Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımm yaaa kaçıncı günündesin??? çokk yüksek değil mi??? bir de ikiz olabilir mi___?? kontrolün ne zaman???

28 nisanda tıransfer oldu bu gün 16.gün adetimi8gün geçti ikiz olabilirmi bilmiyorum ki bide dedim ya çok yüksek diye midem bulanıyor her ann yüksek olması kötümü yoksa bilmiyorumm

28 nisanda tıransfer oldu bu gün 16.gün adetimi8gün geçti ikiz olabilirmi bilmiyorum ki bide dedim ya çok yüksek diye midem bulanıyor her ann yüksek olması kötümü yoksa bilmiyorumm

ıkızlerde yuksek cıkar ya kuzu yoksa neden kotu olsun aaaa ...
hem 8 yuz cok sana 100 benım ver bakım

CanlArim ben geldim Dr gittik yumoslara baktı önceki tedaviye gore yavaş buyuyorlarmış bende en azından varlar kaliteli olsunlarda yavaş büyüsünler dedim oda yavaş büyümesi önemli değil dedi 11-13 mm olmuşlar pazar yada Pazartesi opu olabilirim bakalım hayırlısı allaha sigindim tum bebek isteyenlere hayirli saglikli bebisler versin arasinda bana da cok şükür bugünümüze

Son düzenleme:
ıkızlerde yuksek cıkar ya kuzu yoksa neden kotu olsun aaaa ...
hem 8 yuz cok sana 100 benım ver bakım

ayy ecrinn keşke öyle birşeyy gelse elimden canımsın benom veririm yeminle ama biliyorum herşey yoluna girecek rabbim verecek sana içime doğuyor aşkımm

Canım beniiim

Allah'ın izniyle olacak inşallah

Pazar,pazartesiye daha var,sağlıkla büyürler sen gönlünü ferah tut :13:

Gönülden duacınım canım

Egunal canım merakla seninde iyilik haberlerinizi bekliyoruz canım.

ayy ecrinn keşke öyle birşeyy gelse elimden canımsın benom veririm yeminle ama biliyorum herşey yoluna girecek rabbim verecek sana içime doğuyor aşkımm

ALLAHIM o gunlere bana ınsss gosterecek hayatım ben ınanıyorum buna...
sagol kuzummmmmm

ayyy hersey yolunda canım benım ne guzellll
az kaldı bebecıgını almaya desene .....
bebecık nerede.... annesının gobişinde yaaaaaaaa

Canım beniiim

Allah'ın izniyle olacak inşallah

Pazar,pazartesiye daha var,sağlıkla büyürler sen gönlünü ferah tut :13:

Gönülden duacınım canım

Saol canım Allah razı olsun bunda da var bir hayır diye düşünüyorum bebislerim gelsinn de bir kaç iğne de fazladan olsun ne yapiim önemli olan sonunun GUZEL olmasii

Saol canım Allah razı olsun bunda da var bir hayır diye düşünüyorum bebislerim gelsinn de bir kaç iğne de fazladan olsun ne yapiim önemli olan sonunun GUZEL olmasii

Aynen öyle canım benim :13:

Hiçbir şey sebepsiz değildir,vardır bir hayır...

hadi bakalım canımm hayırlısı olsun inşallahh..ALLAhım yüzümü güldürsünn..yavaş olsun kaliteli olsun haklısınnn ... :)

nasılsınız canlarımm dr dan gelıyorum dıodum ya hep sag kasıgım agrıyo dıe.... ultrasyon cektı kıstım yok olmuss... 3,5 cm myom var bu önemsız dedi bu sefer böbreklere felanda baktı cok sukur bısey cıkmadı.... bakalım gecer insallh kısa zamanda

Günaydın kızlar... Geçmişi okudum geldim... Herkesin keyfi yerinde anladığım kadarıyla... Maşallah diyorum.. Egunalden de güzel haberler bekliyoruz bugün bakalım...

ve tabiki ekimceden de..

tuana günaydın mesajına bayıldım, o nasıl şeker bir mesajdır öyle,aynı senin gibi

bebekdelisi, honeymooner ve sen_kolik, heyecan dorukta mı??? az kaldıı

zuzucum çok sevimdim, inşallah sorunsuz bir opu yaşarsın.. ve çarşamba günüde bebeğini göbüşüne alırsın canım

canım çok sevindiiim, bu kistlerin arada böyle güzelliği oluyor.. kayboluyorlar.. aman bir daha çıkmasınlar..

Kızlar selam, malum 1 haftadır evde keyif cattıgım için bütün işler masama yığılmış, onlarla uğraşıyorum. Fazla giremedim sabahtan beri

Honeymooner canım büyük güne az kaldı,nasıl hissediyorsun?

Çok heyecanlıyım ya, tırsıyorum bıraz. Bir de usuttum herhalde nasıl becerdiysem evin içinde, sırtım ciğerlerim ağrıyor. Sanki bıçak batıyormuş gibi. Geceleri nedense sağ kasığım da ağrıyor, sabahı zor ediyorum 2 gündür. Bebek yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok hayal kırıklığı olmasın negatif gelirse diye...

Canım son 2 - 3 gün gerçekten heyecan tavan yapıyor.

Kasığının ağrısı inşallah meleğin seninle olduğu içindir,birkaç arkadaştan duymuştum bunu

Allah sana Bebekdelisine ve Sen_Koliğe ve test safağındaki tüm arkadaşlarımıza hayırlı haberler vermek nasip etsin inşalah.

Geçmiş olsun buarada aman dikkat et.Hava çok değişken,farketmeden çarpıyor.

Duayla canım

Son düzenleme:

canım benım ıste zaman cabuk gecer sıkıntı yapmma
bebegın senınle hem aaaa

oda gecer kuzum ohhh sevındım kıstıne canım yaaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…