Canım son 2 - 3 gün gerçekten heyecan tavan yapıyor.
Kasığının ağrısı inşallah meleğin seninle olduğu içindir,birkaç arkadaştan duymuştum bunu
Allah sana Bebekdelisine ve Sen_Koliğe ve test safağındaki tüm arkadaşlarımıza hayırlı haberler vermek nasip etsin inşalah.
Duayla canım
ahh bebegım bıde agrısını alıp götürse tam süper olucak... illakı kendınden bı eser bırakacak..
Egunal canım merakla seninde iyilik haberlerinizi bekliyoruz canım.
Amin canım sağol. Kesinlikle heyecan tavan yapıyor, son gece ve test sonucumu alacağım an mideme kramplar giriyor çok fena bir sınav bu. Ne suçumuz vardı diyorum bazen ama işte isyan etmemek lazım, buna da şükür en azından bu noktalara geldik, çok daha zor durumda olan arkadaşlar var veya ciddi hayati problemleri olan insanlar var. Allah hepimizin dualarını duysun, mucizelerini yağdırsın inşallah
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım??
hosgeldın guzelım nasılsın bakalımmm
kendı adıma sukur ıyıyım kuzummmm
Ah cnm bnm hiç takma bosver diyorum bn artık öyle yapıyorum maalesef ki onlar erkek annesi hersey yapabilirler altta kalma sende insallh daha iyi olursun birazcık bize batıyor galiba kayınvalideler hormonlardanmiyabalar hatunlar...
nasılsınız??
ben idare ederim şükürler olsun..tabi kaynanatörle arada sorun yaşamasaydık..
neyse uzatmayayım..neden onlarda gelin olduklarını zaman zaman hatırlamazlar ki??
Cnm çok guzel yazmışsın evt bizler bilinçli anneler olucaz insallh her aşamasına şahit oluyoruz bebeklerimizin saf saf aa ben hamileyim diyenlerden değilizCanım dediğin gibi hepimiz zaman zaman "neden ben"sorusunu soruyoruz ister istemez...
Ama çok şükür ki;tedavi imkanına sahibiz.
Allah'ın izni ve yardımıyla vakti geldiğinde minik mucizelerimize kavuşacağız inşallah.
Kıymetli evlatların,kıymet bilen bilinçli anneleri olacağız.
iyi diyelim iyi olsun ben 2gün oldu lucrın e başladıl ama bununla birlikte kasık ağrılarımda başladı normalmi??(işteyim önümde dosya dolu ama hiçbirşey yapmak istemiyorum (
egunalim ne zamn gelirki hastaneden ben biraz çıkıyorum yaticam öptüm hepinizi
normal cnm vucudun alısıyor ıgneye ...
Hayırlısı olsun tedavın kuzum....
Calısma bugun bosverrr
insalllhhhhhhhhh dualarım hepımız içinnnnnnnnnnnnnkızlar selam, malum 1 haftadır evde keyif cattıgım için bütün işler masama yığılmış, onlarla uğraşıyorum. Fazla giremedim sabahtan beri
canım benım insallhhh tutar bebişlerınnn bı dahada bırakmaz senii
çok heyecanlıyım ya, tırsıyorum bıraz. Bir de usuttum herhalde nasıl becerdiysem evin içinde, sırtım ciğerlerim ağrıyor. Sanki bıçak batıyormuş gibi. Geceleri nedense sağ kasığım da ağrıyor, sabahı zor ediyorum 2 gündür. Bebek yok diye alıştırmaya çalışıyorum kendimi çok hayal kırıklığı olmasın negatif gelirse diye...
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım??
sağol canım benim hayırlı olur inş.salladım gitti evraklar bana bakıyor ben onlara:))offff çalışmayı hiç sevmiyorum(
normal cnm vucudun alısıyor ıgneye ...
Hayırlısı olsun tedavın kuzum....
Calısma bugun bosverrr
Evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?