Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrıkler.. allah tamamına erdirsin sağlıkla dogurup kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.

darısı bize................

süppeerrrr...maşallahhhh...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...
çok sevindimm....Gözünüzaydın ailecek...

:119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Eki Görüntüle 387802 Eki Görüntüle 387803 Eki Görüntüle 387802

ayyyy canim rabbim hayirli ugurlu etsin guzel allahim tamamina erdirsin boyle guzel haberler bizleride acaip motive ediyor masalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh diyorum

Selam canım umarım msjımı görürsün..sana özelden msj atmaya calıştım olmadı..seni bulamıyomuş,bi sorunmu var acaba??dogumgününü özelden kutlamak istemiltim ama burdan kutliyim..dogumgünün kutlu olsun,eşinle,ailenle nice saglıklı,mutlu yıllara inş..ve inş.bu yeni yaşında rabbim yüzünü güldürür,sana mucizesini gönderir,bebişli bi yıl olur senin için..mutlu seneler canım..öptüm

amın canım benımmmmmm amınnnnn
merak edıyordum senı bırde agrılarım var degınce gelemyınce bu saate kadar korktumduuuu ohhhh sukur
rabbım ol demıs guzelımmmmmm sukurrrrrrr

ahh canım akşam kasıgıma bir agrı saplandı tamam dedim adett oldum biti dedim lavaboya gidip baktım şükür yok bişey ama çok korktum bide arada bulantı oluyordu hafiften öyle işte deyer baya iyi çıktı 19nisanda randevumuz var çok dua ediyorum isteyen herkesin olsun aminn

canım şimdi o zaman sana sorum var yani tamam belirti aramamak gerekio ama sende hiç belirti olmuşmuydu
yani mesela kasıklarında ağrın olmuşmuydu hiç ?:26:

güzel dileklerin için çoookkk teşekürler canımsın evet rabbim gönderdi mucizeyi şükürler olsun

e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...

Merhaba hayırlısı olsun
iğnelerin sana kaliteli ve sağlıklı yumoşlar getirsin inşaalah canım sizde sorun neydiii...kaçıncı denemen hangi merkezdesin:44::44::44:

süpersin 2. güzel haber çook mutlu oldum canımm

oooooooooooooyyyy canımsın yaaa hepimiz rahatladık şimdi
seni alkışlıyorr:81::81: ve bu çiçekle kupayı takdim ediyoruuumm bir de öpeyimmm ohhh mis valla..

Dedim sana ben o doktoru sevdim öperim yanacıklarından diye.
Allah'a şükürler olsun.
Yabadabaduuuuuuuuuuu.......

gozun aydin canim bak hersey yolunda gidiyor istedigin gibi pozitif dusunuyorsun pozitif oluyor insallah hep bole devam eder arkadasim mutlu sona yaklasiyoruz allahimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…