Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben

egunalcim sakın ama sakın strese girip kendini üzmek yok. ben inanıyorum herşey çok güzel olucak, herşey yolunda gidicek. lanet ohs sorununu da yaşamayacaksın tatlışım :)

pembe_hayalcim benimde göğüslerim inanılmaz şişmiş ve ağrıyordu. testime birkaç gün kala da pısss diye sönmüştü. bende üzülmüştüm kesin bir gariplik var diye düşünmüştüm. ama meğersem tutunmuş bebişim. umarım seninki de hamilelik belirtisidir

haklısın canım bir çiçek bile getirmedim dimi mahcup ettin beni teşekkür ederim çiçekler güzel :))))))

Canım yaaa bizde seni merak ediyorduk...
Demek olmadı transfer..
Ne diyeceğimi bilemedim inan üzüldüm çok...
Kendini daha iyi hissettiğinde detayları yaz mutlaka...

çok üzüldüm canım ama allahın takdiri ne denebilirki, allah sana ve eşine sağlık versin yeterki yine denersiniz, elbet bir gün olucaktır ben inanıyorum :44:

canım bebişin sana tutunduu bence sewdii orasınııherşey güzel olcak inannn
nereye gittin hemen.....................
ütü yapıomm
işi varmış yaa ondann canım gitti heraldee ne yapsın kızzz temizlik yapıyorr
kuzumm benim ne yaptığımıda bilirmişşş
slm bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim??
tabii hoşgeldinn..burası çok kalabalıkk ama yerimiz war herkesse yetcek kadar..zaten biz samimi bi topiğiz hepp yanyanayız o yüzden yer sıkıntı olmazz..

canımmmm geçmiş olsunn..peki bundan sonra ne yapılcak ne dedi doktorlarr?çok üzüldümm dualarım seninlee...

çoktan girdim strese ama şimdi iyiyim nasip kısmet artık...
Allahıma sığındım bi yoluna koyacak inşallah inanıyorum...

canım benım ya cok gecmiş olsun ne dıyecegımı bılemıyorummmm umarım bundada bır hayır vardırrr rabbım yar ve yardımcın olsun

ah selocanım ya bende seni merak edip duruyodum.... niye haber vermiyo bu kız diye de söyleniyodum.... çok üzüldüm..... kendini iyi hissedince gel aramıza dertleşiriz..........

canım cok uzuldum ....
rabbım sabır versınnnnnn....
soylenecek bırsey yokkkkk... hayırlısı kuzummmm

Bu tedavinin her aşaması ayrı zor.
İnşallah kısa zamanda kendini toparlar bizimle yaşadıklarını hislerini paylaşırsın.
Sen iyi ol eşin iyi olsun şimdi önemli olan sizlersiniz.
Allah büyük canım.
İnşallah bebeğinize kavuşursunuz. A

herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmm kimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam

ohh çok şükür , herşey yolunda,sen doktoruna güven canım,çünkü doktorlar emin olmadıkları konuda böyle rahat konuşmazlar,sonu güzel olsun inşallahh,benim içimde çok güzel şeyler var senle ilgili , daha fazla beklemeden opu dan sonra transferin olucak inşallah

canımmmm çok tebrik ederim, sağlıkla doğmasını nasip etsin allah. çok çok sevindim

çok şükür güzel bi haber geldi.... gözün aydın..... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…