hoşbulduk canımmm.... bugünnnn tatilin son günüüü.... yarın işbaşı ve maraton yine başlıyorr...... uyuz insanlarla uğraşmak en zoru....
kızlar 1 saate gelcemm bakalım kac sayfa konusacaksınızzz rekor kırmanızı beklıomm
Egunal gelmis, hadi yaz hemen ne dedi dr, guzel haberlerle geldin insallah...
Kızlar birşey sorucam, test günüme 8 gün var daha.. tek birşey dışında hiç bir değişiklik yok bende.. o da göğüs ağrısı.. acayip oldum ben ya.. yanlışlıkla elim çarpsa çok acıo.. normal mi ki acaba bu kadar hassasiyet :44:
EGUNALİM,,cvp bekliyoruz,,,merakla,,,hayırlı haberle geldin dimi ???
geçmişi okumaya mı daldın yoksa gülden ciimm..ben de okumaya çalışıyorum inşaallah...hayırlı haberlerle geldiğini umut ediyoruz e2 sonucun çıktı mı canım..mm inşaallag-h katlanma yoktur...
güldenn gelmişşşş...
canım seni çok iyi anlıyorum, biliyorsundur belki benimde tedavim yarım kalacaktı neredeyse.. ama sıkıntı stres yapmamaya çalış bunlar senin hormonları etkileyen şeyler.. düşünme elinden geldiğince lütfen.. herşeyin çok güzel olacağına inan... çok şükür bak doktorunda herşey yolunda demiş.. sen bence c.tesi güzel güzel yumoşlarını bırakacaksın doktor amcalarapazarteside hamiş olacaksıııın
Hic stres yapma, icini ferah tut, e2 degerin otomatikman 2 kat artacak diye birsey yok. Dr una guven bence, bak korktugumuz gibi olmadi, herhalikarda yumurtalari toplayacaklar anladigim kadariyla. Hayirlisiyla hersey yolunda
senden ve verdidende iyi haberler alırsak bize bugunluk yeter
güzel haberlerle gelmişsın canım inşallh 5den sonrada bir ohhhhhhhhhhhhhh çekeriz inşalllh
canım benimm bak doktorun ne güzel konuşmuş gerçi sen sonucu almadan rahatlamıcan ama rahat ol lütfen hormonların etkilenmesiinn ne güzel ilgilenmiş seninle tebrik ettim doktorunu canımcıımmm inşallah herşey çok güzel olacakkkkk
Cnm şükür Rabb'ime bugün iyiyim hafta sonu kayınvalidem yolcu göbek atıyorum içimden simi çıkıyormuş aksam uğrum yine insallh sende iyisindr
Cnm gözümüz Aydın harika hersey yolunda stres yapma Dr artmicak dems iste hersey çok guzel olucak inanıyorum ben buna sen valide Sultan olucaksin insallhOptummmm seni de Milllstone na yazdım ama görmedi galiba tebrik ediyorum yeni yasını sen iletirsin dimi kaçtım ben
canımm benimmm içini rahat tut ve stres yapma lütfen.... herşey çok güzel olacakk...
Güzel olacak sonuçlar inşallah.
Doktoru da sevdim öpüyorum onu yanacıklarından.
E2 de uslu dursun çıkmasın.
canım benim yaaa doktorun öle söylüyorsa vardır bir bildiği biliyordur duracağı yeri dün gece serenica yazmış onun e2 değeri 7000 e çıktığında ilacı kesmişler normalden bir gün sonra yumurtalarını toplamışlar kız şimdi 6 haftalık hamile merak etme herşey güzel olacak..sadece inan başaracaksın savaşçı hatunsun sen. yeneceksin E2 yi....bebişlerini göbüşüne alacaksın inş..
Canım inşallah aksam senin dediğin gibi güzel bı Ohh dersin bütün sıkıntıların gecer :)
canım genellikle okumuyoooooooooobız yazarızda sen okurmusun bılmem kuzu
yesin onu teyzesi beben bebeklerin çenesinden ısırmayı çok seviyorum çok tatlı oluyolar ya senınkınıde ısırabilrimiyim
desene tatıl bıttıııı....
sen gene rapor alırısn ben sana dıyım bakkkk
bugunu guzel degerlendır canım benımmmmm
canım genellikle okumuyoooooooooo
Kızlar bu arada bi dip not geçeyim...
Hastanenin yumoş toplama rekoru 55 miş
bi hatundan 55 yumoş toplanmış...
kıyamazsınnn kiiii :))))
evet bitti canımm.... Nerdennnn biliyorsun alacağımıı... Bana kalsaaa alırım daaaa. eşim ve annem istemiyor... çokk sıkılırsam alacam tabi... hamile kaldığımdan berii 1 ay bile çalışmadımmm :))))
maşallah o dişardan hiç yumurta satın alamsın evin yumurta ihtiyacını karşılasın aslında akrabalarının hepsinede yeter dimi (espirim biraz iğrençti dimi bbbböööööööööööööööööööö)Kızlar bu arada bi dip not geçeyim...
Hastanenin yumoş toplama rekoru 55 miş
bi hatundan 55 yumoş toplanmış...
kıyamazsınnn kiiii :))))
evet bitti canımm..... Nerdennnn biliyorsun alacağımıı... Bana kalsaaa alırım daaaa. eşim ve annem istemiyor... çokk sıkılırsam alacam tabi... hamile kaldığımdan berii 1 ay bile çalışmadımmm :))))
hadı kızlar canlanın uykuzmuz geldi sayfayı hareketlendirelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:13::13::13:
hadı kızlar canlanın uykuzmuz geldi sayfayı hareketlendirelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:13::13::13:
ıste o yuzden dedım alırısn dıye kuzummmmmmmmmm
bırde alıstın sımdı evde rahat etmeye kac aydır sonucta ....
yanında yardımcı varmı sen yokken ıslere bakan flnnnn
kimse yokk canım... zaten 20 güne yakındır annemdeydik.... onlar geliyorlar arada işlerimi yapmaya... ben temizlik yapmayı özledimm :))))))))))))))
tünaydınn canımm..tünaydın topiğin güzelleri......................
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
kimse yokk canım... zaten 20 güne yakındır annemdeydik.... onlar geliyorlar arada işlerimi yapmaya... ben temizlik yapmayı özledimm :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?