senden ve verdidende iyi haberler alırsak bize bugunluk yeterEki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
Günaydınnn...
Güzel birgüne uyanmış olalım inşallah...
Hastaneye gitmeden günün özetini yazayım dedim...
VERDİ Bugün büyük gün test yaptıracak...
MAVİELLE ve KONDEN Bebekleriyle buluşacaklar...
Ve ben birazdan hastaneye gidecem...
Eki Görüntüle 387490 Eki Görüntüle 387490
ay ay maşallah nazarlardan korusun rabbım sende azcık dikkat ettde bebeşin sağlıklı gelsın canımkızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )
ay canım bende çokdan beri başlayamadığım diyete ve spora pazartesi başladım birde bei eşim çalıştırıyo görsen bir oraya bır buraya anamı ağlatıyo yagüzell arkadaşllarımm nasılsınız?sporumu yaptım geldimm..ama asıl spor ewde başlıcak az sonra yazlıkları ütülemem lazım dağğ gibi duruolarrgeçmişi okuyayım bi neler war neler yok..güldenim dualarım seninlee güzel haberlerle gel işşallahh...
tünaydın canımmmmmmmmmmmmmmtünaydın topiğin güzelleri......................
bir hişimla geldi geçti pehhhhhhh pehhhhhhhhhhhhhh ama cevap vermedende duramıyorCnm arkadaslarım hepinize merhaba hemen çıkmam lazım hazırlanıcm evden çıkıcm guldenimden hbr varm
Dedim ama henüz yok galiba akSam yine uğrarım çok öptüm hepinizi bugün çok guzel bir gun olsun insallh
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
Cnm şükür Rabb'ime bugün iyiyim hafta sonu kayınvalidem yolcu göbek atıyorum içimden simi çıkıyormuş aksam uğrum yine insallh sende iyisindrgıtme cnm geldı yazıyorrrrrrrrr
merhaba bu arada hayatım nasılsın bakımmmmmmm
Cnm gözümüz Aydın harika hersey yolunda stres yapma Dr artmicak dems iste hersey çok guzel olucak inanıyorum ben buna sen valide Sultan olucaksin insallhCanım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
senden ve verdidende iyi haberler alırsak bize bugunluk yeter
ay ay maşallah nazarlardan korusun rabbım sende azcık dikkat ettde bebeşin sağlıklı gelsın canım
ay canım bende çokdan beri başlayamadığım diyete ve spora pazartesi başladım birde bei eşim çalıştırıyo görsen bir oraya bır buraya anamı ağlatıyo ya
tünaydın canımmmmmmmmmmmmmm
bir hişimla geldi geçti pehhhhhhh pehhhhhhhhhhhhhh ama cevap vermedende duramıyor
güzel haberlerle gelmişsın canım inşallh 5den sonrada bir ohhhhhhhhhhhhhh çekeriz inşalllh
Cnm şükür Rabb'ime bugün iyiyim hafta sonu kayınvalidem yolcu göbek atıyorum içimden simi çıkıyormuş aksam uğrum yine insallh sende iyisindr
Cnm gözümüz Aydın harika hersey yolunda stres yapma Dr artmicak dems iste hersey çok guzel olucak inanıyorum ben buna sen valide Sultan olucaksin insallhOptummmm seni de Milllstone na yazdım ama görmedi galiba tebrik ediyorum yeni yasını sen iletirsin dimi kaçtım ben
herkese merhaba demeyi unuttum...
gidemezki gidemezkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiYerim seniSanada cevb veririm öptüm yanaciklarindan cnm bnm çıkmam lazım annem durakta direk oldu alıcaz diye 10dk orda B'ye bye
hadı bakalımmmm bu sefer sut ve gollllllllllllllllllinşş cnm dediğin çıkarrrr...içime doğdu hamilesin diyen ağzını yirim senin
cnm benim 3. denemem.dondurulmuş 2 embriyom transfer edildi..cuma günü test günüm...listede yokum evt..nasıl kaydolacağım bilmiyorum :)
amınnnnnnnnnnnn ınsallhhh bebegın senınledır canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcanım çokk saol inşallah aminnn ama listenin başındayım ben 2. dondurulmuşlarla denedim yarın da sonuç allah isteyen herkese bize de nasip etsin
ayyyy böle ınsanlardan kal geldı artıkkkk allahın işine karısmak dıye buna denir.... sankı bız ıstemıyoz bebegımızın olmasını.... ruhsuz bunlar... bosverrrrBiz tüp bebek ile aileden ilgili kimseye bilgi vermedik çünkü nasıl sonuçlanacağını bilmiyorduk.
Biraz önce eşimin ablası geldi. Aslında benden genel olarak çekinirler ama bugün herhalde bu konuda ağzımdan birşeyler almaya kararlı idi ki aşağıda sıralayacağım cümlelerle beni benden etti sabrımı zorladı.
- aslında bir bebegin olsa bu hayvanı bu kadar sevmezdin (evde beslediğim hayvandan söz ediyor.)
- bir bebişin olsa da sevsek
- babam da diyor ki "Allahım herkese çoluk cocuk verdin bizim oğlumuza ve gelinimize de ver"
- geçen gün annemle konuşuyorduk dedik ilkonce nin bebekleri olsa kim bakar
- ben sana çok üzülüyorum belki bebeğin olsa işi bırakırsın (sanki ben bebeğim olmadıgı için çalışıyorum para önemsiz)
- birşeye üşendiğimi söyledim aman üşenme üşenenin çocuğu olmazmış.
Hepsine "hayırlısı olsun inşallah" diye cevap verdim ve Allah'a şükrettim sabrım için....
Gelmişim 36 yaşıma istemediğimi mi düşünüyor beçeremediğimi mi?
Üzülebileceğim hiç akla gelmiyor mu?((
buda ne demek oluyo bılıyomusun canımmmm elde edınce o gunlerı unutmak... o acılı gunleri.... ne dıyımmmMerhaba..
Yıllarca çocuk özlemi çekmiş ve 15 sene sonunda bilmem kaçıncı denemesinde hamile kalmış olan biricik yengem, sen düşünmüyor musun çocuk dediğinde, yooo düşünmüyorum dediğimde herkesin ortasında , benim de olmadığı zamanlarda soranlara aynısını diyordum demesine ne demeli...herkesten beklenir ama bu olayı yaşayan nasıl da unutur gelip ağladığı günleri ve herkesin ortasında insanın canını sıkar....
Bunlardan çok var anlayacağınnn...Allah en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun seni...
canım benımmmm gecmıs olsunnnnnnnnn hayırlı haberlerını beklıyorummm dualarım senınleeeAslında yazasım yok elim kolum durdu hiç bişey yapasımda yok...
Bilirsiniz beni pozitifim herşeye iyi ve olumlu tarafından bakarım...
Şimdi yazacaklarımda sıradan bir sorun etme,panik,gereksiz olumsuz düşünce,
boşyere gerilim gibi gelmesin emin olun iş ciddi olduğundan size böyle
üzgün yazıyorum...
Ohss ihtimalim maalesef peşimi bırakmıyor...
Akşam 5 de hastaneyle son e2 için görüştüm...
Dün 450 olan değerim sadece bir günde 1100 yani 2 katından daha fazla artmış...
Bu da böyle artarak devam ederse şu demek oluyooo..
Basit bir hesap yapalım...
Bugün en büyük yumoş 13mm di... yarın maksimum 15mm olur aynı zamanda da e2 2500 olur...
perşembe günüde 15mm olan yumoş 17mm olur bu iyi bir büyüklük ama aynı anda da e2 5000 ni geçer...
yumoşlar günde 2mm büyürken e2 de günlük 2 kattan fazla bir artış oluyooo...
Sonuç olarak yarın benim için büyük gün...
Tedavim iptal olabilir,ya da yumoşlar herşeye rağmen toplanır döllendikten sonra transfer yapılmaz donrurulur...
Başka bir ihtimal varmı yarın görüşecez...
Şu an gereksiz yere üzgün değilim ya da erken düşünmüyorum...
Yarın ki e2 değerim bize yol gösterecek.
İyi düşünmemi sağlayacak tek birşey yok elimde malum ohss geçmişim ortada...
Allaha sığındım öyle bekliyorum yarını... bakalım ne olacak...
masallhhh hadı bakalımmmm hayırlısıherkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.
hosgeldın canım... iiiyiz sen nasılsın?selam canları nasılsınızuğrayamadım ne zamandır ama facede takipteyim biliyorsunuz herşey yolunda mı , herkes iyidir umarım
hosgeldın canımmmmmmmmmm
naberrrrrr
sanada merhaba bebş nasılsınherkese merhaba demeyi unuttum...
canım hala gidemedin kız ne olddddddddddddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sanada merhaba bebş nasılsın
yesin onu teyzesi beben bebeklerin çenesinden ısırmayı çok seviyorum çok tatlı oluyolar ya senınkınıde ısırabilrimiyimşükürr iyiyiz teyzesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?