aldım kuzu... ve niye tek başıma dışarı çıkmadığımı birkez daha hatırlamış oldum
evet canım millstonenin doğum günüydü topiğe çok sık takılmıyooo kesin arada kaynamıştır mesajın yoksa mesajını görecek ve sana cevap yazmayacak bu mümkün değil yani...bende hem seni hem kızlarını öpüyoyum..Cook sagol canımm...buarada millstone nin dogumgünü degilmiydi dün??kutlama msjı yazdım görmedimi acaba:26:cevap yazmamışöptüm seni canım
abarttın herhalde alışverişi dimiii
Canım demek kızını gördün ne güzel:))maşallah kilo alıyo artık haa..ayy bende kızlarımı cumartesi görcem inş..size güzel haberler vercem:))özledim kızlarımı,büyümüşlerdir:))buarada senlede görüşemiyoz epeydir,,malum sırt agrısından oturamadıgım için....
evet ya aslında amaç iki tane don almak ve yürüyüş yapmaktı..... ama ben iç çamaşırcıya girince şuursuzlaşıyorum sanırım kendime 8don iki atlet 2 ütyen aldım,, kocişede aldım malum onunda göbek büyüdü dar geliyo atletleri o yüzden esnek badi şeklindeki atlerden aldım onada. ona bi tşört kendime gecelik aldım bide tayt aldım.. küpe ruj ve krem aldım.. bebişe 2tulum 1 şortlu takım aldım.. tabi pastaneye uğramayada ihmal etmedim
evet tatlım gördüm meleğimi hem rahatladım hem keyfim yerine geldiinşallah sende iyi haberlerle geliceksin cumartesi günü.......
Cook sagol canımm...buarada millstone nin dogumgünü degilmiydi dün??kutlama msjı yazdım görmedimi acaba:26:cevap yazmamışöptüm seni canım
evet canım millstonenin doğum günüydü topiğe çok sık takılmıyooo kesin arada kaynamıştır mesajın yoksa mesajını görecek ve sana cevap yazmayacak bu mümkün değil yani...bende hem seni hem kızlarını öpüyoyum..
çıkcam ama senden haber bekliom arama dın mı daha canım?
tatlım konuştunmu hastaneyle?
tatlım konuştunmu hastaneyle?
Egunal vee erva hatunnnn
yok kuzum aradım hulusi ameliyattan yeni geldi sonuçları değerlendirmedi daha dediler.
yarım saat sonra görüşcekmişiz...yani 17.45 de...
evet ya aslında amaç iki tane don almak ve yürüyüş yapmaktı..... ama ben iç çamaşırcıya girince şuursuzlaşıyorum sanırım kendime 8don iki atlet 2 ütyen aldım,, kocişede aldım malum onunda göbek büyüdü dar geliyo atletleri o yüzden esnek badi şeklindeki atlerden aldım onada. ona bi tşört kendime gecelik aldım bide tayt aldım.. küpe ruj ve krem aldım.. bebişe 2tulum 1 şortlu takım aldım.. tabi pastaneye uğramayada ihmal etmedim
evet tatlım gördüm meleğimi hem rahatladım hem keyfim yerine geldiinşallah sende iyi haberlerle geliceksin cumartesi günü.......
alışweriş beni bekler akasyadan kıskandımiyi o zaman ben haberi alsamda sölemiyim sen beni bekle çıkama evden oldumu
canım sen ıst. kalcanmı
alışweriş beni bekler akasyadan kıskandımiyi o zaman ben haberi alsamda sölemiyim sen beni bekle çıkama evden oldumu
canım sen ıst. kalcanmı
şekerim ben kutlamadı demedimki...
görse mutlaka kutlardı dedim yani görmüşün ve kutlamışınnn bana niye hııhhh yapıyon kiii haketmedim ama asıl sana hııhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?