Tüp Bebek Günlüğümüz !

tesekkur ederim canlarim rahatlattiniz beni kafam cok karismisdi.:18: simdi iyiyim mutluyum bebeilerim kavusacagim gunler iple cekiyorum

nie kimse beni duymadı

tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemennneler war neler yokk merak ettimm:18:

yokmusun yineee iyi ağlayım o zaman ü hüüüüüüü

hadı hayırlısı olsun cnmmmmm
hersey yoluna gırdı bakkkk....
Ohhhhh aksamada guzel haber alıcazzz

inşallah canım..
herkes bhcg gerginliği yaşar ben daha o aşamaya gelmeden hergün e2 değerimin derdine düşüyorum..
tedaviye sindire sindire ilerliyorummm..
her değerim önemli bak benim

canımm hadi bakalımm az kaldı yaa bebelere kavusmanapazar günü olcakmış aferin onlara pazarda çalışıolaryumoşlarınada maşşallahhyarında gitcen mi daktıraa?

evet pazar opu yaparız deyince şok oldum aslında inşallah pazar günü çalışmadıklarını sonradan hatırlamazlar
yarın son kontrol canım yani gidiciii...
e2 me baktırmazsam olmaz dimiii

bişey olmaz kuzum kesilmiş zaten..
hem bunu yaşayanlar çok oldu...
en kötü durumda çğne verip kanamayı kesiyorlar..
kasık ağrılarında normal bence...

hadi hayırlısı bakalım
saatli işlemler olduğu için çalışıyorlar

Şimdi çıkmalıyım evde az isim kaldı onları bitireyim cann82 ile buluşup akuya gidecez aksama görüşürüz artık hepinizi seviyorum Allah'a emanet olun :)))

canım üzme kendini bu kanamalar bizlerin kabusu doktorunu ara çünkü sana düşük önleyici iğne yaptırıcaktır ihmal etme doktorunu ara hemen ve ayaklarını dik yat asla duş alma tamamen kanama yada lekelenme kesilene kadar.dualarımız seninle ve bebeğinle iyi haberlerini bekliyorum.

zaten iğnelerime devam ediyorum ama o dediğin başka bi iğne mi acaba bilmiyorumki. kuzu kıpkırmızı değil ama kahverengiye dönük lekelenme devam ediyo tuvalete çıktıkça ağrılarda sinirimi bozuyo belim kasıklarım fena korkuyorum inş bişi olmaz

inş cnm çok saol çok teşekkür edrim

çok geçmiş olsun canım ilaçlarını ve bol su tüketmeyi ihmal etme bir kaç gün böbreğin hassas olur ama sonra yavaş yavaş geçer ağrın inşaallah...Eğer ağır bie iş yapmıyorsan çok etkilemez çalışmanı..ben de dönem dönem acile gitiiğim için biliyorum bu sıkıntıyı...çok geçmiş olsun..
Bizde seni özledik sen iyi ol da bol bol sohbt edriz inşaallah....daha dur bakalım nelerin değişecek...Bunlar güzel değişimler darısı başımıza inşaallah..tuzlu kraker falan atıştır ne diyeyim hiç böle bulantı yaşamadım ki bilemedimm
Bana yazdıklarınız ve verdiğiniz destekler için teşekkür ederim.. Yarın artık büyük gün olucak sanırım
çok heyecanlıyım, inşallah güzel şeyler yaşarız..
evet çok heyecanlı değil mi..inşaallah çok güzel haberlerle döneceksin ..ama sakin ol
az kaldı canım bi de e2 değerim güzel çıkarsa tadından yenmez yaniii...
değil mi yaaa ..ayy inşaalah güzel güzel giidyoruz opu yaaa..heyecanlandım sanki yeniden opu ya gidiyorum seninle ben de yumurtalar küçük büyümemiş rahim ince diye diye yarı sevinçli yarı endişeli gitmiştim opu ya.....gerisi gelmese de bebişlerim beni bekliyor ya teselli buluyorum...sen de inşaallah transfere kadar gidersin....e2 bi rahat dursa yerinde

yavaş büyüyo diye yazınca bi hesap yaptım hemen içimden aklım karıştı pazar deyince çünkü yarın son iğneni vuracan arkasındanda çatlatma iğnesi yani iğneler bitiyoo o yüzden şeyettimm...14mm ve üzeri olgun sayılıyoooo zaten..bende doktorundan daha iyi biliyomya hemen hesap yaptım...belki aynı gün opu da olcaz

günaydınlar topiğin güzel hatunlarıııııııııııııııııııııııııııı

Bereketli ve GUZEL bir güne baslamak DiLEgiYLE GunAydin arkadaslar

günaydın güzel bayanlar

Herkese günaydın öncelikle sağlıklı, mutlu ve bol müjdeli bir gün olsun.. Dua edin bana hastayım ve çalışmak zorundayım bugün çabuk bitsin inşallah...

günaydın bayanlar hayırlı günler...

günaydınnn güzeller.... Güzel bir gün olması dileği ile.......

Gunaydın kızlar, herkese guzel bir gun diliyorum..

günaydın guzel anne ve anne adaylarııııı
guldenın zuzum ekımce cokkk ama cokkkk guzel haberleerle gelın guzel arkadaslarımmm benımmmm
gunumuz dunden guzel olsunnnnnnnn

canlarım güsel haberlerle gelin inşallah . günaydın kızlar güzel bir günn olması dileğiyleee
hepinizinn günüü çokkk güzelll geçsinn işşallahhhh
canımm benimm saol dualrın içinn işşallah hepimiz bigün anne olucaz
işşallah çok kaliteli olcak yumoşlarr canımm
geçmiş olsun canım çok şükür bişi yokmuş ama dimi...
tünaydın arkadaşlar.............
sanada tünaydınn güzel anne

canım yat dinlen ama merkezi ara sor belki kontrole falan çağırırla ihmal etme sakın...stres yapma yat dinlen ii düşün ii olsun işşallah herşeyy

slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir

egunalcim oooo ilerlemissin bebislerini alcakmissin rabbim sana bebeislerini busefer hayirli kilsin ve göbüsünden ayirmasin canim yeni gelismelerden yazarsaniz cok sevinirim gecmisi okumama cok zor birde listeleri benim icin yayinlarsan yada sayfasini yazarsan ordanda bakabilirim yeniliklere insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

inşallah canım..
Herkes bhcg gerginliği yaşar ben daha o aşamaya gelmeden hergün e2 değerimin derdine düşüyorum..
Tedaviye sindire sindire ilerliyorummm..
Her değerim önemli bak benim

aynen cnm senın her degerın bızım ıcın onemlı yaaaa
o asamada neler yasarız ben kestıremıyorum acıkcası kuzu
agırdan ve kontrollu gıdıyorsun buda super bıseyyyy bence...

canım doktorunu ara ama oyle olan baska ark. Avrdı sorun cozuldu
sıkıntı yapma melegın senınle yaaa....

geldimm hemenn okudum geçmişiyok canımm pazar dediklerine göre öle bişi olmaz heralde:18:e2 ne baktır rahatlaa canımmgarantici hatunn

ne çok şey yaşamışsın şekerimmm...
geçmiş olsun aman artık bişi olmasın sadece göbiş büyüt tombik ol...
evet canım sona yaklaşıyorum Allahın izniyle...
canım listelerimiz sabit bir halde ilk sayfada sende son adet tarihini yaz ekleyimm...
e malum artık hamilelerimizin listesine teşrif ettin...

Ohh ne güzel haberler bunlar, maaşallah maaşallah. Bişi kalmamış opu ya artık. Lucrin de cetrotide gibi herhalde, rezalet bi iğne çok acıtıyordu. Ben normalde puregon kullandım tedavı boyunca, son 3-4 gün sanırım cetrotide yaptım baskılayıcı, bir de son 2 gün kalcadan menagon yaptılar. Herkesin protokolü farklı herhalde..

canim benim 2 hafta önce bende ayni seyleri yasadim 1 hafta sürdü senin kac gün oldu ögreneli burdaki arkadaslar yer ediyordur dedi ama ben genede dinlemedim agliyordum evde dr gittik cok sükür kesesini gördü hatta bir gün sabah pembemsi bile geldi kirmizi olmadigi sürece normal yer ediyor yada edindigi yeri degistiriyor ama bu normalinde sen genede dr görüs cok dua et moralini yüksek tut bu cok önemli ben basaramamistim umarim sen sakin olmayi basarirsin...ayrica beni dr 12 haftaya kadar sürebilir dedi 1 hafta sonra kesildi ara ara gene olabilirmis söyledigine göre agrilara gelince bebek cok yeni bizim hormonlarimizdan besleniyor bunun icin agrilarda normal benim hala ara ara yokluyor 5 hafta ve 6 haftada ful agrimisti biraz hafifledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…