Tüp Bebek Günlüğümüz !

o kadarda cok konusmamıssınız kızlar.... bızım genetık test hala sonuclanmadı.... kac gun olduuu

Canım bizimkide bir ayda çıkmıştı,normal endişe etme.İyi haberlerini almak dileğiyle

Canım üzüldüm...

Allah yardımcın olsun,tez vakitte yüzünü güldürsün inşallah...

Canım tebrik ederim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bende dün başladım iğneye ilk adımı attım hayırlısı olsun bakalım....

Hayırlı uğurlu olsun canım.Güzel haberlerini almak dileğiyle

Kuzucuğum çok sevindim Allah iyiliğini daim etsin,hep güzel haberler vermek nasip etsin inşallah

Geliyorr geliyorr bebeklerimiz geliyorr....doluyorrr doluyorrr topikimizzz doluyorrrr...bizler ise eğlenceye devamm devammm ediyorrrrrrrr

hahahaha bu çokk güzel ya kocam bile sizin gibi kutlamadı beni allah razı olsunnnnn

kız sen iste ben sana her gün kutlama yaparımmm...
Allah hepimizden razı olsun..kocana söle sana iyi baksın memnun etsin üzmesin sakın hamişlerimize ayrı bi önem veririzde...

süper cnm ne güsel herşey iy gidiyo sonuna kadar da öle olucak inş

evet canım dönüm noktası gibi bişeydi köşeyi güzel döndüm çok şükür...

evet haberler süpperrr...
demek sende tamam bıraktım sana sen ne dersen o
bebelerime kavuşmama az kaldııı teyzesi...

arada bir giriyor canım..
yakaladığım an da sölerimm...

Cok mutlu oldum verdi ve egunal icin, gozlerim doldu yani sevincten, Allahim mucizelerini yagdirsin uzerimize insallah

Tebrik ederim, cooookkkk sevindim, insallah saglikla kucagina al bebegini. Kac cikti bu arada bHCG?

Yaaaaaa demistim 2 ye katlanmasi sart degil diye, kendimi de kutluyorum bu arada artik kadin dogumcu, tupcu, urolog olduk maasallah.
Canim sana opu ve transfer yollari gorunuyor sanki

canım sayfalarda heyecanla senin yazdığın yerlere gelmeye çalışıodum hızlı hızlı okuyarak ama bi taraftan da heran olumsuz bişeyle karşılaşcam die kalbim pıt pıt atıodu (eğer sende böyle olduysam haftaya kendimde nası olurum bilmem:18:) okadar sevindim ki gözyaşlarım akıo öylece,ALLAH tamamına erdirsin herşey sağlıkla yolunda gitsin inşallah! bize de dua et ve hiç belirtin olmuşmuydu,nelere dikkat etmiştin transferden sonra ve kaç embriyo, kaçıncı gün transferiydi? çokkkkk öptm,sonsuz tebrikler

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin

Kuzucuğum çok sevindim Allah iyiliğini daim etsin,hep güzel haberler vermek nasip etsin inşallah

bende çok sevindirik oldum camentacım...
güzel dualarına AMİNNN diyorum çok saol..

Geliyorr geliyorr bebeklerimiz geliyorr....doluyorrr doluyorrr topikimizzz doluyorrrr...bizler ise eğlenceye devamm devammm ediyorrrrrrrr

uysada olur uymasada diyon yaniii

evet canım tel de sarı kafalar yok ama ses var o daha güzelll...
saol canım benimmm inşallah sonuda güzel olacak..

ama bi kutlamayıda ben hakettimm...ütülerimm bittiii

aaaa asıl kutlama buna yapılır beee

ay aşkolsun ecrincim...
ben öcümüyüm niye tırsıyon bendennn...
deli kadir değilim ama beennn...
ben seni çok seviyoyummmm...
her zaman hep destek tam destek...

ay aşkolsun ecrincim...
ben öcümüyüm niye tırsıyon bendennn...
deli kadir değilim ama beennn...
ben seni çok seviyoyummmm...
her zaman hep destek tam destek...

şaka yaptım bebegım ama yaaaaaa
bazen elı masalılık yapıyonya ondan sakasına takıldım kuzummmmm
bende senı cok sevıyorum canım kardesımmmmm....
sagol hayatım herzaman bende senın yanındayımmm

Allahım sanada sonunda meleğini verdi dilerim sağlıkla kucagına alırsın veeee Allahım bütün isteyen arkadaslarımıza nasip etsin

Dedim sana ben o doktoru sevdim öperim yanacıklarından diye.
Allah'a şükürler olsun.
Yabadabaduuuuuuuuuuu.......

ikinizin mesajını da görmüşken yazıyım dedim,ne güsel haberler aldık bugün yaaa çok şükürrrr! ilkonce cim senin okadar merak ediodum ki sormaya da korkuo insan kötü bişi duymamak için,kese düzgün ve kalp atışını da duydun bebişinin,ve herşey yolunda gidecek bol bol " YA MUSAVVİR " oku,ALLAHım sağlık versin inşallah bundan sonrada zaten egunalım dan çok umutluydum,ama korkutuodu genede bizi bu E2 işi de tamam,ohhhhhh daha ne isteriz şimdilik,zaten verdi de hamiş,yuppppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…