- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
canım tayfun bey mi doktorun..İlk denemenide oradamı yaptırmıştın?? Sebebini buldular mı 8 hafta sonunda gebeliğinin sonlanmasını??
yoooo nerden çıktı kii canımmm..İstanbuldayım benn..
arkadasim ben sormayi unuttum bu bol su icmek ne ise yariyor cok merak ettim,bide ben buyuk bi yanlis yaptim ama bugun doktora soylemedim korktum olumsuz cevap almaktan simdi cesaretimi toplayip sana soruyorum ,hani opudan sonra ertesi gun vaginadan fitil e basliyoruzya ben onu unuttum dun baslamam gerekiyordu bugun oglen basladim cokkk moralim bozuldu ama artik elden bisey gelmez gecti bilmiyorum zarari nedir?
Gittim canım.
Kötü şeyler konuşmayalım.
Güzel heyecanlar var şimdi aramızda onları kutlayalım.
Allah hamişlere sağlıklı hamişlik, yumoşlara hayırlı büyümeler çatlamalar toplanmalar buluşmalar, test sonuçlarına da büyük büyük Bhcg ler nasip etsin.... :)
O E2 ler yerinde dursun, FSH lar sapıtmasın, kromozomlar akıllı olsun... :)
evet tayfun bey doktorum..ilk denememi orda yapmıştık tuttu ..kalp atımını duymak gerekiyor 7 hafta içinde duyduk...sonra muhtemelen bebek anomaliliydi kalp atımını kaldıramadı,ölmüş içimde bir hafta sonraki kontrolde farkettik hemen aldık,sebebi belli değil eskişehirde oldum küretajı patolojiye filan gitmedi,hatta ben istedim içeriği etkilenirim die sanırım vermediler,allahın takdiri diorum herhangi bir pıhtılaşma sorunu filan yok zaten kendimde sağlıkçıyım bi ton gereksiz test yaptırdım hiç bişey çıkmadı,tüp bebek olmadan doğal yolla gebe kalanlarında ilk gebeliklerinde bir çok şey yaşıorlar,o yüzden çok üstüne gitmediler...donmuş embriyom var 20 gün rahmi oral tedavi ile hazırlayıp sonra eğer embriyolar çözülürse yerleştiricez bakalım..inşallah hepimiz bu güzel haberi duyar bebeğimizi biran evvel kucağımıza alma heyecanı yaşarız:)))))))
Yeni arkadaşlarım hepinizi listemize ekledim...
bakınız ilk sayfa...
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
Çok düşüncelisinGittim canım.
Kötü şeyler konuşmayalım.
Güzel heyecanlar var şimdi aramızda onları kutlayalım.
Allah hamişlere sağlıklı hamişlik, yumoşlara hayırlı büyümeler çatlamalar toplanmalar buluşmalar, test sonuçlarına da büyük büyük Bhcg ler nasip etsin.... :)
O E2 ler yerinde dursun, FSH lar sapıtmasın, kromozomlar akıllı olsun... :)
nasılsınız sekerlerımmmm ne var ne yokkk güzel gelısmeler varmı bakalımm gecmısı okuyamadım daaaaaaa
Tam kutlamanın üzerine düştün cnmm.Hamişimiz varrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?