Cnm çok guzel yazmışsın evt bizler bilinçli anneler olucaz insallh her aşamasına şahit oluyoruz bebeklerimizin saf saf aa ben hamileyim diyenlerden değilizHerkesin evladı kıymetli kabul ediyorum ama bizimkiler daha özel daha kıymetli iste Rabbim hepimize çifter çifter evlat verin yuvalarımıza
Evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...
tünaydın arkadaşlar.............
tünaydınnn canlarımmgeçmişee dalıp çıkayım bii hemenn neler war neler yokk merak ettimm:18:
slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir
.
evet beleyin diyom ilk yazıyı sen yazmışşsın şener şenin bir filimi fardıya karısı şener şenle sekreterini odada basıyoduda orda yazkızım diyoduda o sırada karısı oğluna tükür babanın suratına diyordya aynı ona döndübekledık yazlamdık dıyemı sadece sana 1 mj na cvp verdık dıyemııııı hıhhhhhhhhhhhhhhh
Ayıp ayıppppp hıc yetıstırememıssın yavrunu hıhhhhhhh
Aminnn inşallah hamiş listemiz dolup taşacak...
ilk fırsatta hemen ekliyorum cicim bilgileri...
şekerim şöyle oluyooo...
sen tedavisiz iğnesiz her ay kadınlar en az bi tane yumurta büyütürler aslında biden fazla küçük sayıda folikül vardır ama bunlarda biri ya da ikisi öne çıkar büyür ve sende maşallah 2 tane olmuş bunlar döllenmezse çatladıktan 14 gün sonra adet görürsün ve bu yumoşlar atılır..adetle beraber yeni foliküller görülür ultrasonda iğnelerle bu foliküllerin bir çoğu uyarılır ve çok sayıda yumoş elde edilir...yani senin durumun bu ay sonunda adetle beraber başlayacak...15 ve 16 mm olan yumoşların adet olunca atılmış olacakla tabii döllenmedilerse...sen tedaviye yenileriyle başlayacaksın...
evhamlı olmamak ne mümkün... benim çok şükür herşey yolunda olduğu halde... iyimi acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.... rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin... bulantıya takılma sakın benki çok hassas bi midem olmasına rağmen doğrudürüst bulantı yaşamadım.. ilaçlarıda gece yatarken içince onlardan kaynaklı bulantıyıda engellemiş oldum..... yarın iyi haberlerini bekliyoruminsallah canim biraz tedirginim bazende diyorum buna layik olmaya calis birak artik kuskulari rabbine tevvekkül et diyorum bu gününe sükür diyorum ama iste insan ogluyuz zaman zaman kalbimiz fikrimiz kayiyor benim icin dua et canim yarin insallah size güzel haberlerle gelebileyim birde bende 5 haftada biraz bulantim vardi simdi bol su icersem bazen ögürtü oluyor sadece onun disinda siddetli bulantim yok bu sorun degil degilmi illa bulanti olacak diye birsey yok sanirim sende hic olmamisti galiba öyle hatirliyorum sanki iste diyorumya havada tüy ucsa nem kapiyorum evde adim öyle oldu esim nasilsin derken bile eve girince naber evhamli diyor
yok canım ben değilim o ekimce ben ekinbenim 5. denemm olcak izmirdeyim ben ama son tedavimi istanbulda oldum 5. de orda olcak heralde dondurulmuşlarla ölee iştee karıştırdın sen aminn işşallah son olur bu denem.ALLAH da sana bağışlasın yavrunu işşallah sağlıkla
canımmm akasyaaammmmmmmmmelif nazım nasıll bugün kıpırdanıo muu bakalımm?
evet beleyin diyom ilk yazıyı sen yazmışşsın şener şenin bir filimi fardıya karısı şener şenle sekreterini odada basıyoduda orda yazkızım diyoduda o sırada karısı oğluna tükür babanın suratına diyordya aynı ona döndü
Canım benim maşallah,hayırlısı olsun
hımm anladım canım.. benimkiler döllenmiyo işte:) 2 ay önce gittiğimde de doktor yumurtan çatlamış demişti ama tutmamıştı. eşimde de sorun yok amaneyse ay sonu göreceğiz. bilgiler için sağol. öptüm
Hu huuuuuuuuuu call sesime gellll..Napıyosunnnnn?? Bak buralarda da karşılaşmakk varrrmışş nasipteeee...Seni gördümm sevindirik oldumm heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
acaba vururken yanlış bişeylermi yaprınki morardı...
2 aşılama 2 tüp bebekte hep kendim vurdum hiç bişi olmadı...
vuruş şekli morarma yapar demişti hemşireler bende öğrenmiştim onlardan...
demek bu kez daha hassasmış tenin...
gündüzleri pek hissetmiyorum ekincim.. sabah erken saatte biraz hareketli bazende geceye doğru hareketleniyo benim sıpa:))))) ama henüz belli belirsiz hareketler.. babamız eli karnımda bi saat dil döküyo kızına ama pek tepki verdiği söylenemez
saol kuzum..
Sizinki açıklanamayan infertilite...
Eşinde de sende de bişi yok ama bebekte yok...
O zaman yardımcı üreme tekniklerine geçmek lazım...
Hakkında hayırlısı olsun canım..
Bellimi olur belki kendiliğinden geliverir bebeğin...
Memleketime,Bornovama selam olsun
Evet canım arkadaşlarım opu belli oldu pazar yumoşlarım toplanıyooo..
en büyüğü 17mm olmuş...daktır hemşireye büyükleri yazdırırken sayım 10 u geçmişti yumoş sayısı bi de daha küçükler var...
her zamanki gibi e2 değerim önemli herşeyin yolunda devam etmesi için...
yine akşam 5 de sonuç için görüşecem...
herşey yolunda giderse bebelerim çarşamba günü göbişimde olacaklar...
nasıl gıdıyor ıs canımmmm
geldim geldim :) iyiyim canım sagol.. canım yaa ben ne zamandır burdayım se nerelerdeydin. nasılsın ne durumdasın
Yok anam yine aynı şekilde vurdum, ama bu sefer multivitamin, E vitamini falan almıştım. Sanırım ondan morardı, e vitaminini öyle bir etkisi var.
canım ben 8 ay önce kendiliğinden hamile kaldım.. 2 aylıkken düştü. Doktor fsh 16,5 çıktı diye yumurta yetmezliği , çocuk istiyosan zaman kaybetme tüp yap dedi. Tabi kendiliğinden de kalma şansın var ama yaştan dolayı bekleme demişti.
selamm canımmm.....
hayırlısı olsun canım benim.....
valla şimdilik rahatım. yemeğe gittim ama yemek çok kötüydü. börek ve ayran dışnda birşey yemedim.. ama doymadım((
Canım ben buranın demirbaşlarındanımm ayolllllSadece bazen mesajlar kaynıyor olabilir aradaaa..Birde havalar güzelleştiğinden bazen dışarıda falan oluyorum gece okuyorumm bizim kızların yazdıklarınıı..Senin adetine ne kadar varr..Birlikte gidelim iviye istersennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?