slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir
Egunalcim oooo ilerlemissin bebislerini alcakmissin rabbim sana bebeislerini busefer hayirli kilsin ve göbüsünden ayirmasin canim yeni gelismelerden yazarsaniz cok sevinirim gecmisi okumama cok zorBirde listeleri benim icin yayinlarsan yada sayfasini yazarsan ordanda bakabilirim yeniliklere insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
ne çok şey yaşamışsın şekerimmm...
geçmiş olsun aman artık bişi olmasın sadece göbiş büyüt tombik ol...
evet canım sona yaklaşıyorum Allahın izniyle...
canım listelerimiz sabit bir halde ilk sayfada sende son adet tarihini yaz ekleyimm...
e malum artık hamilelerimizin listesine teşrif ettin...
sulama zamanı ............................... Mola durun ben geçmişi okuyup gelecem sayfaları ilerletmeyin yoksa
yavaş büyüyo diye yazınca bi hesap yaptım hemen içimden aklım karıştı pazar deyince çünkü yarın son iğneni vuracan arkasındanda çatlatma iğnesi yani iğneler bitiyoo o yüzden şeyettimm...14mm ve üzeri olgun sayılıyoooo zaten..bende doktorundan daha iyi biliyomya hemen hesap yaptım...belki aynı gün opu da olcaz
geldimm hemenn okudum geçmişiyok canımm pazar dediklerine göre öle bişi olmaz heralde:18:e2 ne baktır rahatlaa canımm garantici hatunn
Ohh ne güzel haberler bunlar, maaşallah maaşallah. Bişi kalmamış opu ya artık. Lucrin de cetrotide gibi herhalde, rezalet bi iğne çok acıtıyordu. Ben normalde puregon kullandım tedavı boyunca, son 3-4 gün sanırım cetrotide yaptım baskılayıcı, bir de son 2 gün kalcadan menagon yaptılar. Herkesin protokolü farklı herhalde..
slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir
egunalcim oooo ilerlemissin bebislerini alcakmissin rabbim sana bebeislerini busefer hayirli kilsin ve göbüsünden ayirmasin canim yeni gelismelerden yazarsaniz cok sevinirim gecmisi okumama cok zorbirde listeleri benim icin yayinlarsan yada sayfasini yazarsan ordanda bakabilirim yeniliklere insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
canim benim cok sagol tahmin etmistim esime diyordum en son lekelenmem var dedim birdaha yazamadim kizlara beni merak etmislerdir diyordum o tabi idrak edemiyor bu durumu gülüp geciyor neyse canim simdi iyiyim sükür progestoron konusundada fitil sayesinde usta oldum 1 pregostoron 1 fitil derkenhoşgeldin..... nasıl merak ettim seni........ pek çok aksilik yaşamışsın ama inşallah bundan sonrası çokkkk güzel geçer............
hosgeldın cnmmmm....
Cok seyler yasamıısn ama sukur atlatmısın kuzu...
Bundan sonra hersey ıyı gıder ıns canım benımmm
ben şu yumoş işinden hiç anlamıyorum. ben 26 martta kontroele gittiğimde 2 yumoşun biri 15- biri 16 mm idi.. yukardaki yazıya göre direk olgun :) bu ay sonuda tedaviye başlayacam. ee ozaman benim iğneyle büyütmeye gerek mi kalmayacakben hiç bisey anlamadım .
tabii e2 ye baktırmazsam rahat uyuyamam...
garanticiyim hemde çok fena ...
evet kuzum bişi kalmadı...
lucrin hem kullanımı hem vurmasu çok rahat bir iğne hatta en masumları...
yakmıyoo kesinlikle...
tabii herkesin kullandığı iğneler değişebiliyor..
çoğu aynı işi yapsada doktorların tercihine göre farklı iğneler kullanıyoruz...
canım geçmiş olsun çokyaşadığın aksilikler bunlarla kalsın işşallahh
canım çok sevindim rabbim göbüşünede almayı nasp etsinCanlArim ben geldim Dr gittik yumoslara baktı önceki tedaviye gore yavaş buyuyorlarmış bende en azından varlar kaliteli olsunlarda yavaş büyüsünler dedim oda yavaş büyümesi önemli değil dedi 11-13 mm olmuşlar pazar yada Pazartesi opu olabilirim bakalım hayırlısı allaha sigindim tum bebek isteyenlere hayirli saglikli bebisler versin arasinda bana da cok şükür bugünümüze
maşalllh canım ya sende maşşlh nasıl dikkat ediyosun ben heycandan hayatta onların konuştuklarını duyamam çarşamba büyük gün dimi inşallhhhhhhhhEvet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...
canım korkma ya inşallh hiç bir şey olmayacak bebeişineMrb kızlar nolur bna guZel bişeyler söyleyin çok tedirginim. Sabah adet kanaması gbi bildigin kipkirmizi kanamam oldu sonra azaldı açık renge dondü gecti ama böyle kısa kısa aralıklarla kasıklarımda ağrılar oluyo sikistiriyo kısa suruyo geçiyor ama yine oluyo bı kaç saadete böyle. 14. Günde de böle kanamam oldugunda Hemsire gayet normal demişti o yüzden tekrar arayıp sormadım kesilince ama yine de çok korkuyorum bu kasik ağrılarım aklımı karıştırıyor normalmi aranızda hamile kaldıktan sonra böyle bisey yaşayan varmi? Hep yüreğim ağzımda ona sahip olduktan sonra her an kaybetme korkusu yasamak ne zormus yhaaa
insallah canim bebegim iyi olsun ben herseye raziyim birgün hepimiz insallah o listede olucaz canim dualarimdasiniz benim son adet tarihim 23 subati canim bugün 7. haftanin songünu yarindan itibaren 8 haftadan gün almaya basliycaz insallah
ben şu yumoş işinden hiç anlamıyorum. ben 26 martta kontroele gittiğimde 2 yumoşun biri 15- biri 16 mm idi.. yukardaki yazıya göre direk olgun :) bu ay sonuda tedaviye başlayacam. ee ozaman benim iğneyle büyütmeye gerek mi kalmayacakben hiç bisey anlamadım .
canim benim cok sagol tahmin etmistim esime diyordum en son lekelenmem var dedim birdaha yazamadim kizlara beni merak etmislerdir diyordum o tabi idrak edemiyor bu durumu gülüp geciyor neyse canim simdi iyiyim sükür progestoron konusundada fitil sayesinde usta oldum 1 pregostoron 1 fitil derkenyarin kontrolumüz var dr bakalim belki kalp atislari duyariz demisti bende allah nasip eder diye dua ediyorum kacinca haftada duyuluyordu kalp atislari bana yazabilirmisiniz acaba seni ve bebisi öpüyorum canim
sagol canim benim insallah bende öyle umuyorum rabbim insallah saglikli rahat ve hayirli bir hamilelik yasamayi nasip eder insallah sizede en kisa zamanda bu duyguyu yasatir mevlam canim....
hosgeldın cnmmmm....
Cok seyler yasamıısn ama sukur atlatmısın kuzu...
Bundan sonra hersey ıyı gıder ıns canım benımmm
Ideal yumurtanın 19mm ve uzeri olması gerekiyor canım döllenmesi için.
Bu 2. tedavide bütün karnım morardı ya, çok fena oldum, gerçi yine aynı ilaçları kullandım ama ne biliim.
canım çok sevindim rabbim göbüşünede almayı nasp etsin
maşalllh canım ya sende maşşlh nasıl dikkat ediyosun ben heycandan hayatta onların konuştuklarını duyamam çarşamba büyük gün dimi inşallhhhhhhhh
canım korkma ya inşallh hiç bir şey olmayacak bebeişine
yok canım ben değilim o ekimce ben ekinsagol kuzum... sende yeni tarnsferini olucaksin sanirim yanlis okumadiysam istanbuldamisin kurban oldugum mevlam bunu son ve hayirli kilsin sana hemserim
ekinimmmmmmmm
kocişler anlamakta zorlanıyo:))) ama zamanla kabulleniyolar en azından benimki kabullendi artık,,, topikcanlar diyo burdakilere:))))) sana demiştim başta zor gelsede fitil konusunda ustalaşıyo insanben 6. haftanın ortasında duymuştum kalp atışını.. inşallah sende yarın duyarsın.....
yavrum işe şu ercin teyzesin suratına ilk o yazmış cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?