Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarrr ben çıkıomm atayım kendimi awm ye alışweriş yapıp kendimi kaybedeyimsonrada akşam kocişe aldıklarımı gösterirken nasılsa kendime gelirimgülden beni ara çatlarımm wallaaöptüm hepiniziii

:) pardon canım yaa.. kaçamak kaçamak o kadar yazı okuyorum ki inan bende karıştırdım. benim adet tarihim 26 nisan . tabi aksama olmazsa. 2 günü gidecem . bakalım nereye gidecem :) sen nerede oturuyordun

gule gule kullanın canımmmmm.....
aksama hesap ver artık dımı hehe :))))))))
hemen ılk soru kac para harcadın :)))

şimdi adamın hakkını yemeyim.. sormaz pek.. paran varmıydı yda para bırakayımmı der.. sadecee sürekli aynı üründen alınca takıntılı karım benim bunlardan çekmeceler dolusu var başka bişey alsaydın ya der....... sanırım mütemadiyen eşofman gecelik ve don alan bi deli olduğumu kabullendi artık

çok şükürrrhadi gözün aydın bakalımmm...haberimi aldım gönül rahatlğıyla gidiyorumm kontrollu ve garantici hatunnn öptüm senii

tmm tmmm analdım 2 kere nedne yazıyonnnnnn
analdım cnm sorım dedım hayırlısı olsun bakalımmm

bende bı urunu seversem aynı renklerını alırımmmm....
ne guzel sevdım enısteyı bak sımdı helal olsunnnn
benımkı hemen paarsını sorar kızmaz ama cok pahalı degılmı askım der bende surat bırakırımmm
sonra dayanamaz al tmm tm der...devamlı aynı seyelrı alıyorsan don fln boyle yanııı

ohhh be bunuda atlattık kuzuuu
hadı yarınıda atlatırsak oh beeeeeee
ama atlatırız doz dustu cunku yaaaaaa

egunal yaa iki gündür sende yüregimizi ağzımıza getirip duruyorsun. ne ekşınlı kadınsın heee

in e2 nin tepesınden bırak doktor kontrol altına alıyor işte. içini ferah tut. sıra senin bebişlerde.haftaya karnında olacaklar işte.

slm arkadaşlar....sonucumun gelmesine ortalama 1 saat var...amma velakin eve gelince benden pembe kan gelmişş gene...fakat hiç ağrım sızım yok vallahi anlamadım.gebelik olabilir mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi halaa...

Hakettin hakettinn kıvırma şimdiiiiiiiiiiiiiii..

ha ha haayyy kıvırmıyommm bi keremmm...
dans ediyom ben

çok şükürrrhadi gözün aydın bakalımmm...haberimi aldım gönül rahatlğıyla gidiyorumm kontrollu ve garantici hatunnn öptüm senii

taam o zaman git bakalım alışverişe...
kontrollü olmak iyidir...

evet canımm bunuda atlattık şimdi sıra yarınki e2 de...
bi daha e2 değeri görmek istemiyom ben yaaa

:) pardon canım yaa.. kaçamak kaçamak o kadar yazı okuyorum ki inan bende karıştırdım. benim adet tarihim 26 nisan . tabi aksama olmazsa. 2 günü gidecem . bakalım nereye gidecem :) sen nerede oturuyordun

canımmm hemen hemen aynı günlerde gelicek kırmızlar galibaa..Ben cyclo içiyorum 20 sinde bitecekk..1 hafta içindede kırmızıları beklicemm..Bende 25-26 nisan gibi görürüm herhaldee..İvi Emre karatekelioğluna gideceğim inşş..Sürekli takip doktorum olsun istiyorumm.Tüpüde orada deneyebilirimm asm Aydın Arıcıda seçeneklerim arasında..Kadıköydeyim ben cnmm..

tutunuyo annesııııı merakla beklıyoruzz kuzu

canım güldenim seni merak ediyodum şükür bugünde güzel haberlerle geldinn demek pazar günü opun var rabbim yardımcım olsun inşallah dualarım seninle e2 nede aferin diyorum seni üzmüyo sona doğru yaklaşıyosunn canımcım

Ama seviyorum senii yaa beni çook güldürdüüün genee akasyaaaaaaaaaaaaa..Allah bin kere iyiliğini versin emiii..

canım kızınımı gördün sen kilo almış maşallahh kızına bende oğlumu çok özledim ama daha çok var kontrol gününe . alışverişte yapmışsın ohhh sefan olsuunn ağrılarımdan kurtulupp alışveriş yapmak istiyorum oğluşumaaa

kııız sen kadıköydemisin.... benimde ömrüm kadıköyde geçti heyyy gidi yıllar heeeeeeeyyyyyyy.....

evet cicim bende olay çok...ilk tüp bebişte hastanelik olunca bu kez o travmanın etkilerini yaşıyorum...

neeyyyy test mi yaptırdın seennn
ay hadi inşallah pozitif haber gelir canım bekliyorum heyecanla kutlama yapmayı...

canııımmmm benimmm evet güzel haber aslında değer yüksek ama benim durumumda olanlar için normal...pko var ya...
Allahrazı olsun canım duaların için...pazar günü yumoşları verip çarşamba bebeklerimi alacam Allahın izniyle..

hihihi deliiii

Cnm insallh bebegin belirtisidr kan bnm de öğrendiğim gunun aksamı oldu kanama hadı az kaldı sonca
Cnm şükür Rabb'ime yolun sonuna geldin hadı gözün Aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…