ay canım çok sevindirik oldum ya seviyorum seniaaa sen iste yeterki hemen hareket,enerji sinerjiii olayına giriş yapalımmm...
Eki Görüntüle 387672 Eki Görüntüle 387667 Eki Görüntüle 387666 Eki Görüntüle 387684 Eki Görüntüle 387683 Eki Görüntüle 387668
Eki Görüntüle 387681 Eki Görüntüle 387680 Eki Görüntüle 387678 Eki Görüntüle 387679 Eki Görüntüle 387674 Eki Görüntüle 387673 Eki Görüntüle 387671 Eki Görüntüle 387670 Eki Görüntüle 387669
aaa sen iste yeterki hemen hareket,enerji sinerjiii olayına giriş yapalımmm...
Eki Görüntüle 387672 Eki Görüntüle 387667 Eki Görüntüle 387666 Eki Görüntüle 387684 Eki Görüntüle 387683 Eki Görüntüle 387668
Eki Görüntüle 387681 Eki Görüntüle 387680 Eki Görüntüle 387678 Eki Görüntüle 387679 Eki Görüntüle 387674 Eki Görüntüle 387673 Eki Görüntüle 387671 Eki Görüntüle 387670 Eki Görüntüle 387669
Kızlar bugün randevum vardı.
Biliyorsunuz gecen cuma kötü haberler duymuştum.
Bugün gördüm onu. Kalbi 103 atıyormuş.
Veeeeee duydum.... Garip bir heyecan...
Anlamadım daha birşey.
Doktor biraz cılız %50 şans var dedi.
Sadece jele devam. Bir de vitamine.
Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim.
Öyle işte....
Allah cümlemize sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin.
Anlamadım daha birşey.
Öyle işte....
maşallah o dişardan hiç yumurta satın alamsın evin yumurta ihtiyacını karşılasın aslında akrabalarının hepsinede yeter dimi (espirim biraz iğrençti dimi bbbböööööööööööööööööööö)
kız fazla diyil azcık acıtmadan lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne yapalım sekerım egunala moral verelım hadııııııııııııııııı
neeeeeeeeeeanammmm dusunemıyorum o hatunu yaaaaaaaaaa
supermıs valla helal olsunnnnnnnn...
hadı kızlar ben kaçar iş dönmem lazım:126::126::126::126:
tünaydınn canımm..
kuzummmmm işşallah herşeyy çok güzel olcakkbence değerinde gayet iidir ama yinede sonucunu al rahatla..senii çokk sewiyorumm..ALLAH herşeyin sana en hayırlısını nasip etsinn canım benimmm ayrıca 55 yumurtaada ne yaa napmış o hatun maşşallah yanii
ay canım çok sevindirik oldum ya seviyorum seni
Anlamadım daha birşey.
Öyle işte....
ne guzelsınız sız oyle yaaaaaaaaaaaaaaa
günaydı ncanım yaa,,,sıcacık yataktan kalkmakk çok zorrrrr,,,ama sen çok erken kalkıyormuşsun yaa,,iş yerin uzakmı *?
tamama kızlar ıkınızıde alcam :))))))))))
sıcacık yatagı bırakmak zor gelıyor hava duzelsede dınc kalksak barııııı......
tuana sen neden o kadar erken kalkıyon uzakmı ıs yerın
kızlar dün akşam doktor teyzemiz nöbetçi olduğu için akşam sakinlliğinde gittik kontrole ve 2 tane keseyi gördük durumları çok iyi yerleştikleri yerler çok iyi dedi ve 1 ayda 2 kilo almışım diyet verdi2 hafta sonra pıtpıtlarını duymaya gidicez rabbime şükürler olsun dutlarım benimle inşallahta benimle kalır ( amin )
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
bebem evde degıl ıste varmı demek ıstemsıtımmmmmmm :)))
ınsan kendı yaptıgı zaman mutlu oluyor bence kendı ısını yaaaa
Ne varsa annişlerimizde var,Allah onlara uzun ömür,sağlık versin
Çok özlenesi birsey değil aslında,sakıncalı / yasak olduğundan çekici geliyordur.
nereye gittin hemen.....................
maşallah o dişardan hiç yumurta satın alamsın evin yumurta ihtiyacını karşılasın aslında akrabalarının hepsinede yeter dimi (espirim biraz iğrençti dimi bbbböööööööööööööööööööö)
kız fazla diyil azcık acıtmadan lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kadın sanırsam o güne kadar hiç yumurtlamayıp biriktirmiş ilacı gören yumoşlar atağa kalkıp dökülüvermişler...
eveett çok güzellerr..
işi varmış yaa ondann canım gitti heraldee ne yapsın kızzz temizlik yapıyorr
ayy canımm ya doktor ne güzell anlatmış iştee ama ınsan kendı gozlerınle gormeyıncee cokta ınanamıyor dımıı..herşey yolunda gidiyor ve cok daha ıyı olacak ınanıyorum benn..ıkızler gelcek yaa annesii..daha kayınvalide olcan sen yaaaaaa....
tabi herkez benim gibi tembel değil
tabi herkez benim gibi tembel değil
evet canım gözümle bi göreyim sonucu sonra ohhh diyecem Allahın izniyle...
hayattaki en büyük idealim kaynana olmak
oo dansedesim geldi kalkıp dımtıs dımtıss orkestra da süper mişşşşş...aaa sen iste yeterki hemen hareket,enerji sinerjiii olayına giriş yapalımmm...
zaten ihtimaller hesabı yapıp mucizelere gebe kalmadın mı...herşeyin normal olduğu bir çiftin bile çocuk sahibi olması %25 ihtimalken senin pıtpıtlarını duyduğun bebişin için %50 ihtimali küçümseme bizler % 5-10 luk ihtimallerin peşinde sürünüyorz başından beri..savaşçı bebişler doğuracağız senin bebişin de enkahramanlarından birisi..savaşacak ve hayatta kalacak...Kızlar bugün randevum vardı.
Anlamadım daha birşey.
Öyle işte....
evet canım gözümle bi göreyim sonucu sonra ohhh diyecem Allahın izniyle...
hayattaki en büyük idealim kaynana olmak
oo dansedesim geldi kalkıp dımtıs dımtıss orkestra da süper mişşşşş...
hemen hayal kurdumm kaynanalar topiğimiz var mış da gülden ikiz oğullarına çifte düğün yapma telaşına düşmüş güya....biri bana akıl versin diyormuş...
sen hamilesin bi kereee...o yüzden bunun adına tembellik diyemezsin...
mazeretin var hemde çok güzelllhemde kız hemde elifnaz hemde teyzesi yer onu
kızzz benımde ısım yokk ama yapacak insan yok tek deılsn hem sen hamıssın cadıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?