Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin..... nasıl merak ettim seni........ pek çok aksilik yaşamışsın ama inşallah bundan sonrası çokkkk güzel geçer............

sulama zamanı ............................... mola durun ben geçmişi okuyup gelecem sayfaları ilerletmeyin yoksa

hosgeldın cnmmmm....
Cok seyler yasamıısn ama sukur atlatmısın kuzu...
Bundan sonra hersey ıyı gıder ıns canım benımmm

insallah canim bebegim iyi olsun ben herseye raziyim birgün hepimiz insallah o listede olucaz canim dualarimdasiniz benim son adet tarihim 23 subati canim bugün 7. haftanin songünu yarindan itibaren 8 haftadan gün almaya basliycaz insallah

ben şu yumoş işinden hiç anlamıyorum. ben 26 martta kontroele gittiğimde 2 yumoşun biri 15- biri 16 mm idi.. yukardaki yazıya göre direk olgun :) bu ay sonuda tedaviye başlayacam. ee ozaman benim iğneyle büyütmeye gerek mi kalmayacak ben hiç bisey anlamadım .

geldimm hemenn okudum geçmişiyok canımm pazar dediklerine göre öle bişi olmaz heralde:18:e2 ne baktır rahatlaa canımmgarantici hatunn

tabii e2 ye baktırmazsam rahat uyuyamam...
garanticiyim hemde çok fena ...

evet kuzum bişi kalmadı...
lucrin hem kullanımı hem vurmasu çok rahat bir iğne hatta en masumları...
yakmıyoo kesinlikle...
tabii herkesin kullandığı iğneler değişebiliyor..
çoğu aynı işi yapsada doktorların tercihine göre farklı iğneler kullanıyoruz...

canım geçmiş olsun çokyaşadığın aksilikler bunlarla kalsın işşallahh

hoşgeldin..... nasıl merak ettim seni........ pek çok aksilik yaşamışsın ama inşallah bundan sonrası çokkkk güzel geçer............
canim benim cok sagol tahmin etmistim esime diyordum en son lekelenmem var dedim birdaha yazamadim kizlara beni merak etmislerdir diyordum o tabi idrak edemiyor bu durumu gülüp geciyor neyse canim simdi iyiyim sükür progestoron konusundada fitil sayesinde usta oldum 1 pregostoron 1 fitil derkenyarin kontrolumüz var dr bakalim belki kalp atislari duyariz demisti bende allah nasip eder diye dua ediyorum kacinca haftada duyuluyordu kalp atislari bana yazabilirmisiniz acaba seni ve bebisi öpüyorum canim

hosgeldın cnmmmm....
Cok seyler yasamıısn ama sukur atlatmısın kuzu...
Bundan sonra hersey ıyı gıder ıns canım benımmm

sagol canim benim insallah bende öyle umuyorum rabbim insallah saglikli rahat ve hayirli bir hamilelik yasamayi nasip eder insallah sizede en kisa zamanda bu duyguyu yasatir mevlam canim....

Ideal yumurtanın 19mm ve uzeri olması gerekiyor canım döllenmesi için.

Bu 2. tedavide bütün karnım morardı ya, çok fena oldum, gerçi yine aynı ilaçları kullandım ama ne biliim.

canım çok sevindim rabbim göbüşünede almayı nasp etsin

maşalllh canım ya sende maşşlh nasıl dikkat ediyosun ben heycandan hayatta onların konuştuklarını duyamam çarşamba büyük gün dimi inşallhhhhhhhh

canım korkma ya inşallh hiç bir şey olmayacak bebeişine

Aminnn inşallah hamiş listemiz dolup taşacak...
ilk fırsatta hemen ekliyorum cicim bilgileri...

şekerim şöyle oluyooo...
sen tedavisiz iğnesiz her ay kadınlar en az bi tane yumurta büyütürler aslında biden fazla küçük sayıda folikül vardır ama bunlarda biri ya da ikisi öne çıkar büyür ve sende maşallah 2 tane olmuş bunlar döllenmezse çatladıktan 14 gün sonra adet görürsün ve bu yumoşlar atılır..adetle beraber yeni foliküller görülür ultrasonda iğnelerle bu foliküllerin bir çoğu uyarılır ve çok sayıda yumoş elde edilir...yani senin durumun bu ay sonunda adetle beraber başlayacak...15 ve 16 mm olan yumoşların adet olunca atılmış olacakla tabii döllenmedilerse...sen tedaviye yenileriyle başlayacaksın...

kocişler anlamakta zorlanıyo:))) ama zamanla kabulleniyolar en azından benimki kabullendi artık,,, topikcanlar diyo burdakilere:))))) sana demiştim başta zor gelsede fitil konusunda ustalaşıyo insan ben 6. haftanın ortasında duymuştum kalp atışını.. inşallah sende yarın duyarsın.....

Ideal yumurtanın 19mm ve uzeri olması gerekiyor canım döllenmesi için.
Bu 2. tedavide bütün karnım morardı ya, çok fena oldum, gerçi yine aynı ilaçları kullandım ama ne biliim.

acaba vururken yanlış bişeylermi yaprınki morardı...
2 aşılama 2 tüp bebekte hep kendim vurdum hiç bişi olmadı...
vuruş şekli morarma yapar demişti hemşireler bende öğrenmiştim onlardan...
demek bu kez daha hassasmış tenin...

soğukkanlı hatunumdur genelde...
önce herşeyi öğrenir değerlendirir sonra heyecanlanırım ya da panik olurum

sagol kuzum... sende yeni tarnsferini olucaksin sanirim yanlis okumadiysam istanbuldamisin kurban oldugum mevlam bunu son ve hayirli kilsin sana hemserim
yok canım ben değilim o ekimce ben ekinbenim 5. denemm olcakizmirdeyim ben ama son tedavimi istanbulda oldum 5. de orda olcak heralde dondurulmuşlarla ölee iştee karıştırdın senaminn işşallah son olur bu denem.ALLAH da sana bağışlasın yavrunu işşallah sağlıkla

canımmm akasyaaammmmmmmmmelif nazım nasıll bugün kıpırdanıo muu bakalımm?

insallah canim biraz tedirginim bazende diyorum buna layik olmaya calis birak artik kuskulari rabbine tevvekkül et diyorum bu gününe sükür diyorum ama iste insan ogluyuz zaman zaman kalbimiz fikrimiz kayiyor benim icin dua et canim yarin insallah size güzel haberlerle gelebileyim birde bende 5 haftada biraz bulantim vardi simdi bol su icersem bazen ögürtü oluyor sadece onun disinda siddetli bulantim yok bu sorun degil degilmi illa bulanti olacak diye birsey yok sanirim sende hic olmamisti galiba öyle hatirliyorum sanki iste diyorumya havada tüy ucsa nem kapiyorum evde adim öyle oldu esim nasilsin derken bile eve girince naber evhamli diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…