Tüp Bebek Günlüğümüz !

canan kaç haftalıktı bebeğin????benzer şeyi bende yaşadım,kanamalı bir düşük değildi ancak kalp atımı durmuştu,gelişmesi durmuştu hatta gerilemişti,rutin takipte farkettik hemen aldılar ölmüştü,zaten küretaj olmasam muhtemelen bu kanamayı bende yaşayacaktım....üzülme hayırlısı ise olsun,düşükler insan vücudunun koruması,allah korusun sakat bir bebeği ömür boyunca görüp hergün ağlamaktansa,hayırlısını iste,üzülme bi kaç hafta sonra bu halini hatırlamayacaksın bile inan,2 ay evvel yaşadım bak yeni bi başlangıca hazırlanıorum,yapma bunu kendine..arkadaşın dediği gibi inşallah yarın bir mucize olur ama,hayırlısı değilse varsın o mucize olmasın geç olsun ama sağlıklı bir bebeğin olsun üzülme lütfennn((((((((((((((kendine bi kaç hafta ver herşey düzelicek...biz kadınız biz herşyein üstesinden geliriz

canım benım dur bakalımm belkıde gıtmemıstır sen ilaclarını bı kullan bakalım sabah ola hayrola üzülmeee yıne olur insalhh
aaa canım ne guzel senınkı hemen tutmus benım 5 denemem olucakk 3 defa antepte 1 defa ıstanbulda yaptırdıkk ama kısmet deılmıiiişş bizdede sperm var ama tutmuyo nedendır bılmem

narsude yaşın kilon boyun ne kadar???

sevinç ve hüzün birarada işte...
bir arkdaşımın hamiş haberini alırken birsinin kaybetmesini okuyorum(ki inş. belkide duruyor dur bebiş oluyo böyle şeyler)
canım..içim yandı ya tedaviyle kalıpta kaybedenlere çok üzülüyorum benim kendiliğnden hamileliiğim ve düşüğüm var ama böyle zor
bir süreç sonrası kalıpta kaybetmek dahada zor eminim..rabbim tez zamanda yeniden yaşatsın mucizeni sana..sabret herşey allahtan..
demesi kolay belki ama geçecek inşallah bu son olsun..daha eşinin seveceği çocukalrınızda olucak sağlıkla kucağına aldığın....

Canim insallah korktugun gibi degildir. Umutla haberlerini bekliycem, Allah herseyin hayirlisini versin

narsudecim çok zor olsa gerek yani bunca emeğinin karşılığını eminim rabbim vericektir üzülme sen tamammı...alıcaksın bu bebeği kucağına,fazla kilon filan yok değilmi????kilosu fazla olan bir arkadaşımın tutmuyordu,zayıflayınca kendiliğnden bebeği oldu biliomusun:))))))))))))))inşallah seninde olucak güzelce bebeklerin,allahım yardımcın olsun

insalllhhhhhhh canımmmmmmm tek istegım buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

yasım 25 olucak yakında boyum 1.65 kılom 65 canımcımm nıe sordunkı merak ettımm
kilon gayet güzelmiş....fazla kilolu bi kaç arkadaşın benzer şikayetleri olmuştu o yüzden merak ettim ama onlar 90..100 kilolardaydılar,bi çok şikayetler gidiormuş zayıflayınca o yüzden merak ettim canım

ahhhhh aaaaahhhhhhhhh güzel bebişlerimizi kucağımıza alsak,pamuklara sarmazmıyız onları.........

ahhhhh aaaaahhhhhhhhh güzel bebişlerimizi kucağımıza alsak,pamuklara sarmazmıyız onları.........

aynennnnnnnnn bı bebegım olsunnn el bebek gul bebek bakıcam... kolejlere bale yuzme pıyano dersııı bütün hevesssımı alıcam ınsalh

Ben de tam o sırada tınlamışştımmmm hatta beğen butonuna basıp hakkımı kullanmıştımmm.Sayılmazzzmııııııııııı kiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım inan çok üzüldüm durumuna.. söylenecek pek bir şey yok bu durumda ama belki bir umut, yarın güzel haberler alırsın.. inşallah seninledir hala ...

Ben de tam o sırada tınlamışştımmmm hatta beğen butonuna basıp hakkımı kullanmıştımmm.Sayılmazzzmııııııııııı kiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kuşum ya ben size hiç kıyamam kiiii.... iiiiinsan sevdiğine hiç kızar mı...
ama biraz nazlansam mı acabaa

Son düzenleme:
arkadaşlar çooooooooooookkkkkkkkk sağolunnnn....RABBİM yüzüme güldü.sıra sizde inşşşş..herkeze dua ediyorum kaç günlerdir...etmeyede devam inşşş...rüyadayım sanki hala inanamıyorum...

Cnm tebrik ederim Rabbim kucağında almayı nasip etsin kendine çok iyi bak şükürler olsun ne kadar çok hamile haberi alıyoruz hamdolsun rabbime günler çabuk geçsin insallh hepimiz icin saglikla kucağımıza almayı nasip etsin

canım cok uzuldum yaaaaa... ne denırkı bılmem ınş bı umut sabaah kuzum

Cnm insallh gittiğinde bebegin sana merhaba diyecek bende yasadım aynı seyleri bendn de parçalar geldi aynen bebeğim gitti diye çok üzüldüm sabh gittik oradaydı kalp atışları başlamıştı hep pet koyuyordum tuvalet bile kipkirmizi oluyordu odum kopuyordu wc ye gitmeye yani lütfen rahat ol ne olur Rabbim sizi ayırmasın hayrli haberler al sabh insallh

Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma....
Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.
YAŞANMASI GEREKENLERİN yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI.
Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ•٠•●♥.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…