Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kizlar insallah hepiniz iyisinizdirm,gecmisi okuyamadim ,bugun son kontrolum oldu ve yarin transverim var cokkkkkkkkkkkkk heycanliyim sanki kalbim duracak simdiden,ama burda sizlerinki gibi kan tahliliyle sonuc almiycam kendim evde 27 nisanda test yapacakmisim hamilelik olursa o zaman onlari arayacakmisim tabi o gune kadar kirmizilar gelmezse insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelmez 9 ay boyunca

Hadi hayırlısı canımm İnşşşşş gelmesinn kırmızılar 9 ayy boyuncaaa...Hayırlı haberlerini alalımm...

vallahi umut yok bende ama ne biliyim işte..saf gibi hala bekliyorum test sonucunun pozitif çıkmasını...RABBİM acırda belki yüzüme gülerr

canımm benim çok geçmiş olsun..... dikkat et kendine...... şükür ben ve oğlum iyiyiz... Şuan 22 haftadayız... oğlumun hareketlerini bugün pek hissetmedim... normalmidir? çok mu erken_? bazen çok hareketli..
Leylikocum nasılsın zun zamandır hiç deng gelemiyoruz seninle maşallah oğluna ben uzun süredir hissediyordum hareketlerini kızımın ama bu hafta ok net olaya başladı Rabbim herkese naip etsin insllh
Ay senin prenses çok nazlı annesi Bende sabahları çok net hissediyorum çok tuhaf bir duygumus daha çok haraket etsin istiyorum cukulata yemekten sısko olucak iyice

arkadaşlar listeye bende adımı nasıl ekleyebilirm

bana bilgilerini yazarsan eklerim canım...
yaş,sebep,deneme sayısı,merkez,aşama...

Cnm insallh bebegin belirtisidr kan bnm de öğrendiğim gunun aksamı oldu kanama hadı az kaldı sonca

Cnm şükür Rabb'ime yolun sonuna geldin hadı gözün Aydın

saol canım yarınıda atlattımmı tamamdır...

kız nurcan yarın bebeğine kavuşuyorsun...
hayret bişey yaaa nasıl iş anlamıyorum yurt dışında olan herkes bu sıkıntıdan bahsetti...
kan vermeyip evde idrar testi yapacan yaniii...
vallahi anlamıyorum biz burda idrar testi yapmayın yanlış çıkma ihtimali çok büyük diyoruz adamlar sana idrar testi yaptırıyo...
bi de regl olmazsan hamilesin demekmiş...
hamile olup kanaması olan bir sürü arkadaşımız var ya sende kanama olursa ve hamile olmana rağmen regl oluyorum sanırsan nolcak

vallahi umut yok bende ama ne biliyim işte..saf gibi hala bekliyorum test sonucunun pozitif çıkmasını...RABBİM acırda belki yüzüme gülerr

canım üzme kendini, güzel sonuçlar gelecek inşallah.. bak hepimiz sabırsızlıkla sonucunu bekliyoruz... saat kaçta çıkacak sonuç?

valla arkadasim burdakinler bi antika hepsi numunelik inanki sizdeki gibi transver oncesi ole su falan icin de demiyorlar cok degisik anliyacagin arkadasim bakalim gorecez zaman bize ne yasatacak,bide iki gundur adami ikna etmeye calisiyorum arta kalan embriyolari donduralim diye,diyor yok ya baskasina yanlislikla verirlersediye,iyiki aklina gelmiyor ya dese yanlislikla baskasininkini bana transver etseler diye,eger bole bisi aklina galse inanki herseyi iptal ederdi benimkisi

benide ekleyin.yaş 30 birinci deneme,endometriozis,medical park. gonel-f kullanıyorum.sanırım 5 gün sonra opu olacak.

arkadasim ben sormayi unuttum bu bol su icmek ne ise yariyor cok merak ettim,bide ben buyuk bi yanlis yaptim ama bugun doktora soylemedim korktum olumsuz cevap almaktan simdi cesaretimi toplayip sana soruyorum ,hani opudan sonra ertesi gun vaginadan fitil e basliyoruzya ben onu unuttum dun baslamam gerekiyordu bugun oglen basladim cokkk moralim bozuldu ama artik elden bisey gelmez gecti bilmiyorum zarari nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…