Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugün maşallah cümbüş var.. eğlenin tadını cıkarın kızlar.. hepinize maşallah.. allah gönüllerimize göre versin.

Canlarım ben bı sırt agrısından duramıycam daha fazla(hepinize sevgiler..bizi özleyin..bugün selo26 haricinde,egunalden,ilkonce den,verdi den güzel haberler aldım..darısı herkesin başına inş..öptük sizi teyzeleri

süper cnm ne güsel herşey iy gidiyo sonuna kadar da öle olucak inş

bi geldimm bu güzel haberleee karşılaştımm oleyyyy allahım sen buyuksun yaaa..kızımmmm bu seferr bebiş geliyoooooooo bak görrr karışmaa bendeeeeeeee..... artıkn neler alırsın onaaaa nasıll bakar seversın bılmıorum sen dusunn..pamuklaramı sararsın altınamı boğarsınn bilmeem..kızz cok sevındım yaa hamiş haberini aldım gibii sacmaladım birazda sanırsamm

oooooooooooooyyyy canımsın yaaa hepimiz rahatladık şimdi
seni alkışlıyorr:81::81: ve bu çiçekle kupayı takdim ediyoruuumm bir de öpeyimmm ohhh mis valla..

ayyy allah gönlünüze göre versin ne kadar iyisinizz yaa kupa da harika sağolun canları ama fena midem bulanıyor ya pisikolojik bilemiyorum biraz yatimm aranıza gelicem yazamadım arkadaşlar çokk öpüyorum ama midem fena bulanıyor allaha emanet olun canlarımm

kızlarr.. cocuksuzum nick li arkadasla konuşmak isterim. ama topiğe girmiyo sanırım.. kafamdaki soruları atmam için kendisine ulaşmak istiyorum. bende medicine asyaya başlıcam. gören arkadaşlar cali seni arıyor diyebilir misiniz? :)

oh beeeeeeeeeeeee super haber bu ısteeeeeeeeeeeeee doktorun onunde bende egılıyorum saygıyla kuzuuuuu

:13::13::13::13::13::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::122::122::122::122::122::124::124::124::124::121::121::121::121::121::129::129::129::129::127::127::127::127::132::132::132::132:

kızzz tebrik ederimm....anamm kutlamalaraa yetiştimm vallahi gerçii yetişmesem ne bu olay her daimm kutlanırr...cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok cok tebrik ederımm senııı.ALLAhım kucağına almayaaa nasip etsinnn inşallahhhhhhh:119: :119: :119::119: :119: :119: :119::119: :119:

süpersin 2. güzel haber çook mutlu oldum canımm

bende çok mutluyum kuzummm...pek bi güzel ğek bi süper haber....

oooooooooooooyyyy canımsın yaaa hepimiz rahatladık şimdi
seni alkışlıyorr:81::81: ve bu çiçekle kupayı takdim ediyoruuumm bir de öpeyimmm ohhh mis valla..

canım benim çok saol..bende sana bi sarılıp öpeyimmm şapur şupur
çiçek ve kupa içinde ayrıca öpeyimmm

Dedim sana ben o doktoru sevdim öperim yanacıklarından diye.
Allah'a şükürler olsun.
Yabadabaduuuuuuuuuuu.......

evet canım doktoruma çok feci saygı duyuyorum bu doktor bi de benim asıl doktorum değil onunla beraber çalışan doktor ama her türlü durumumdan haberdar...adamlar işi biliyooo valla...çok şükür Rabbime..

gozun aydin canim bak hersey yolunda gidiyor istedigin gibi pozitif dusunuyorsun pozitif oluyor insallah hep bole devam eder arkadasim mutlu sona yaklasiyoruz allahimin izniyle

nurcancım dün kötü birgün geçirdim ama bugün çok mutluyum çok şükür...sanırım cumartesi opu olacam...

çok sevindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bendeee

bugün maşallah cümbüş var.. eğlenin tadını cıkarın kızlar.. hepinize maşallah.. allah gönüllerimize göre versin.

eveeettt bugün güzel birgünnn olduuuu....

Üzüldüm çok ama Rabbim çok şükür duydu sesimi...
ne kadan kıskancım dimi herkese bhcg için kutlama yapılır bana e2 için yapılıyoooo...
eksik kalmayımmm dimiii

gözün aydın canımm sağlıkla bebeğini kucağına al işşallahh
bende dün başladım iğneye ilk adımı attım hayırlısı olsun bakalım....
iğnen hayırlı uğurlu olsun işşallahhhsana bebekler getirsin işşallahh

sesini duydum ama bide burdan tebrik edeyim dedimm canımm benimmm..malum telde gülen yüzlerr falan yapamıozherşeyy dahada güzel gitsinn bebeklerin sana gelsinnnnanne anne dieee başını şişirsinlerrrr işşşallllllaaaahhhhhh

Üzüldüm çok ama Rabbim çok şükür duydu sesimi...
ne kadan kıskancım dimi herkese bhcg için kutlama yapılır bana e2 için yapılıyoooo...
eksik kalmayımmm dimiii

kıskanc egunal kıskanc egunal kıskanc egunalllllll
seyyyy kemmmm kummmmmm :18::18::18:
ben trsıyom senden de kutlıyım dedım yaaaa sımdı kıskanclık sınıre donusur:18::18:
delı kadrı pozısyonu alırısn dıyeeeeee
acılın ulen flnnnn yaaaaaaaaaa
bende senın gıbı olcam kuzu ondan sana destek verıyom ya sende bana vercen o yuzden yaaaaaaaaa
rabbım buyuk kuzu... bu sefer olucakkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…