gayet iyiymiş415 gram olmuş prensesim
biraz işim var.... halledip geleceğim.............
tekrar aranızdayım......... kızımıda gördüm geldim
bak ıgneler kılo yapıyormus yaaaaaaa :))))))))))evet bu kezde kilo değerimle aranızdayımmm
tam 51 olmuşummm...
az bi karın bölgemde şişlik var bi de 250 gr almışımmm
yesinler sizin bebşlerinizi ya yanımda küçük su şişesi var onun kadarmı küçük ya agırlıgımaşallahh.......benim oğlum da 460 gramdı pazartesi...
canım niye öyle diyosun gercekten çok almış yaaaaaaaaaegunal sana bunu yapıyorum
Okudum canım,coook sevindim..e2 yide takma kafana yaa,stres yapma lütfen..ayy sende önümüzdeki hafta bebelerine kavuşcan..önümüzdeki hafta hamilesinnncook heycanlıyım..inan canım şu son bi haftadır sag tarafımdaki dayanılmaz agrıdan dolayı sizinle vakit geciremiyorum,üzülüyorum ama sandalyede oturmak mümkün degil,hep yatarsam iyi..ayakta bile duramıyorum..artık utandım size agrılarımdan bahsetmekten ama napıyım bende böyleyim..bizde inş.cumartesi dr a gitcez,inş.güzel haberler vercez size,sende pazartesi opu olcan cook gelemiyorum diye beni unutmayın haa..benim kalbim sizinleee
tekrar aranızdayım......... kızımıda gördüm geldim
aşk olsun niye bize söylemiyosunelifnazımı görmeye gidiyorum demiyosun nasıl elifimiz
evet çok almışım 250 gram napiciiimmmm
oyyy sen yine ağrılı sıkıntılımısınnn kıyamam yaaa...
olsun kuzum bebelerimiz kızlarımız iyi olsunlardaaa...
ayrıca seni unutmakmıııı delimisin cicim..
o nasıl laf öleee...beraber çıktık biz bu yola öylede devam edecez...
hiiiii pissss gıcık seniii hıhhh küstümmm
niye demiyon gideceğini...
aşkkkkkkkkkkkkkkkk olsunnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa be okadar çapa harcıyorum sen kazanıyosun
ohhhh masallah kızımızaaaa
bak ıgneler kılo yapıyormus yaaaaaaa :))))))))))
hehe formunu koruyan hatun senııııı
aslında bi kaç bişey alayım ve yürüyüş yapayım diye çıktım... çişim gelince baktım bi tıp merkezzzi var wc için oraya yöneldim.. sonra şeytan dürttü ücreti sordum dedim gelmişken kızımıda göreyim içim rahat etsin..............
aşkkkkkkkkkkkkkkkk olsunnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa be okadar çapa harcıyorum sen kazanıyosun
:119:119::119::119::124::124::124:
evet feci kilo yaptı hemen vermeliyim
ahhh iğneler ah...
yerim ben onu...
415 gram olmuş demek...
Maşallahhhh....tü tü tüüüüüü maşallahhhh...
aldım kuzu... ve niye tek başıma dışarı çıkmadığımı birkez daha hatırlamış oldumheee anladımm bende bizim daktıra gittin sandım..
niye demedi hiç diyorum meğer anlık gelişmiş annesi kızını görmek istemiş..
bişiler aldın mı peki...
bi dahakine beklerim seniii...
sen ilk mesajı yazmak içinmi çabaladın bende kutlamayı kaçırmayım diye yapıyosun sandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?