bugun 1000 artmıs
opuya kadarda 2000 artsa 4000 kusur olacak ama sen bu arada cuma catlatma ıgnenı olacagına gore ve yumurta ıgnesının dusuk dozda vurululacagına gore bence sınırda kalır gıbımı gelıyor....
Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...
Selamlar......nasılsınız?...
yarın akşam çatlatma iğnemi vurcam...
bugünde menapuru vurdururlar yarını yine e2 sonucum belirler..
böööö oldum e2 den artık be...
bi tedavi oluyommm ortalık ayağa kalktı e2 den sıktım herkeside...
yoo bence problem yok, benim de 2000 civarıydı salı günü, opu yu cuma yapmışlardı. Zaten bir tek yarın vurursun yumurta büyütücüyü, yarın akşamda çatlatırsın onları bi güzel, pazar sabahı da toplarlar. Engin bilgilerime dayanarak yani
Selamlar......nasılsınız?...
olmamalısınn panikmerkezle görüş bakalım ne dicekler ama bence herşey yolundaa
as. canım hosgeldınnnnn ıyıyız sen nasılsın guldenın e2sını konusuoruz tottem yaptık dusecekk :)))
canım yarın bende 3500 fln cıksa ve ıgnenı vurulcan c.tesıdekı sonuc onemlı bence ıgneyı kesıcegıne gore 4000 fln olur cıkmaz bence
böööööö e2 sana
yok kuzu ya ne sıkması sende delıııı
4000 de çokmuş kız
artmasın o kadar
5000 nı gecmesınde kuzu okadarda olsun hanı yaaa:))))
bu arada kac kılo oldun canım benımmmm
tedavıde kılo aldınmı merak ettım
du hemen tartılayım...d.kontrol hapına 50 kiloyla başlamıştım ve 51 e yaklaşmıştım sonra o bitince iğnelere başladım yani 51 e yakındım iğnelere başladığımda bakalım şimdi kaç oldum az sonra...
Dün 1559 bugün 2670 acaba panik olmalımıyım...
saat 5 gibi merkezle görüşecem sonuç hakkında...
opu pazar günü olarak düşünülüyooo o zamanda kadar değer 5000 ni aşarmı acaba:26:
bakalım soruciimmm daktıra bugünkü artış normalmi...
canım ya benim hiç bir fikrim yom ama korkma inşallh hiç birşey olmayacak hulusucugunde gelmiş güven ona......................yarın akşam çatlatma iğnemi vurcam...
bugünde menapuru vurdururlar yarını yine e2 sonucum belirler..
böööö oldum e2 den artık be...
bi tedavi oluyommm ortalık ayağa kalktı e2 den sıktım herkeside...
canım niye öyle diyosun gercekten çok almış yaaaaaaaaaboyle beklıyor olıcımmmm kuzummmmm
52 bıle desen ıgnelerden dıycem ona goreeee
canım kolay değil inşallh bebşlerini kucagına alınca herşey gececek hepsini unutacaksınOkudum canım,coook sevindim..e2 yide takma kafana yaa,stres yapma lütfen..ayy sende önümüzdeki hafta bebelerine kavuşcan..önümüzdeki hafta hamilesinnncook heycanlıyım..inan canım şu son bi haftadır sag tarafımdaki dayanılmaz agrıdan dolayı sizinle vakit geciremiyorum,üzülüyorum ama sandalyede oturmak mümkün degil,hep yatarsam iyi..ayakta bile duramıyorum..artık utandım size agrılarımdan bahsetmekten ama napıyım bende böyleyim..bizde inş.cumartesi dr a gitcez,inş.güzel haberler vercez size,sende pazartesi opu olcan cook gelemiyorum diye beni unutmayın haa..benim kalbim sizinleee
Okudum canım,coook sevindim..e2 yide takma kafana yaa,stres yapma lütfen..ayy sende önümüzdeki hafta bebelerine kavuşcan..önümüzdeki hafta hamilesinnncook heycanlıyım..inan canım şu son bi haftadır sag tarafımdaki dayanılmaz agrıdan dolayı sizinle vakit geciremiyorum,üzülüyorum ama sandalyede oturmak mümkün degil,hep yatarsam iyi..ayakta bile duramıyorum..artık utandım size agrılarımdan bahsetmekten ama napıyım bende böyleyim..bizde inş.cumartesi dr a gitcez,inş.güzel haberler vercez size,sende pazartesi opu olcan cook gelemiyorum diye beni unutmayın haa..benim kalbim sizinleee
canım ya benim hiç bir fikrim yom ama korkma inşallh hiç birşey olmayacak hulusucugunde gelmiş güven ona......................
yanı kızm kendimden birşeyler katmam lazım dimiRabbime sığındım canım biz elimizden geleni yaptık...
ayrıca hulusiciğim isminin hulusu olarak yazmışın bayıldımmm
su hatunun hulusi yorumu hulusu olurdu zaten
tekrar aranızdayım......... kızımıda gördüm geldim
nasılmışşş prensess???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?