Mrb kızlar nolur bna guZel bişeyler söyleyin çok tedirginim. Sabah adet kanaması gbi bildigin kipkirmizi kanamam oldu sonra azaldı açık renge dondü gecti ama böyle kısa kısa aralıklarla kasıklarımda ağrılar oluyo sikistiriyo kısa suruyo geçiyor ama yine oluyo bı kaç saadete böyle. 14. Günde de böle kanamam oldugunda Hemsire gayet normal demişti o yüzden tekrar arayıp sormadım kesilince ama yine de çok korkuyorum bu kasik ağrılarım aklımı karıştırıyor normalmi aranızda hamile kaldıktan sonra böyle bisey yaşayan varmi? Hep yüreğim ağzımda ona sahip olduktan sonra her an kaybetme korkusu yasamak ne zormus yhaaa
tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemenn neler war neler yokk merak ettimm:18:
hadı hayırlısı olsun cnmmmmm
hersey yoluna gırdı bakkkk....
Ohhhhh aksamada guzel haber alıcazzz
canımm hadi bakalımm az kaldı yaa bebelere kavusmanapazar günü olcakmış aferin onlara pazarda çalışıolar yumoşlarınada maşşallahh yarında gitcen mi daktıraa?
Mrb kızlar nolur bna guZel bişeyler söyleyin çok tedirginim. Sabah adet kanaması gbi bildigin kipkirmizi kanamam oldu sonra azaldı açık renge dondü gecti ama böyle kısa kısa aralıklarla kasıklarımda ağrılar oluyo sikistiriyo kısa suruyo geçiyor ama yine oluyo bı kaç saadete böyle. 14. Günde de böle kanamam oldugunda Hemsire gayet normal demişti o yüzden tekrar arayıp sormadım kesilince ama yine de çok korkuyorum bu kasik ağrılarım aklımı karıştırıyor normalmi aranızda hamile kaldıktan sonra böyle bisey yaşayan varmi? Hep yüreğim ağzımda ona sahip olduktan sonra her an kaybetme korkusu yasamak ne zormus yhaaa
hadi hayırlısı bakalım
saatli işlemler olduğu için çalışıyorlar
yokmusun yineee iyi ağlayım o zaman ü hüüüüüüü
inşallah canım..
herkes bhcg gerginliği yaşar ben daha o aşamaya gelmeden hergün e2 değerimin derdine düşüyorum..
tedaviye sindire sindire ilerliyorummm..
her değerim önemli bak benim
evet pazar opu yaparız deyince şok oldum aslında inşallah pazar günü çalışmadıklarını sonradan hatırlamazlar
yarın son kontrol canım yani gidiciii...
e2 me baktırmazsam olmaz dimiii
bişey olmaz kuzum kesilmiş zaten..
hem bunu yaşayanlar çok oldu...
en kötü durumda çğne verip kanamayı kesiyorlar..
kasık ağrılarında normal bence...
nie kimse beni duymadı
canım üzme kendini bu kanamalar bizlerin kabusu doktorunu ara çünkü sana düşük önleyici iğne yaptırıcaktır ihmal etme doktorunu ara hemen ve ayaklarını dik yat asla duş alma tamamen kanama yada lekelenme kesilene kadar.dualarımız seninle ve bebeğinle iyi haberlerini bekliyorum.
Tatlım bak çıkmadan gördüm sakın ol dr unu ara belki iğne falan verir birçok hamilemizin ilk baslarda kanaması oldu ama genelde Dr iğne veriyordu o yüzden hemen Dr ara zaman kaybetme
çok geçmiş olsun canım ilaçlarını ve bol su tüketmeyi ihmal etme bir kaç gün böbreğin hassas olur ama sonra yavaş yavaş geçer ağrın inşaallah...Eğer ağır bie iş yapmıyorsan çok etkilemez çalışmanı..ben de dönem dönem acile gitiiğim için biliyorum bu sıkıntıyı...çok geçmiş olsun..Sağol canım böbrek taşı dün acile gittim dr. öyle söyledi. Biz iki kişi çalışıyoruz ve diğer arkadaşım tekirdağa diplomasını almaya gitti anlayacağın izin alamıyorum onun için :2::2:
Bizde seni özledik sen iyi ol da bol bol sohbt edriz inşaallah....daha dur bakalım nelerin değişecek...Bunlar güzel değişimler darısı başımıza inşaallah.dünden beri giremedim çok özledim hepinizi başım fena ağrıyordu ve inanılmaz bi bulantı gözlerimi açamadım ama uyuyamıyorum da sabaha kadar dolandım doktoru aradım çok kötüyüm dedim midem verbat korkma dedi biraz böyle geçecek çünkü degerin çok yüksek dedi vallaha kızlar eyer dün test olmasaydı buraya %100 yazardım o kadar hisedilir durumdu inşallah hepinizden alırım o müjdeli haberi denemeye devamm kızlar pes etmek yok dua ediyorum rabbime tez zamanda herkesin olsun diye çok farklı bir duygu daha kan parçasıyken bil duruşum degişti diliyorum rabbime tez zamanda nasip etsin
evet çok heyecanlı değil mi..inşaallah çok güzel haberlerle döneceksin ..ama sakin olBana yazdıklarınız ve verdiğiniz destekler için teşekkür ederim.. Yarın artık büyük gün olucak sanırım
çok heyecanlıyım, inşallah güzel şeyler yaşarız..
değil mi yaaa ..ayy inşaalah güzel güzel giidyoruz opu yaaa..heyecanlandım sanki yeniden opu ya gidiyorum seninle ben de yumurtalar küçük büyümemiş rahim ince diye diye yarı sevinçli yarı endişeli gitmiştim opu ya.....gerisi gelmese de bebişlerim beni bekliyor ya teselli buluyorum...sen de inşaallah transfere kadar gidersin....e2 bi rahat dursa yerindeaz kaldı canım bi de e2 değerim güzel çıkarsa tadından yenmez yaniii...
Canım cok sevindim Masallah yumoslarina az kaldı bebisine kavuşmana e2 de akillandi artık birsey olmaz canım benimde yarın sabah yine randevum var dozu yükseltmedi canım bana Pazartesi dedi esime de pazar da opu olabilir demiş o degerler bir yumurtamdaki canım belki digeri daha iyidir ben bakarken sordum bak 13 mm dedi sonra diğer yumurtama baktı bakalım hayırlısı
günaydınlar topiğin güzel hatunlarıııııııııııııııııııııııııııı
Bereketli ve GUZEL bir güne baslamak DiLEgiYLE GunAydin arkadaslar
günaydın güzel bayanlar
Eki Görüntüle 388509 Eki Görüntüle 388509 Eki Görüntüle 388509
Günaydınnnn...
Güzel haberlele dolu mükemmel birgün diliyorum hepimize...
Canım arkadaşlarım birazdan hastaneye gidecem ama öncesinde günün özetini yazayım...
ZUZU25 ve EGUNAL yumoşların son durumlarını görecekler.Randevuları var.
EKİMCE Bebeklerine kavuşuyor.Transfer olacak.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Herkese günaydın öncelikle sağlıklı, mutlu ve bol müjdeli bir gün olsun.. Dua edin bana hastayım ve çalışmak zorundayım bugün çabuk bitsin inşallah...
günaydın bayanlar hayırlı günler...
günaydınnn güzeller.... Güzel bir gün olması dileği ile.......
Eki Görüntüle 388564
Günaydın… Belki çoktan uyandın ..
Hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.
Geçmişi unut bak geleceğe 1gün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.
Hayatla tanışmadan gülen bebeğe.
Bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.
Doktor mutluluk yazdı reçeteye.
Gittik bulamadık eczaneye.
Sizce ilaç nerde.!!!!!
Bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.
Hayatı yaşa ince ince.
Küçük şeylerden mutlu olmayı bilince.
Sorun çözülüveriyor bence…
Gunaydın kızlar, herkese guzel bir gun diliyorum..
günaydın guzel anne ve anne adaylarııııı
guldenın zuzum ekımce cokkk ama cokkkk guzel haberleerle gelın guzel arkadaslarımmm benımmmm
gunumuz dunden guzel olsunnnnnnnn
hepinizinn günüü çokkk güzelll geçsinn işşallahhhhcanlarım güsel haberlerle gelin inşallah . günaydın kızlar güzel bir günn olması dileğiyleee
canımm benimm saol dualrın içinn işşallah hepimiz bigün anne olucazdünden beri giremedim çok özledim hepinizi başım fena ağrıyordu ve inanılmaz bi bulantı gözlerimi açamadım ama uyuyamıyorum da sabaha kadar dolandım doktoru aradım çok kötüyüm dedim midem verbat korkma dedi biraz böyle geçecek çünkü degerin çok yüksek dedi vallaha kızlar eyer dün test olmasaydı buraya %100 yazardım o kadar hisedilir durumdu inşallah hepinizden alırım o müjdeli haberi denemeye devamm kızlar pes etmek yok dua ediyorum rabbime tez zamanda herkesin olsun diye çok farklı bir duygu daha kan parçasıyken bil duruşum degişti diliyorum rabbime tez zamanda nasip etsin
işşallah çok kaliteli olcak yumoşlarr canımmCanlArim ben geldim Dr gittik yumoslara baktı önceki tedaviye gore yavaş buyuyorlarmış bende en azından varlar kaliteli olsunlarda yavaş büyüsünler dedim oda yavaş büyümesi önemli değil dedi 11-13 mm olmuşlar pazar yada Pazartesi opu olabilirim bakalım hayırlısı allaha sigindim tum bebek isteyenlere hayirli saglikli bebisler versin arasinda bana da cok şükür bugünümüze
geçmiş olsun canım çok şükür bişi yokmuş ama dimi...nasılsınız canlarımm dr dan gelıyorum dıodum ya hep sag kasıgım agrıyo dıe.... ultrasyon cektı kıstım yok olmuss... 3,5 cm myom var bu önemsız dedi bu sefer böbreklere felanda baktı cok sukur bısey cıkmadı.... bakalım gecer insallh kısa zamanda
sanada tünaydınn güzel annetünaydın arkadaşlar.............
canim aglama benim basima hic hamilelik gelmedi ondan sana yardim edemiyom simdi yazarlar sana topiyimizin tecrubeleri Allah yardimcin olsun.nie kimse beni duymadı
inşallah canım..
Herkes bhcg gerginliği yaşar ben daha o aşamaya gelmeden hergün e2 değerimin derdine düşüyorum..
Tedaviye sindire sindire ilerliyorummm..
Her değerim önemli bak benim
mrb kızlar nolur bna guzel bişeyler söyleyin çok tedirginim. Sabah adet kanaması gbi bildigin kipkirmizi kanamam oldu sonra azaldı açık renge dondü gecti ama böyle kısa kısa aralıklarla kasıklarımda ağrılar oluyo sikistiriyo kısa suruyo geçiyor ama yine oluyo bı kaç saadete böyle. 14. Günde de böle kanamam oldugunda hemsire gayet normal demişti o yüzden tekrar arayıp sormadım kesilince ama yine de çok korkuyorum bu kasik ağrılarım aklımı karıştırıyor normalmi aranızda hamile kaldıktan sonra böyle bisey yaşayan varmi? Hep yüreğim ağzımda ona sahip olduktan sonra her an kaybetme korkusu yasamak ne zormus yhaaa
yokmusun yineee iyi ağlayım o zaman ü hüüüüüüü
evet pazar opu yaparız deyince şok oldum aslında inşallah pazar günü çalışmadıklarını sonradan hatırlamazlar
yarın son kontrol canım yani gidiciii...
e2 me baktırmazsam olmaz dimiii
nie kimse beni duymadı
slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir
egunalcim oooo ilerlemissin bebislerini alcakmissin rabbim sana bebeislerini busefer hayirli kilsin ve göbüsünden ayirmasin canim yeni gelismelerden yazarsaniz cok sevinirim gecmisi okumama cok zorbirde listeleri benim icin yayinlarsan yada sayfasini yazarsan ordanda bakabilirim yeniliklere insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
geldimm cicim hulusiciimmle hasret giderdim...
pazar çalışmıyolar ama opusu transferi olanları pazar günü alıyorlarmış...
bende pazar günü toplanmalı diyordum engin bilgi ve tecrübelerime dayanaraköylede olacak çok memnun oldum...
yarın son kontrole gidecem akşamada çatlatcam yumoşlarımı..
iğne dozu ve yarında vurup vurmayacağım tabii ki e2 değerime bağlı..
yine e2 yi bekliyommm bi çıksada yine bi ohhh çeksem diye...
saol canım herşey güzel gidiyo çok şükür...
lucrini bi çoğumuz kullandık yumurta baskılayıcı bir iğne hiç takılma kağıtta yazanlara...
kullanman gerekiyor...iyi bişi yani..
zaten iğnelerime devam ediyorum ama o dediğin başka bi iğne mi acaba bilmiyorumki. kuzu kıpkırmızı değil ama kahverengiye dönük lekelenme devam ediyo tuvalete çıktıkça ağrılarda sinirimi bozuyo belim kasıklarım fena korkuyorum inş bişi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?