Tüp Bebek Günlüğümüz !

kizlar transver oncesi esimle son kez gorusebilirmiyiz bi sakincasi varmi acaba ne de olsa iki hafta gorusmeyecez yazik adama ,ama yok zararli derseniz gorusmeyiz ne dersinizzz?????????????//

benim sadece 4 yumurtam gelişti sizce çok mu kötü.doktorum istersen bırakalım bir sonraki ay yeniden başlayalım dedi ben istemedim.sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum.sizce ne yapmalıyım.

kızlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın... hem küstüm size hep mesajlarım sona geliyor kimsede cevap vermiyor.. resmen küstüm iştee

benide ekleyin.yaş 30 birinci deneme,endometriozis,medical park. gonel-f kullanıyorum.sanırım 5 gün sonra opu olacak.

benim sadece 4 yumurtam gelişti sizce çok mu kötü.doktorum istersen bırakalım bir sonraki ay yeniden başlayalım dedi ben istemedim.sonucun çok farklı olacağını düşünmüyorum.sizce ne yapmalıyım.

Canım endo yüzünden ameliyat oldunmu pekii?? Amh bakıldımı rezerv ölçmek içinn..Aramızda endolu olup biri tek yumoş ile diğeri 5 yumoş ile hamiş arkadaşlarımız varr..Önemli olan kalitesii..Eğer diğer tedavide daha çok yumoş olacağını düşünüyorsa daktırınn tabii ertelenebilirr..Ama zaten rezerv azalmışsa çok ta fark etmeyecektirr diğer tedavilerdede..

inş cnm inşş...ama kanama oldu ?

Kanama çok arkadaşımızda oldu canım...
amacım sana umut vermek değil ama bu olmadı demek değil...

ne diyeceğimi şaşırdım valla..
kocişininde Allahtan aklına gelmemiş başkalarının emriyolarının sana transfer edilme senaryosu...
aman gelmesinde aklına..
valla dondurmanız çok iyi olur...
tedavisiz sadece transferle bebeğine kavuşursun bebeğine dondurulmuşlarla...
belki kardeş isteyeceksiniz bebeğinize ne güzel hazır hemen dondurulmuşu denerdiniz...

Canım umarım sonucun güzel olur.Ne zaman çıkacak sonuç merak ettim.Hadi hayırlısı pozitif sonucu alıcaz inşallah...

evet ameliyat oldum.ameliyatta tanı konuldu. 8 ay oldu.ameliyat öncesi amh baktırdım iyi olduğu söylendi.ameliyat sonrası rezervlerim düştü.sol over sadece bir yumurta gelişiyor.daha önceki takiplerde de aynıydı.çok değişeceğini düşünmüyor belki 1-2 tane.ben üzüldüm diye ertelemek istedi.ama ben istemiyorum.veren allah bir yumurta ilede verir.

sende yaz canım bilgilerini hemen ekleyim..
yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
buarada acıbadem kadıköy tbm ,tedaviye dün başladık estrofem kulllanıorum rahmi hazırlmaka içn donmuş embriyo yerleştiricez,transfer 20 gün sonra..

Aynen canımm maşallah böyle düşünmen çok güselll..Turginur arkadaşımız tek yumurta ile hamile kaldı..Aynen dediğin gibi..Senin için hangisi hayırlısı ise o olsun diyelim o zaman..İnş güsel haberler verirsin bizeee

Canım benimde rezerv sorunum var.İlk tedavimde 3 yumurtam geliştiği için tedavimi aşılamaya çevirmişik.Daha sonraki tedavimde doğum kontrol hapıyla uygulanan bir kısa protokol var onu uyguladık ve 7 tane yumurtam oldu 5 tanesi döllendi ama kimyasal gebelik yaşıyorum şimdi yani olmadı.dediğin doğru olacaksa 1 taneylede olur.Canım inaşllah bebişine kavuşursun.

teşekkür ederim.inşallah sende kavuşursun.

buarada acıbadem kadıköy tbm ,tedaviye dün başladık estrofem kulllanıorum rahmi hazırlmaka içn donmuş embriyo yerleştiricez,transfer 20 gün sonra..

canım tayfun bey mi doktorun..İlk denemenide oradamı yaptırmıştın?? Sebebini buldular mı 8 hafta sonunda gebeliğinin sonlanmasını??

Bugun nasılsın gittimi cnm Dr a

Gittim canım.
Kötü şeyler konuşmayalım.
Güzel heyecanlar var şimdi aramızda onları kutlayalım.
Allah hamişlere sağlıklı hamişlik, yumoşlara hayırlı büyümeler çatlamalar toplanmalar buluşmalar, test sonuçlarına da büyük büyük Bhcg ler nasip etsin.... :)
O E2 ler yerinde dursun, FSH lar sapıtmasın, kromozomlar akıllı olsun... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…