Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım vallahi çok sevindim.. doktorlar bence şu % işini bırakmalı.. boşver sen yüzde kaç olduğunu.. duydun mu duydun bence önemli olanda bu.. peki kesenin şekli düzelmiş mi?

az önce hastaneyle konustum ortalama 2 haftaya cıkar dedı... zaten 1 ay oluyo verelı.... ben burda meraktan catlıycammm 2 hafta dıolar ya

measjlarım çifter çifter gidioo masallh kızlar face adresı felan dıolar ben bılmıom... facede mı var bana nie sölemedınız

heheeeyyy senden kaynana olmaz ki kuşummm...yapamazsınn kaynanalık sen o potansiyel yok sendee bi keremm

dimi ama yaaa melekiimmm bennn

eveett hayden eğlenelimmm
kız o nasıl sınır tanımaz bi hayal öleeee
kaynanalar topiğimiz süper fikirmiş amaaa
hemen liste çalışmalarıma başlayımmm ama önce hamile kalmamız lazım

hehe benim de aklıma ne geldi biliomusunn mangall cız bızzzzz ohhhhh

mesajımda her türlü isteğe yönelik gif var..
müzik ve dans,mangal,tatil,şirin hayvancıklar...

elifnazımın arkasına sığınıp tembellikte sınır tanımıyom allah sonumu hayrede.........

aslında doğal olanı ve gerçekte olanı bebecik senin göbişine sığınmış ama sen koskoca kadın küçük sabinin arkasına sığınmayı tercih ediyonn

o kadarda cok konusmamıssınız kızlar.... bızım genetık test hala sonuclanmadı.... kac gun olduuu

çok olmadıki sen gideliii ne yazacaktık daha cicim...
kaç gün oldu gerçekten

slm bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim??

aaaa o nasıl soruuuu ne demek...
dur hemen aramızda yer açayım kalabalığızda sıkış sıkış oturuyoz seninde araya sıkıştıralım hemen gel..
ama insan bi çiçek alır eline gelir dimiii..
neyse ben sana hoşgeldin çiçeğimi hemen takdim edeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…