Tüp Bebek Günlüğümüz !

Duydum valla :)
Düzelmiş kanama da yok gibi.

olmayacakta inşallah..

ayyyy çok sevindiiiiimmmmmm tebrik ediyorum canım seniiii

Son düzenleme:

tebrıkler canım benımmmmmmmmmmmmmmmmmm
:119::119::119::119:

Son düzenleme:

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin, sağlıkla al kucağına darısı başımıza...

tebrikler canım

Canım benim bizde senden haber gelmedi nerdedir diye merak ediyorduk... Lütfen çok hırpalama kendini Rabbim sorununuzu göstermiş inşaallah tedavinizi olursunuz ve sağlıklı bir şekilde yavrularınız kucağınıza alırsınız umuysuz olma hayat varsa umut hep vardır..biz yanındayız daha iyi hissettiğinde mutlaka yaz bize öpüyoruz senii..

Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin bir kötü haberin üzerine bu güzel haber ilaç gibi geldi..İnşaallah herkes hamile klacak topiğimiz doğumevine önecek..herkes gün sayacak doğurmak için...:119::119::119::119::124::124::124::124::124:

tebrik ederim cnm maşallah çok sevindim darısı diğer arkadaşlarmıza inşşşş. Allah tamamına erdirr kycağna da almayı nasip eder sağlıcakla inş

Coooook sevindim canım..demiştik sana hemen moral bozma,pes etme diye,bak rabbim mucizesini gösterdi yine,melegin seninle..içim rahatladı..rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş..dikkat et ama kendine..sevgiler:))

çokk teşekürler bitanemmm rabbim ol diyince oluyor yeterki isteyelim aşkımm darısı sana aminn

amın canım benımmmmmm amınnnnn
merak edıyordum senı bırde agrılarım var degınce gelemyınce bu saate kadar korktumduuuu ohhhh sukur
rabbım ol demıs guzelımmmmmm sukurrrrrrr

Canım ne desem boş,bende merak ediyodum seni..demekki vakti,saati var..lütfen hemen umutsuzluga düşme..rabbim güç,saglık,sabır versin..herşey rabbimizin elinde..inş.bigün herkesin yüzü gülcek..

Maşallah hayırlısıyla Sağlıkla kucağına al inşallah.
Şükürler olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…