Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım hemen ümitsizliğe düşme bak karasuda yaşamıştı aynı şeyleri inşallahh bebeğin seninledir. Yarın ola hayrola..

Kızlar biz kaçıyoruz kızimla daha erken yaticktik ama babamiz bırakmadı hepinizi cok öpüyorum iyi geceler kardeslerim

Kızlar merhaba. Ben bugün gittim hastaneye ve ilk iğnemi vurdum bugün artık hayırlısıyla başladık yeni tedaviye Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın âmin :)

ben kaçıyorum kızlar..... seherin haberinden sonra tadı kalmadı akşamın.......... inşallah yarın bize bir mucize haberiyle gelir....................

canım çok geçmiş olsun... Aynı şeyleri bende yaşadım geçen ay...böyle yatak yorgan kan içinde kaldı.paçalarımdan akıyordu bende tuvalete gittim parça düştü bebeklerimi kaybettim sandım. 3 saat sonra ağlaya ağlaya hastaneye gidebildik o saate kadar kanamam devam etti ama bebeklerim duruyordu.hemen umutsuzluğa kapılma seninkide duruyordur, çünkü düşük çok ağrılı oluyormuş o düşenler kan pıhtısıdır inşallah.hattabenim 3-4 güne kadar kahverengi leke şeklinde devam ediyordu.bende proginex iğne kullanıyordum bide pruloton diye bir iğne vurdular hastanede,3 günde 1 hala devam ediyorum bu iğneye.inan seni o kadar iyi anlayabiliyorumki çok dua et rabbim bebeğini korusun.

hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım...

Hepinize iyi geceler arkadaşlar. Güzel haberler alacağımız bir sabaha uyanmak dileğiylee

Son düzenleme:
Merhaba bende dün itibariyle lucrin kullanmaya başladım,tedavim başladı yani...bakalım neler olacak? Sizde kullandınızmı bu iğneyi arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…