Tüp Bebek Günlüğümüz !

geldinmi balım....... pazar günü çalışıyolarmıymış???????????

nasisiniz canlrim bugun kafa biseye takildi size sorayim dedim.lucrinin kullanma talimatinda hamile kalmayi planliyorsaniz lucrini kullanmayin diye yazi var bunu dr niye yazdiki bize lucrin kullananlar birsey yazsin

Kızlar arada albümlere bakıyorummm millet paso burnunu yaptırıyorrrr masallhhhh moda olduuu acaba saglık için mi yoksa tamamen estetık amaclımı cok merak edıyorumm sahıden

hadi hayırlısı bakalım

saatli işlemler olduğu için çalışıyorlar

nasisiniz canlrim bugun kafa biseye takildi size sorayim dedim.lucrinin kullanma talimatinda hamile kalmayi planliyorsaniz lucrini kullanmayin diye yazi var bunu dr niye yazdiki bize lucrin kullananlar birsey yazsin

lucrin yumurtaları baskılamak için kullanılır.

dün merak ederek çıktım boşver canım kaynana milletine söyleyince değişmiyor benimki baştan beri biliyordu..hatta laporoskopi den sonra doktorum herşeyin yolunda gideceğini bile söylemişti..ne değişti..beni huzursuz etmeyip arkamdan kocamı huzursuz ediyor...tüp bebekle uğraşıyorsak kimin kusurlu olduğunu düşübmekten ezmekten alamıyorlar kendilerini en iyisi bişey söylememkmiş gerçekten...
mrb kızlar allaha çok şükür kalp atışlarımızıda duduk bugün. rabbim isteen herkese nasip etsin inşallah
Amin canım gözün aydın derin bir oooooohh çekmişsindir herşey çok güzelolacak inşaallah..
B u ne güzel bir günaydın inşaaallah senin için de bizim için de herşey çok güzel olacak..
sabaha kadar güldenın e2 ve millstonun fsh la uğraştım sonrasında mantı yapıp yiyecekken
evi karıncalar bastı
sanırım bi tarafım açıkta kalmış çok garip bir rüyaydı
Hayırdır inşaallah..canım benim sen Allah bilir düşüne düşüne yattın tabi karmakarışık rüyalar görmüşsün rüyan hayra çıkar inşaallah..
şiiir gibi bir güne şiirlerle günaydın demişsin süper yaaa....herkese kocaman kucak dolusu günaydınnn

Güldenciim hergün güzel haberlerle dönüyorsun böyle devam etsin inşaallah....1odan fazla yumoşun çıkması çok güzel canım benim fazla dondurursun inşaallah bebişine kardeş istersen hazırda dursun değil mi her yumoş toplamada böle hop otur hop kalk yapmayalım yazık bize deee

geldimm cicim hulusiciimmle hasret giderdim...
pazar çalışmıyolar ama opusu transferi olanları pazar günü alıyorlarmış...
bende pazar günü toplanmalı diyordum engin bilgi ve tecrübelerime dayanarak öylede olacak çok memnun oldum...
yarın son kontrole gidecem akşamada çatlatcam yumoşlarımı..
iğne dozu ve yarında vurup vurmayacağım tabii ki e2 değerime bağlı..
yine e2 yi bekliyommm bi çıksada yine bi ohhh çeksem diye...

CANIM BENIM MASALLHH NE GUZEL BOL YUMOS CIKMIS COK SEVINDIM.... İNSALLH HERSEY YOLUNDA GİDER BEBEKLERINE KAVUSURSUNNN COKKKK MUTLU OLDUM SENIN ADINAA

saol canım herşey güzel gidiyo çok şükür...

lucrini bi çoğumuz kullandık yumurta baskılayıcı bir iğne hiç takılma kağıtta yazanlara...
kullanman gerekiyor...iyi bişi yani..

tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemennneler war neler yokk merak ettimm:18:

hadı hayırlısı olsun cnmmmmm
hersey yoluna gırdı bakkkk....
Ohhhhh aksamada guzel haber alıcazzz

lucrın yumurtaları baskıladıgı ıcın cnmmmm

canımm hadi bakalımm az kaldı yaa bebelere kavusmanapazar günü olcakmış aferin onlara pazarda çalışıolaryumoşlarınada maşşallahhyarında gitcen mi daktıraa?

Mrb kızlar nolur bna guZel bişeyler söyleyin çok tedirginim. Sabah adet kanaması gbi bildigin kipkirmizi kanamam oldu sonra azaldı açık renge dondü gecti ama böyle kısa kısa aralıklarla kasıklarımda ağrılar oluyo sikistiriyo kısa suruyo geçiyor ama yine oluyo bı kaç saadete böyle. 14. Günde de böle kanamam oldugunda Hemsire gayet normal demişti o yüzden tekrar arayıp sormadım kesilince ama yine de çok korkuyorum bu kasik ağrılarım aklımı karıştırıyor normalmi aranızda hamile kaldıktan sonra böyle bisey yaşayan varmi? Hep yüreğim ağzımda ona sahip olduktan sonra her an kaybetme korkusu yasamak ne zormus yhaaa

az kaldı canım bi de e2 değerim güzel çıkarsa tadından yenmez yaniii...

canım okudum haberlerini çok şükür sende güzel haberlerle gelmişsin yavaş büyüsünler bişiycik olmaz...biraz fazla iğne olursun o kadar...
ama anlamadığım bişi var kuzum...11-13mm demişin yumoşlara bi de pazar-pazartesi toplanır demişin o zamana kadar hepsi büyürmü ki:26:
ben pazar günü olcam opu yu ondan diyom yaniii...dozumu yükseltti acabaa:44:

Bana yazdıklarınız ve verdiğiniz destekler için teşekkür ederim.. Yarın artık büyük gün olucak sanırım
çok heyecanlıyım, inşallah güzel şeyler yaşarız..

Canım cok sevindim Masallah yumoslarina az kaldı bebisine kavuşmana e2 de akillandi artık birsey olmaz canım benimde yarın sabah yine randevum var dozu yükseltmedi canım bana Pazartesi dedi esime de pazar da opu olabilir demiş o degerler bir yumurtamdaki canım belki digeri daha iyidir ben bakarken sordum bak 13 mm dedi sonra diğer yumurtama baktı bakalım hayırlısı

gözünaydın canım.. inşallah akşam e2 sonucunda güzel gelecek.. pazar günü olmasıda bence extra güzel lmuş, hastane sakin olur ne güzel opudan sonra rahat rahat dinlenirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…