canımm ya gecen ayın 13 unde verdık işte hala tık yokkkk
dimi ama yaaa melekiimmm bennn
eveett hayden eğlenelimmm
kız o nasıl sınır tanımaz bi hayal öleeee
kaynanalar topiğimiz süper fikirmiş amaaa
hemen liste çalışmalarıma başlayımmm ama önce hamile kalmamız lazım
mesajımda her türlü isteğe yönelik gif var..
müzik ve dans,mangal,tatil,şirin hayvancıklar...
aslında doğal olanı ve gerçekte olanı bebecik senin göbişine sığınmış ama sen koskoca kadın küçük sabinin arkasına sığınmayı tercih ediyonn
çok olmadıki sen gideliii ne yazacaktık daha cicim...
kaç gün oldu gerçekten
aaaa o nasıl soruuuu ne demek...
dur hemen aramızda yer açayım kalabalığızda sıkış sıkış oturuyoz seninde araya sıkıştıralım hemen gel..
ama insan bi çiçek alır eline gelir dimiii..
neyse ben sana hoşgeldin çiçeğimi hemen takdim edeyimmm
Eki Görüntüle 387741
Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
canım bebişin sana tutunduu bence sewdii orasınııKızlar bugün randevum vardı.
Biliyorsunuz gecen cuma kötü haberler duymuştum.
Bugün gördüm onu. Kalbi 103 atıyormuş.
Veeeeee duydum.... Garip bir heyecan...
Anlamadım daha birşey.
Doktor biraz cılız %50 şans var dedi.
Sadece jele devam. Bir de vitamine.
Ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi bilemedim.
Öyle işte....
Allah cümlemize sağlıklı sorunsuz hamilelik nasip etsin.
ütü yapıommnereye gittin hemen.....................
kuzumm benim ne yaptığımıda bilirmişşşişi varmış yaa ondann canım gitti heraldee ne yapsın kızzz temizlik yapıyorr
tabii hoşgeldinn..burası çok kalabalıkk ama yerimiz war herkesse yetcek kadar..zaten biz samimi bi topiğiz hepp yanyanayız o yüzden yer sıkıntı olmazz..slm bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim??
egunalcim sakın ama sakın strese girip kendini üzmek yok. ben inanıyorum herşey çok güzel olucak, herşey yolunda gidicek. lanet ohs sorununu da yaşamayacaksın tatlışım :)
pembe_hayalcim benimde göğüslerim inanılmaz şişmiş ve ağrıyordu. testime birkaç gün kala da pısss diye sönmüştü. bende üzülmüştüm kesin bir gariplik var diye düşünmüştüm. ama meğersem tutunmuş bebişim. umarım seninki de hamilelik belirtisidir
Canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ediyorum...
Dün e2 sonucumu aldığımdan beri herşey ters gitmeye başladı sanki sabah araya bindik eşim bi sıkıntı var arabada seni hastaneye bırakır sanayide bi baktırırım dedi..neyse biz bindik ve bir süre sonra arabadan garip sesler gelmeye başladı bi süre sonrada bozuldu...bi şekilde çalıştırdı eşim ve 40 dan fazla basamadan sağdan sağdan sanayiye gittik neyseki çok ciddi bişiyi yokmuş arabanın sanayinin doktoru öle dedi(usta)...bi parçası değişti tabii 1 saatimizde gitti sanayide sonunda araba oldu ve 11 e doğru hastaneye yetiştim kanlar 11 e kadar alınıyo öğleden sonra çıkabilmesi için strer gerilim hastaneye gidince ve doktoru görünce gitti...kendi doktorum yarın sabah hastanede olacak diğer doktor baktı zaten herşeyimi kendi doktorum kadar iyi biliyor...dün hemşireye endişelerimi uzun uzun anlatmıştım o da doktora sölemiş gülden çok gergin ohss ve e2 yüzünden diye...adam ben gittiğimde görür görmez yanıma geldi ilgilendi hemen geç sana durumu anlatayım dedi daha ben bişi demeden...aklımdaki herşeyi sordum uzun uzun anlattı...muayene ederken ultrason görüntülerim eşliğinde yumurtalık durumumu ve riskimi anlattı...tedavimin gayet iyi olduğunu bugün e2 nin 2 kat artmayacağını en fazla 2 gün daha iğne vurulup opu ya gideceğimi söyledi...çok umut verici ve rahatlatıcı konuştu...ama ben akşam e2 değerimi görmeden rahatlayamam doktorada dedim...o da bana boşuna geriliyorsun dediğin yükseliş olmayacak dedi ve sebeplerini anlattı ama ben inadım inat değerimi görüp öyle bi ohhhh diyecem...
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?