Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım demek kızını gördün ne güzel:))maşallah kilo alıyo artık haa..ayy bende kızlarımı cumartesi görcem inş..size güzel haberler vercem:))özledim kızlarımı,büyümüşlerdir:))buarada senlede görüşemiyoz epeydir,,malum sırt agrısından oturamadıgım için....

Canlarım ben cıktım,daha fazla dayanıycam..öptüm hepinizi...mutlu kalın inş..

Cook sagol canımm...buarada millstone nin dogumgünü degilmiydi dün??kutlama msjı yazdım görmedimi acaba:26:cevap yazmamışöptüm seni canım
evet canım millstonenin doğum günüydü topiğe çok sık takılmıyooo kesin arada kaynamıştır mesajın yoksa mesajını görecek ve sana cevap yazmayacak bu mümkün değil yani...bende hem seni hem kızlarını öpüyoyum..

abarttın herhalde alışverişi dimiii
evet ya aslında amaç iki tane don almak ve yürüyüş yapmaktı..... ama ben iç çamaşırcıya girince şuursuzlaşıyorum sanırım kendime 8don iki atlet 2 ütyen aldım,, kocişede aldım malum onunda göbek büyüdü dar geliyo atletleri o yüzden esnek badi şeklindeki atlerden aldım onada. ona bi tşört kendime gecelik aldım bide tayt aldım.. küpe ruj ve krem aldım.. bebişe 2tulum 1 şortlu takım aldım.. tabi pastaneye uğramayada ihmal etmedim

evet tatlım gördüm meleğimi hem rahatladım hem keyfim yerine geldi inşallah sende iyi haberlerle geliceksin cumartesi günü.......

gule gule kullanın canımmmmm.....
aksama hesap ver artık dımı hehe :))))))))
hemen ılk soru kac para harcadın :)))

Cook sagol canımm...buarada millstone nin dogumgünü degilmiydi dün??kutlama msjı yazdım görmedimi acaba:26:cevap yazmamışöptüm seni canım

Ama ama benn yazdımmmmmm mesaja cevaappppp vallaaa..Bulup yayaınlıcam şimdiiii...Egunala nispet olsunnnn..Hıhhhh

Ben yazdım cevap bi keremmm..Ben her konuya katılmıyorum sadece ama d.günü mesajlarıma yazdım cevapppp hıhhhh küstümm iştee sende atlamışsın heemmm

demek sen böle aşeriyon don ,ütyen falann
amaannn iyi yapmışın valla bende olsam kaybederdim kendimi...

çıkcam ama senden haber bekliom arama dın mı daha canım?

iyi o zaman ben haberi alsamda sölemiyim sen beni bekle çıkama evden oldumu

alışweriş beni bekler akasyadan kıskandımkocişin istanbuldan müşterisi gelio yemeğe gitcekler bende görümcemi alıp alışwerişeama çatlarım yaa ara benii o zaman lütfenn:18::18:
canım sen ıst. kalcanmı

yok canım döncez aynı gün..eylülde gelirim heralde tedavi için bu sefer görüşmeye çağırdılarr...

alışweriş beni bekler akasyadan kıskandımkocişin istanbuldan müşterisi gelio yemeğe gitcekler bende görümcemi alıp alışwerişeama çatlarım yaa ara benii o zaman lütfenn:18::18:
canım sen ıst. kalcanmı

yok canım döncez aynı gün..eylülde gelirim heralde tedavi için bu sefer görüşmeye çağırdılarr...

Değerim yumurta durumuma göre normal artış göstermiş endişelenecek bişi yokmuş...
dozumu 112,5 dan 75 e düşürdü...
yarın sabah ta yine kontrol ve yine e2 varrr
akşamada çatlatacam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
anam ne kontrollü gittim he..
başta doğum kontrol hapıyla kontrol ettiler sonra hergün git gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…