Tüp Bebek Günlüğümüz !

senden ve verdidende iyi haberler alırsak bize bugunluk yeter

ay ay maşallah nazarlardan korusun rabbım sende azcık dikkat ettde bebeşin sağlıklı gelsın canım

ay canım bende çokdan beri başlayamadığım diyete ve spora pazartesi başladım birde bei eşim çalıştırıyo görsen bir oraya bır buraya anamı ağlatıyo ya
tünaydın topiğin güzelleri......................
tünaydın canımmmmmmmmmmmmmm

bir hişimla geldi geçti pehhhhhhh pehhhhhhhhhhhhhh ama cevap vermedende duramıyor

güzel haberlerle gelmişsın canım inşallh 5den sonrada bir ohhhhhhhhhhhhhh çekeriz inşalllh

canım benimm bak doktorun ne güzel konuşmuş gerçi sen sonucu almadan rahatlamıcan ama rahat ol lütfen hormonların etkilenmesiinn ne güzel ilgilenmiş seninle tebrik ettim doktorunu canımcıımmm inşallah herşey çok güzel olacakkkkk

gıtme cnm geldı yazıyorrrrrrrrr
merhaba bu arada hayatım nasılsın bakımmmmmmm
Cnm şükür Rabb'ime bugün iyiyim hafta sonu kayınvalidem yolcu göbek atıyorum içimden simi çıkıyormuş aksam uğrum yine insallh sende iyisindr

Cnm gözümüz Aydın harika hersey yolunda stres yapma Dr artmicak dems iste hersey çok guzel olucak inanıyorum ben buna sen valide Sultan olucaksin insallh Optummmm seni de Milllstone na yazdım ama görmedi galiba tebrik ediyorum yeni yasını sen iletirsin dimi kaçtım ben

canımm benimmm içini rahat tut ve stres yapma lütfen.... herşey çok güzel olacakk...

Yerim seni Sanada cevb veririm öptüm yanaciklarindan cnm bnm çıkmam lazım annem durakta direk oldu alıcaz diye 10dk orda B'ye bye

Güzel olacak sonuçlar inşallah.
Doktoru da sevdim öpüyorum onu yanacıklarından.
E2 de uslu dursun çıkmasın.

cok sukur ıyım cnm ohhhhhhhh ceket bıtti desene
gule gule gıtsın cnm ama doguma kadar gelemsın yaww

canım benim yaaa doktorun öle söylüyorsa vardır bir bildiği biliyordur duracağı yeri dün gece serenica yazmış onun e2 değeri 7000 e çıktığında ilacı kesmişler normalden bir gün sonra yumurtalarını toplamışlar kız şimdi 6 haftalık hamile merak etme herşey güzel olacak..sadece inan başaracaksın savaşçı hatunsun sen. yeneceksin E2 yi....bebişlerini göbüşüne alacaksın inş..

dünyadaki herkes için herhangi birisin ama bizim için için dünyalara değersin seni çok seviyorum bitanem iyiki doğdun iyiki varsın...
rabbim sana yeni yaşında güreğinden gecen bütün güzellikleri nasip etsin..............

hadı bakalımmmm bu sefer sut ve gollllllllllllllllll
canım çokk saol inşallah aminnn ama listenin başındayım ben 2. dondurulmuşlarla denedim yarın da sonuç allah isteyen herkese bize de nasip etsin
amınnnnnnnnnnnn ınsallhhh bebegın senınledır canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy böle ınsanlardan kal geldı artıkkkk allahın işine karısmak dıye buna denir.... sankı bız ıstemıyoz bebegımızın olmasını.... ruhsuz bunlar... bosverrrr
buda ne demek oluyo bılıyomusun canımmmm elde edınce o gunlerı unutmak... o acılı gunleri.... ne dıyımmm
canım benımmmm gecmıs olsunnnnnnnnn hayırlı haberlerını beklıyorummm dualarım senınleee
herkese merhaba kızlar benim pztesi opu yapıldı ; 9 yumurta toplandı. Yumurtalardan 1 tanesi kalitesizmiş ; 1 tanesi de döllenmemiş kalan yumurta sayısı 7. perşembe günü transfer yapılacak bir aksilik olmazsa.
masallhhh hadı bakalımmmm hayırlısı
selam canları nasılsınız uğrayamadım ne zamandır ama facede takipteyim biliyorsunuz herşey yolunda mı , herkes iyidir umarım
hosgeldın canım... iiiyiz sen nasılsın?
kızlar bunlar okuyabıldıklerım vallhı kör oldummmm baska önemlı bı olay varsa bılen söylesınnnn bu yasta kör oldum oku oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…