Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşbulduk canımmm.... bugünnnn tatilin son günüüü.... yarın işbaşı ve maraton yine başlıyorr...... uyuz insanlarla uğraşmak en zoru....

desene tatıl bıttıııı....
sen gene rapor alırısn ben sana dıyım bakkkk
bugunu guzel degerlendır canım benımmmmm

Egunal gelmis, hadi yaz hemen ne dedi dr, guzel haberlerle geldin insallah...

EGUNALİM,,cvp bekliyoruz,,,merakla,,,hayırlı haberle geldin dimi ???

geçmişi okumaya mı daldın yoksa gülden ciimm..ben de okumaya çalışıyorum inşaallah...hayırlı haberlerle geldiğini umut ediyoruz e2 sonucun çıktı mı canım..mm inşaallag-h katlanma yoktur...

güldenn gelmişşşş...

Hic stres yapma, icini ferah tut, e2 degerin otomatikman 2 kat artacak diye birsey yok. Dr una guven bence, bak korktugumuz gibi olmadi, herhalikarda yumurtalari toplayacaklar anladigim kadariyla. Hayirlisiyla hersey yolunda

senden ve verdidende iyi haberler alırsak bize bugunluk yeter
güzel haberlerle gelmişsın canım inşallh 5den sonrada bir ohhhhhhhhhhhhhh çekeriz inşalllh

canımm benimmm içini rahat tut ve stres yapma lütfen.... herşey çok güzel olacakk...

Güzel olacak sonuçlar inşallah.
Doktoru da sevdim öpüyorum onu yanacıklarından.
E2 de uslu dursun çıkmasın.

Canım inşallah aksam senin dediğin gibi güzel bı Ohh dersin bütün sıkıntıların gecer :)

benim vefalı düşünceli canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
iyiki varsınız...desteğiniz güzel dilek ve dualarınız için sağolun...
hepinizi çok seviyorum...düne göre daha iyiyim bugün..emin ellerdeyim bunu bilmek rahatlatıyor beni...
en kötü senaryo da yumoşlar toplanır ama transfer sonra yapılır...
akşamda ohhh diyecem Allahın izniyle...

Kızlar bu arada bi dip not geçeyim...
Hastanenin yumoş toplama rekoru 55 miş
bi hatundan 55 yumoş toplanmış...

yesin onu teyzesi beben bebeklerin çenesinden ısırmayı çok seviyorum çok tatlı oluyolar ya senınkınıde ısırabilrimiyim

kıyamazsınnn kiiii :))))

desene tatıl bıttıııı....
sen gene rapor alırısn ben sana dıyım bakkkk
bugunu guzel degerlendır canım benımmmmm

evet bitti canımm..... Nerdennnn biliyorsun alacağımıı... Bana kalsaaa alırım daaaa. eşim ve annem istemiyor... çokk sıkılırsam alacam tabi... hamile kaldığımdan berii 1 ay bile çalışmadımmm :))))

hadı kızlar canlanın uykuzmuz geldi sayfayı hareketlendirelimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:13::13::13:

ıste o yuzden dedım alırısn dıye kuzummmmmmmmmm
bırde alıstın sımdı evde rahat etmeye kac aydır sonucta ....
yanında yardımcı varmı sen yokken ıslere bakan flnnnn

707 kere “Ya Varis”

4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel"

41 gün Meryem suresi

1267 kere "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm."

1054 kere "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü"

Kuranı kerim de aşağıda belirtilen surelrin ilgili ayetleri çoçuk sahibi olmak niyetiyle okunur.

BAKARA 128 ayet
Ali Đmran 38-41 arası ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamamı
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arası ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arası ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri

ALLAHÜMME YA EVVELÜ 100 kere bebek isteyen
ALLAHÜMME YA MÜBDİÜ 99 kere düşük tehlikesi olana
ALLAHÜMME YA RAKİB 312 kere doğumda zahmet çekmez

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.

İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.

9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.

Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.

Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.

Çocuk Düşmemesi İçin:Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar. (7)

Çocuğun Huyunun güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse
"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir. (7)

Kızlar bu arada bi dip not geçeyim...
Hastanenin yumoş toplama rekoru 55 miş
bi hatundan 55 yumoş toplanmış...
maşallah o dişardan hiç yumurta satın alamsın evin yumurta ihtiyacını karşılasın aslında akrabalarının hepsinede yeter dimi (espirim biraz iğrençti dimi bbbböööööööööööööööööööö)

kız fazla diyil azcık acıtmadan lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ıste o yuzden dedım alırısn dıye kuzummmmmmmmmm
bırde alıstın sımdı evde rahat etmeye kac aydır sonucta ....
yanında yardımcı varmı sen yokken ıslere bakan flnnnn

kimse yokk canım... zaten 20 güne yakındır annemdeydik.... onlar geliyorlar arada işlerimi yapmaya... ben temizlik yapmayı özledimm :))))))))))))))

kimse yokk canım... zaten 20 güne yakındır annemdeydik.... onlar geliyorlar arada işlerimi yapmaya... ben temizlik yapmayı özledimm :))))))))))))))

bebem evde degıl ıste varmı demek ıstemsıtımmmmmmm :)))
ınsan kendı yaptıgı zaman mutlu oluyor bence kendı ısını yaaaa

tünaydın topiğin güzelleri......................
tünaydınn canımm..

kuzummmmm işşallah herşeyy çok güzel olcakkbence değerinde gayet iidir ama yinede sonucunu al rahatla..senii çokk sewiyorumm..ALLAH herşeyin sana en hayırlısını nasip etsinn canım benimmmayrıca 55 yumurtaada ne yaa napmış o hatun maşşallah yanii

Ne varsa annişlerimizde var,Allah onlara uzun ömür,sağlık versin

Çok özlenesi birsey değil aslında,sakıncalı / yasak olduğundan çekici geliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…