Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım çok geçmişş olsun inşallah herşey yoluna girer düşündüğümüz gibi olmaz üzme kendini lütfenn :2:

Kızlar merhaba. Ben bugün gittim hastaneye ve ilk iğnemi vurdum bugün artık hayırlısıyla başladık yeni tedaviye Allah emeklerimizi bosa çıkarmasın âmin :)

güzel gözlüm tedavin hayırlı olsun çift bebişli olsunnnn.....

herkese iyi geceler allah rahatlık versin......

bugünde topiği ben kapatayıım bari hadii ii gecelerr ışıkları kapatıyoommm

günaydınlarrrrrrr cumanın mübarek olsun benim bir birinden güzel annelerim ve anne adaylarım......................

Günaydınnnn...
Canım arkadaşlarım günümüz güzel aldığımız haberler süpperr olsun...
CANANYAKA dan güzel bir haber almayı diliyorum Rabbimden...
Ben her zamanki gibi bi e2 me baktırıp geleyim

günaydınlarrrrrrr cumanın mübarek olsun benim bir birinden güzel annelerim ve anne adaylarım......................

gunaydın canımmmm
hayırlı cumalarrrrrr....

ıns ıkınızdede cok guzel haberler gelrı bugun
rabbım canana bır mucıze yasatsın ıns ... bebegı duruyor olsun guzel ALLAHIM umutlarımızı yıkmasın ıns.. amın...

günaydınnn:2::2::2::2:

Eki Görüntüle 389498 egunall...canankayaa iyi haberlerinizi bekliyoruz...

gunaydın canlarım hayırlı cumalarrrr

Son düzenleme:

günaydın herkese. canım umarım güzel haberler alırız senden. akşam öylesine yüreğime işlediki rüyamda hep tutmaya çalıştım bebişini. allah yardımcın olsun canım. ne olur güzel haberler ver bize :18:

Bebedelisi tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Canankaya
Allah yardımcın olsun canım,güzel haberlerle dönersin inşallah.Karasu'da yaşamıştı aynı şeyleri ama bebiş çok şükür bizimle.

Nupelda tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.

Zuzum "Ellerimi her açtığımda yine ŞÜKREDİYORUM sahip olduklarıma ve uzak kaldıklarıma....
Vardır her ŞERRİN bir HAYRI ve SEBEBİ.
YAŞANMASI GEREKENLERİN yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI.
Ben elimden geleni yapıyorum, geriye kalan TAKDİR-İ İLAHİ"

Tuanamasal aramıza hoşgeldin Tedavin hayırlı olsun,Allah yüzünü güldürsün inşallah.

Egunal canım güzel haberlerini bekliyoruz.

Gunaydin kizlar cananyaka ve egunalden iyi haberler almayi diliyorum allah yardimciniz olsun
egunalcigim listede benim 1 gun yazmissin teste ama benim testim pazartesi
kizlar ben cok fena kasik agrisi cekiyorum resmen kramp girdimi cikmiyor dun yine girdi gece uyuyana kadar agridi gecede yine krampla uyandim
hamile kizlar hic aranizda boyle bisey yasayan varmu

CANIM benım yaa nasılsınn neler oldu aksamdan bu sabaha gercekten merak ettım olanları sımdı gordum ve cok uzuldumm ne dıyebılıırım kı allahtan umıt kesılmezz verende o alandaa umarımm güzel haberlerlee gelırsın ve bızı de sevındırırsın yada herşeyin hayırlsı buymuş derizz yaa ınan de desem bılmıyorumm canını anlıyorum desemde yasamadan bılınmez bılıorum sadecee yanında olmaya çalışıyoruz elımızden baska bısey gelmıyor maleseff...

hamileyim kızlar değerim 819.7 dua eden herkese teşekkür ederim.Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin :) :) :)

tebriklerrr canımm allah tamamına erdirsinn sağ salimm kucağına almayı nasip etsinn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…