güzell arkadaşllarımm nasılsınız?sporumu yaptım geldimm..ama asıl spor ewde başlıcak az sonra yazlıkları ütülemem lazım dağğ gibi duruolarrgeçmişi okuyayım bi neler war neler yok..güldenim dualarım seninlee güzel haberlerle gel işşallahh...
ecrincim esimin fikri ayni ama benim zorumla mecbur yapacak dusunemiyorum ayni sey;erden gecmeyi ,ignelerden degil ama o opu benim canimi cok yakti tedavinin en zor asamasiydi benim icin opu.neyse cok sikayetlenmeyim hersek minik canlarimiz icin yinede herseye raziyim.canim senin durumun ne gecmisi okumak ne mumkun bu topikde o yuzden bi bilgim yok arkadasim
tatlım tatlımmm
benımkı biraz sonuk olducak ama...
bol bol bebişli nıce mutlu seneler dılerım ....
kocaman opuyorummmm ...
herşey gonlunce olsun..
Sağol camnetaaaaaa ben sana geçen mesaj atmıştım görrdünmüüüü;??? Ben senii çok ösledimmmm iyiki gelldin tekrardannnn
güzell arkadaşllarımm nasılsınız?sporumu yaptım geldimm..ama asıl spor ewde başlıcak az sonra yazlıkları ütülemem lazım dağğ gibi duruolarrgeçmişi okuyayım bi neler war neler yok..güldenim dualarım seninlee güzel haberlerle gel işşallahh...
günaydınnn seninde günün mutlu olsunnn...günaydın topiğn yüreği güzel anneleri ve anne adaylar herkese mutlu bir gün olması dileğiyleeeee
canımm benimmmmm haberler güzelmişşş..çok sewindimmmmEki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
Günaydınnn...
Güzel birgüne uyanmış olalım inşallah...
Hastaneye gitmeden günün özetini yazayım dedim...
VERDİ Bugün büyük gün test yaptıracak...
MAVİELLE ve KONDEN Bebekleriyle buluşacaklar...
Ve ben birazdan hastaneye gidecem...
Eki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
günaydın mutlu bir gün sizinle beraber olsun
günaydın güzeller
GunAydin kizlarr Gunumuz GUZEL olsuuunnnn .....
Mutlu bir gün geçirmeniz temennisi ile günaydın dostlar...
günaydınnn canlarımmmmGunaydiin, zaman gecmek bilmiyor bana kızlar cuma yaklaştıkça korkuyorum.. İnşallah bı sorun ol
Maz nolur dua edin bana...
yerleşiodurr bebeişin sana canım benimmm...Dun geceden beri sol kasigimda agri var oyle hafif degil bayagi bayagi yerimde duramadim ozellikle dun gece bir saat kivrandim bugunde kramp srklinde ara ara giriyor allahim insallah bebegimin yerlesmesidir
maşşallah canımmm..çok sewindimmm..1 ayda 2 kilo sanada maşşallah bebişleredeekızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )
hayırlı haberler alırsın işşallah canım...gunaydi kizlar benim icinde bugun cok heycanli birgun dun pou olmustum,ve bugun saat 4 de haber gelecek insallah saglikli embriyolar olusmustur allahima butun gece dua ettim insallahhhhhhhhhhhh hersey yolunda gider dua edelim kizlar birbirimize
kuzumm kıyamam doluoz bazen ölee hepimizz ama sonu güzel olcak işşallahh..sıkılmaa ama sıkıntınıda içine atma bağır gitsinn...Sanki icimde bir balon var patlamak üzere
Ağlamak istiyorum
Yaslar akıyor hemen gözlerimden
Yüksek bir tepeye çıkıp tüm gucumle bağırmak istiyorum
Guldencigim inşallah iyi haberlerle gelirsin canım uzme kendini
MAVİELLE canım hayırlı olsun bebeklerin çok sevindim
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım benim hoşgeldin
Kolaylıklar dilerim
ohhhhhh ne guzel gıtsın kılolar desene ...
sen sımdı yemekte yemezsın kuzu ....
spor yapıyorum dıye bence yaaaaa
acıktımm çokkksenin nasıl gidio hani bişi denicektin sen yaptın mı?baklagillerle falan yoğurt yaptın mı?
tünaydın topiğin güzelleri......................
malesef diyet verdi hiç karnım doymuyor sürekli bişiler yiyiyorum erken doğum riskini azaltmak için kilo almamı önlemek gerekiyormuş 10 klio al 9 ayda en en en fazla 15 alabilirsin ama almasan daha iyi dedi bakalım açlıkla başedebilcemmi(
tünaydın topiğin güzelleri......................
MİLLSTONE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUNN .. BEBEĞİNLE VE SEVDİKLERİNLE NİCE GÜZEL YILLAR SENİN OLSUN
Eki Görüntüle 387630
Canim sevdiklerinle beraber bol bebisli mutlu saglikli yillar dilerim :124:
afiyet olsun kuzum.......tunaydın cnm benımmmmmmmmm
sen geldın ben gıdıyommmmm
yemek yıyıp gelcem kuzummmmmm
inşallah hamilesin canım.............Canim sevdiklerinle beraber bol bebisli mutlu saglikli yillar dilerim :124:
Anaaaam ikizlerle 10 kilo almak mucize gibi bisi yani. Bebekler 2.5 ar kg olsa, 2.5 da esleri 10 etti zaten. Allah yardimcin olsun canim yaa, tek bebeklerde bile 10 kg almak mukemmel oluyo. Insallah bende basarabilirim. Gerci hamilemiyim bilmiyorum daha:18:
Tunaydin seker, bugun kocis gec gitti ise, kahvalti keyfi yaptik. Bugun zaten 1 haftam doluyor, yarin isbasi. Ozledim valla isimi ne yalan soyliyim. Ev de durmak iskence gibi..
afiyet olsun kuzum.......
inşallah hamilesin canım.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?