Tüp Bebek Günlüğümüz !

Honeymooner canım büyük güne az kaldı,nasıl hissediyorsun?

Sağol canım böbrek taşı dün acile gittim dr. öyle söyledi. Biz iki kişi çalışıyoruz ve diğer arkadaşım tekirdağa diplomasını almaya gitti anlayacağın izin alamıyorum onun için :2::2:

Canım çok geçmiş olsun.

Fenadır onun ağrısı,Allah yardım etsin,şifa versin...

dünden beri giremedim çok özledim hepinizi başım fena ağrıyordu ve inanılmaz bi bulantı gözlerimi açamadım ama uyuyamıyorum da sabaha kadar dolandım doktoru aradım çok kötüyüm dedim midem verbat korkma dedi biraz böyle geçecek çünkü degerin çok yüksek dedi vallaha kızlar eyer dün test olmasaydı buraya %100 yazardım o kadar hisedilir durumdu inşallah hepinizden alırım o müjdeli haberi denemeye devamm kızlar pes etmek yok dua ediyorum rabbime tez zamanda herkesin olsun diye çok farklı bir duygu daha kan parçasıyken bil duruşum degişti diliyorum rabbime tez zamanda nasip etsin

tebrik ederim canım hayırlısıyla kucağınada alırsın inş.

nasılsın canım ıs yogunmu ısın bugun bırıkme olmusmu...

canımmm benim valla şimdilik birşey yokk ama birazdan gelecek.....

dikkat et canım. Bu arada ben de Ege Ünv de tüp bebek yaptırdım. Orda da çalışıyorum. Bir sıkıntın olursa her zaman yardımcı olurum.

canım benımmmm tekrar tekrar tebrık edrım rabbım saglıklı bır sekılde kucagına lamayı nasıp etsın ıns kuzummmm.....
guzel dıleklerın ıcınde amın dıyorummmmm

ayy çokk sevindim ayrıca çokk teşekür ederim o zaman bir sorum var degerim 8yüz nasıl midem çok fene ne yemek istesem gözümde karardı çok yeni normalmi acaba :..

canım benımmmm tekrar tekrar tebrık edrım rabbım saglıklı bır sekılde kucagına lamayı nasıp etsın ıns kuzummmm.....
guzel dıleklerın ıcınde amın dıyorummmmm
aminnn canımm çok teşekür ederim rabbim çok büyük verecek elbet hep dua ediyorumm seviyorum sizlerii

ayy çokk sevindim ayrıca çokk teşekür ederim o zaman bir sorum var degerim 8yüz nasıl midem çok fene ne yemek istesem gözümde karardı çok yeni normalmi acaba :..

canımm yaaa kaçıncı günündesin??? çokk yüksek değil mi??? bir de ikiz olabilir mi___?? kontrolün ne zaman???

kimseciklerr kalmamışşş....

ouuu kuzummm onu demek istemedimmm

ANLADImm bitanem takılıyorumm sanaaa...

bu ne güzel bir mesajdır böyle

guldenın e2 yüksek çıkmış diye duyuyorum keçiboynuzuyla havuç suyu içsin diyom

sizin için şekerim resmin üstüne yazı yazdım uğraştım bakk

ayy kıyamam canım yaa cok gecmıs olsunn ne kadr ters bı zamana gelmiş boylee....

allah kucağına almayıı doya doya sevmeyii nasip etsin tatlımm hepimizee uzun ömürler versinn...

Taze annişe meleğinin ilk ben burdayım mesajı o

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…