herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
amın canım benımmmmmm amınnnnn
merak edıyordum senı bırde agrılarım var degınce gelemyınce bu saate kadar korktumduuuu ohhhh sukur
rabbım ol demıs guzelımmmmmm sukurrrrrrr
bende dün başladım iğneye ilk adımı attım hayırlısı olsun bakalım....
Coooook sevindim canım..demiştik sana hemen moral bozma,pes etme diye,bak rabbim mucizesini gösterdi yine,melegin seninle..içim rahatladı..rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş..dikkat et ama kendine..sevgiler:))
bende dün başladım iğneye ilk adımı attım hayırlısı olsun bakalım....
bide sayfa kutlayalımmmmmmm
aminnn çok sağolun darısı isteyen herkese
e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
tebrıkler.. allah tamamına erdirsin sağlıkla dogurup kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin.
darısı bize................[/QUOTE
aminnn canım çokk saol dualarım sizinle inan benimki olduysa artık sakın korkmayın
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?