Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım tayfun bey mi doktorun..İlk denemenide oradamı yaptırmıştın?? Sebebini buldular mı 8 hafta sonunda gebeliğinin sonlanmasını??

evet tayfun bey doktorum..ilk denememi orda yapmıştık tuttu ..kalp atımını duymak gerekiyor 7 hafta içinde duyduk...sonra muhtemelen bebek anomaliliydi kalp atımını kaldıramadı,ölmüş içimde bir hafta sonraki kontrolde farkettik hemen aldık,sebebi belli değil eskişehirde oldum küretajı patolojiye filan gitmedi,hatta ben istedim içeriği etkilenirim die sanırım vermediler,allahın takdiri diorum herhangi bir pıhtılaşma sorunu filan yok zaten kendimde sağlıkçıyım bi ton gereksiz test yaptırdım hiç bişey çıkmadı,tüp bebek olmadan doğal yolla gebe kalanlarında ilk gebeliklerinde bir çok şey yaşıorlar,o yüzden çok üstüne gitmediler...donmuş embriyom var 20 gün rahmi oral tedavi ile hazırlayıp sonra eğer embriyolar çözülürse yerleştiricez bakalım..inşallah hepimiz bu güzel haberi duyar bebeğimizi biran evvel kucağımıza alma heyecanı yaşarız:)))))))

bugün doktor rahim kalınlığına bakmıştır bi sıkıntı olsa transfer edilmezdi zaten...fitil bebeğin tutunmasına yardımcı olmak için veriliyor...bişey olmaz hiç takılma ama bundan sonra düzenli kullan canım...valla bol su içmek ultrasonda daha iyi görüntü elde edilmesini sağlıyo diye biliyorum ben.....embriyo rahim duvarının en müsait olan yerine koyulacak...

çok düşüncelisinn gerçektenn..
ama burada üzüntüyüde sevincide hep beraber yaşıyoruzzz..
Sen çekinmeden paylaşabilirsin tabiiki de durumunuuu..Canım benimm yaaaa..

Yeni arkadaşlarım hepinizi listemize ekledim...
bakınız ilk sayfa...

Anladım canımmm..Donmuş tedavisi diğer tedaviye göre arkadaşlar hep daha rahat diyorlarr.İnş senden de güsel haberler alırız yakında..

Yeni arkadaşlarım hepinizi listemize ekledim...
bakınız ilk sayfa...

Aşkısı bu arada semuşun merkezini değiştirirmisinn..İstanbul tüp bebek diyee..Kendini iviye gidiyor zannediyor ya haniii
Bide benim kociş geldi gitti yalnız takılıyomm heeee..

Çok düşüncelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…