Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarın akşam çatlatma iğnemi vurcam...
bugünde menapuru vurdururlar yarını yine e2 sonucum belirler..
böööö oldum e2 den artık be...
bi tedavi oluyommm ortalık ayağa kalktı e2 den sıktım herkeside...

olmamalısınn panikmerkezle görüş bakalım ne dicekler ama bence herşey yolundaa

Selamlar......nasılsınız?...

as. canım hosgeldınnnnn ıyıyız sen nasılsın guldenın e2sını konusuoruz tottem yaptık dusecekk :)))

canım yarın bende 3500 fln cıksa ve ıgnenı vurulcan c.tesıdekı sonuc onemlı bence ıgneyı kesıcegıne gore 4000 fln olur cıkmaz bence
böööööö e2 sana
yok kuzu ya ne sıkması sende delıııı

bak ne güzel işe yarıyo engin bilgiler ama
demek normal hıımmm banada öle geliyooo ilktedavimde bugün itibariyle 5000 ni çoktan geçmiştim...
ani artış olabilme durumu sadece beni endişelendiriyo ama doktorlar bunu hesaplarlar diye kötü düşünmek istemiyorumm...

Selamlar......nasılsınız?...

canımmm semi geldiinnn...
ben pazar opu oluyoyummm...

olmamalısınn panikmerkezle görüş bakalım ne dicekler ama bence herşey yolundaa

görüşeyimmm dimi ne de olsa mühim devlet meselesi haline geldi e2 im
banada normal geliyoo...

4000 de çokmuş kız
artmasın o kadar

5000 nı gecmesınde kuzu okadarda olsun hanı yaaa:))))
bu arada kac kılo oldun canım benımmmm
tedavıde kılo aldınmı merak ettım

du hemen tartılayım...d.kontrol hapına 50 kiloyla başlamıştım ve 51 e yaklaşmıştım sonra o bitince iğnelere başladım yani 51 e yakındım iğnelere başladığımda bakalım şimdi kaç oldum az sonra...

evet bu kezde kilo değerimle aranızdayımmm
tam 51 olmuşummm...
az bi karın bölgemde şişlik var bi de 250 gr almışımmm

boyle beklıyor olıcımmmm kuzummmmm
52 bıle desen ıgnelerden dıycem ona goreeee

canım ya benim hiç bir fikrim yom ama korkma inşallh hiç birşey olmayacak hulusucugunde gelmiş güven ona......................

Okudum canım,coook sevindim..e2 yide takma kafana yaa,stres yapma lütfen..ayy sende önümüzdeki hafta bebelerine kavuşcan..önümüzdeki hafta hamilesinnncook heycanlıyım..inan canım şu son bi haftadır sag tarafımdaki dayanılmaz agrıdan dolayı sizinle vakit geciremiyorum,üzülüyorum ama sandalyede oturmak mümkün degil,hep yatarsam iyi..ayakta bile duramıyorum..artık utandım size agrılarımdan bahsetmekten ama napıyım bende böyleyim..bizde inş.cumartesi dr a gitcez,inş.güzel haberler vercez size,sende pazartesi opu olcancook gelemiyorum diye beni unutmayın haa..benim kalbim sizinleee

canım kolay değil inşallh bebşlerini kucagına alınca herşey gececek hepsini unutacaksın

ahhh canımm ben de aynı durumdayım. sırtımın sağ tarafı ve kaburgalrım ağrıyor resmen batıyor. hele otururken.... şimdi işteyim çok zor oluyor yaa (((

canım ya benim hiç bir fikrim yom ama korkma inşallh hiç birşey olmayacak hulusucugunde gelmiş güven ona......................

Rabbime sığındım canım biz elimizden geleni yaptık...
ayrıca hulusiciğim isminin hulusu olarak yazmışın bayıldımmm
su hatunun hulusi yorumu hulusu olurdu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…