Tüp Bebek Günlüğümüz !

supersın kuzuuuuuuuuuuuuu.....aferın sana yaaaaaaaa..buda sana
:119::119::119::119::118::118::118::118::118::127::127::127::127:
ayyy banada kutlama yapıldı kıskanç olan asıl benimm
süpermişşş canımmm
evet canım tel de sarı kafalar yok ama ses var o daha güzelll...
saol canım benimmm inşallah sonuda güzel olacak..

aaaa asıl kutlama buna yapılır beee
kuzummm seninle konusurken sanki yıllardır seni tanıom gibi konusuomm yaakıskandım kutlamaları bende istedimm

çok güzel yaa

Cok ama cok sevindim bende seni merak etmistim allah tamamina erdirsin darisi basimiza insallah

Canım benim çok üzüldüm.. ne diyeceğimi bilemiyorumm (

maşallahhhhhhhhhhhhhh çok sevindim.Gözün aydın canımm...

oyyy oyyyyy sanada maşallah güzelim......

biraz önce çokk korktummmmm.... klimanınnn arkasına kuş yuva yapmışşş... ben balkona çıkınca birden uçtu.sanki üstüme geldi.. çokk korktummmm ((

egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek

ah canım valla bende çok gerilmişim demek açtım bi ara muslukları...

Eki Görüntüle 387840 Artık yerleri terliklerin silecek.

ama bu çok komikkkk

şaka yaptım bebegım ama yaaaaaa
bazen elı masalılık yapıyonya ondan sakasına takıldım kuzummmmm
bende senı cok sevıyorum canım kardesımmmmm....
sagol hayatım herzaman bende senın yanındayımmm

ama ben kötü bişi yapmıyoommm kiii...
hep sevişcezmi arada ters düşmemiz normal ama...
özümüzde sevgi var sözümüz ne dese boş...

canım cok sevındım test sonucuna inş. herşey yolunda gidecek bu arada hamiş kimmiş bakalımmmm

saol canımm..

aaaa yok valla ben böle olmak istemiyommm 10 bebem olsun ben hepsiyle tek başıma ilgilenirim bu kadar beklemişim kocişemi atcam bebelerimi..

valla korkuyordum bende ama çok geçerli sebeplerim vardı...
geçmişimdeki kötü deneyim...
çok şükür bişi olmadan bebeklerime kavuşacam inşallah...

Boyle haberlerden sonra neden listeler update edilmemis bakiiiiiim?????????????????/

amaaaa hemende fırçalıyoonnn..bende onunla uğraşıyorum ama listeyi güncelleybilmem için içine girmem lazım giremiyom bi türlü deneyip duruyorum olacak inşallah...

bendenizzz kaçarr yineeeanneciğimee gideyim yoruldumm ütü yapmaktan gideyim şöle bi yatayım akşam yemeğimide orda halledip ewime döneyimmanne ewi gibisi yokköpüyorum sizi canlarımmmm

egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek

çok sevindim süpper yaa..
ilk tedavimde 19 yumoş toplanmıştı benden 12 si döllenmişti..
çok benzer gidiyooo maşallah embriyolara..
güzel güzel bölünüp 1.kalite olsunlar inşallah...
buluşma günüde cuma demekkk
kaç embriyo koycaklar pekii...

aaaa yok valla ben böle olmak istemiyommm 10 bebem olsun ben hepsiyle tek başıma ilgilenirim bu kadar beklemişim kocişemi atcam bebelerimi..

Gazete okuma hakkımızı kullanırken , sevgili eşlerimize anlayabilme,empati yapabilme imkanı sağlayacağız sadece canım.

ALLAHIMMMMM ne guzel haberler alıyoruz bugun selo harıcınde yaaaaa..... super bısey bu kuzu cok sevındımmmm senınkınıde kutlayalımmmm olmamııııı
:13::13::13::13::13::79::79::79::79::79::81::81::81::81::81::81::78::78::78::78::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::132::132::132::132::132::132::124::124::124::124::124::124::121::121::121::121:

aynen bende iğrenç bir espiri olduğunu söyledim böööööööööööööööö

1 tane mebriyo ama ben israr edecem iki diye ha bide dediler yarim litre su ic dediler azmi yoksa saat kac gibi icsem,erkenden icip ya tutamazsam

hehe benim de aklıma ne geldi biliomusunn mangall cız bızzzzz ohhhhh
ay kız kalp kalme karşıymış derler ya bende senle benim mide mide karşıymış heralde benimde gözüme ilk çarpan oydu
slm bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim??

tabı canım hamileler biraz sıkışın toplanalım lütfen
measjlarım çifter çifter gidioo masallh kızlar face adresı felan dıolar ben bılmıom... facede mı var bana nie sölemedınız

canım bak atlıya atlıya okursan böyle kaçırısın herşeyi

canım çok ama çok tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 62::124::124::124::124::119::119::119::119::119

Hadi hayırlısı.
Aksilik olmayacak Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:

sayğıylamı eğilirsın yerleremi yatarsın bilemem ama ohhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bilemem ama:124::124::124::124::119::119::119
ben ynarrrrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama bi kutlamayıda ben hakettimm...ütülerimm bittiii
canım en büyük başarı bence
:124::124::124::119::119::119
QUOTE=tuana_87_35;24052837]Geliyorr geliyorr bebeklerimiz geliyorr....doluyorrr doluyorrr topikimizzz doluyorrrr...bizler ise eğlenceye devamm devammm ediyorrrrrrrr [/QUOTE]
sende gel arkamda
oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Canım maşallah Haydi hayırlısı olsun

Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

allah razi olsun ecrincim cokkk sag olun bu mutlulugu sizlerle paylasiyorum tek ,cevremde kimseler bilmiyor ama ben sizlerin sayesinde bunun eksikligini hic cekmedim cokk sag olun canlarim.

ama ben kötü bişi yapmıyoommm kiii...
hep sevişcezmi arada ters düşmemiz normal ama...
özümüzde sevgi var sözümüz ne dese boş....

sevıyom kuzu senıııııııııııı.....
bılıyom cnm arad ters duselımkı degerımız anlasılsın dımııııı
hem bırbırımızı daha ıyı tanıyalım yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…