canımm yaaa kaçıncı günündesin??? çokk yüksek değil mi??? bir de ikiz olabilir mi___?? kontrolün ne zaman???
aminnn canımm çok teşekür ederim rabbim çok büyük verecek elbet hep dua ediyorumm seviyorum sizlerii
28 nisanda tıransfer oldu bu gün 16.gün adetimi8gün geçti ikiz olabilirmi bilmiyorum ki bide dedim ya çok yüksek diye midem bulanıyor her ann yüksek olması kötümü yoksa bilmiyorumm
ayy ne güzel çook teşekür ederim yaaTaze annişe meleğinin ilk ben burdayım mesajı o
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
ıkızlerde yuksek cıkar ya kuzu yoksa neden kotu olsun aaaa ...
hem 8 yuz cok sana 100 benım ver bakım
CanlArim ben geldim Dr gittik yumoslara baktı önceki tedaviye gore yavaş buyuyorlarmış bende en azından varlar kaliteli olsunlarda yavaş büyüsünler dedim oda yavaş büyümesi önemli değil dedi 11-13 mm olmuşlar pazar yada Pazartesi opu olabilirim bakalım hayırlısı allaha sigindim tum bebek isteyenlere hayii saglikli bebisler versin arasinda bana da cok şükür bugünümüze
ayy ecrinn keşke öyle birşeyy gelse elimden canımsın benom veririm yeminle ama biliyorum herşey yoluna girecek rabbim verecek sana içime doğuyor aşkımm
CanlArim ben geldim Dr gittik yumoslara baktı önceki tedaviye gore yavaş buyuyorlarmış bende en azından varlar kaliteli olsunlarda yavaş büyüsünler dedim oda yavaş büyümesi önemli değil dedi 11-13 mm olmuşlar pazar yada Pazartesi opu olabilirim bakalım hayırlısı allaha sigindim tum bebek isteyenlere hayirli saglikli bebisler versin arasinda bana da cok şükür bugünümüze
Canım beniiim
Allah'ın izniyle olacak inşallah
Pazar,pazartesiye daha var,sağlıkla büyürler sen gönlünü ferah tut :13:
Gönülden duacınım canım
Saol canım Allah razı olsun bunda da var bir hayır diye düşünüyorum bebislerim gelsinn de bir kaç iğne de fazladan olsun ne yapiim önemli olan sonunun GUZEL olmasii
CanlArim ben geldim Dr gittik yumoslara baktı önceki tedaviye gore yavaş buyuyorlarmış bende en azından varlar kaliteli olsunlarda yavaş büyüsünler dedim oda yavaş büyümesi önemli değil dedi 11-13 mm olmuşlar pazar yada Pazartesi opu olabilirim bakalım hayırlısı allaha sigindim tum bebek isteyenlere hayirli saglikli bebisler versin arasinda bana da cok şükür bugünümüze
nasılsınız canlarımm dr dan gelıyorum dıodum ya hep sag kasıgım agrıyo dıe.... ultrasyon cektı kıstım yok olmuss... 3,5 cm myom var bu önemsız dedi bu sefer böbreklere felanda baktı cok sukur bısey cıkmadı.... bakalım gecer insallh kısa zamanda
canım çok sevindiiim, bu kistlerin arada böyle güzelliği oluyor.. kayboluyorlar.. aman bir daha çıkmasınlar..
Honeymooner canım büyük güne az kaldı,nasıl hissediyorsun?
Kızlar selam, malum 1 haftadır evde keyif cattıgım için bütün işler masama yığılmış, onlarla uğraşıyorum. Fazla giremedim sabahtan beri
Çok heyecanlıyım ya, tırsıyorum bıraz. Bir de usuttum herhalde nasıl becerdiysem evin içinde, sırtım ciğerlerim ağrıyor. Sanki bıçak batıyormuş gibi. Geceleri nedense sağ kasığım da ağrıyor, sabahı zor ediyorum 2 gündür. Bebek yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok hayal kırıklığı olmasın negatif gelirse diye...
kızlar selam, malum 1 haftadır evde keyif cattıgım için bütün işler masama yığılmış, onlarla uğraşıyorum. Fazla giremedim sabahtan beri
çok heyecanlıyım ya, tırsıyorum bıraz. Bir de usuttum herhalde nasıl becerdiysem evin içinde, sırtım ciğerlerim ağrıyor. Sanki bıçak batıyormuş gibi. Geceleri nedense sağ kasığım da ağrıyor, sabahı zor ediyorum 2 gündür. Bebek yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok hayal kırıklığı olmasın negatif gelirse diye...
nasılsınız canlarımm dr dan gelıyorum dıodum ya hep sag kasıgım agrıyo dıe.... Ultrasyon cektı kıstım yok olmuss... 3,5 cm myom var bu önemsız dedi bu sefer böbreklere felanda baktı cok sukur bısey cıkmadı.... Bakalım gecer insallh kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?