Tüp Bebek Günlüğümüz !

hosgeldın cnmmmmm ohhh yarasın afıyet olsun cnmmm....
ıste oluncada evde olsam dersın yaaaaaaaa

göğüs ağrısı jelden kaynaklanıyor,ben dokunamıyordum bile,hatta prosoektüsünde de yazar jelin,

gıtme cnm geldı yazıyorrrrrrrrr
merhaba bu arada hayatım nasılsın bakımmmmmmm

inşallah bebiş geliyooo hayatıımm benim de göğüslerimde hassasiyet olmştuu gerçi kişiden kişiye değişir ama olsunn olumlu düşüneliimmm

geçmişi okumaya mı daldın yoksa gülden ciimm..ben de okumaya çalışıyorum inşaallah...hayırlı haberlerle geldiğini umut ediyoruz e2 sonucun çıktı mı canım..mm inşaallag-h katlanma yoktur...

günaydınn canımcımm..ALLAHIMM hepinizin yardımcısı olsun iyi haberlerleee bekliyoruz sizii....güldennnn çok geç kalma kız hemencik git gel iyi haberlerrr verrrr

günaydıınn kızlarrr gülden canım benim güzel haberlerle gel inşallahhhh bitanem.

Canım aklım kalbim seninle seni Cook seviyorum senden gelecek iyi haberlere de coook ihtiyacım var

EGUNAL canım güzel haberlerle dön inşallah

Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...

Evet ya iste olunca da evi ozluyo insan. Bir de sabah erken kalkmak felaket bisi. Evde olmanin tek iyi tarafi uykuya doyuyosun. Ise giderken her sabah surunerek uyaniyorum ben

hersabah kalkamak ısgence bu ara esım ılac alıyorya sen cayı koy ben kalkarım dıyom ....
sagolsun demlıyo bıle :))) sen yat ben hallettım dıyo
ben kahvaltılıkları aksamdan cıkartıyorum masaay hazır bır seıklde duruyo sofram
sabah onun rahatlıgı anlatılamaz varyaaaa

canım seni çok iyi anlıyorum, biliyorsundur belki benimde tedavim yarım kalacaktı neredeyse.. ama sıkıntı stres yapmamaya çalış bunlar senin hormonları etkileyen şeyler.. düşünme elinden geldiğince lütfen.. herşeyin çok güzel olacağına inan... çok şükür bak doktorunda herşey yolunda demiş.. sen bence c.tesi güzel güzel yumoşlarını bırakacaksın doktor amcalara pazarteside hamiş olacaksıııın

niye telefon taşıyonnnn seeennnnn...
neden cevap vermiyoonnn banaaa....
ALOOOOOOOOO duy sesimiiiiiiiiii.....

Hic stres yapma, icini ferah tut, e2 degerin otomatikman 2 kat artacak diye birsey yok. Dr una guven bence, bak korktugumuz gibi olmadi, herhalikarda yumurtalari toplayacaklar anladigim kadariyla. Hayirlisiyla hersey yolunda

hadı hayırlısı canım benımmmm....bu durumda c.tesı opu var gıbı kısmetse tabı...
degerın guzel cıkacak kardesım sen merak etme ...
dualarımız senınle hayatım....
stres yokkkkkk stres yokkkkk
cıcı anne adayı ol bakım hemen aaaaaa

Canım hersey yolunda gidecek Allah'ın izniyle ...

Hepimiz duacınız

Ilık bir duş al,dua et,dinlendirici sakin müzikler dinle,stres yapıp hırpalama kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…