o kadarda cok konusmamıssınız kızlar.... bızım genetık test hala sonuclanmadı.... kac gun olduuu
Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
bende dün başladım iğneye ilk adımı attım hayırlısı olsun bakalım....
e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
hahahaha bu çokk güzel ya kocam bile sizin gibi kutlamadı beniallah razı olsunnnnn
süper cnm ne güsel herşey iy gidiyo sonuna kadar da öle olucak inş
bi geldimm bu güzel haberleee karşılaştımm oleyyyyallahım sen buyuksun yaaa..kızımmmm bu seferr bebiş geliyoooooooo bak görrr karışmaa bendeeeeeeee..... artıkn neler alırsın onaaaa nasıll bakar seversın bılmıorum sen dusunn..pamuklaramı sararsın altınamı boğarsınn bilmeem..kızz cok sevındım yaa hamiş haberini aldım gibii sacmaladım birazda sanırsamm
kızlarr.. cocuksuzum nick li arkadasla konuşmak isterim. ama topiğe girmiyo sanırım.. kafamdaki soruları atmam için kendisine ulaşmak istiyorum. bende medicine asyaya başlıcam. gören arkadaşlar cali seni arıyor diyebilir misiniz? :)
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
Sanki icimde bir balon var patlamak üzere
Ağlamak istiyorum
Yaslar akıyor hemen gözlerimden
Yüksek bir tepeye çıkıp tüm gucumle bağırmak istiyorum
Guldencigim inşallah iyi haberlerle gelirsin canım uzme kendini
MAVİELLE canım hayırlı olsun bebeklerin çok sevindim
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kuzucuğum çok sevindimAllah iyiliğini daim etsin,hep güzel haberler vermek nasip etsin inşallah
Geliyorr geliyorr bebeklerimiz geliyorr....doluyorrr doluyorrr topikimizzz doluyorrrr...bizler ise eğlenceye devamm devammm ediyorrrrrrrr
sesini duydum ama bide burdan tebrik edeyim dedimm canımm benimmm..malum telde gülen yüzlerr falan yapamıozherşeyy dahada güzel gitsinn bebeklerin sana gelsinnnn anne anne dieee başını şişirsinlerrrr işşşallllllaaaahhhhhh
ama bi kutlamayıda ben hakettimm...ütülerimm bittiii
kıskanc egunal kıskanc egunal kıskanc egunalllllll
seyyyy kemmmm kummmmmm :18::18::18:
ben trsıyom senden de kutlıyım dedım yaaaa sımdı kıskanclık sınıre donusur:18::18:
delı kadrı pozısyonu alırısn dıyeeeeee
acılın ulen flnnnn yaaaaaaaaaa
bende senın gıbı olcam kuzu ondan sana destek verıyom ya sende bana vercen o yuzden yaaaaaaaaa
rabbım buyuk kuzu... bu sefer olucakkkkk
ay aşkolsun ecrincim...
ben öcümüyüm niye tırsıyon bendennn...
deli kadir değilim ama beennn...
ben seni çok seviyoyummmm...
her zaman hep destek tam destek...
Dedim sana ben o doktoru sevdim öperim yanacıklarından diye.
Allah'a şükürler olsun.
Yabadabaduuuuuuuuuuu.......
hamıslerımız bunu uygulayın sız bız arkanızdan gelcezzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?