hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
Kızlar biz kaçıyoruz kızimla daha erken yaticktik ama babamiz bırakmadı hepinizi cok öpüyorum iyi geceler kardeslerim
derin bi sessizlik hakim topikte...............................
Kızlar merhaba. Ben bugün gittim hastaneye ve ilk iğnemi vurdum bugün artık hayırlısıyla başladık yeni tedaviye Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın âmin :)
Hadi hayırlı olsun sonu bebişli olsun inşallahh[/QUOT amin sagol canim :)
Kızlar merhaba. Ben bugün gittim hastaneye ve ilk iğnemi vurdum bugün artık hayırlısıyla başladık yeni tedaviye Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın âmin :)
Hayırlısı olsun canımm.Hadii bismillahhhh gellsin bebişlerrr...
canım çok geçmiş olsun... Aynı şeyleri bende yaşadım geçen ay...böyle yatak yorgan kan içinde kaldı.paçalarımdan akıyordu bende tuvalete gittim parça düştü bebeklerimi kaybettim sandım. 3 saat sonra ağlaya ağlaya hastaneye gidebildik o saate kadar kanamam devam etti ama bebeklerim duruyordu.hemen umutsuzluğa kapılma seninkide duruyordur, çünkü düşük çok ağrılı oluyormuş o düşenler kan pıhtısıdır inşallah.hattabenim 3-4 güne kadar kahverengi leke şeklinde devam ediyordu.bende proginex iğne kullanıyordum bide pruloton diye bir iğne vurdular hastanede,3 günde 1 hala devam ediyorum bu iğneye.inan seni o kadar iyi anlayabiliyorumki çok dua et rabbim bebeğini korusun.mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
ben kaçıyorum kızlar..... seherin haberinden sonra tadı kalmadı akşamın.......... inşallah yarın bize bir mucize haberiyle gelir....................
hayırlı olsun kuzu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?