Evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...
hadi hayırlısı bakalımEvet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
geldinmi balım....... pazar günü çalışıyolarmıymış???????????
nasisiniz canlrim bugun kafa biseye takildi size sorayim dedim.lucrinin kullanma talimatinda hamile kalmayi planliyorsaniz lucrini kullanmayin diye yazi var bunu dr niye yazdiki bize lucrin kullananlar birsey yazsin
dün merak ederek çıktım boşver canım kaynana milletine söyleyince değişmiyor benimki baştan beri biliyordu..hatta laporoskopi den sonra doktorum herşeyin yolunda gideceğini bile söylemişti..ne değişti..beni huzursuz etmeyip arkamdan kocamı huzursuz ediyor...tüp bebekle uğraşıyorsak kimin kusurlu olduğunu düşübmekten ezmekten alamıyorlar kendilerini en iyisi bişey söylememkmiş gerçekten...daha 2 gün önce aşılama oldum..
doktor onunla özel konuştu..aynen hayatına devam etsin..stres yok mutlu ve umutlu olsun dedi..
ama anlamamış pek anlaşılan..
aşılamadan saatler sonra canımı sıktı..2 gündürde hiçbirşey olmamış gibi arayıp hal hatrımı soruyor..pes..!
inşallah hiç sıkıntı yaşamazsın canım benim..bnmki çok büyük sıkıntı değil ama can sıkıcı..eşime bira düşkür ve kıskanıyor hep..
Amin canım gözün aydın derin bir oooooohh çekmişsindir herşey çok güzelolacak inşaallah..mrb kızlar allaha çok şükür kalp atışlarımızıda duduk bugün. rabbim isteen herkese nasip etsin inşallah
B u ne güzel bir günaydın inşaaallah senin için de bizim için de herşey çok güzel olacak..Eki Görüntüle 388509 Eki Görüntüle 388509 Eki Görüntüle 388509
Günaydınnnn...
Güzel haberlele dolu mükemmel birgün diliyorum hepimize...
Canım arkadaşlarım birazdan hastaneye gidecem ama öncesinde günün özetini yazayım...
ZUZU25 ve EGUNAL yumoşların son durumlarını görecekler.Randevuları var.
EKİMCE Bebeklerine kavuşuyor.Transfer olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Hayırdır inşaallah..canım benim sen Allah bilir düşüne düşüne yattın tabi karmakarışık rüyalar görmüşsün rüyan hayra çıkar inşaallah..sabaha kadar güldenın e2 ve millstonun fsh la uğraştımsonrasında mantı yapıp yiyecekken
evi karıncalar bastı
sanırım bi tarafım açıkta kalmış çok garip bir rüyaydı
şiiir gibi bir güne şiirlerle günaydın demişsin süper yaaa....herkese kocaman kucak dolusu günaydınnnEki Görüntüle 388564
Günaydın Belki çoktan uyandın ..
Hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
Geçmişi unut bak geleceğe 1gün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
Hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
Bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
Doktor mutluluk yazdı reçeteye.
Gittik bulamadık eczaneye.
Sizce ilaç nerde.!!!!!
Bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
Hayatı yaşa ince ince.
Küçük şeylerden mutlu olmayı bilince.
Sorun çözülüveriyor bence
geldinmi balım....... pazar günü çalışıyolarmıymış???????????
CANIM BENIM MASALLHH NE GUZEL BOL YUMOS CIKMIS COK SEVINDIM.... İNSALLH HERSEY YOLUNDA GİDER BEBEKLERINE KAVUSURSUNNN COKKKK MUTLU OLDUM SENIN ADINAA
nasisiniz canlrim bugun kafa biseye takildi size sorayim dedim.lucrinin kullanma talimatinda hamile kalmayi planliyorsaniz lucrini kullanmayin diye yazi var bunu dr niye yazdiki bize lucrin kullananlar birsey yazsin
evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
En büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
Her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
Yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
Herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...
tünaydın arkadaşlar.............
B u ne güzel bir günaydın inşaaallah senin için de bizim için de herşey çok güzel olacak..
Güldenciim hergün güzel haberlerle dönüyorsun böyle devam etsin inşaallah....1odan fazla yumoşun çıkması çok güzel canım benim fazla dondurursun inşaallah bebişine kardeş istersen hazırda dursun değil mi her yumoş toplamada böle hop otur hop kalk yapmayalım yazık bize deee
tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemenn neler war neler yokk merak ettimm:18:
canım okudum haberlerini çok şükür sende güzel haberlerle gelmişsin yavaş büyüsünler bişiycik olmaz...biraz fazla iğne olursun o kadar...
ama anlamadığım bişi var kuzum...11-13mm demişin yumoşlara bi de pazar-pazartesi toplanır demişin o zamana kadar hepsi büyürmü ki:26:
ben pazar günü olcam opu yu ondan diyom yaniii...dozumu yükseltti acabaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?