canım sen yaş sebep kaçıncı deneme merkezini yaz bize egunal hemen ekler senii..Hoşgeldin aramıza çiçekler sana
yaş 28 2. deneme mayıs başı gürgan klnik sorun pko benide eklerseniz sevinirim
benide ekleyin.yaş 30 birinci deneme,endometriozis,medical park. gonel-f kullanıyorum.sanırım 5 gün sonra opu olacak.
benim sadece 4 yumurtam gelişti sizce çok mu kötü.doktorum istersen bırakalım bir sonraki ay yeniden başlayalım dedi ben istemedim.sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum.sizce ne yapmalıyım.
inş cnm inşş...ama kanama oldu ?
valla arkadasim burdakinler bi antika hepsi numunelik inanki sizdeki gibi transver oncesi ole su falan icin de demiyorlar cok degisik anliyacagin arkadasim bakalim gorecez zaman bize ne yasatacak,bide iki gundur adami ikna etmeye calisiyorum arta kalan embriyolari donduralim diye,diyor yok ya baskasina yanlislikla verirlersediye,iyiki aklina gelmiyor ya dese yanlislikla baskasininkini bana transver etseler diye,eger bole bisi aklina galse inanki herseyi iptal ederdi benimkisi
Küsmeeee lütfeennn...kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın... hem küstüm sizehep mesajlarım sona geliyor kimsede cevap vermiyor.. resmen küstüm iştee
Canım endo yüzünden ameliyat oldunmu pekii?? Amh bakıldımı rezerv ölçmek içinn..Aramızda endolu olup biri tek yumoş ile diğeri 5 yumoş ile hamiş arkadaşlarımız varr..Önemli olan kalitesii..Eğer diğer tedavide daha çok yumoş olacağını düşünüyorsa daktırınn tabii ertelenebilirr..Ama zaten rezerv azalmışsa çok ta fark etmeyecektirr diğer tedavilerdede..
buarada acıbadem kadıköy tbm ,tedaviye dün başladık estrofem kulllanıorum rahmi hazırlmaka içn donmuş embriyo yerleştiricez,transfer 20 gün sonra..sende yaz canım bilgilerini hemen ekleyim..
yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
evet ameliyat oldum.ameliyatta tanı konuldu. 8 ay oldu.ameliyat öncesi amh baktırdım iyi olduğu söylendi.ameliyat sonrası rezervlerim düştü.sol over sadece bir yumurta gelişiyor.daha önceki takiplerde de aynıydı.çok değişeceğini düşünmüyor belki 1-2 tane.ben üzüldüm diye ertelemek istedi.ama ben istemiyorum.veren allah bir yumurta ilede verir.
evet ameliyat oldum.ameliyatta tanı konuldu. 8 ay oldu.ameliyat öncesi amh baktırdım iyi olduğu söylendi.ameliyat sonrası rezervlerim düştü.sol over sadece bir yumurta gelişiyor.daha önceki takiplerde de aynıydı.çok değişeceğini düşünmüyor belki 1-2 tane.ben üzüldüm diye ertelemek istedi.ama ben istemiyorum.veren allah bir yumurta ilede verir.
Aynen canımm maşallah böyle düşünmen çok güselll..Turginur arkadaşımız tek yumurta ile hamile kaldı..Aynen dediğin gibi..Senin için hangisi hayırlısı ise o olsun diyelim o zaman..İnş güsel haberler verirsin bizeee
Canım benimde rezerv sorunum var.İlk tedavimde 3 yumurtam geliştiği için tedavimi aşılamaya çevirmişik.Daha sonraki tedavimde doğum kontrol hapıyla uygulanan bir kısa protokol var onu uyguladık ve 7 tane yumurtam oldu 5 tanesi döllendi ama kimyasal gebelik yaşıyorum şimdi yani olmadı.dediğin doğru olacaksa 1 taneylede olur.Canım inaşllah bebişine kavuşursun.
buarada acıbadem kadıköy tbm ,tedaviye dün başladık estrofem kulllanıorum rahmi hazırlmaka içn donmuş embriyo yerleştiricez,transfer 20 gün sonra..
canım tayfun bey mi doktorun..İlk denemenide oradamı yaptırmıştın?? Sebebini buldular mı 8 hafta sonunda gebeliğinin sonlanmasını??
sen samsundamısın
Bugun nasılsın gittimi cnm Dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?