Tüp Bebek Günlüğümüz !

bebiş kıpraşmaya başladı en iyisi sütümü içip yatayım :) Herkese iyi geceler güzel bir güne uyanalım inşallah...

miyabalar hatunlar...
nasılsınız??
ben idare ederim şükürler olsun..tabi kaynanatörle arada sorun yaşamasaydık..
neyse uzatmayayım..neden onlarda gelin olduklarını zaman zaman hatırlamazlar ki??

canım ya nedir bu kaynana vakaları hemde böyle bir süreçte sen bebeğine konsantre ol canım kulağını tıka gözünü kapa ....

canım ya nedir bu kaynana vakaları hemde böyle bir süreçte sen bebeğine konsantre ol canım kulağını tıka gözünü kapa ....

öyle yapmaya çalışıyorum cnm ama biryere kadar aklıma gelince ağlıyorum üzülüyorum haliyle..
Allaha havale ettim..

canlar ben yatıyorum..Allaha emanet olun..herşey gönlünüzce olsunn

bebiş kıpraşmaya başladı en iyisi sütümü içip yatayım :) Herkese iyi geceler güzel bir güne uyanalım inşallah...

iyi geceler sana ve kızına .....

öyle yapmaya çalışıyorum cnm ama biryere kadar aklıma gelince ağlıyorum üzülüyorum haliyle..
Allaha havale ettim..

canlar ben yatıyorum..Allaha emanet olun..herşey gönlünüzce olsunn

üzülme canım bebişi düşün o kaynananıda allaha havale et...

iyi geceler allah rahatlık versin

iyi geceler kızlar allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalım inşallah yarın sabah dr. randevum var dr. şehir dışına çıkacağı için arayıp sabaha aldılar hayırlısı bakalım yumoşlar ne alemde :)))

mrb kızlar allaha çok şükür kalp atışlarımızıda duduk bugün. rabbim isteen herkese nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 388509 Eki Görüntüle 388509 Eki Görüntüle 388509
Günaydınnnn...
Güzel haberlele dolu mükemmel birgün diliyorum hepimize...
Canım arkadaşlarım birazdan hastaneye gidecem ama öncesinde günün özetini yazayım...
ZUZU25 ve EGUNAL yumoşların son durumlarını görecekler.Randevuları var.
EKİMCE Bebeklerine kavuşuyor.Transfer olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Herkese günaydın öncelikle sağlıklı, mutlu ve bol müjdeli bir gün olsun.. Dua edin bana hastayım ve çalışmak zorundayım bugün çabuk bitsin inşallah...

sabaha kadar güldenın e2 ve millstonun fsh la uğraştım sonrasında mantı yapıp yiyecekken
evi karıncalar bastı
sanırım bi tarafım açıkta kalmış çok garip bir rüyaydı

Günaydın… Belki çoktan uyandın ..
Hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
Geçmişi unut bak geleceğe 1gün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
Hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
Bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
Doktor mutluluk yazdı reçeteye.
Gittik bulamadık eczaneye.
Sizce ilaç nerde.!!!!!
Bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
Hayatı yaşa ince ince.
Küçük şeylerden mutlu olmayı bilince.
Sorun çözülüveriyor bence…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…