Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amiiin canım benim inşallah

Canım benim maşallah,hayırlısı olsun

tünaydın arkadaşlar.............

Canım merhaba hoşgeldin

tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemennneler war neler yokk merak ettimm:18:

Hoşgeldin canım

Canım çok geçmiş olsun

Allah seni ve bebişini korusun

bekledık yazlamdık dıyemı sadece sana 1 mj na cvp verdık dıyemııııı hıhhhhhhhhhhhhhhh
Ayıp ayıppppp hıc yetıstırememıssın yavrunu hıhhhhhhh
evet beleyin diyom ilk yazıyı sen yazmışşsın şener şenin bir filimi fardıya karısı şener şenle sekreterini odada basıyoduda orda yazkızım diyoduda o sırada karısı oğluna tükür babanın suratına diyordya aynı ona döndü

hımm anladım canım.. benimkiler döllenmiyo işte:) 2 ay önce gittiğimde de doktor yumurtan çatlamış demişti ama tutmamıştı. eşimde de sorun yok ama neyse ay sonu göreceğiz. bilgiler için sağol. öptüm

Hu huuuuuuuuuu call sesime gellll..Napıyosunnnnn?? Bak buralarda da karşılaşmakk varrrmışş nasipteeee...Seni gördümm sevindirik oldumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evhamlı olmamak ne mümkün... benim çok şükür herşey yolunda olduğu halde... iyimi acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.... rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin... bulantıya takılma sakın benki çok hassas bi midem olmasına rağmen doğrudürüst bulantı yaşamadım.. ilaçlarıda gece yatarken içince onlardan kaynaklı bulantıyıda engellemiş oldum..... yarın iyi haberlerini bekliyorum

gündüzleri pek hissetmiyorum ekincim.. sabah erken saatte biraz hareketli bazende geceye doğru hareketleniyo benim sıpa:))))) ama henüz belli belirsiz hareketler.. babamız eli karnımda bi saat dil döküyo kızına ama pek tepki verdiği söylenemez

aynen aynen bılıyom onu ızlemıstımmm :)))))))))))

Canım benim maşallah,hayırlısı olsun

saol kuzum..

sizinki açıklanamayan infertilite...
eşinde de sende de bişi yok ama bebekte yok...
o zaman yardımcı üreme tekniklerine geçmek lazım...
hakkında hayırlısı olsun canım..
bellimi olur belki kendiliğinden geliverir bebeğin...

Hu huuuuuuuuuu call sesime gellll..Napıyosunnnnn?? Bak buralarda da karşılaşmakk varrrmışş nasipteeee...Seni gördümm sevindirik oldumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

geldim geldim :) iyiyim canım sagol.. canım yaa ben ne zamandır burdayım se nerelerdeydin. nasılsın ne durumdasın

tesekkür ederim canim son zamanlarda hic gelmez olmustun merak edip soruyordum seni sanirim ben yokken dönmüssün sevindim

Yok anam yine aynı şekilde vurdum, ama bu sefer multivitamin, E vitamini falan almıştım. Sanırım ondan morardı, e vitaminini öyle bir etkisi var.

nazlıı adı üstünde prenses

canım ben 8 ay önce kendiliğinden hamile kaldım.. 2 aylıkken düştü. Doktor fsh 16,5 çıktı diye yumurta yetmezliği , çocuk istiyosan zaman kaybetme tüp yap dedi. Tabi kendiliğinden de kalma şansın var ama yaştan dolayı bekleme demişti.

Memleketime,Bornovama selam olsun

selamm canımmm.....

hayırlısı olsun canım benim.....

nasıl gıdıyor ıs canımmmm

valla şimdilik rahatım. yemeğe gittim ama yemek çok kötüydü. börek ve ayran dışnda birşey yemedim.. ama doymadım ((

geldim geldim :) iyiyim canım sagol.. canım yaa ben ne zamandır burdayım se nerelerdeydin. nasılsın ne durumdasın

Canım ben buranın demirbaşlarındanımm ayolllll Sadece bazen mesajlar kaynıyor olabilir aradaaa..Birde havalar güzelleştiğinden bazen dışarıda falan oluyorum gece okuyorumm bizim kızların yazdıklarınıı..Senin adetine ne kadar varr..Birlikte gidelim iviye istersennn

Yok anam yine aynı şekilde vurdum, ama bu sefer multivitamin, E vitamini falan almıştım. Sanırım ondan morardı, e vitaminini öyle bir etkisi var.

aaa demek E vitamini yapıyooo morarma bak öğrendiğim iyi oldu...
bilgi dağarcığıma yeni bişiler eklemeyi seviyorum da

doktorun dediği gibi tüp bebiş yapman mantıklı...
ama hem fsh yüksek hemde çifter çifter yumurtalımışın kendiliğinden maşallah yani...

selamm canımmm.....
hayırlısı olsun canım benim.....
valla şimdilik rahatım. yemeğe gittim ama yemek çok kötüydü. börek ve ayran dışnda birşey yemedim.. ama doymadım ((

yiriimmmm senin demirbaş haliniii

ezikmiyim aşkısıııııııııııııııııııııııııı bennnn..Kitap gibi hatun oku oku bitmiyorrr deee benimm içinn anlaat beniiii çok gülldüm hee yazdığımaaa

Evde yatmaya alışmışım 1 haftadır, uykum geldi yaa ofiste :26:

Şu an listede ismimin karsısında 2 gün rakamını gördüm panik oldum yaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…