Tüp Bebek Günlüğümüz !

SEN_ KOLIK canım Allah sanada hayırlı haberler vermek nasip etsin inşallah

Dualarımız sizinle canlar

Gunaydın güzeller, çok stresliyim ya ne olacak benim bu halim...

HONEYMOONER senin için büyük gün yarın, ne kadar stres yapma desekte biliyorum çok zor. inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz canım

SEN_KOLIK, canım pazartesine ne kaldıki şunun şurasında. inşallah senden de güzel haberler alıcaz. kramp banada giriyordu aynı regl olacakmışım gibi. ama bazen ilaçlarda yapabiliyormuş.

EGUNALCİM senden de güzel haberler bekliyoruz bebişim

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım??bugün test sonucunu öğrenicek arkadaşlar hayırlı haberler inş.

Canım beniiim

Allah yardımcın olsun Yatıcaz,kalkıcaz hayırlı haberi vereceksin inşallah,seninle denk geldikce inan içime bu doğuyor

Sağol canım ya inşallah, ben de bazen oldu bu sefer diyorum, 2 dk sonra umutsuzluğa kapılıyorum..

ayy canım yaa gunler yaklastıkcaaa heycan basıyor seni demi smdii..sana da gunaydın bu aradaa

Günaydın canım, hiç sorma, 2 gündür gece hiç uyumuyorum..

Gunaydun canim nasilsin nasil gidiyor yarin senin icin buyuk gun allah hakkinda hayirlisini versin

Stres işte dün de kocişi hırpaladım biraz, kimse yaklaşamıyo yanıma bu aralar..

HONEYMOONER senin için büyük gün yarın, ne kadar stres yapma desekte biliyorum çok zor. inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz canım

Evet canım yarın büyük gün hayırlısıyla, 2 gündür stres yapıyorum, sabah babama da dedim olduysa oldu olmadıysa bir daha çekemiycem tedavi falan dedim. Pes mi ediyosun diyo. Durumum bu, stresliyim yani, ilk günler çok umutluydum şimdi yerini korku aldı...

Son düzenleme:

bizide haslama burda onune gelenı haslamsısın kızzzz
canım normal streslı olman eee kan verseydın bugun olmazmıydı ....
9. gun degılmı senın bugun 10. gun yapmıycakmıydın sen testı ben yanlısmı hatırlıyorum acepppp :)

Doğru canım bugün 9.gün, yarın yapacam işte. Sabah işe gelirken bir ara şeytan dürttü şurada bir kan vereyim diye. Sonra vazgeçtim tırstım :18:

Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle.

Doğru canım bugün 9.gün, yarın yapacam işte. Sabah işe gelirken bir ara şeytan dürttü şurada bir kan vereyim diye. Sonra vazgeçtim tırstım :18:

nıye vermedın neden vermedın nıcın vermedın heeeeeeeeeeeee
yok kuzu ıyı yapmısıın her nekadar desemde erken teste karsıyım doktorun dedıgı gun en guzelı bence ....

Benimde senden pek bir farkim yok heyecanin yerini korkular aldi hep durup durup kendime soruyorum ya yine olmadiysa offf cok zor cok

cok sukur canım ıyıyım...
Canandan haber beklıyorum yaaa....
Sen nasılsınnnn

evet yaa bende bugun gırınce okudumm cok uzuldum allahtan umıt kesilmez napalımmm..bende ıyıyım canım dun yoğundum bı cıktım bı daha gelemedım

canımm sakın ol ve korkma allahım hakkında hayırlısını versinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…