman gecmek bilmiyor bana kızlar cuma yaklaştıkça korkuyorum.. İnşallah bı sorun ol
Maz nolur dua edin bana...
günaydınnn canlarımmmm
Dun geceden beri sol kasigimda agri var oyle hafif degil bayagi bayagi yerimde duramadim ozellikle dun gece bir saat kivrandim bugunde kramp srklinde ara ara giriyor allahim insallah bebegimin yerlesmesidir
yerleşiodurr bebeişin sana canım benimmm...
maşşallah canımmm..çok sewindimmm..1 ayda 2 kilo sanada maşşallah bebişleredee
gunaydi kizlar benim icinde bugun cok heycanli birgun dun pou olmustum,ve bugun saat 4 de haber gelecek insallah saglikli embriyolar olusmustur allahima butun gece dua ettim insallahhhhhhhhhhhh hersey yolunda gider dua edelim kizlar birbirimize
hayırlı haberler alırsın işşallah canım...

kuzumm kıyamam doluoz bazen ölee hepimizz ama sonu güzel olcak işşallahh..sıkılmaa ama sıkıntınıda içine atma bağır gitsinn...
Canım benim hoşgeldin

Kolaylıklar dilerim

hoşbuldumm canımm.saolasınnn..

acıktımm çokkksenin nasıl gidio hani bişi denicektin sen yaptın mı?baklagillerle falan yoğurt yaptın mı?

yok cnm deneyemedım esıml eberaber yapıcaz onu 2 gun hafta sonu hazırlayım pazar aksamı pazartesı salı yapcaz kısmtese....
bırde yogurt dıyetı gordum bır yerde ona bakıyom sımdı

MİLLSTONE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNN .. BEBEĞİNLE VE SEVDİKLERİNLE NİCE GÜZEL YILLAR SENİN OLSUN

Tünaydın canlar inşallah her şey yolundadır.. Bugün verdi'den güzel haberler alırız inşallah

ben şöyle bir geçmişi ziyaret edip geleyim..

Cnm arkadaslarım hepinize merhaba hemen çıkmam lazım hazırlanıcm evden çıkıcm guldenimden hbr varm
Dedim ama henüz yok galiba akSam yine uğrarım çok öptüm hepinizi bugün çok guzel bir gun olsun insallh

Canim sevdiklerinle beraber bol bebisli mutlu saglikli yillar dilerim :124:

Anaaaam ikizlerle 10 kilo almak mucize gibi bisi yani. Bebekler 2.5 ar kg olsa, 2.5 da esleri 10 etti zaten. Allah yardimcin olsun canim yaa, tek bebeklerde bile 10 kg almak mukemmel oluyo. Insallah bende basarabilirim. Gerci hamilemiyim bilmiyorum daha:18:

tünaydın topiğin güzelleri......................

Tunaydin seker, bugun kocis gec gitti ise, kahvalti keyfi yaptik. Bugun zaten 1 haftam doluyor, yarin isbasi. Ozledim valla isimi ne yalan soyliyim. Ev de durmak iskence gibi..

Millstonm cnm dogum gunun kutlu ömrün uzun sağlıklı ve bol evlâtlı olsun insallh Rabbim yeni yasında kucağını doldursun optummmm

tunaydın cnm benımmmmmmmmm
sen geldın ben gıdıyommmmm
yemek yıyıp gelcem kuzummmmmm
afiyet olsun kuzum.......
inşallah hamilesin canım.............

Kızlar birşey sorucam, test günüme 8 gün var daha.. tek birşey dışında hiç bir değişiklik yok bende.. o da göğüs ağrısı.. acayip oldum ben ya.. yanlışlıkla elim çarpsa çok acıo.. normal mi ki acaba bu kadar hassasiyet :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…