Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese günaydın öncelikle sağlıklı, mutlu ve bol müjdeli bir gün olsun.. Dua edin bana hastayım ve çalışmak zorundayım bugün çabuk bitsin inşallah...

AYY canım benım gecmıs olsun ne olduu bakayım sanaaa???? ızın alsaydın keskee cok kotuysenn olmaazmıydııı???

sabaha kadar güldenın e2 ve millstonun fsh la uğraştım sonrasında mantı yapıp yiyecekken
evi karıncalar bastı
sanırım bi tarafım açıkta kalmış çok garip bir rüyaydı

anaaaammmm...kızzzzz nasıl ruyaa buuu bence senın bı yerın deıl bı kac yerın acıkta kalmışş bu kadar karıs ruya gorduğune goreee...saka bı yanaa hayır olsun bitanemm...

zuzu-egunal.....canım güzel haberlerr gelinn de bizi de sevindirinn kızlarrrrrrr
ekimce... canım ALLAH yardımcın olsun hayırlısınla trasferin gerçekleşsin ve bebişlerini al da gell inşallahhhh

günaydınlar topiğin güzel hatunlarıııııııııııııııııııııııııııı

bereketli ve guzel bir güne baslamak dilegiyle gunaydin arkadaslar

günaydın güzel bayanlar

herkese günaydın öncelikle sağlıklı, mutlu ve bol müjdeli bir gün olsun.. Dua edin bana hastayım ve çalışmak zorundayım bugün çabuk bitsin inşallah...

günaydın bayanlar hayırlı günler...

günaydınnn güzeller.... Güzel bir gün olması dileği ile.......

gunaydın kızlar, herkese guzel bir gun diliyorum..

günaydın guzel anne ve anne adaylarııııı
guldenın zuzum ekımce cokkk ama cokkkk guzel haberleerle gelın guzel arkadaslarımmm benımmmm
gunumuz dunden guzel olsunnnnnnnn

canlarım güsel haberlerle gelin inşallah . günaydın kızlar güzel bir günn olması dileğiyleee

canım benımmm kımyasal olsa daha cok olur sankımmmm....
Bırden yukselır ve duser dıye bılıyorum ama yanlısta olabılır kuzu rabbım sabır versın cnm

hayırlısı canım benım ....
Boyle olması gerekıyormus randevusuz gıtsen olmazmı

rabbım sabır verın hayatımmmm....

miyabalar hatunlar...
Nasılsınız??
Ben idare ederim şükürler olsun..tabi kaynanatörle arada sorun yaşamasaydık..
Neyse uzatmayayım..neden onlarda gelin olduklarını zaman zaman hatırlamazlar ki??

oda bırgun hatasını anlıycak kuzummmm
sen sımdı bebegını dusun ve ona sıgın rabbım onu sana bagıslasın kuzummm
stres yokkkk

Zuzum & Egunalim iyi haberlerinizi bekliyoruz canlarım

Konden maşallah pıt pıtları duymuşsunuz

Ekimce Allah yardımcın olsun,yüzünü güldürsün inşallah arkadaşım.

sabaha kadar güldenın e2 ve millstonun fsh la uğraştım Sonrasında mantı yapıp yiyecekken
evi karıncalar bastı
Sanırım bi tarafım açıkta kalmış çok garip bir rüyaydı

bencede kuzu bıryerler acıkta kalmıssss
Gobısı ortmekten bence totoyu ortemedın hehe

Guzel bır haber bence hamılesın cnmmm
10. Gune gore degerın cok guzellll

Son düzenleme:

bu ne güzel bir mesajdır böyle

bencede kuzu bıryerler acıkta kalmıssss
Gobısı ortmekten bence totoyu ortemedın hehe

anaaaammmm...kızzzzz nasıl ruyaa buuu bence senın bı yerın deıl bı kac yerın acıkta kalmışş bu kadar karıs ruya gorduğune goreee...saka bı yanaa hayır olsun bitanemm...

guldenın e2 yüksek çıkmış diye duyuyorum keçiboynuzuyla havuç suyu içsin diyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…