Kızlar bugün randevum vardı.
Biliyorsunuz gecen cuma kötü haberler duymuştum.
Bugün gördüm onu. Kalbi 103 atıyormuş.
Veeeeee duydum.... Garip bir heyecan...
Anlamadım daha birşey.
Doktor biraz cılız %50 şans var dedi.
Sadece jele devam. Bir de vitamine.
Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim.
Öyle işte....
Allah cümlemize sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin.
slm bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim??
ben geldim şekerlerr..evet canım uzak birazz ya ben servisi kullanıyorumm 6:45 te servis geliyor ama tabi kalkınca nazamazımı falan kılıyorum etrafı toplayım kendımı hazırlıyorum olee yanii...
hosgeldın canımmmmmmmmmmmmmmmm
canım vallahi çok sevindim.. doktorlar bence şu % işini bırakmalı.. boşver sen yüzde kaç olduğunu.. duydun mu duydunbence önemli olanda bu.. peki kesenin şekli düzelmiş mi?
tabi herkez benim gibi tembel değil
iştee herkes birbirine yıkmaya çalışıyorrrrr
aminnn canımmmm aminnnnn
heheeeyyysenden kaynana olmaz ki kuşummm...yapamazsınn kaynanalık sen o potansiyel yok sendee bi keremm
oo dansedesim geldi kalkıp dımtıs dımtıss orkestra da süper mişşşşş...
zaten ihtimaller hesabı yapıp mucizelere gebe kalmadın mı...herşeyin normal olduğu bir çiftin bile çocuk sahibi olması %25 ihtimalken senin pıtpıtlarını duyduğun bebişin için %50 ihtimali küçümseme bizler % 5-10 luk ihtimallerin peşinde sürünüyorz başından beri..savaşçı bebişler doğuracağız senin bebişin de enkahramanlarından birisi..savaşacak ve hayatta kalacak...
hemen hayal kurdumm kaynanalar topiğimiz var mış da gülden ikiz oğullarına çifte düğün yapma telaşına düşmüş güya....biri bana akıl versin diyormuş...
hehebenim de aklıma ne geldi biliomusunn mangall cız bızzzzz ohhhhh
elifnazımın arkasına sığınıp tembellikte sınır tanımıyomallah sonumu hayrede.........
o kadarda cok konusmamıssınız kızlar.... bızım genetık test hala sonuclanmadı.... kac gun olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?