Canım ben buranın demirbaşlarındanımm ayolllllSadece bazen mesajlar kaynıyor olabilir aradaaa..Birde havalar güzelleştiğinden bazen dışarıda falan oluyorum gece okuyorumm bizim kızların yazdıklarınıı..Senin adetine ne kadar varr..Birlikte gidelim iviye istersennn
gule gule kullanın canımmmmm.....
aksama hesap ver artık dımı hehe :))))))))
hemen ılk soru kac para harcadın :)))
Değerim yumurta durumuma göre normal artış göstermiş endişelenecek bişi yokmuş...
dozumu 112,5 dan 75 e düşürdü...
yarın sabah ta yine kontrol ve yine e2 varrr
akşamada çatlatacam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
anam ne kontrollü gittim he..
başta doğum kontrol hapıyla kontrol ettiler sonra hergün git gel
alışweriş beni bekler akasyadan kıskandımkocişin istanbuldan müşterisi gelio yemeğe gitcekler bende görümcemi alıp alışwerişe ama çatlarım yaa ara benii o zaman lütfenn:18::18:
yok canım döncez aynı gün..eylülde gelirim heralde tedavi için bu sefer görüşmeye çağırdılarr...
şimdi adamın hakkını yemeyim.. sormaz pek.. paran varmıydı yda para bırakayımmı der.. sadecee sürekli aynı üründen alınca takıntılı karım benim bunlardan çekmeceler dolusu var başka bişey alsaydın ya der....... sanırım mütemadiyen eşofman gecelik ve don alan bi deli olduğumu kabullendi artık
Değerim yumurta durumuma göre normal artış göstermiş endişelenecek bişi yokmuş...
dozumu 112,5 dan 75 e düşürdü...
yarın sabah ta yine kontrol ve yine e2 varrr
akşamada çatlatacam zahmetle büyüttüğüm yumoşlarımı...
anam ne kontrollü gittim he..
başta doğum kontrol hapıyla kontrol ettiler sonra hergün git gel
slm arkadaşlar....sonucumun gelmesine ortalama 1 saat var...amma velakin eve gelince benden pembe kan gelmişş gene...fakat hiç ağrım sızım yok vallahi anlamadım.gebelik olabilir mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi halaa...
Hakettin hakettinn kıvırma şimdiiiiiiiiiiiiiii..
çok şükürrrhadi gözün aydın bakalımmm...haberimi aldım gönül rahatlğıyla gidiyorumm kontrollu ve garantici hatunnn öptüm senii
bende bı urunu seversem aynı renklerını alırımmmm....
ne guzel sevdım enısteyı bak sımdı helal olsunnnn
benımkı hemen paarsını sorar kızmaz ama cok pahalı degılmı askım der bende surat bırakırımmm
sonra dayanamaz al tmm tm der...devamlı aynı seyelrı alıyorsandon fln boyle yanııı
ohhh be bunuda atlattık kuzuuu
hadı yarınıda atlatırsak oh beeeeeee
ama atlatırız doz dustu cunku yaaaaaa
:) pardon canım yaa.. kaçamak kaçamak o kadar yazı okuyorum ki inan bende karıştırdım. benim adet tarihim 26 nisan . tabi aksama olmazsa. 2 günü gidecem . bakalım nereye gidecem :) sen nerede oturuyordun
slm arkadaşlar....sonucumun gelmesine ortalama 1 saat var...amma velakin eve gelince benden pembe kan gelmişş gene...fakat hiç ağrım sızım yok vallahi anlamadım.gebelik olabilir mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi halaa...
şimdi adamın hakkını yemeyim.. sormaz pek.. paran varmıydı yda para bırakayımmı der.. sadecee sürekli aynı üründen alınca takıntılı karım benim bunlardan çekmeceler dolusu var başka bişey alsaydın ya der....... sanırım mütemadiyen eşofman gecelik ve don alan bi deli olduğumu kabullendi artık
canımmm hemen hemen aynı günlerde gelicek kırmızlar galibaa..Ben cyclo içiyorum 20 sinde bitecekk..1 hafta içindede kırmızıları beklicemm..Bende 25-26 nisan gibi görürüm herhaldee..İvi Emre karatekelioğluna gideceğim inşş..Sürekli takip doktorum olsun istiyorumm.Tüpüde orada deneyebilirimm asm Aydın Arıcıda seçeneklerim arasında..Kadıköydeyim ben cnmm..
egunal yaa iki gündür sende yüregimizi ağzımıza getirip duruyorsun. ne ekşınlı kadınsın heee
in e2 nin tepesınden bırak doktor kontrol altına alıyor işte. içini ferah tut. sıra senin bebişlerde.haftaya karnında olacaklar işte.
canım güldenim seni merak ediyodum şükür bugünde güzel haberlerle geldinn demek pazar günü opun var rabbim yardımcım olsun inşallah dualarım seninle e2 nede aferin diyorum seni üzmüyo sona doğru yaklaşıyosunn canımcım
Cnm insallh bebegin belirtisidr kan bnm de öğrendiğim gunun aksamı oldu kanama hadı az kaldı soncaslm arkadaşlar....sonucumun gelmesine ortalama 1 saat var...amma velakin eve gelince benden pembe kan gelmişş gene...fakat hiç ağrım sızım yok vallahi anlamadım.gebelik olabilir mi diye düşünmekten alamıyorum kendimi halaa...
Cnm şükür Rabb'ime yolun sonuna geldin hadı gözün Aydınha ha haayyy kıvırmıyommm bi keremmm...
dans ediyom benEki Görüntüle 389043
taam o zaman git bakalım alışverişe...
kontrollü olmak iyidir...
evet canımm bunuda atlattık şimdi sıra yarınki e2 de...
bi daha e2 değeri görmek istemiyom ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?