ayyy banada kutlama yapıldı kıskanç olan asıl benimmsupersın kuzuuuuuuuuuuuuu.....aferın sana yaaaaaaaa..buda sana
:119::119::119::119::118::118::118::118::118::127::127::127::127:
süpermişşş canımmm
kuzummm seninle konusurken sanki yıllardır seni tanıom gibi konusuomm yaaevet canım tel de sarı kafalar yok ama ses var o daha güzelll...
saol canım benimmm inşallah sonuda güzel olacak..
aaaa asıl kutlama buna yapılır beee
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
Kizlar ben cok kötüyüm cumartesi günü transferim olmadi suan almanyaya yeni geldim ve morelim cok bozuk size daha önce yazamadim kendime gelemedim hic bir tane emrio kromozomal olarak normal degildi hep bir tane kromozom eksikti ya da 2 tane eksik ben cok kötüyüm sonra girecem ben
herkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
Cok mutlu oldum verdi ve egunal icin, gozlerim doldu yani sevincten, Allahim mucizelerini yagdirsin uzerimize insallah
Tebrik ederim, cooookkkk sevindim, insallah saglikla kucagina al bebegini. Kac cikti bu arada bHCG?
Yaaaaaa demistim 2 ye katlanmasi sart degil diye, kendimi de kutluyorum bu arada artik kadin dogumcu, tupcu, urolog olduk maasallah.
Canim sana opu ve transfer yollari gorunuyor sanki
şaka yaptım bebegım ama yaaaaaa
bazen elı masalılık yapıyonya ondan sakasına takıldım kuzummmmm
bende senı cok sevıyorum canım kardesımmmmm....
sagol hayatım herzaman bende senın yanındayımmm
canım cok sevındım test sonucuna inş.herşey yolunda gidecek bu arada hamiş kimmiş bakalımmmm
ikinizin mesajını da görmüşken yazıyım dedim,ne güsel haberler aldık bugün yaaa çok şükürrrr! ilkonce cim senin okadar merak ediodum ki sormaya da korkuo insan kötü bişi duymamak için,kese düzgün ve kalp atışını da duydun bebişinin,ve herşey yolunda gidecek bol bol " YA MUSAVVİR " oku,ALLAHım sağlık versin inşallah bundan sonradazaten egunalım dan çok umutluydum,ama korkutuodu genede bizi bu E2 işi de tamam,ohhhhhh daha ne isteriz şimdilik,zaten verdi de hamiş,yuppppiiii
Boyle haberlerden sonra neden listeler update edilmemis bakiiiiiim?????????????????/
egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek
aaaa yok valla ben böle olmak istemiyommm 10 bebem olsun ben hepsiyle tek başıma ilgilenirim bu kadar beklemişim kocişemi atcam bebelerimi..
egunalcim simdi haber geldi 18 yumurtamin 12 si dollenmis yani su 12 tane embriyom melegim var canim cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim insallahhh bi aksilik olmaz, yarin normal kontrolum var iyi cikarsa cuma sabahi 9 da yerlestirilecek
aynen bende iğrenç bir espiri olduğunu söyledim bööööööööööööööööanaammm bööööö kız o yumurta yemekten vazgeçecem he
kadın sanırsam o güne kadar hiç yumurtlamayıp biriktirmiş ilacı gören yumoşlar atağa kalkıp dökülüvermişler...
kolay gelsin canım...
e2 sonucumdan sonra arayacam seniii...
daha bişi belli değil diye şeyetmedim...
55 yumoş evet yaaa demek kadın komple yumoştan ibaret...
bende seni seviyoyuummm...
canım benim...
Maşallah kalp atışını duymuşsun Rabbim korusun onu...
Allahın izniyle hiç bişey olmayacak...
Tabii %50 şans vermesini anlayamadım ama biz %50 nin iyi olan diğer tarafına bakalım...
eveett çok güzellerr..
çok sevindim süpper yaa..
ilk tedavimde 19 yumoş toplanmıştı benden 12 si döllenmişti..
çok benzer gidiyooo maşallah embriyolara..
güzel güzel bölünüp 1.kalite olsunlar inşallah...
buluşma günüde cuma demekkk
kaç embriyo koycaklar pekii...
ay kız kalp kalme karşıymış derler ya bende senle benim mide mide karşıymış heralde benimde gözüme ilk çarpan oyduhehebenim de aklıma ne geldi biliomusunn mangall cız bızzzzz ohhhhh
slm bayanlar bende aranıza katılabilirmiyim??
measjlarım çifter çifter gidioo masallh kızlar face adresı felan dıolar ben bılmıom... facede mı var bana nie sölemedınız
canım çok ama çok tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmherkese merhaba kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hamileyimmmmmkimse umutsuz olmasın eyer ben hamileysem herkesin çocugu olacaktır rabbim hepinize nasip etsin ki edecek benimki biraz imkansızdı kötü sperm ve sonuç dondurulmuşla oldu yılmayın denemeye devamm mutlaka rabbim verecektir çooookk mutluyum anlatamam
e2 sonucum çıktı ben 2500 ü bulursa diye korkarken doktorcum bugün maksimum
1600 olur o da olması gerekendir demişti...doktorumun önünde saygıyla eğiliyorum...
ve sonucummmm 1559... süpperrrr...çok mutluyum...herşey yolunda demek oluyoooo buuu...
canım en büyük başarı benceama bi kutlamayıda ben hakettimm...ütülerimm bittiii
allah razi olsun ecrincim cokkk sag olun bu mutlulugu sizlerle paylasiyorum tek ,cevremde kimseler bilmiyor ama ben sizlerin sayesinde bunun eksikligini hic cekmedim cokk sag olun canlarim.ALLAHIMMMMM ne guzel haberler alıyoruz bugun selo harıcınde yaaaaa..... super bısey bu kuzu cok sevındımmmm senınkınıde kutlayalımmmm olmamııııı
:13::13::13::13::13: :79::79::79::79::79::81::81::81::81::81::81::78::78::78::78::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::132::132::132::132::132::132::124::124::124::124::124::124::121::121::121::121:
ama ben kötü bişi yapmıyoommm kiii...
hep sevişcezmi arada ters düşmemiz normal ama...
özümüzde sevgi var sözümüz ne dese boş....
Canım maşallahHaydi hayırlısı olsun
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?