Tüp Bebek Günlüğümüz !

hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)

allah sağlıklıca kucağına almayı nasip esin inşallah,hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar:))))artık top sende dikkatlice koru bebeğini önerilere uy ve bizede dua etmeyi unutma:)hamilelerin duası kabul olur:)))))))))

arkadaşlar çooooooooooookkkkkkkkk sağolunnnn....RABBİM yüzüme güldü.sıra sizde inşşşş..herkeze dua ediyorum kaç günlerdir...etmeyede devam inşşş...rüyadayım sanki hala inanamıyorum...

mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...

bindik bi alamate gidiyoz kıyamete...... canım bende sakin olmaya çalışıyorum ayrıntılarla kendimi boğmuyorum sonuca odaklandım sonuç güzel olsunda diye düşünüyorum ama bu değerlere göre bir aksilik olmazsa en geç pazartesi opu olurum yani ya aynı gün ya 1-2 gün farka olacak aramızda hayırlısı artık nasipte ne varsa onu görecez elhamdülillah.....

QUOTE=nehir35;24069007]slm kizlar hepinizi ayri ayri cok özledim umarim mutlu gaberler almissiniz bu arada 15 gündür gelemedim evde yatiyorum sürekli ervanin bir cümlesi vardi saftim kaydi diye aynen benimde öyle hamile kaldigimi ögrendigimden beri yatiyorum sürekli yeni seyler oluyor ilk önce 1 hafta lekelenmelerim oldu pembe bile geldigi oldu 1 hafta psikolojim cok bozukdu simdi cok sükür kesildi sonra tuvalet kagidindan oldugunu düsündügüm bakterilenme oldu allahim kimseye vermesin fitil kulandim tam o gecti derken bogazim sisti ateslendim nasil olduysa evde yatarken bende anlamadim tam onu atlattim derken cenemin altinda kocaman bir sinilce hayatimda böyle sivilcem olmamisti acayip aciyoranliycaniz böyle bunlarda benim nazarim olsun diyorum cok sükür bu gün biraz iyiyim ve sizinle sohbete geldim ne kadar özlemisim sizi anlatilmz yasanir

egunalcim oooo ilerlemissin bebislerini alcakmissin rabbim sana bebeislerini busefer hayirli kilsin ve göbüsünden ayirmasin canim yeni gelismelerden yazarsaniz cok sevinirim gecmisi okumama cok zor birde listeleri benim icin yayinlarsan yada sayfasini yazarsan ordanda bakabilirim yeniliklere insallah rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun...[/QUOTE]

ooo baya birşey yaşamışsın canım geçmiş olsun gördüğün göreceğin bu olsun inşallah bundan sonra sorunsuz bir hamilelik geçirirsin...

saol canım su cum.... :)))

canım iyi değerlerin gayet kontrollü gidiyorsun bence ucu ucuna gelecek yani kupaya kadar heyecan olacak hayırlısı artık .....

gayet iyiymiş 415 gram olmuş prensesim

maşallah suphanallah size elif nazıma teyzesi yesin onu dogsunda öpsün koklasınnn

:119::119::119::124::124::124:
:119::119::124::124::124:

hahahahaha ila ki su bu kadar çabaya rağmen ikl olamamışsın allahtan sayfa kutlamasına yetişmişsin yoksa çook gulerdim sana ama yine de çok güldümmm

hadi hayırlısı bize yine sabah sabah dr. yolları gözüküyor bende dr. gitmeyi zaten sevmiyorum sabah sabah hiçç hoşuma gitmiyor sonunda bebiş olmasa çekilir şey değil

bebeğin göbüşüne yerleşir inşallah bu yurt dışını da anlamıyorum bide teknoloji falan ileri diyorlar nhıh papucumun yabancıları......

çok güzel düşünüyorsun canım rabbim yavruna kavuştursun O dilerse yoktan var eder .....

canım ne oldu yaz burda mutluluğu da mutsuzluğuda paylaşıyoruz yanındayız arkadaşımm

hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)

tebrikler canım sağlıkla kucağına al inşallah

canım yaa ne denir ki inşallah bebiş gitmemiştir

konuşamıyorummm
Geçicek biliyorum ama zaman her şeyin ilacı..İnş yarın bir mucize olur cnmm..

Güzelim doktorun, sen, eşin elinizden geleni yapmışsınız.
Önce içini ferah tutmaya çalış biliyorum zor.
Sabah ola hayrola diyelim güzel arkadasım.
Eşin ne güzel insan birbirinize sahipsiniz şükür.
Allahım yardımcın olsun.

az önce yazdıgımı gördunmu tatlım

narsudecim sanırım bana diyorsun,ben bugün ilk defa kullanıyorumda bugün üye oldum sistemi çözmeye çalışıorum kusura bakma:)tanım azospermi,eşimde hiç sperm yoktu nerdeyse,tedavi gördüm ama ogün eşime tesa yapıldı eğer sperm bulunamasa bütün hikaye sona ericekti,ben yumurta toplamaya bile alınamayacaktım..nasıl bir yarım saat geçirdim eşim operasyondayken anlatamam,ama müjdeli haberi aldık yeterince canlı sperme ulaştık,transfer yapıldı ve bebeğim tuttu,ancak 8.haftalıkken düşük yaptım,öldü bebeğim,şimdi dondurulmuş için hazırlık yapıoruz,oral ilaç veriolar,sanırım 19 yada 20 gün sonra herşey yolunda giderse transfer olucak:))))))sen ne aşamadasın????kaçıncı denemen nerde yapıyorsu hangi klinik??

çok çok çok üzüldüm...belki bişey olmamıştır diye düşünmek yarın güzel haberle geleceğini umuyorum...
ve daha fazla ne söyleyeceğimi bilemiyorum...

tebrik ederim canımm rabbim sonuna kadar sorunsuz bi şekilde hamilelik geçirmeni nasip etsin kucağına almayı nasip etsinn amiiinnnnnnnn

canım inşallah herşey yolundadır.ancak tersi bi durum olsa bile nolur kendni çok yıpratma Allah herşeyin hayırlısını bilir.

Canım ya gerçekten çok üzüldüm.İnşallah canım korktuğun olmamıştır.Sabır diliyorum sana.....

ah canım ya.... ben şimdi seni nasıl teselli edeyimki............. öbür tarafa habire bakıyodum korkuyla mesaj attınmı diye ve içimi yakan cümlelerini okudum az önce.. rabbim sabır versin demekten başka bişey gelmiyo elimden.... hep diyorumya rabbim tattırdığı mutluluğu yarım bıraktırmasın..bulupta kaybetmek çok zor..... biliyorum faydasız ama yanında olup sana destek olmayı çok isterdim..... güçlü olmanı ve çabucak toparlanmanı dilerim........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…