Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin canım sağol. Kesinlikle heyecan tavan yapıyor, son gece ve test sonucumu alacağım an mideme kramplar giriyor çok fena bir sınav bu. Ne suçumuz vardı diyorum bazen ama işte isyan etmemek lazım, buna da şükür en azından bu noktalara geldik, çok daha zor durumda olan arkadaşlar var veya ciddi hayati problemleri olan insanlar var. Allah hepimizin dualarını duysun, mucizelerini yağdırsın inşallah

ahh bebegım bıde agrısını alıp götürse tam süper olucak... illakı kendınden bı eser bırakacak..

o da geçer inşallah canım... hayat bu, her an bizi şaşırtmaya devam ediyor... şaşırdığımız şeyler hep bizi mutlu edecek şeyler olur inşallah

Canım dediğin gibi hepimiz zaman zaman "neden ben"sorusunu soruyoruz ister istemez...

Ama çok şükür ki;tedavi imkanına sahibiz.

Allah'ın izni ve yardımıyla vakti geldiğinde minik mucizelerimize kavuşacağız inşallah.

Kıymetli evlatların,kıymet bilen bilinçli anneleri olacağız.

Selam kızlar. Zuzucum inşallah hayırlısıyla alacaksın bebislerini haftaya. Gülden ve ekimce guzel haberlerle gelin insallah. Hepimize guzel bir gün olsun..

miyabalar hatunlar...
nasılsınız??
ben idare ederim şükürler olsun..tabi kaynanatörle arada sorun yaşamasaydık..
neyse uzatmayayım..neden onlarda gelin olduklarını zaman zaman hatırlamazlar ki??
Ah cnm bnm hiç takma bosver diyorum bn artık öyle yapıyorum maalesef ki onlar erkek annesi hersey yapabilirler altta kalma sende insallh daha iyi olursun birazcık bize batıyor galiba kayınvalideler hormonlardan

Cnm çok guzel yazmışsın evt bizler bilinçli anneler olucaz insallh her aşamasına şahit oluyoruz bebeklerimizin saf saf aa ben hamileyim diyenlerden değiliz Herkesin evladı kıymetli kabul ediyorum ama bizimkiler daha özel daha kıymetli iste Rabbim hepimize çifter çifter evlat verin yuvalarımıza

iyi diyelim iyi olsun ben 2gün oldu lucrın e başladıl ama bununla birlikte kasık ağrılarımda başladı normalmi??(işteyim önümde dosya dolu ama hiçbirşey yapmak istemiyorum(

normal cnm vucudun alısıyor ıgneye ...
Hayırlısı olsun tedavın kuzum....
Calısma bugun bosverrr

insalllhhhhhhhhh dualarım hepımız içinnnnnnnnnnnnn
merhaba bayanlar nasılsınız bakalım??

iiyimm canımmm senı nasılsınn heyecan varmı heyecannn

Evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...

CANIM BENIM MASALLHH NE GUZEL BOL YUMOS CIKMIS COK SEVINDIM.... İNSALLH HERSEY YOLUNDA GİDER BEBEKLERINE KAVUSURSUNNN COKKKK MUTLU OLDUM SENIN ADINAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…