- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
canım benım dur bakalımm belkıde gıtmemıstır sen ilaclarını bı kullan bakalım sabah ola hayrola üzülmeee yıne olur insalhhmrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
aaa canım ne guzel senınkı hemen tutmusnarsudecim sanırım bana diyorsun,ben bugün ilk defa kullanıyorumda bugün üye oldum sistemi çözmeye çalışıorum kusura bakma:)tanım azospermi,eşimde hiç sperm yoktu nerdeyse,tedavi gördüm ama ogün eşime tesa yapıldı eğer sperm bulunamasa bütün hikaye sona ericekti,ben yumurta toplamaya bile alınamayacaktım..nasıl bir yarım saat geçirdim eşim operasyondayken anlatamam,ama müjdeli haberi aldık yeterince canlı sperme ulaştık,transfer yapıldı ve bebeğim tuttu,ancak 8.haftalıkken düşük yaptım,öldü bebeğim,şimdi dondurulmuş için hazırlık yapıoruz,oral ilaç veriolar,sanırım 19 yada 20 gün sonra herşey yolunda giderse transfer olucak:))))))sen ne aşamadasın????kaçıncı denemen nerde yapıyorsu hangi klinik??
canım benım dur bakalımm belkıde gıtmemıstır sen ilaclarını bı kullan bakalım sabah ola hayrola üzülmeee yıne olur insalhh
aaa canım ne guzel senınkı hemen tutmusbenım 5 denemem olucakk 3 defa antepte 1 defa ıstanbulda yaptırdıkk ama kısmet deılmıiiişş bizdede sperm var ama tutmuyo nedendır bılmem
mrb kızlar sabah kanamam olduğnu sölemiştim dr u aradıktan sonra arttı hemen kliniğe gittik muayenede kanama devam etmesine rağmenkeseyi de gördük içinde embriyomuzu da, biraz rahatlamıştık hatta sevindik, dr progynex iğnemi artırdı kanamayı engellemek için de fitil verdi endol. eve gelir gelmez kullandım ama eve gelene kadar yolda bnden parçalar gittiğni hissettim eve gelince tuvalete giridğimde olanlar oldu yumruk büyüklüğünde parçalar pıhtılar düştü bebeğimizin bizden gittiğni hissettim resmen,1 saat içinde 4_5 tane ped ve 3 -4 defa çamaşırımı giysimi değiştirmek zorunda kaldım içim kan ağlıyodu tuvalet elim kolum her yer kan olmuştu gözlerimden akan yaşlarla birleşti aktı gitti bebeğimiz resmen, dr la görüştüm durumu artık umudum kalmadı ama dr saat 8de ve gece birde tekrar fitil kullanmamamı ve sabah muayeneye gitmemi söledi ne için gidicem bilmiyorum bizden giden bebeğimizin koca boşluğnu görücem sabah büyük ihtimalle. çok üzgünüm heycanımız sevincimiz yarım kaldı tabiki bu da Allahımın takdiri ama en çok neye üzülüyorum biliyomusunuz eşim o kadar mutluydu ki çoktan pabucumu dama atmış her gün karnıma eğilip öpüp bebeğimizle konuşuyodu öpüyodu seviyodu ona neler alıcağnı en güzel yerlerde okutucağnı anlatıyodu bi haftadır, erken sevinmmişiz... kısmet değilmiş...
narsude yaşın kilon boyun ne kadar???
canım benım dur bakalımm belkıde gıtmemıstır sen ilaclarını bı kullan bakalım sabah ola hayrola üzülmeee yıne olur insalhh
aaa canım ne guzel senınkı hemen tutmusbenım 5 denemem olucakk 3 defa antepte 1 defa ıstanbulda yaptırdıkk ama kısmet deılmıiiişş bizdede sperm var ama tutmuyo nedendır bılmem
narsudecim çok zor olsa gerek yani bunca emeğinin karşılığını eminim rabbim vericektir üzülme sen tamammı...alıcaksın bu bebeği kucağına,fazla kilon filan yok değilmi????kilosu fazla olan bir arkadaşımın tutmuyordu,zayıflayınca kendiliğnden bebeği oldu biliomusun:))))))))))))))inşallah seninde olucak güzelce bebeklerin,allahım yardımcın olsun
kilon gayet güzelmiş....fazla kilolu bi kaç arkadaşın benzer şikayetleri olmuştu o yüzden merak ettim ama onlar 90..100 kilolardaydılar,bi çok şikayetler gidiormuş zayıflayınca o yüzden merak ettim canımyasım 25 olucak yakında boyum 1.65 kılom 65 canımcımm nıe sordunkı merak ettımm
kilon gayet güzelmiş....fazla kilolu bi kaç arkadaşın benzer şikayetleri olmuştu o yüzden merak ettim ama onlar 90..100 kilolardaydılar,bi çok şikayetler gidiormuş zayıflayınca o yüzden merak ettim canım
ahhhhh aaaaahhhhhhhhh güzel bebişlerimizi kucağımıza alsak,pamuklara sarmazmıyız onları.........
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
canım ya, sen bi tanesin valla.. senden başka tınlayan olmamış canım ... sana güzel bir mesaj yayınlayacağım sonra
vallahi içime doğmuştu.. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde ..
Ben de tam o sırada tınlamışştımmmm hatta beğen butonuna basıp hakkımı kullanmıştımmm.Sayılmazzzmııııııııııı kiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
arkadaşlar çooooooooooookkkkkkkkk sağolunnnn....RABBİM yüzüme güldü.sıra sizde inşşşş..herkeze dua ediyorum kaç günlerdir...etmeyede devam inşşş...rüyadayım sanki hala inanamıyorum...
hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?