afiyet olsun kuzum.......
Inşallah hamilesin canım.............
canim sevdiklerinle beraber bol bebisli mutlu saglikli yillar dilerim :124:
Anaaaam ikizlerle 10 kilo almak mucize gibi bisi yani. Bebekler 2.5 ar kg olsa, 2.5 da esleri 10 etti zaten. Allah yardimcin olsun canim yaa, tek bebeklerde bile 10 kg almak mukemmel oluyo. ınsallah bende basarabilirim. Gerci hamilemiyim bilmiyorum daha:18:
Tunaydin seker, bugun kocis gec gitti ise, kahvalti keyfi yaptik. Bugun zaten 1 haftam doluyor, yarin isbasi. Ozledim valla isimi ne yalan soyliyim. Ev de durmak iskence gibi..
Kızlar birşey sorucam, test günüme 8 gün var daha.. tek birşey dışında hiç bir değişiklik yok bende.. o da göğüs ağrısı.. acayip oldum ben ya.. yanlışlıkla elim çarpsa çok acıo.. normal mi ki acaba bu kadar hassasiyet :44:
cnm arkadaslarım hepinize merhaba hemen çıkmam lazım hazırlanıcm evden çıkıcm guldenimden hbr varm
dedim ama henüz yok galiba aksam yine uğrarım çok öptüm hepinizi bugün çok guzel bir gun olsun insallh
egunalim,,cvp bekliyoruz,,,merakla,,,hayırlı haberle geldin dimi ???
egunal gelmis, hadi yaz hemen ne dedi dr, guzel haberlerle geldin insallah...
hosgeldın cnmmmmm ohhh yarasın afıyet olsun cnmmm....
ıste oluncada evde olsam dersın yaaaaaaaa
göğüs ağrısı jelden kaynaklanıyor,ben dokunamıyordum bile,hatta prosoektüsünde de yazar jelin,
Kızlar birşey sorucam, test günüme 8 gün var daha.. tek birşey dışında hiç bir değişiklik yok bende.. o da göğüs ağrısı.. acayip oldum ben ya.. yanlışlıkla elim çarpsa çok acıo.. normal mi ki acaba bu kadar hassasiyet :44:
günaydınn canımcımm..ALLAHIMM hepinizin yardımcısı olsun iyi haberlerleee bekliyoruz sizii....güldennnn çok geç kalma kız hemencik git gel iyi haberlerrr verrrr
günaydıınn kızlarrr gülden canım benim güzel haberlerle gel inşallahhhh bitanem.
Canım aklım kalbim seninle seni Cook seviyorum senden gelecek iyi haberlere de coook ihtiyacım var
EGUNAL canım güzel haberlerle dön inşallah
Sanki icimde bir balon var patlamak üzere
Ağlamak istiyorum
Yaslar akıyor hemen gözlerimden
Yüksek bir tepeye çıkıp tüm gucumle bağırmak istiyorum
Guldencigim inşallah iyi haberlerle gelirsin canım uzme kendini
güzell arkadaşllarımm nasılsınız?sporumu yaptım geldimm..ama asıl spor ewde başlıcak az sonra yazlıkları ütülemem lazım dağğ gibi duruolarrgeçmişi okuyayım bi neler war neler yok..güldenim dualarım seninlee güzel haberlerle gel işşallahh...
günaydınnn seninde günün mutlu olsunnn...
canımm benimmmmm haberler güzelmişşş..çok sewindimmmm
günaydınnn canlarımmmm
yerleşiodurr bebeişin sana canım benimmm...
maşşallah canımmm..çok sewindimmm..1 ayda 2 kilo sanada maşşallah bebişleredee
hayırlı haberler alırsın işşallah canım...
kuzumm kıyamam doluoz bazen ölee hepimizz ama sonu güzel olcak işşallahh..sıkılmaa ama sıkıntınıda içine atma bağır gitsinn...
hoşbuldumm canımm.saolasınnn..
Cnm arkadaslarım hepinize merhaba hemen çıkmam lazım hazırlanıcm evden çıkıcm guldenimden hbr varm
Dedim ama henüz yok galiba akSam yine uğrarım çok öptüm hepinizi bugün çok guzel bir gun olsun insallh
inşallah bebiş geliyooo hayatıımm benim de göğüslerimde hassasiyet olmştuu gerçi kişiden kişiye değişir ama olsunn olumlu düşüneliimmm
Evet ya iste olunca da evi ozluyo insan. Bir de sabah erken kalkmak felaket bisi. Evde olmanin tek iyi tarafi uykuya doyuyosun. Ise giderken her sabah surunerek uyaniyorum ben
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?